Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Tre raggare grovt misshandlade av invandrare

Gå ner

Tre raggare grovt misshandlade av invandrare Empty Tre raggare grovt misshandlade av invandrare

Inlägg  Absurd i tor 31 maj - 17:02


GROV MISSHANDEL Ett 20-tal personer misshandlade natten till den 27 maj tre personer på Lagerbergsgatan i Uddevalla. Männen var på väg hem efter att ha varit på cruising i Trollhättan. Men när de kom till Lagerbergsgatan i Uddevalla blockerade en hel folksamling vägen. Folksamling = PK-svenska för invandrare.

- Det var vid tvåtiden, strax innan en av våra populäraste krogar stänger. Och eftersom det var vacker väder var det en massa folk utanför också.

Krogen ska enligt uppgift vara Pingvin. Sedan kom då den här bilen som är en riktigt fin amerikanare. Föraren försökte kryssa mellan dem som hamnat ute på gatan där, berättar Johnny Andersson, inre befäl i Uddevalla. Då var det någon som sparkade på den fina bilen.
- Då stannade de för de var rädda om bilen. Men när de gick ut blev de överfallna av ett tjugotal personer. Det rör sig om ett riktigt fult överfall. Vi misstänker att flera av de inblandade är sådana som vi känner till sedan tidigare, säger Johnny Andersson.

De tre slogs till marken och fick motta en mängd slag och sparkar, bland annat står närmare ett tiotal invandrare och sparkar på en liggande raggare som man kan se på klippet. En av männen skars dessutom när han knuffades rakt genom ett skyltfönster. Två av de tre behövde sjukhusvård. Hopen av nidingar skingrades först när ett par vakter från krogen rusade till hjälp.

Vad man kan urskilja i klippet är en invandrare på dålig svenska skrika:
- Knolla han, knolla han, knolla han (”knulla honom”=slå ihjäl honom typ).

En av raggarna, 30 år, ska enligt uppgift vara boende på Orust och enligt honom var ”folksamlingen” bestående av turkar eller araber i 18-20-årsåldern.

Ett vittne berättar följande scenario: ”Det startade helt enkelt genom att raggarna tutade och skrek på dom när de åkte förbi, så en polare sparkade till bilen vilket resulterade i att de tre raggarna hoppade ut för att hämnas, men då kom hans kompisar också och dom var betydligt fler”.

Det har varit ett par tre olika versioner, lite vinklat hit eller dit, men klippet ger i alla ett perspektiv på fegheten när en hel drös står och sparkar en liggande person.
http://www.swedenconfidential.info/2012/05/30/tre-raggare-grovt-misshandlade-av-invandrare/

Eftersom jag umgåtts mycket med raggare och varit på många cruisings, både som flanör men oftast har jag åkt med kompisar och bekanta så känner jag igen symptomet. Det är alltid trevligt, och 100% svenskt. Det är mycket sällan det blir något tjafs vid såna här tillfällen, visst att det kan bli lite fylleri på kvällarna men det är nog mindre incidenter än en genomsnittlig kväll i en valfri mellanstor stad på vilken lördagkväll som helst.
Invandrare tycker i gemen inte om raggare, skulle tro främst på grund av att raggare i 9 fall av 10 inte skäms för att dom är svenskar, och de visar gärna upp det med flaggor och tryck på tröjor, jackor, västar osv, de backar oftast inte när det smäller (vilket i det här fallet tyvärr straffade sig) och att invandrarna känner sig hotade när svenskar för en gångs skull är i majoritet i stadsbilden.

Det är ingen ny företeelse kring spänningarna mellan invandrare och raggare, se http://sv.wikipedia.org/wiki/Slagsm%C3%A5let_mellan_assyrier_och_raggare_i_S%C3%B6dert%C3%A4lje_1977 (borde för övrigt ligga en artikel om det på Metapedia med).

Det är ett synnerligen rått och brutalt överfall, jag hoppas verkligen att ingen av dom fick allvarliga skador.
Eftersom det var utanför en krog så var väl araberna/turkarna lite purkna, kanske hade de inte fått "knolla" någon svensk tjej därinne, så då "knollar" dom en ensam raggare med oddsen 20:1. Modigt.
Absurd
Absurd
Mammutjäger

Poäng : 3843

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet