Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Nyheter på Exilen 2012-05-30

Gå ner

Nyheter på Exilen 2012-05-30 Empty Nyheter på Exilen 2012-05-30

Inlägg  Admin i ons 30 maj - 8:03

Vi har beslutat oss för att göra en rad ändringar här på Exilen.

Vi ändrar "Donatorerna" till "Betrodda medlemmar", de användarna får ljusblå färg. Till en början flyttar vi alla betrodda medlemmar, som vi känner till, som inte redan ligger där sedan "Donator"-tiden. Under tidens gång gör kan det hända att vi automatiskt uppgraderar en debattör till denna grupp då vi ser att personen i fråga är seriös, annars får ni själva ansöka om medlemskap så får vi göra en utvärdering.

Nya medlemmar får mörkröd färg, så vi lättare kan hålla koll på deras antal trådstarter, max trådstarter är 1 per dygn. Naturligtvis ska trådstarten ha substans och inte vara tramsig. Så fort vi ser någon icke-betrodd gör fler än en trådstart, så eliminerar vi överskottet. Givetvis tas den med minst repliker bort. Vi överväger varje trådstart, ser vi att en trådstart är intressant och väcker en debatt så kan vi låta den vara kvar. Spammare och folk som generellt inte har något intressant att tillföra, som sista tidens debatter i Fritt forum, ryker direkt, tillsammans med alla sina alter egos. Regel §6 gäller.

Administratören är grön och moderatorerna är fortfarande mörkblåa. En förklaring finns längst ner på förstasidan.

"Donatorernas hörna" är nu "Medlemsforum", där alla betrodda har tillgång att skriva och läsa.

Vi på administrationen hoppas att detta är ett vinnande koncept. Det är tråkigt att vi ska behöva göra sådana här åtgärder, men vi hoppas detta strukturerar upp forumet och gör det till en trivsammare plats för oss alla. Vi vill inte stänga ute nya medlemmar som vill delta i debatten, snarare tvärtom. Men då ska de också vara beredda på att tillföra och respektera Exilens regler.

Ett poängsystem är även installerat, där man får olika mycket poäng för dagar sedan registrering, trådstarter och svar. Dessa räknas olika för varje forum, exempelvis är poängen för inlägg i Fritt forum väldigt lågt, medan de politiska och samhälleliga forumen har högre poängvärde. Eftersom vi kommer föra en strikt policy på kvalitet före kvantitet och undvika tramsiga trådstarter från nyregistrerade medlemmar så tror jag att detta värde återspeglar debattören väl.

Vi har också aktiverat rapporteringssystemet, Nyheter på Exilen 2012-05-30 I_icon_report ikonen i varje inlägg, så ni kan rapportera inlägg direkt till oss på Exilen så vi snabbt får ett meddelande om att kolla upp inlägget och vidta åtgärder om det krävs.

/Administrationen

_________________
I am the law
Admin
Admin
Admin
Admin

Poäng : 3641

https://exilen.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet