Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Kultoorens berikning i Borås....

Gå ner

Kultoorens berikning i Borås.... Empty Kultoorens berikning i Borås....

Inlägg  Aake i fre 13 apr - 6:51

....man kan bara skaka på huvudet åt sådana här voodoo-negrar Kultoorens berikning i Borås.... 422706245

"Nu skakas Borås av ytterligare ett fall av barnexorcism. Med sparkar, elkablar och isolering misstänks föräldrarna ha försökt ”befria” sin 10-åriga dotter.
Föräldrarna till den då 10-åriga flickan ansökte 2008 om ekonomiskt stöd hos socialtjänsten för att kunna åka till sitt hemland Kongo och där genomföra en exorcism på dottern, som de ansåg vara besatt av onda andar. Svaret blev att flickan tvångsomhändertogs enligt lagen om vård av unga och placerades i fosterhem.

Men historien tog en dramatisk vändning i fjol. Först då vågade flickan berätta om den psykiska och fysiska misshandeln som föregått händelsen. Socialtjänsten gjorde en polisanmälan och föräldrarna anhölls förra veckan, kan DN nu berätta.

Enligt uppgift till DN ska föräldrarna bland annat ha hållit fast flickan och försökt trycka in elkablar i hennes mun för att ge henne elstötar i tron att det skulle driva ut ondskan ur henne. Vid ett tillfälle ska flickan ha misshandlats så svårt att hon fick föras till sjukhus i ambulans. Enligt journalen fick hon hjärnskakning och spydde blod. På pappans inrådan sa flickan då att hon misshandlats av några skolungdomar, när det i själva verket ska ha varit han som utdelade slagen.

– Jag kan bekräfta att föräldrarna är misstänkta för grov fridskränkning, grov misshandel samt olaga frihetsberövande. Utredningen är i gång och vi hoppas att slutföra den innan sommaren eftersom det finns preskriptionsrisk, säger kammar­åklagaren Daniel Larson.

Tidigare i år väckte han åtal i ett annat exorcism-fall i Borås. På måndag faller domen mot pappan, styvmamman samt två pastorer, som tros ha utsatt en då 12-årig flicka för andeutdrivning.

Larson är förtegen om omständigheterna kring den nya exorcism-utredningen, men säger att de två fallen, även om de påminner om varandra, inte har någon känd koppling.

– Men man ser vissa gemensamma nämnare. Familjerna kommer också från samma land och har samma tankegångar.

Enligt uppgift till Dagens Nyheter ska båda familjerna ha gått hos den kontroversiella kristna församlingen The river i Borås.Marijana Dragic"

marijana.dragic@dn.se
http://www.dn.se/nyheter/sverige/nytt-exorcismfall-i-boras
Aake
Aake
Gandaake Grå

Poäng : 4784

Till överst på sidan Gå ner

Kultoorens berikning i Borås.... Empty Sv: Kultoorens berikning i Borås....

Inlägg  Ådärkomdenja i fre 13 apr - 11:40

Sökte via Google på Kongo, följande intressanta info kom upp:

"Det bor över 63 miljoner människor i landet och de representerar över 200 olika folkslag. Den största andelen av invånarna utgörs av bantufolk såsom baluba, kongo, mongo, rwanda och mangbetu-azande."

http://www.geografi.nu/kongokinshasa.php

Nu vet vi var mongos härstammar ifrån. Vilken kombination, inte bara neger utan dessutom mongo. Kan knappast bli värre... lol!
I övrigt är det väl mest dom intensiva regnperioderna som förenar Borås med Kongo. Kanske därför svartingarna söker sig till just Borås.
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4792

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Kultoorens berikning i Borås.... Empty Sv: Kultoorens berikning i Borås....

Inlägg  Alfamale i fre 13 apr - 12:01

Ådärkomdenja skrev:
Nu vet vi var mongos härstammar ifrån. Vilken kombination, inte bara neger utan dessutom mongo. Kan knappast bli värre... lol!
Världsklass :D :D :D

Alfamale

Poäng : 3909

Till överst på sidan Gå ner

Kultoorens berikning i Borås.... Empty Sv: Kultoorens berikning i Borås....

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet