Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Culture of Death - Dödskulturen

Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 dec - 6:36

Noterade precis att Nederländerna som sedan tidigare tillåter så kallad eutanasi, dvs. dödandet av människor som påstår sig vilja dö
av diverse orsaker, de kommer snart införa samma skit som man har i Kina:
Death on wheels: Dutch to send mobile clinics to euthanise people in their own homes
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2070662/Mobile-euthanasia-teams-planned-Holland.html

Helt enkelt steget innan man inför koncentrationsläger där man börjar döda folk som har annan åsikt än de styrande då dödskulturen har fyra huvudsteg (iaf av vad jag sett om någon vet fler steg så är det bara hojta till):
Steg 1: Införandet av Abort
Steg 2: Införandet av frivillig Eutanasi
Steg 3: Införandet av ofrivillig Eutanasi, av gamla, sjuka (fysiskt och/eller psykiskt) med argument som att de kostar för mycket
pengar.
Steg 4: Utrotningsläger där alla som inte är på de styrandes linje hamnar

vidare har Belgien fått för sig att de ska:
Organs of people killed by euthanasia being 'harvested for transplant surgery in Belgium'
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2003280/Organs-people-killed-euthanasia-harvested-transplant-surgery-Belgium.html

5 länder i Europa tillåter redan Eutanasi:
Albanien
Belgien
Luxemburg
Nederländerna
Schweiz

Dödskulturen sprider sig som ni kan se, även USA har 3 stater där idiotin är tillåten.
Vidare är det ganska intressant att ju mer sekulär en nation blir ju mer dödsbenägna verkar de bli, bara titta på Sverige som dansar någon sorts självmordsdans där de bjuder in hela världen att våldföra sig och äta upp deras hus, förfärligt och fascinerande att se på samma gång.


Hmm vet inte riktigt hur jag ska fortsätta den här tråden, men de som vill kan ju komma in och addera vad de nu känner om det hela, andra företeelser inom dödskulturen (som att man valt att inte föda barn pga. den påhittade överpopulationen och liknande idiotier)
eller om ni vill komma in och förespråka det hela.
Låt tråden växa.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4830

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Ådärkomdenja i lör 24 dec - 7:27

En kort reflektion kring dom avslutande raderna, ang 'överpopulation'. Detta begrepp ställer sig
i en annorlunda dager, när man empiriskt kan konstatera att hela jordens människopopulation
skulle inrymmas på Gotland. Hyfsat space också, 2 kvm per person. Statistikt uträknat och belagt.
Att världspopulationen fördelas ojämnt i förhållande till resurser och försörjning är en annan sida av
myntet, vilket t ex lett landsförrädaren Bängt VetBästerbärj och nye broiler-centerledaren Annie Lööf,
att vurma offentligt för ytterligare 30-40 miljoner människors allokering till Sverige. Dårhuvuden båda två.

Huvudtemat i tråden får jag fundera på lite till, innan jag ev ger mig in i leken lite djupare. Men, jag hyser
förståelse för att en individ som lider svårt, diagnos noll chans att bli frisk, och plågas av sin situation, tappat
livslusten, skall ha rätten att avsluta jordavandringen med assistans, under kontrollerade och värdiga former. I
stället för att drogas ner i en sjukhussäng, med respirator som ersättningslunga. Vilken meningslös tillvaro det vore,
om individen i fråga har tappat allt hopp, och verkligen vill kliva av. Det borde finnas en 'testamentsrätt', kanske fel
ord, att man kan förutbestämma sin hädanfärd under dessa omständigheter, skriven och vederbörligen giltig, under goda
och av samhället fastställda former.

Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4622

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Robin Shadowes i lör 24 dec - 8:45

Jag konstaterar krasst att vi redan hunnit till steg 3 här i Sverige. Det avlivas folk på löpande band på äldreboenden och sjukhus. Alla vet det, men det är väl inte riktigt officiellt ännu. Den så kallade "filosofen" Torbjörn Tännsjö må vara hur ond som helst, men han är uppenbarligen inte dum i huvudet. Han säger ju själv att dom anhöriga "kan ju bli arga" om det hade skett öppet. Men sker gör det, det kan ju vem som helst som inte har allt för klena förstånds-gåvor begripa. Hur länge till tills vi hamnar i rena utrotningsläger vet jag inte, men sannolikt inte allt för länge till. Ni har ju redan sett hur labil Schweinpelz är. Han och Bildt är Bilderbergare. Dom vet mycket väl vad som pågår bakom kulisserna. Dom har redan minst tiotusentals liv på sina samveten genom sina politiska beslut. Jag tror det kommer börja med att betydelselösa oliktänkande som oss här till exempel, kommer försvinna spårlöst. Det är fortfarande lite känsligt. Att låta kända personer som Jimmie Åkesson och Kent Ekeroth försvinna vore kanske inte det smartaste. Det är mindre fiskar som oss man inte kommer sakna. Inte lika mycket åtminstone. Om jag slutar posta plötsligt och inte har hörts av på minst en månad så vet ni vad som har hänt. För skulle jag hamna på sjukhus så tänker jag göra allt i min makt för att ge ifrån mig ett livstecken. Jag ligger säkert i risk-zonen eftersom jag bara kommenterar och inte bloggar. Tänk bara vilken uppmärksamhet det väckte när Spik-Harry kolade vippen och han var ändå en av dom mindre bloggarna. Intuitivt kan jag känna att jag redan har trampat på ömma psykopat-tår och den personen tänker inte låta det passera obemärkt. Räknar kallt med att jag kommer sluta som i Hostel faktiskt.
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4783

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 dec - 22:03

En del som jag anser förklarar den här uppkomna Dödskulturen är ju att samhället från att ha varit Bibelbaserat har gått till ett Evolutionsbaserat samhälle, iom att man lämnade Bibelns världsbild med Gud som skapare och människan skapad i Guds Avbild och hela den biten till att ha blivit någon sorts "avancerat" djur där hjälten inte längre är Skaparen av Liv utan bara är döden, för att komma framåt i tillvaron så måste hela tiden de svaga generna förintas, alla som inte evolverar tillräckligt snabbt måste därför tas bort, helt enkelt Döden har blivit hjälten och det förklarar sedan uppkomsten av de delar av Dödskulturen som vi ser, eutanasi, utrotningsläger, organskörd osv.

Organskörd är ju pragmatiskt om man har en evolutionär världssyn, vidare så måste ju t.ex. dåliga gener som Fredrik Reinfeldt utplånas om den evolutionära världsbilden är sann då han helt uppenbar inte är kapabel att styra nationen och därav måste dödas för att säkra evolutionen.
Nu ska inte Fredrik Reinfeldt bli rädd för mig här då jag inte företräder evolutionen, jag bara tar den till dess logiska slutsats, om han själv tror på idiotin så bör han ju faktiskt ta livet av sig då han inte är tillräckligt evolverad.

Vidare så skulle jag säga att när vi (inte jag personligen men svenska folket, jag är ju en av få som är återvänd till den Bibliska världsbilden från att ha varit del av den evolutionära världsbilden) även lämnade den Bibliska världsbild så kollapsade moralen, i Bibeln så har du en fast moral, den står liksom fast, när vi kommer till den evolutionära världsbilden så finns det ju faktiskt inte längre någon moral mer än folks privata hemmasnickrade moral eller den av staten beslutade, dvs. en sorts deifikation av staten, eller som man säger på engelska:
Godvernment. Reinfeldt är i stort sett Sveriges "gud". Eller som vi skulle säga Reinfeldt är Sveriges idol.

Poängen blir då att det inte längre finns något naturligt försvar mot vad som sker då de som är emot hela dödskulturen är alldeles för få och
de är alldeles för maktlösa för att kunna göra något, det rör sig om ett fåtal "foliehattar", visst en del är säkert foliehattar men långt ifrån alla, vidare så brukar man faktiskt kunna skymta en och annan sanning som må vara felplacerad hos de som är foliehattar, sanning blandat med fel.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4830

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 dec - 22:10

Ådärkomdenja skrev:En kort reflektion kring dom avslutande raderna, ang 'överpopulation'. Detta begrepp ställer sig
i en annorlunda dager, när man empiriskt kan konstatera att hela jordens människopopulation
skulle inrymmas på Gotland. Hyfsat space också, 2 kvm per person. Statistikt uträknat och belagt.
Att världspopulationen fördelas ojämnt i förhållande till resurser och försörjning är en annan sida av
myntet, vilket t ex lett landsförrädaren Bängt VetBästerbärj och nye broiler-centerledaren Annie Lööf,
att vurma offentligt för ytterligare 30-40 miljoner människors allokering till Sverige. Dårhuvuden båda två.

Jag skulle kunna gå med på 30-40 miljoner människor i Sverige men då ska det vara riktiga svenskar, dvs. etniska svenskar för då vet jag att chansen fortfarande finns att man kan ha ett fint och trevligt samhälle, däremot om man tar in 30-40 miljoner tredje världen hedningar (det är skillnad på hedning och hedning, tredje världen hedningar är mycket värre än första världen hedningar). Men visst vill man ha kaos och död då importerar man tredje världen hedningarna för med så många av de så kan de ge sig fanken på att det kommer se ut exakt som det ser ut i deras hemländer, miljön åt skogen, sopor och annat som ligger överallt då dessa hedningar är "för fina" för att ta upp sin egen skit, dvs. de har en ego uppblåst alldeles för stort trots att de är en iq 75 hedning som kommer från ett havererat samhälle som endast kan uppehållas med extremt stränga lagar och vapenmakt men inte ens då är det säkert att det håller mer än i en-två generationer, bara titta på alla jihadi-springs vi fått.

http://overpopulationisamyth.com/

som sagt så är det fördelningen av det hela, vidare så är det ju den avsaknad av moral och nepotism som råder i islamsk länder och andra ställen som gör att fördelningen är som den är.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4830

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 dec - 22:38

Ådärkomdenja skrev:Huvudtemat i tråden får jag fundera på lite till, innan jag ev ger mig in i leken lite djupare. Men, jag hyser
förståelse för att en individ som lider svårt, diagnos noll chans att bli frisk, och plågas av sin situation, tappat
livslusten, skall ha rätten att avsluta jordavandringen med assistans, under kontrollerade och värdiga former. I
stället för att drogas ner i en sjukhussäng, med respirator som ersättningslunga. Vilken meningslös tillvaro det vore,
om individen i fråga har tappat allt hopp, och verkligen vill kliva av. Det borde finnas en 'testamentsrätt', kanske fel
ord, att man kan förutbestämma sin hädanfärd under dessa omständigheter, skriven och vederbörligen giltig, under goda
och av samhället fastställda former.

Men här har vi ju faktiskt möjligheten för alla att ta livet av sig, svälj tungan. Det går att ta livet av sig om man vill även om du är helt förlamad, hela det här dödshjälpskoncepter är ju bara en del av den sjuka världssyn som blivit förhärskande i Väst, vi gick ju som sagt från den Bibliska till den evolutionistiska.

Så argumentet för att läkarna ska bryta mot sina eder känns ju som ett försök att radikalisera läkarna igen, precis som de gjorde i Tyskland när socialisterna styrde där, de radikaliserade ju läkarna med den här idiotin, och även det mammonitiska argumentet att det kostar en massa pengar att låta psykiskt sjuka och andra sjuka att låta de leva, vilket är ett som jag ser ett öppet djävulskt synsätt, de anser väl att de är pragmatiska, men det här är ju en klassisk slippery slope, när de väl öppna upp för det här så tar det inte lång tid innan man kan applicera det hela på de själva, alla människor har brister som man kan använda till att få de dödade med.

En av de som var de värsta i Tyskland att radikalisera hela Tyskland var ju Ernst Haeckel (intressant att hans efternamn av Häckel... någon som försöker häckla Gud genom att sätta sig över Guds Ordning? :) )


"Haeckel, however, was not simply a biologist in the sense that we would use that word today. For he saw himself—and was seen by many German intellectuals and artists in the latter part of the nineteenth century and the early part of the twentieth century—as the founder of a new scientific religion. He called his philosophy monism and saw himself as the leader of a movement of aggressive rationalism which would eventually rid Germany of the last traces of superstitious religion and replace Christianity with a religion which glorified modern science."
- Richard Webster-Why Freud was Wrong: Sin, Science and Psychoanalysis
Basic Books, p. 229–230, 199601

The Life of Ernst Haeckel
http://creationworldview.org/articles_view.asp?id=29
Ernst Haeckel - Evangelist for evolution and apostle of deceit
http://creation.com/ernst-haeckel-evangelist-for-evolution-and-apostle-of-deceit
Haeckel: legacy of fraud to popularise evolution
http://creation.com/images/pdfs/tj/j21_3/j21_3_102-110.pdf

och för den som orkar lyssna på med Kristen syn på det hela:
Jobe Martin - Culture in the last days
rapidshare.com Jobe_Martin_-_Culture_in_the_last_days.mp3
rapidshare.com Jobe_Martin_-_Culture_in_the_last_days.mp3
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4830

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Dunkelman i lör 24 dec - 23:17

Stratiotes Iesous C skrev:En del som jag anser förklarar den här uppkomna Dödskulturen är ju att samhället från att ha varit Bibelbaserat har gått till ett Evolutionsbaserat samhälle, iom att man lämnade Bibelns världsbild med Gud som skapare och människan skapad i Guds Avbild och hela den biten till att ha blivit någon sorts "avancerat" djur där hjälten inte längre är Skaparen av Liv utan bara är döden, för att komma framåt i tillvaron så måste hela tiden de svaga generna förintas, alla som inte evolverar tillräckligt snabbt måste därför tas bort, helt enkelt Döden har blivit hjälten och det förklarar sedan uppkomsten av de delar av Dödskulturen som vi ser, eutanasi, utrotningsläger, organskörd osv.

Organskörd är ju pragmatiskt om man har en evolutionär världssyn, vidare så måste ju t.ex. dåliga gener som Fredrik Reinfeldt utplånas om den evolutionära världsbilden är sann då han helt uppenbar inte är kapabel att styra nationen och därav måste dödas för att säkra evolutionen.
Nu ska inte Fredrik Reinfeldt bli rädd för mig här då jag inte företräder evolutionen, jag bara tar den till dess logiska slutsats, om han själv tror på idiotin så bör han ju faktiskt ta livet av sig då han inte är tillräckligt evolverad.

Vidare så skulle jag säga att när vi (inte jag personligen men svenska folket, jag är ju en av få som är återvänd till den Bibliska världsbilden från att ha varit del av den evolutionära världsbilden) även lämnade den Bibliska världsbild så kollapsade moralen, i Bibeln så har du en fast moral, den står liksom fast, när vi kommer till den evolutionära världsbilden så finns det ju faktiskt inte längre någon moral mer än folks privata hemmasnickrade moral eller den av staten beslutade, dvs. en sorts deifikation av staten, eller som man säger på engelska:
Godvernment. Reinfeldt är i stort sett Sveriges "gud". Eller som vi skulle säga Reinfeldt är Sveriges idol.

Poängen blir då att det inte längre finns något naturligt försvar mot vad som sker då de som är emot hela dödskulturen är alldeles för få och
de är alldeles för maktlösa för att kunna göra något, det rör sig om ett fåtal "foliehattar", visst en del är säkert foliehattar men långt ifrån alla, vidare så brukar man faktiskt kunna skymta en och annan sanning som må vara felplacerad hos de som är foliehattar, sanning blandat med fel.

Jag har alltid trott att nazismen kommer att dyka upp i en ny skepnad som
inledningsvis inte kommer att påminna om den lättidentifierade varianten med
heilande skinnskallar och svajande hakkorsflaggor. De som har spanat
efter nynazister har nog distrakterats och tittat åt fel håll…
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4280

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 dec - 23:57

Dunkelman skrev:Jag har alltid trott att nazismen kommer att dyka upp i en ny skepnad som
inledningsvis inte kommer att påminna om den lättidentifierade varianten med
heilande skinnskallar och svajande hakkorsflaggor. De som har spanat
efter nynazister har nog distrakterats och tittat åt fel håll…

Socialdemokratin har ju inte bytt ränder precis, där har du ju en variant av "nazismen" eller mer korrekt är ju faktiskt att kalla det socialism, det är ju socialismen i det hela som är det mordiska inte den nationella biten, det är ju inom socialismen vi hittar de rasbiologiska instituten, det är inom socialismen vi hittar tvångssterilisering, det är inom socialismen vi finner stödet för homosexualiseringen av samhället (förutom inom andra delar som liberalism osv.), det är inom socialismen vi finner det stöd som behövdes för att avkriminalisera sodomi och även för att avkriminalisera abort.

Sen finns det ju andra religioner som påminner om det hela, bland annat islam men även den nya populära, som iofs
inte är så ny men som fått ett uppsving nu, den så kallade new age.

Doctrines -- Nazism Verus New Age Movement
http://www.cuttingedge.org/pages/seminar2/NAZCOMNA.htm
mer jämförelser som ovan:
Parallels Between Nazism and Bush/Clinton/Bush New World Order
http://www.cuttingedge.org/News/n1004.html
The Rainbow Swastika
http://lermanet.com/rainbow-swaztika/

och här en bok av en man som blev mördad efter att han skrivit boken:
Randall Baer - Inside the New Age Nightmare
rapidshare.com Baer_-_Inside_the_New_Age_Nightmare__former_new_age_leader_exposes_the_movement__1989_.pdf

"This man, Randall Baer, was killed after leaving a New Age convention at which he had talked to the crowd and announced his conversion to Christianity. His car had been driven off the lonely road, his body was on the road and not in the car, he had no crash injuries and his briefcase had been tampered with. His book (the manuscript not being in the briefcase) was published a month later."
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4830

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Robin Shadowes i sön 25 dec - 3:05

Stratiotes Iesous C skrev:En del som jag anser förklarar den här uppkomna Dödskulturen är ju att samhället från att ha varit Bibelbaserat har gått till ett Evolutionsbaserat samhälle, iom att man lämnade Bibelns världsbild med Gud som skapare och människan skapad i Guds Avbild och hela den biten till att ha blivit någon sorts "avancerat" djur där hjälten inte längre är Skaparen av Liv utan bara är döden, för att komma framåt i tillvaron så måste hela tiden de svaga generna förintas, alla som inte evolverar tillräckligt snabbt måste därför tas bort, helt enkelt Döden har blivit hjälten och det förklarar sedan uppkomsten av de delar av Dödskulturen som vi ser, eutanasi, utrotningsläger, organskörd osv.

Organskörd är ju pragmatiskt om man har en evolutionär världssyn, vidare så måste ju t.ex. dåliga gener som Fredrik Reinfeldt utplånas om den evolutionära världsbilden är sann då han helt uppenbar inte är kapabel att styra nationen och därav måste dödas för att säkra evolutionen.
Nu ska inte Fredrik Reinfeldt bli rädd för mig här då jag inte företräder evolutionen, jag bara tar den till dess logiska slutsats, om han själv tror på idiotin så bör han ju faktiskt ta livet av sig då han inte är tillräckligt evolverad.

Vidare så skulle jag säga att när vi (inte jag personligen men svenska folket, jag är ju en av få som är återvänd till den Bibliska världsbilden från att ha varit del av den evolutionära världsbilden) även lämnade den Bibliska världsbild så kollapsade moralen, i Bibeln så har du en fast moral, den står liksom fast, när vi kommer till den evolutionära världsbilden så finns det ju faktiskt inte längre någon moral mer än folks privata hemmasnickrade moral eller den av staten beslutade, dvs. en sorts deifikation av staten, eller som man säger på engelska:
Godvernment. Reinfeldt är i stort sett Sveriges "gud". Eller som vi skulle säga Reinfeldt är Sveriges idol.

Poängen blir då att det inte längre finns något naturligt försvar mot vad som sker då de som är emot hela dödskulturen är alldeles för få och
de är alldeles för maktlösa för att kunna göra något, det rör sig om ett fåtal "foliehattar", visst en del är säkert foliehattar men långt ifrån alla, vidare så brukar man faktiskt kunna skymta en och annan sanning som må vara felplacerad hos de som är foliehattar, sanning blandat med fel.

Detta kan ju verka en aning OT men eftersom vi har tillgång till en s k "bible thumper" så kan man ju bara passa på att fråga. Hur ser du på att man i gammal-testamentliga tider, typ på Noas tid levde i århundraden? För det gör vi ju inte nu. Åtminstone känner då ja då rakt ingen som har blivit 800 eller 900 år. Mina egna funderingar kring detta har varit att det antingen har blivit ett misstag någonstans och detta misstag sedan har kopierats i generation efter generation tills det har accepterats som naturligt. En annan tanke som har slagit mig att dom de facto blev så gamla. Den förklaring som då ligger närmast tillhands är att dom som levde då var hybrider. D v s 95-98% människa och 2-5% annunaki. Dom senare påstås ju ha kunnat leva i minst 100000 år eller mer. Sedan finns det möjligtvis en tredje förklaring, den övernaturliga men det är ingen förklaring jag är direkt anhängare av. Mest för att jag inte anser att det finns något övernaturligt. Missförstå mig nu inte och tro att jag är en s k skeptiker eller debunker, för det är ja inte. Jag anser bara att sånt anses vara övernaturligt för att vi ännu inte funnit någon vetenskaplig förklaringsmodell till dessa fenomen. Det innebär inte att dom inte finns, bara att dom till synes verkar vara oförklarliga. Något som tyvärr skeptikerna verkar ha en spärr i hjärnan mot att kunna förstå eller se.
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4783

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i sön 25 dec - 3:24

Robin Shadowes skrev:Detta kan ju verka en aning OT men eftersom vi har tillgång till en s k "bible thumper" så kan man ju bara passa på att fråga. Hur ser du på att man i gammal-testamentliga tider, typ på Noas tid levde i århundraden? För det gör vi ju inte nu. Åtminstone känner då ja då rakt ingen som har blivit 800 eller 900 år. Mina egna funderingar kring detta har varit att det antingen har blivit ett misstag någonstans och detta misstag sedan har kopierats i generation efter generation tills det har accepterats som naturligt. En annan tanke som har slagit mig att dom de facto blev så gamla. Den förklaring som då ligger närmast tillhands är att dom som levde då var hybrider. D v s 95-98% människa och 2-5% annunaki. Dom senare påstås ju ha kunnat leva i minst 100000 år eller mer. Sedan finns det möjligtvis en tredje förklaring, den övernaturliga men det är ingen förklaring jag är direkt anhängare av. Mest för att jag inte anser att det finns något övernaturligt. Missförstå mig nu inte och tro att jag är en s k skeptiker eller debunker, för det är ja inte. Jag anser bara att sånt anses vara övernaturligt för att vi ännu inte funnit någon vetenskaplig förklaringsmodell till dessa fenomen. Det innebär inte att dom inte finns, bara att dom till synes verkar vara oförklarliga. Något som tyvärr skeptikerna verkar ha en spärr i hjärnan mot att kunna förstå eller se.

Nej inga skrivfel.
Kika in denna för svar på frågan:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7815613109692636650

förklarar det hela på ett bra sätt.

Men du har rätt i att du hade hybrider innan floden (Nephilim), det var mest troligt ett av skälen till floden, förutom att människorna höll på med en massa skit hela tiden:
Genesis 6:5 And GOD saw that the wickedness of man was great in the earth, and that every imagination of the thoughts of his heart was only evil continually.

Finns ju en del paraleller att dra till dödskulturen då dödskulturen i sig håller på med allsköns genmanipulerande i sin strävan att inte dö fast de så gärna vill döda alla andra. Hybridverksamheten lär även var ursprunget till många av gudalegenderna.
Här är en intressant video:
Genesis 6 Hybridization
http://video.google.com/videoplay?docid=-3530280427590862518
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4830

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i mån 26 dec - 3:54

Vidare så är den sodomani (lesbianism, transgenderism, homosexism, pedofili. zoofili (även om såna som Dawkins tror att man kan skapa avkommor som är helt andra varelser, så kallad makroevolution) som råder i samhället en annan del av den här dödskulturen då den inte producerar någon som helst avkomma.
Vi ser hur politiker glatt går i pervertiters tåg och tror att de på något vis välsignas när de går i dessas ledband, denna grupp av levande döda (för som sagt de producerar ingen avkomma, de måste ju rekrytera eftersom ingen föds som sodomaniker och ingen sodomit producerar avkomma genom könsumgänge med en annan sodomit.

Denna mani som är en del av den rådande dödskulturen placeras på en piedestal och dyrkas som om det vore något bra, men det är
ju inte något bra för någon, allra minst sodomiterna då det är konstaterat att de i snitt lever kortare liv än andra ( http://conservapedia.com/Homosexuality_and_life_expectancy ).

Med inträdet av sodomanin i samhället så produceras det färre svenskar och därmed "måste man" (vilket vi vet är en lögn) importera
alla dessa tredje världen barbarer, som i sin tur gör samhället mycket farligare och dödligare än tidigare, inte bara kriminellt utan även i framförandet av fordon, hantering av maskiner, sjukdomsspridning osv.

Dr.Reisman har många artiklar i ämnet:
http://www.drjudithreisman.com/articles.html

Men som sagt ännu en del av det hela, hela rasket hänger ihop som en klibbig spindelväv.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4830

Till överst på sidan Gå ner

Culture of Death - Dödskulturen Empty Sv: Culture of Death - Dödskulturen

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet