Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 7 jan - 9:23

"Orsaken till alla oväder NASA rapporterade redan för fem år sedan att Jorden kommer att få åtminstone 20% mindre solsken än för tio år sedan! Efter sexton år av förnekelse, har Vita Husets "Science Czar" John P Holdren nu bekräftat att de har hållit på och "testat" genom att manipulera jordens atmosfär med bariumsalt, aluminiumdioxid och andra giftiga ämnen. Det finns ett världsomspännande hemligt program för att manipulera atmosfären. De medger att det sker, men kan inte berätta för oss varför." http://blogg.vk.se/whitey/2011/11/13/colossal-geoengineering-in-plain-sight-394922 http://www.nyapolitiken.biz/chemtrail/chemtrail_index.html http://www.nyapolitiken.biz/chemtrail/chemtrail_index.html http://www.nyapolitiken.biz/chemtrail/chemtrail_index.html
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i ons 25 jan - 19:11

"NASA rapporterade för 5 år sedan att jorden nu tar emot minst 20% lägre solljus än 10 år tidigare.Efter 16 år av förnekelse, har Vita huset forskaren Czar John P Holdren nu medgett att de har "testat" manipulation av jordens atmosfär med Bariumsalter, Aluminiumoxid och andra giftiga ämnen. Det finns ett världsomspännande hemligt program för att manipulera atmosfären. De erkänner att det händer, men de kommer inte att berätta varför...... ?"

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Chemtrail1316

Det är nu dags att gemensamt stoppa denna förgiftning av planeten, att vi gemensamt verkar för att vi och våra barn kan andas luften, äta födan och dricka vattnet, som det ser ut nu blir ALLT kontraminerat med dom giftiga aerosoler, metaller och polymer som spys ut över våra huvuden ! I denna förrädiska Amerikanska agenda för sk "geoengineering" (sk klimatstyrning- manipulering av jordens naturliga jetströmar i atmosfären) gick Socialdemokraterna med i bakom ryggen på Sveriges befolkning redan 2002 ! Ingen i regeringen eller inom försvaret vill yppa något om detta ! Media verkar inte få ta upp detta överhuvudtaget ! Vissa i regeringen och oppositionen känner sedan tidigare till besprutningen. Vi måste agera NU ! Det finns kanske inget SEDAN ! Informera alla ni känner ! Börja studera strecken på himlen så ser ni att något är fel ! Tycker ni att något blivit alldeles fel med vädret ? Ska vi tro på rapporter om "växthuseffekt" då dessa nu avslöjats som "pseudovetenskap" dvs manipulerade och skapade för att upprätthålla tron....men av vilken anledning ? För att rättfärdiga ett militärt biovapen det sk "Geoengineering ? För att avsiktligt förgifta oss med kemikaliebesprutning ? Där man även kunnat konstatera att bakterier och virus ingått i cocktailen (bla mykoplasma). Allt detta avsiktligt för att reducera en ökad population ? Var finns nu alla "miljöaktivister" och "miljöpartister" och alla andra som gapat sig hesa om utsläpp och skattepålagor på utsläpp ? Till vilken nytta när hela planeten håller på att förgiftas av besprutningen med Aluminiumoxider, lågradioaktivt Barium, Strontium, Polymer, bakterier, mm som faller ner ur skyn från "Chemtrailsen" och påverkar allt levande negativt ? **Se länk : Bina börjar dö ut **Se Länk: Döda fåglar i Louisiana, döda fisk i Maryland, Brasilien och Nya Zeeland

http://chemtrails-sverige.blogspot.com/

Är detta topphemliga militära och globalt omfattande chemtrail-aerosol projekt använt för att öka atmosfärens värme för att bevara den "globala uppvärmningskrisen" för den kassako som det är?"
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i ons 25 jan - 19:24

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i ons 8 feb - 19:21

Chemtrails-strimmor på legokartongerna! Ungarna ska tro att det är normalt med chemtrails..
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 6 mar - 21:30

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Chemtrails_11Chemtrail - inte längre en konspirationsteori HAARP_birds-486x433
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i sön 15 apr - 9:30

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 21 apr - 23:23

Fler och fler inser att chemtrails kan vara en realitet.
Det är måhända svårt att ta till sig, men vadå…världen tycks
ju styras av psykopater, och då är inget otänkbart.

http://blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/easter_sunday_chemtrailday

"De började redan innan midnatt. Planen gick ett efter ett, i samma bana men parallellt med varandra. Var uppe ett slag vid tretiden och de gick fortfarande, släppte ut långa, tjocka molnsvansar som låg kvar hela tiden. Inget löstes upp, som vanlig kondens (vattenånga) efter plan. De stannade kvar och bredde ut sig.
Plan gick sen hela Easter Sunday, amerikanernas stora påskhelg och då det är maxat med turister här i Palm Springs med omnejd. Nedan ser du två bilder hur det såg ut på förmiddagen och på tidiga eftermiddagen hade de åstadkommit ett soldis för ett tunt, bredrandigt molntäcke täckte himlen.

Jag gick inte ens ut på Påskdagen, åkte bara iväg till en trevlig amerikansk påskmiddag vid femtiden. Ville inte andas in vad det nu är som de släpper ut. Friskt doftade det inte. Det var som tryckande och kvalmigt, och morgonen efter var jag tjock och slemmig i halsen, hostade - och sjuk är jag inte. Det gick över, men det fanns där dagen efter.

På kvällen hade planen slutat gå – ja de vanliga gick ju, de som släpper ut en kort kondensationssvans. Det var stjärnklart igen, tack och lov. Men då hade de gjort sitt, kört i flera dagar i påskveckan med Grand Final med något som måste varit hundratals plan på påskdagen. Easter Chemtrail Sunday – en dag jag alltid kommer att minnas…
Dagen efter var himlen som vanligt igen. Inte ett moln, gnistrande klart som det ska vara vid denna tiden.

Det har varit 21 000 besök på min blogg senaste dagarna… så Chemtrails berör. Många har tack och lov vaknat upp till att detta sker och det har varit mycket aktivitet på FB.
Några kommenterade mina tidigare blogginlägg om chemtrails med att det är kondensationsstrimmor, dvs vattenånga. Ja, det kommer från plan och de ser ut som på bilden nedan. Mycket stor skillnad till de långa, vita molnkorvar som chemtrailplanen släpper ut. Det har kommit i stor omfattning på 2000-talet med speciellt intensivt det senaste året. Eller så är det så att fler ser det nu.
Jag var också tveksam länge, det var för orimligt. Men i ljuset av att det är girighet och sjuk kontroll som styr så stämmer allt. Men det stämmer inte om man ser till vanliga friska människor…

Chemtrails finns och det pågår systematisk luftförorening utan vår vetskap. Det är sanktionerat på hög ort antaglingen. Militärplan som "levererar paketet", samma amerikanska flygvapen som släppte Napalm över Vietnam släpper nu gifter över sin egen befolkning. Metallerna barium och aluminium, virus, bakterier, nanopartiklar, plast etc visar analyser.
Man vill inte tro att det är sant, men det är det. Förnekelse är varken klädsamt eller hjälpsamt. Det hjälper inte att de kallar det "Geoengineeringen och växthuseffektens namn" – det är avancerad luftförorening med allvarliga hälso- och naturkonsekvenser.
Många blir oroliga och undrar vad de ska göra. Det bästa är att börja tala om det och öppna ögonen för andra. Vi måste få det i sving, precis som medvetenheten om HIV när det kom. När en procent av befolkningen vet om nåt så vet ALLA om det så tala om det.
Visa bilder, peka på himlen etc. Berätta vad som är i det och så måste föreningar bildas eller om narturskyddsföreningen och andra kan samarbeta för detta. Rosa bandet är ett skämt sett i detta perspektiv… Det håvar in pengar till läkemedelsindustristyrd forskning när vad vi behöver är förebyggande friskvård, hälsosam mat, sunda kosttillskott och att bli av med Chemtrails…
Men viktigt att tänka positivt och affirmera en positiv och hälsosam jord och framtid varje dag - det är viktigt. Att fastna i rädsla och oro hjälper ingen.
Nu talar jag om det med alla. Har fått nog efter påskhelgens bombardemang… Detta är den nya HIV, med skillnaden att nu andas vi alla in det… Så tala om för barnens och framtidens skull!
Stick inte huvet i sanden! Du ska kunna se dina barn och barnbarn i ögonen sen! Snälla skriv på mot chemtrails här!
Tidigare inlägg läser du här: Glad Påsk-Fullmåne och här Vad och varför sprayar de!
Idag var det vanliga moln igen mot kvällen… skymningsmoln!

ps. Nu blåser det upp till oväder, kallare väder (föll över femton celciusgrader på kort tid) och möjligt regn. Det fanns inte i prognosen för ett par dar sen. Undrar om de har roligt när de gör det här… Deras HAARP-anläggningar med kraftfulla och högfrekventa mikrovågor har bl a som syfte att kunna - just manipulera vädret."
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 21 apr - 23:38


http://nyheter999.se/a/1026065/v%C3%A5r_v%C3%A4rld_%C3%A4r_inte_f%C3%B6rnuftsbaserad

"vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden.

Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom.

Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom.

Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset.

Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig.

Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild.

Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut.

Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu!

Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet.

Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen.

Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm-

Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss.

Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst!

Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör."
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 21 apr - 23:42

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Kors-o-tvc3a4rs
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Robin Shadowes i sön 22 apr - 15:40

Dunkelman skrev:
http://nyheter999.se/a/1026065/v%C3%A5r_v%C3%A4rld_%C3%A4r_inte_f%C3%B6rnuftsbaserad

"vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden.

Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom.

Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom.

Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset.

Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig.

Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild.

Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut.

Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu!

Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet.

Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen.

Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm-

Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss.

Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst!

Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör."

Förstår inte hur dom piloter resonerar som låter sig och sina familjer dödshotas. Dom och deras familjer kommer ju att bli lika sjuka av nedfallet som vi blir. Visserligen kommer säkert döden snabbare till dom ifall dom tjallar. Ungefär som att hoppas krokodilen äter dem sist. Piloterna är trots allt bara slavar. Därför får dom inga vacciner eller vad nu eliten själva har för medel för att inte själva bli sjuka. För inte tror jag Rödsköldar, Rockefellrar och Windsors har några som helst planer att själva drabbas av några sjukdomar till följd av detta nedfall dom själva beordrat. Det minst dåliga som skulle kunna hända är att just någon av dem vågar komma ut och blåsa i visselpipan trots riskerna.
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4956

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i sön 22 apr - 17:17

Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev: http://nyheter999.se/a/1026065/v%C3%A5r_v%C3%A4rld_%C3%A4r_inte_f%C3%B6rnuftsbaserad "vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden. Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom. Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom. Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset. Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig. Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild. Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut. Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu! Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet. Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen. Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm- Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss. Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst! Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör."
Förstår inte hur dom piloter resonerar som låter sig och sina familjer dödshotas. Dom och deras familjer kommer ju att bli lika sjuka av nedfallet som vi blir. Visserligen kommer säkert döden snabbare till dom ifall dom tjallar. Ungefär som att hoppas krokodilen äter dem sist. Piloterna är trots allt bara slavar. Därför får dom inga vacciner eller vad nu eliten själva har för medel för att inte själva bli sjuka. För inte tror jag Rödsköldar, Rockefellrar och Windsors har några som helst planer att själva drabbas av några sjukdomar till följd av detta nedfall dom själva beordrat. Det minst dåliga som skulle kunna hända är att just någon av dem vågar komma ut och blåsa i visselpipan trots riskerna.
Det är enkelt att slå fast existensen av chemtrails på himmelssfären, till skillnad mot ufoobservationer som är betydligt ovanligare. Det räcker med att studera himmeln några minuter varje dag i en veckas tid så inser man att spåren efter flygplanen bildar onaturliga molnformationer, som i sin tur förändrar väderleken. Vädret blir helt enkelt sämre och himmeln mindre blå. Förnekar man detta, vill/orkar man förmodligen inte se det uppenbara.
Om nu substanserna i de artificiella molnen vore helt harmlösa, varför belyser då inte mainstream media fenomenet? När ett diskussionsämne är tabu i media, är det något som inte stämmer. Det bör vi ha lärt oss, vid det här laget… Chemtrailsfenomenet har diskuterats seriöst i minst tio år på nätet, men jag har aldrig läst en rad om det i Aftonbladet eller DN! Varför?

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i sön 22 apr - 21:48

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Robin Shadowes i sön 22 apr - 23:24

Dunkelman skrev:
Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev: http://nyheter999.se/a/1026065/v%C3%A5r_v%C3%A4rld_%C3%A4r_inte_f%C3%B6rnuftsbaserad "vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden. Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom. Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom. Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset. Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig. Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild. Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut. Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu! Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet. Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen. Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm- Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss. Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst! Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör."
Förstår inte hur dom piloter resonerar som låter sig och sina familjer dödshotas. Dom och deras familjer kommer ju att bli lika sjuka av nedfallet som vi blir. Visserligen kommer säkert döden snabbare till dom ifall dom tjallar. Ungefär som att hoppas krokodilen äter dem sist. Piloterna är trots allt bara slavar. Därför får dom inga vacciner eller vad nu eliten själva har för medel för att inte själva bli sjuka. För inte tror jag Rödsköldar, Rockefellrar och Windsors har några som helst planer att själva drabbas av några sjukdomar till följd av detta nedfall dom själva beordrat. Det minst dåliga som skulle kunna hända är att just någon av dem vågar komma ut och blåsa i visselpipan trots riskerna.
Det är enkelt att slå fast existensen av chemtrails på himmelssfären, till skillnad mot ufoobservationer som är betydligt ovanligare. Det räcker med att studera himmeln några minuter varje dag i en veckas tid så inser man att spåren efter flygplanen bildar onaturliga molnformationer, som i sin tur förändrar väderleken. Vädret blir helt enkelt sämre och himmeln mindre blå. Förnekar man detta, vill/orkar man förmodligen inte se det uppenbara.
Om nu substanserna i de artificiella molnen vore helt harmlösa, varför belyser då inte mainstream media fenomenet? När ett diskussionsämne är tabu i media, är det något som inte stämmer. Det bör vi ha lärt oss, vid det här laget… Chemtrailsfenomenet har diskuterats seriöst i minst tio år på nätet, men jag har aldrig läst en rad om det i Aftonbladet eller DN! Varför?


Min poäng var mer att dom som är involverade och dom som mörkar egentligen inte har något att tjäna på det. Dom kommer själva att bli sjuka och dom är helt utbytbara för eliten som inte bryr sig om att ödsla några läkemedel på dem. För säkerligen finns det något hemligt sådant som är till enbart för eliten. Det har vi ju sett med dom ökända spruttorna att det är inte samma skit som vi får som dom själva tar.
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4956

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 15 maj - 19:05

Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev:
Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev: http://nyheter999.se/a/1026065/v%C3%A5r_v%C3%A4rld_%C3%A4r_inte_f%C3%B6rnuftsbaserad "vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden. Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom. Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom. Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset. Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig. Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild. Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut. Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu! Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet. Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen. Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm- Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss. Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst! Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör."
Förstår inte hur dom piloter resonerar som låter sig och sina familjer dödshotas. Dom och deras familjer kommer ju att bli lika sjuka av nedfallet som vi blir. Visserligen kommer säkert döden snabbare till dom ifall dom tjallar. Ungefär som att hoppas krokodilen äter dem sist. Piloterna är trots allt bara slavar. Därför får dom inga vacciner eller vad nu eliten själva har för medel för att inte själva bli sjuka. För inte tror jag Rödsköldar, Rockefellrar och Windsors har några som helst planer att själva drabbas av några sjukdomar till följd av detta nedfall dom själva beordrat. Det minst dåliga som skulle kunna hända är att just någon av dem vågar komma ut och blåsa i visselpipan trots riskerna.
Det är enkelt att slå fast existensen av chemtrails på himmelssfären, till skillnad mot ufoobservationer som är betydligt ovanligare. Det räcker med att studera himmeln några minuter varje dag i en veckas tid så inser man att spåren efter flygplanen bildar onaturliga molnformationer, som i sin tur förändrar väderleken. Vädret blir helt enkelt sämre och himmeln mindre blå. Förnekar man detta, vill/orkar man förmodligen inte se det uppenbara.
Om nu substanserna i de artificiella molnen vore helt harmlösa, varför belyser då inte mainstream media fenomenet? När ett diskussionsämne är tabu i media, är det något som inte stämmer. Det bör vi ha lärt oss, vid det här laget… Chemtrailsfenomenet har diskuterats seriöst i minst tio år på nätet, men jag har aldrig läst en rad om det i Aftonbladet eller DN! Varför?


Min poäng var mer att dom som är involverade och dom som mörkar egentligen inte har något att tjäna på det. Dom kommer själva att bli sjuka och dom är helt utbytbara för eliten som inte bryr sig om att ödsla några läkemedel på dem. För säkerligen finns det något hemligt sådant som är till enbart för eliten. Det har vi ju sett med dom ökända spruttorna att det är inte samma skit som vi får som dom själva tar.

Informativa och bra filmer, på svenska

"Bara en person som är insatt, följt och förstår vad det är som händer
i vårt luftrum kan skapa en sådan informativ och upplysande film."
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Robin Shadowes i tis 15 maj - 21:20

Dunkelman skrev:
Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev:
Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev: http://nyheter999.se/a/1026065/v%C3%A5r_v%C3%A4rld_%C3%A4r_inte_f%C3%B6rnuftsbaserad "vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden. Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom. Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom. Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset. Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig. Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild. Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut. Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu! Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet. Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen. Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm- Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss. Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst! Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör."
Förstår inte hur dom piloter resonerar som låter sig och sina familjer dödshotas. Dom och deras familjer kommer ju att bli lika sjuka av nedfallet som vi blir. Visserligen kommer säkert döden snabbare till dom ifall dom tjallar. Ungefär som att hoppas krokodilen äter dem sist. Piloterna är trots allt bara slavar. Därför får dom inga vacciner eller vad nu eliten själva har för medel för att inte själva bli sjuka. För inte tror jag Rödsköldar, Rockefellrar och Windsors har några som helst planer att själva drabbas av några sjukdomar till följd av detta nedfall dom själva beordrat. Det minst dåliga som skulle kunna hända är att just någon av dem vågar komma ut och blåsa i visselpipan trots riskerna.
Det är enkelt att slå fast existensen av chemtrails på himmelssfären, till skillnad mot ufoobservationer som är betydligt ovanligare. Det räcker med att studera himmeln några minuter varje dag i en veckas tid så inser man att spåren efter flygplanen bildar onaturliga molnformationer, som i sin tur förändrar väderleken. Vädret blir helt enkelt sämre och himmeln mindre blå. Förnekar man detta, vill/orkar man förmodligen inte se det uppenbara.
Om nu substanserna i de artificiella molnen vore helt harmlösa, varför belyser då inte mainstream media fenomenet? När ett diskussionsämne är tabu i media, är det något som inte stämmer. Det bör vi ha lärt oss, vid det här laget… Chemtrailsfenomenet har diskuterats seriöst i minst tio år på nätet, men jag har aldrig läst en rad om det i Aftonbladet eller DN! Varför?


Min poäng var mer att dom som är involverade och dom som mörkar egentligen inte har något att tjäna på det. Dom kommer själva att bli sjuka och dom är helt utbytbara för eliten som inte bryr sig om att ödsla några läkemedel på dem. För säkerligen finns det något hemligt sådant som är till enbart för eliten. Det har vi ju sett med dom ökända spruttorna att det är inte samma skit som vi får som dom själva tar.

Informativa och bra filmer, på svenska

"Bara en person som är insatt, följt och förstår vad det är som händer
i vårt luftrum kan skapa en sådan informativ och upplysande film."

En annan sak som har slagit mig är att det handlar om terra-forming. Att ödlorna bor under jorden och respektive off-planet, beror kanske inte så mycket på en vilja att dölja sig för oss. För skall man tro sådana som David Icke så kan dom visst smälta in här. Utan mer för att vår atmosfär inte är så hälsosam för dem. Så nu anpassar man den långsamt efter hur den är på deras gamla hemvärld. Om den fortfarande existerar eller har blivit förintad, låter jag vara osagt. Hur som helst så kommer vi att börja dö som flugor, ju längre projektet framskrider men det är knappast något som kommer bekymra dem. Vi är ändå bara irriterande insekter för dem. En annan sak som slagit mig är den alarmerande obesiteten som drabbat oss sedan 80-talet. Kanske handlar det om att göda oss för att sedan äta oss helt enkelt?
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4956

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 19 maj - 15:21

Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev:
Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev:
Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev: http://nyheter999.se/a/1026065/v%C3%A5r_v%C3%A4rld_%C3%A4r_inte_f%C3%B6rnuftsbaserad "vårt Sverige och i många västländer har tron på förnuftet hållit ihop vår världsbild. Detta är nu helt ikullkastat. Fastän ännu försöker mängder med människor krampaktigt att hålla fast vid detta och vägrar att se att verkligheten inte längre ser ut så. Man vägrar att se den enorma ondskan och att det finns massor med människor som fullständigt struntar i sin nästa. Det vimlar av mänsklighetens brottslingar. Som är köpta, drogade eller hjärntvättade att utföra maktens ärenden. Ett mycket skrämmande exempel är chemtrails-sprayandet. Som i tysthet pågått i åratal men som nu kraftigt intensifierats. Att det finns makthavare och deras lakejer som helt skrupelfritt bombarderar oss med en massa kemikalier och tar bort vår Sol från oss. Det väder vi har nu och som vi haft de senaste åren är INTE naturligt. Det är manipulerat. De vill få bort stora delar av solstrålningen. Och bakom ligger en mängd smutsiga agendor – även om vissa kanske tror att de försöker kyla Jorden och att det behövs, så ligger det massor med giriga och maktgalna människor bakom. Bl a att spruta kemikalier som får folk att bli sjuka så att mera läkemedel kan säljas. Att förhindra att de naturliga grödorna växer, så att Monsantos genmanipulerade grödor blir det enda som kan växa. (Varför tror ni de i USA försökt att förbjuda egenodling eller försäljning på små jordbruksmarknader!) Att göra dimridåer så att hologram kan sändas (t ex på Jesus eller annat, som gör att folk kuvar sig). Att kunna sända högenergi- strålar som vapen för att hota de länder som man vill kontrollera. Att få polarisen att smälta så man kan utvinna oljan där Att begränsa fertiliteten – befolkningsbekämpning.Och säkert mängder med andra agendor ligger bakom. Nu tror kanske några av mina bloggläsare att jag drabbats av något, men det är lika viktigt att kunna se mörkret på Jorden – likväl som Ljuset. Och som sagt vår värld är uppbyggd på kaos – även om en Gudomlig ordning ligger bakom alltihopa. Och människors förnekande av detta kaos, gör att den högre ordningen ännu inte kan träda in och göras synlig. Många förnekar genom att tycka att detta kan inte vara sant – det är för illa – det ingår inte i deras förnuftsbaserade världsbild. Och man tar gärna till förlöjligande – för att få ha kvar sin gamla världsbild. Och många slavar som redan mår så dåligt att de lika gärna kan offra människors liv och hälsa – who cares… Några ljudvittnesmål visar på att piloterna som sprayar, känner sig som kungar och Gud när de flyger och dumpar alla dessa gifter. De rider på sin egen maktkänsla. Medan en annan vittnar att hon är livrädd – kan inte komma ur deras fälla. Både hon och familj hotas till döds om de slutar. Så ser den verkliga verkligheten ut. Samma totala likgiltighet som rådde då 6 miljoner judar utrotades – bara för att de var judar. Det var möjligt då – och samma energier, samma känslokalla individer verkar nu – mot hela Jordens befolkning. Även om det denna gång ingår att inte bara låta sig kuvas. Samma energier som kunde både tillverka atombomber och utlösa dom – är uppväckta också nu. Och människor kan inte fortsätta att blunda! Det var p gr av den tysta ignoranta majoriteten, som allt detta kunde ske – både förr och nu! Och här hos mig flyger de numera hela tiden och idag fick jag se en disig sol i en kvart – sen var det dags för hagel. Och snön som senast kom ner över Stockholmsområdet, hade de flygjobbat med sedan skärtorsdagen. Det var inget naturligt snöfall! De verkar lägga sprayandet i kusttrakterna, för att sedan föras in över land – så även om man inte ser dom spraya – så finns alla dessa kemikalier i de konstgjorda skyar och moln som lägger sig över landet. Hela Europa sprayas – och runt om över mängder av länder rapporteras dessa chemtrails. Det finns massor med bildbevis på nätet och satelitbilder har visat omfattningen. Analyser av vatten och jord efter sprayning visar stora mängder av aluminium, strontium, barium, nanopartiklar, virus, bakterier, mycoplasma mm- Och ständiga luftvägs- ögonbesvär och annat blir ju en självklar ingrediens för alla som blir utsatta – ingen kan komma undan denna sprayning av befolkningen – som om vi vore löss. Sverige är ju inget land som har någon överskottsvärme precis – om de skulle kyla och framkalla regn, så skulle det väl vara där torkan och värmen är som störst! Och nu verkar det som om de släppt hämningarna totalt och flyger trots att mängder med människor nu vet om vad de gör."
Förstår inte hur dom piloter resonerar som låter sig och sina familjer dödshotas. Dom och deras familjer kommer ju att bli lika sjuka av nedfallet som vi blir. Visserligen kommer säkert döden snabbare till dom ifall dom tjallar. Ungefär som att hoppas krokodilen äter dem sist. Piloterna är trots allt bara slavar. Därför får dom inga vacciner eller vad nu eliten själva har för medel för att inte själva bli sjuka. För inte tror jag Rödsköldar, Rockefellrar och Windsors har några som helst planer att själva drabbas av några sjukdomar till följd av detta nedfall dom själva beordrat. Det minst dåliga som skulle kunna hända är att just någon av dem vågar komma ut och blåsa i visselpipan trots riskerna.
Det är enkelt att slå fast existensen av chemtrails på himmelssfären, till skillnad mot ufoobservationer som är betydligt ovanligare. Det räcker med att studera himmeln några minuter varje dag i en veckas tid så inser man att spåren efter flygplanen bildar onaturliga molnformationer, som i sin tur förändrar väderleken. Vädret blir helt enkelt sämre och himmeln mindre blå. Förnekar man detta, vill/orkar man förmodligen inte se det uppenbara.
Om nu substanserna i de artificiella molnen vore helt harmlösa, varför belyser då inte mainstream media fenomenet? När ett diskussionsämne är tabu i media, är det något som inte stämmer. Det bör vi ha lärt oss, vid det här laget… Chemtrailsfenomenet har diskuterats seriöst i minst tio år på nätet, men jag har aldrig läst en rad om det i Aftonbladet eller DN! Varför?


Min poäng var mer att dom som är involverade och dom som mörkar egentligen inte har något att tjäna på det. Dom kommer själva att bli sjuka och dom är helt utbytbara för eliten som inte bryr sig om att ödsla några läkemedel på dem. För säkerligen finns det något hemligt sådant som är till enbart för eliten. Det har vi ju sett med dom ökända spruttorna att det är inte samma skit som vi får som dom själva tar.

Informativa och bra filmer, på svenska

"Bara en person som är insatt, följt och förstår vad det är som händer
i vårt luftrum kan skapa en sådan informativ och upplysande film."

En annan sak som har slagit mig är att det handlar om terra-forming. Att ödlorna bor under jorden och respektive off-planet, beror kanske inte så mycket på en vilja att dölja sig för oss. För skall man tro sådana som David Icke så kan dom visst smälta in här. Utan mer för att vår atmosfär inte är så hälsosam för dem. Så nu anpassar man den långsamt efter hur den är på deras gamla hemvärld. Om den fortfarande existerar eller har blivit förintad, låter jag vara osagt. Hur som helst så kommer vi att börja dö som flugor, ju längre projektet framskrider men det är knappast något som kommer bekymra dem. Vi är ändå bara irriterande insekter för dem. En annan sak som slagit mig är den alarmerande obesiteten som drabbat oss sedan 80-talet. Kanske handlar det om att göda oss för att sedan äta oss helt enkelt?

Ödleteorin är iofs intressant, men jag tror det här medgivandet ligger närmare sanningen…

”F d US-Försvarsminister William Cohen medger jordbävningsvapen”

http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/293.html

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 6 jul - 6:35Chemtrails över Skåne diskuteras med flygledare. Lögner serveras !

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 14 jul - 17:41

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 21 jul - 15:46


Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 24 jul - 5:58

"Chemtrails
Det finns ett till viktigt ämne, som också faller under begreppet “att förebygga sjukdom”, nämligen detta att jetplan sprider giftiga ämnen i atmosfären, som på sikt kan förstöra vår hälsa.
På senare tid har vår himmel blivit förmörkad av spår från flygplan. Jetplan sprayar långa korvar som ligger kvar och breder ut sig. Och efter en dags sprayande kan hela himlen vara täckt av vita avlånga trivsiga moln som förmörkar vår sol. Det har pågått i några år i Sverige. I mina hemtrakter, kustvägen söderom Norrtälje, började det på allvar förra sommaren, i alla fall vad jag har sett.
Jag vet inte exakt syftet varför man sprayar. En anledning kan vara att förhindra den “globala uppvärmningen”.
Alltså enligt tron på den globala uppvärmningen är gasen CO2 farlig för oss. Den skapar en växthuseffekt. Men samtidigt, utan CO2 växer inga växter.
Men hur bra är det att spraya från jetplan för att skapa moln som förhindrar solens strålar att nå jorden, och hur bra är det att spraya främmande ämnen, uppe i atmosfären?
Vanliga flygplan lämnar avgaser efter sig som försvinner efter några sekunder. Detta är normalt. De plan som sprayar lägger av långa kvarliggande spår, Chemtrails, som ligger kvar som vita korvar över himlen och breder ut sig. Håller man koll på himlen, de flesta gör det inte, kan man se att det på bara några timmar (en dålig dag) kan ett 20 tal plan spraya ut långa vita moln som ligger kvar och breder ut sig. På nolltid kan en solig dag förvandlas till en disig dag och framåt kvällen vara helt mulen. Märkligt är också, att dessa plan inte syns på radar.
Chemtrailsplanens “avgaser” som alltså inte är contrails utan chemtrails, kan bland annat innehålla; Ethylenbromid, Aluminium, Barium, Strontium, Svavelhexaflourid SF6, Bakterier, Virus, Mykoplasma och Nanopartiklar.
Och varför skriver jag om det här på Dagens Homeopati och riskerar att bli till åtlöje? Svar; Jag tar risken, av den enkla anledningen att fler behöver se vad som pågår. Många människor världen runt har reagerat på att flygplan släpper ut bolmande avgaser, men fler behöver se problemet. Vi måste få ett slut på förgiftningen av vår miljö, luften, vattnet och jorden vi lever av.
Här nedan exempel på hur det kan se ut:
Korten är taget förra året, det översta visar en sommardag som borde ha varit vacker men blev förstörd av chemtrails.

prayandet pågår även nu, sommaren 2012
Och sommaren 2012 fortsätter galenskapen. Det är helt vrickat och det är nog därför vi har svårt att ta till oss detta, att de besprutar oss som om vi vore ohyra. För inte kan väl våra myndigheter och politiker tillåta något sådant???…. Men faktum kvarstår, detta pågår nu och har pågått i USA mycket längre, än i Sverige. Mycket vanligt med chemtrailsbesprutning i Natoländerna och på senare år, även i Sverige.

Vädermodifiering är ingen konspirationsteori, det pågår på riktigt
“Forskning och framsteg” rapporterar från en aerosolkonferens i Manschester. “Idag handlar den ena presentationen efter den andra om geoengineering – alltså om att försöka modifiera den globala medeltemperaturen med artificiella metoder…” Läs mer: Forskning & Framsteg
Chemtrails skapar moln på konstgjord väg. Det är inget konstigt med det. Det är inte ens konspirationsteorier. Både Kina, Ryssland och USA har hållit på med geoingenering, helt öppet.
Till exempel vid Tjernobylolyckan 1986, när det riskerade att regna radioaktivt i Moskva, bombade ryska flygvapnet molnen med silverjodit, så det radioaktiva regnet istället hamnade i Ukraina och Vitryssland.
Amerika och makten över vädret
Expressen skriver 2009, “sista chansen i kampen mot den globala uppvärmningen är att styra vädret”. Obamas vetenskapliga rådgivare John Holdren är redo att ta makten över vädret.
Sverker Sörlin, professor vid avdelningen för teknik och vetenskapshistoria på KTH, tycker att väderkontroll är skrämmande.
Sverker Sörlin fruktar att geoengineering kan bli verklighet. Särskilt när de militära myndigheterna i USA backar upp förslagen och president Obama visar intresse.
- Säg att experimenten sänker temperaturen i Arktis, hur påverkar det andra delar av jorden? Hur trevligt blir det då att leva i Umeå eller Göteborg? Människans hybris är utomordentligt farlig”
Geoengineering pågår redan. Det finns dessutom patent för att modefiera stratosfären med bland annat aluminium; Patent 5003186 från den 26 mars 1991. Patentet har med andra ord funnits i 20 år ! ”Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming”Se video, spola till 19.30.
Alla forskare håller inte med om att vi har en global uppvärmning
Artikel Newmill: Nya rön pekar på osäkerhet i klimatmodellerna. “Växthuseffekten används idag som ett politiskt faktum i nästan alla länder. Samtidigt har forskare med en avvikande mening svårt att verka i den allmänna debatten” Läs mer; Newsmill
Expressen: Kasta inte pengar på klimatbluffen: “Under de senaste tio åren uppskattas jorden i själva verket ha blivit något kallare. Och den uppvärmning på 0,6-0,7°C som ägde rum under 1900-talet är inte alls unik under de senaste 2000 åren. När vikingarna bodde på Grönland var det av allt att döma 2°C varmare än nu, och vi återhämtar oss från en flerhundraårig köldperiod som slutade på 1600-talet” Läs mer: Expressen
Har vi en global uppvärmning eller inte, som måste kylas ned? eller är det bara en bluff? Vissa säger att den globala uppvärmningen finns, andra säger att den inte finns och ytterligare andra menar att hela solsystemet håller på att bli något varmare.
Vad är sant och inte? Det kan inte jag svara på. Men att spraya chemtrails i atmosfären och riskera error i klimatet samt förgifta skog och mark, kan knappast vara en bra idé.
Den “globala uppvärmningen” sommaren 2012, lyser med sin frånvaro. DN: Kallt och rekordmycket regn hittills i sommar.
—————————————————-
Patent
Tillägg 3/7 2012: Om Chemtrails inte existerar, kan man undra varför det tas patent på prylar som har som uppgift att skapa moln.
Ett till patent – på en manick som avger barium i syfte att skapa moln: 4296839 US Patent 3813875 Barium Release System to Create Ion Clouds in the Upper Atmosphere
Ytterligare ett patent: United States Patent 4,686,605

Uppdaterat 3/7 2012: I 2000-Talets Vetenskap, tidning nr 3 2012 finns en artikel om Chemtrails med rubriken “Chemtrails är hälsovådliga!”
Text: Marina Szöges"

http://dagenshomeopati.se/2012/06/26/meddelande-fran-marina-szoges/

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 31 jul - 21:35

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 3 aug - 16:22Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  kapten havoc i fre 3 aug - 17:22

Verkar smått otroligt det här....
kapten havoc
kapten havoc

Poäng : 4134

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 3 aug - 22:32

kapten havoc skrev:Verkar smått otroligt det här....

Jag tror inte till fullo på chemtrailsteorierna. Eller kan det vara så att jag inte vill
tro på skiten, eftersom det skulle vara för skrämmande om det vore sant?

Det otrevliga med konspirationsteorier är att många av dem, efter en tid, visar
sig vara sanna. Den otroliga konspirationen är lättare att genomföra än den troliga.
En konspirationsteori, av det otänkbara slaget, är oftast enklare att vifta bort som
ett alster av paranoida foliehattar. Media brukar sällan ta foliehattarnas parti, vilket
man också kan tolka som ett intrigspel. Vi vet ju alla hur duktiga media är på
att förtiga existensen av Bilderbergergruppen. Det är inte så långsökt att tro
att mainstream media och psykopatgräddan sitter i samma båt..
Vi ska också ha klart för oss att eliten av maktgalningarna ligger minst 20 år före oss
andra i sitt kunnande och ränksmideri.
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i mån 6 aug - 6:15
"Notice the majority of the parallel trails are north to south which is not a usual flight path. At the beginning of the clip, the blue sky i am filming is in the direction of London (40miles West) notice how there are no trails coming from that direction, which is where the majority of all air traffic originates (east to west london to europe flight paths). So in the direction of 3 major airports we see no trails what so ever. Notice how ALL the trails begin at the same point, which contradicts contrail science. This suggests they are purposely laid. Notice how all the trails are directly in front of the sun and the suns perceived path, this suggests the Geo Engineering technique of 'Solar Radiation Management'...."

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  kapten havoc i mån 6 aug - 12:04

Dunkelman skrev:
kapten havoc skrev:Verkar smått otroligt det här....

Jag tror inte till fullo på chemtrailsteorierna. Eller kan det vara så att jag inte vill
tro på skiten, eftersom det skulle vara för skrämmande om det vore sant?

Det otrevliga med konspirationsteorier är att många av dem, efter en tid, visar
sig vara sanna. Den otroliga konspirationen är lättare att genomföra än den troliga.
En konspirationsteori, av det otänkbara slaget, är oftast enklare att vifta bort som
ett alster av paranoida foliehattar. Media brukar sällan ta foliehattarnas parti, vilket
man också kan tolka som ett intrigspel. Vi vet ju alla hur duktiga media är på
att förtiga existensen av Bilderbergergruppen. Det är inte så långsökt att tro
att mainstream media och psykopatgräddan sitter i samma båt..
Vi ska också ha klart för oss att eliten av maktgalningarna ligger minst 20 år före oss
andra i sitt kunnande och ränksmideri.

Hur skyddar sig de ansvariga de lever väl oxå på denna planet antar jag. Ursäkta om jag missat något.
kapten havoc
kapten havoc

Poäng : 4134

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 10 aug - 22:16

Citat:kapten havoc
Hur skyddar sig de ansvariga de lever väl oxå på denna planet antar jag. Ursäkta om jag missat något.

Ja, det kan ju tyckas motsägelsefullt.

Kolla på den här filmen och berätta därefter vad du hyser för åsikt.
Den är lång, men du behöver ju inte beta av allt på en gång.


Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Robin Shadowes i lör 11 aug - 10:04

Dunkelman skrev:
Citat:kapten havoc
Hur skyddar sig de ansvariga de lever väl oxå på denna planet antar jag. Ursäkta om jag missat något.

Ja, det kan ju tyckas motsägelsefullt.

Kolla på den här filmen och berätta därefter vad du hyser för åsikt.
Den är lång, men du behöver ju inte beta av allt på en gång.En av teorierna är att det är ödlorna som ligger bakom och att det därför inte påverkar dem nåt nämnvärt. Dom skulle helt enkelt hålla på med att terraforma jorden så att den kommer mer att likna deras hemplanet. Om vi och annat liv dör ut är dem likgiltigt då vi bara är irriterande insekter för dem.
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4956

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 11 aug - 14:09


Contrail kontra chemtrail. Ett chemtrailplan eskorteras av två normala jetplan som flyger på samma höjd.
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 11 aug - 15:43

Robin Shadowes skrev:
Dunkelman skrev:
Citat:kapten havoc
Hur skyddar sig de ansvariga de lever väl oxå på denna planet antar jag. Ursäkta om jag missat något.

Ja, det kan ju tyckas motsägelsefullt.

Kolla på den här filmen och berätta därefter vad du hyser för åsikt.
Den är lång, men du behöver ju inte beta av allt på en gång.En av teorierna är att det är ödlorna som ligger bakom och att det därför inte påverkar dem nåt nämnvärt. Dom skulle helt enkelt hålla på med att terraforma jorden så att den kommer mer att likna deras hemplanet. Om vi och annat liv dör ut är dem likgiltigt då vi bara är irriterande insekter för dem.

Det kan ju också bero på att en del flygplan använder sig ett billigare skitbränsle som
solkar ner vår gemensamma blå himmel. Hur som helst ser det för jävligt ut och vi är ju inte direkt bortskämda med klarblåa dagar här i norden. Fenomenet måste analyseras så att vi kan få ett svar som kan godtas. Folk bör verkligen lära sig att se att det inte står rätt till där uppe i det "blå", om det ska bli någon förändring till det bättre.

Men nu lägger jag problemet på hyllan ett tag och tar en/några Pripps Blå Skål
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 14 aug - 20:10


En vämjelig himmel över London


Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tor 16 aug - 21:56

Forskare vill kyla ner jorden med solsprej

"Två amerikanska forskare planerar att släppa ut tusentals ton av solreflekterande partiklar i atmosfären för att kyla ner jorden. Forskarna hoppas kunna motverka den globala uppvärmningen, men experter varnar för att ”solsprejen” kan få katastrofala följder.

Harvardforskarna vill återskapa den effekt som uppstår vid större vulkanutbrott, där sulfater slungas ut i stratosfären och får solens strålar att studsa tillbaka ut i rymden. Genom att på artificiell väg spreja ut stora mängder sulfater i atmosfären ska temperaturen på jorden minskas, skriver Guardian.

Forskarna ska nu börja på liten skala med att släppa upp en luftballong över Fort Sumner i New Mexico i USA. Ballongen laddas med mellan tio och hundra kilo sulfater i gasform, som sprejas ut på cirka 24.000 meters höjd. Experimentet, som delvis finansieras av Bill Gates och som ska ske inom ett år, ska ge svar på hur ozonlagret påverkas av de solreflekterande partiklarna.


– Målet är inte att förändra klimatet, utan bara att undersöka förloppen. Riskerna är väldigt små, säger David Keith, en av forskarna, till Guardian.

Men även om riskerna med det första experimentet är små så varnar miljöorganisationer och andra forskare för att storskaliga utsläpp av sulfater i atmosfären kan få oanade konsekvenser.

– Följderna kan bli ytterligare skador på ozonlagret och att nederbörden förändras, framförallt i de tropiska och subtropiska regionerna – vilket hotar livsmedelsförsörjningen för miljarder människor, säger Pat Mooney, ordförande för den kanadensiska miljöorganisationen ETC Group.

En nyligen publicerad forskningsrapport av den Europeiska unionen för geovetenskap visar att en artificiell ändring av solens uppvärmning kan leda till 15 procents minskad nederbörd i Nordamerika och norra Eurasien, och mer än 20 procent mindre regn i Sydamerika.

– Klimatmanipulering kan inte ses som en ersättning för att på politisk väg mildra klimatförändringar genom att reducera utsläppen av växthusgaser, konstaterar forskarna i rapporten."

Allt tyder på att de/psykopateliten sedan lång tid har sprayat atmosfären.
Den här bullentinen kommer bara som en dimridå för att
dölja allt skit de håller/hållit på med. En spelad oro över det skadade
ozonskitet. De blir naturligtvis oroliga över att folk håller på att vakna.
Bill Gates är delaktig i en massa skumma projekt över hela världen –
poliovaccinationer i Pakistan - som gick åt helvete, fröbank insprängd i
Spetsbergen och nu sulfatsprayning av atmosfären. Den galningen ska
vi inte lita på, han gillar att leka gud med sina miljarder… Och att han
dessutom lirar i samma lag som Rockefeller gör ju inte hans suspekta
framtoning mindre synlig, för dem som vill se.

LÄNK TILL DN:s ARTIKEL
http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/forskare-ska-kyla-ner-jorden-med-solsprej

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 17 aug - 18:02

En del tittar på Let´s dance andra granskar somaliskornas färgglada kläder, men alltför få synar orosmolnen i skyn...

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 17 aug - 20:31

En stor konferens om chemtrail började
idag den 17 augusti 2012 i Los Angeles


Major Chemtrails Conference – August 17th – 19th, 2012

A major conference about the dangers of Geoengineering / Solar Radiation Management will be happening August 17th through 19th in Los Angeles, CA and streaming online worldwide. It is the Consciousness Beyond Chemtrails conference http://www.consciousnessbeyondchemtrails.com/
Former Congresswoman and Green Party US Presidential Candidate Cynthia McKinney has just been added to the conference. Join this True Patriot on the 2nd day of the event: August 18th, 2012 Live ONLINE (or live in Los Angeles) - get your ticket now!
http://www.consciousnessbeyondchemtrails.com/cynthia-mckinney/
Also at the conference - Michael Murphy will be premiering his new film, sequel to the film "What In The World Are They Spraying?" titled "Why In The World Are They Spraying?"
Get Tickets For This Weekend: www.CBCLive2012.com

http://www.thomhartmann.com/forum/2012/08/cynthia-mckinney-joins-chemtrails-conferenceDunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 18 aug - 6:43

Se denna film, kan det bli mer påtagligt!?

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 21 aug - 15:49

Människor runt om i världen märker att vår planets väder dramatiskt förändras. De börjar också märka de långa kvardröjande spåren efter flygplan. Det har lett till att miljoner misstänker att chemtrails är geologi- och geoteknikprogram. Kan det finnas ett samband mellan spåren och vårt väder? Det finns många agendor i samband med dessa skadliga program. Det är nu bevisat att geologi och geoteknik kan användas för att styra vädret. I denna dokumentär får man lära sig hur aerosoler som sprutas ut i vår himmel används tillsammans med andra tekniker för att kontrollera vårt väder. Även om geoengineers hävdar att deras program endast är till för att lindra den globala uppvärmningen står det nu klart att de kan, i händerna på ett fåtal företag, användas som ett medel för att förstärka den monetära och politiska makten. Den hävstångseffekt som väderkontroll ger...används av vissa företag för att ta kontroll över jordens naturliga system. Det här sker naturligtvis på bekostnad av allt levande på jorden.


Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 21 aug - 21:08

Den här bilden tog jag idag kl 20.00 med min iPhone.
Nog ser det lite skumt ut Hmm...

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori B22178
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tor 23 aug - 19:13

Hawaiian infödda diskuterar skadorna från Chemtrail / geoengineer
"Chemtrails - Är ständigt på vår himmel från soluppgång till solnedgång, augusti, 2012 Maryland!

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 24 aug - 5:27

När ska ni fatta!?
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i fre 24 aug - 20:51

Tenstaborna ser Jungfru Marias uppenbarelse i ett moln/chemtrail.

Helt hysteriskt :D
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 25 aug - 6:04

"Extraordinary interview with G. Edward Griffin at the premiere of his documentary "What in the World are They Spraying". The distinguished Mr. Griffin, author of the conspiracy blockbuster "The Creature from Jekyll Island", which exposed the sinister creation of the Federal Reserve, now has upgraded his talents to include documentary film production. He expounds on the evidence of chemtrails and reasons why we're being sprayed and what we can do about it. This proves the existence of chemtrails for the non-believer, and it explains for the conspiracy experts out there how the elite expect to get away with this."

Alex Jones
Former FBI Chief Ted Gunderson Says Chemtrail Death Dumps Must Be Stopped

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i mån 27 aug - 18:47

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 1 sep - 20:15

Otroligt aggressiv Chemtrailling över Vorarlberg i Österrike

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i mån 10 sep - 20:14

Nåt jävla vajsing är det med himlen nu för tiden.
Jag tog det här fotot förra veckan, någonstans i mälardalen.

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori B24462
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 22 sep - 9:25

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Chemtrail2
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  kapten havoc i lör 22 sep - 15:37

Kan det vara pga. chemtrails som folk blir PK? lol!
kapten havoc
kapten havoc

Poäng : 4134

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i lör 22 sep - 15:56

kapten havoc skrev:Kan det vara pga. chemtrails som folk blir PK? lol!


Vem vet!? :)

Allt är möjligt, vi lever ju i en tid då folk är komplett PK-psykotiska.


Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tis 25 sep - 18:46

Fy fan, det var det fulaste firmamentet jag sett på länge! Chemtrail - inte längre en konspirationsteori 2166231496

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Dunkelman i tor 27 sep - 22:17

Tester med Chemtrail - mot det egna folket i USA - kan ha pågått tidigare.
Hemligstämplade dokument tycks bekräfta saken.

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4453

Till överst på sidan Gå ner

Chemtrail - inte längre en konspirationsteori Empty Sv: Chemtrail - inte längre en konspirationsteori

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet