Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 sep - 20:06

Då folk är grundlurade eller bara helt enkelt ignoranta om världshistorien och religioner i allmänhet och Kristendom i synnerhet så tänkte jag
att det är dags att utbilda Exilensarna om det här med religion och speciellt den religion som egentligen heter Babyloniska Mysteriereligion som många okunniga/ignoranta fått för sig är Kristendom, t.ex. den svenska statskyrkan tillhör denna Babyloniska Mysteriereligion, svenska kyrkan är vad helt enkelt en ulv i fårakläder. Även bland de så kallade frikyrkliga finns även denna Babyloniska Mysteriereligionen representerad, speciellt grupperna Sjundedags Adventister, Vakttornet (felaktigt kallat Jehovahs Vittnen bland svenskar), Pingstkyrkan är helt uppenbart delar av den Babyloniska Mysteriereligionen.

Så jag tänkte i denna tråd utbilda er och även få er att inse att det mesta av det som ni trodde var Kristendom endast är ulvar i fårakläder,
alla dessa konstiga knäppa företeelser som även hindrade mig från att bli Kristen för så längesedan, jag brukade säga, är de där Kristna så vill jag aldrig vara Kristen (det var speciellt 3 grupper som hindrade mig och det var just Vakttorner, Pingstkyrkan och Svenska kyrkan då deras falskhet lyser igenom även för en icke återfödd person som jag då var). I sanning så är antalet Kristna på den här planeten starkt limiterat, det är inga 2,5 miljarder som det påstås, kanske 25 miljoner enligt mina egna uppskattningar och då är jag frikostig, dock så är frågan omöjlig att svara på då endast Gud sitter inne på svaret.

För att kuna förklara det här så att ni förstår ordentligt så behöver vi börja med Babylon och dess religion och rike för att förstå hur allt knyter samman fram till idag. Vi börjar i nästa post med det hela, nu är deklarationen för tråden klar, håll frågorna tills jag presenterat huvuddelen av min bevisföring (kommer ta en del tid då bevisen är så pass många, men de flesta svar på frågorna kommer att finnas i källmaterialet).
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Ådärkomdenja i lör 24 sep - 20:21

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen N5ncqw
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4699

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 sep - 20:35

Då börjar vi:
Vi börjar med en enkel lättförståelig PDF, här är två olika länkar till samma PDF fil (ifall den ena försvinner):
http://www.answersingenesis.org/articles/am/v3/n2/babel-explains-differences
rapidshare.com babel-differences-chart.pdf

Vidare så går vi in på hur det kommer sig att alla världens Mysteriereligioner ser istort sett likadana ut, det är oftast enbart namnen som skiljer sig då språken hos de olika splittrade folken var just olika:
The Tower of Babel Affair
http://ldolphin.org/babel.html
vidare bevisförning för det hela:
Chapter 28: Was the Dispersion at Babel a Real Event?
http://www.answersingenesis.org/articles/nab2/was-babel-dispersion-real-event
Drawing Fire and Ire: The Tower of Babel All Over Again
http://preparedcitizens.wordpress.com/2009/01/03/drawing-fire-and-ire-the-tower-of-babel-all-over-again/

nu när vi etablerat att folken kom från dagens Irak så är det ganska uppenbart att de tog med sig sin Babyloniska religion när de flyttade ut i världen, och tittar vi på de tidigaste religionerna så ser vi i stort samma typ av "guda"pantheon, tittar vi på egyptierna, romarna, grekerna, hinduerna, buddhisterna, muslimerna, turkarna, kineserna men även vikingarna osv. så ser vi i stort sett samma sorts polyteism, samma polyteism vi ser de hade i Babylon, som från början var Monoteism då man innan floden dyrkat en enda Gud, dvs. Bibelns Gud, men som genom en enda man Nimrod (som på kurdiska ska betyda odödlig/immortal, intressant kuriosa i sammanhanget) fick folk att bli polyteister och själva trodde sig kunna bli gudar, detta genom det första världsimperiet Babylon (samma dröm som vår idiotiska politiker bär på, byggandet av det nya Världsriket, det som vi kallar NWO, SNWO, Globalism, Kosmopolitism, islam, kommunism/socialism osv. allt olika former av samma dödfödda dröm).

Vi slutar där för stunden och fortsätter i nästa post då jag tänkte börja med att visa upp de Babyloniska Mysteriereligionsdelarna i många av de religioner som ni kallar Kristna som vi Kristna inte alls kallar Kristna och även hur andra religioner som de förhatliga islam även det är en form av Babylonisk Mysteriereligion, hur den så kallade judaismen lämnade Bibeln och efter diasporan i just Babylon tog med sig massor av Mysteriereligionsbagage, många av de främmande tankarna kommer från denna diaspora och som även fått de religiösa ledarna att vilseleda Israel, allt inbäddat i deras egna doktriner, katekeser, dekret och traditioner.

Det hela är så uppenbart när man verkligen ser det, vilket kan var väldigt svårt för folk som är mitt i det hela och förblindade med lögner, precis som folk blivit vilseledda av evolutionsmyten som är i stort sett lögner och fabler producerat av människor som vill leva i sin synd och inte ha några regler mer än de regler de själva kan gå med på, de vill helt enkelt vara sin egen gud är det som det hela handlar om när man hårddrar det.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 sep - 20:37

Ådärkomdenja skrev:Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen N5ncqw

lol!

Ja det känns som den lilla parveln vet väldigt mycket ;)
Iofs i dagens samhälle så skulle jag tro att den lilla parveln vet mer än vad t.ex. svenska kyrkans präster vet om Bibeln, så illa ställt är det.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 sep - 22:08

Vi börjar väl med den största Babyloniska Mysteriereligionen som är helt världsomspännande, den Katolska kyrkan.
Världens rikaste organisation.

Vi börjar med ett par länkar som är har ett antal bilder:
Här specifikt med solhjul, obelisk och baal:
http://aloha.net/~mikesch/wheel.htm
Alla tre saker totalt förbjudna i Bibeln som vi kan se t.ex. här:
Deuteronomy 17:3 And hath gone and served other gods, and worshipped them, either the sun, or moon, or any of the host of heaven, which I have not commanded;
Deuteronomy 17:4 And it be told thee, and thou hast heard of it, and inquired diligently, and, behold, it be true, and the thing certain, that such abomination is wrought in Israel:
Deuteronomy 17:5 Then shalt thou bring forth that man or that woman, which have committed that wicked thing, unto thy gates, even that man or that woman, and shalt stone them with stones, till they die.

att dyrka solen, månen, stjärnorna osv. är som synes belagt med dödsstraff, och vi ser då direkt att den Katolska kyrkan håller på med
just soldyrkan, och islam alla vet dyrkar månen, de har månskäran lite överallt, just för att de är en Babylonisk Mysteriereligion, det är
flaggor, det är på taket på moskéer osv.
http://www.bible.ca/islam/islam-moon-god.htm

På samma sätt har den Katolska kyrkan vars "finaste ritual" är ätandet av en rund kaka som ser ut precis som en sol, en kaka som placeras in något som kallas ett monstrance (bara det namnet bör ju få en människa att undra, varför har de ett namn på något som de anser är jätteheligt som bygger på ordet monster?) som har solstrålar som strålar ut från det:
http://aloha.net/~mikesch/monstr.htm
Här direkt från en av deras egna siter:
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen 10-429-web-lg
I mitten placeras solkakan:
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen CGmonstrance
som de sedan förtär i en kannibal-ritual då de bestämt hävdar att denna kaka blir till riktigt kött (vilket i sig är en bastardisering av Johannes kapitel 6, även den svenska kyrkan håller på med denna kannibalism)
Här ett koppel länkar som går in och demolerar det hela:
http://jesus-is-lord.com/monstran.htm
The Mass is Blasphemy and Heresy
http://jesus-is-lord.com/finished.htm
What About John Chapter 6?
http://jesus-is-lord.com/john6.htm
Then what did Jesus mean in John Chapter 6?
http://jesus-is-lord.com/john6pt2.htm
Catholic religion teaches that Jesus is a piece of cooked dough.
http://jesus-is-lord.com/dough.htm

och här ett kapitel ur The Two Babylons som går igenom det hela ännu tydligare och hur det är en doktrin direkt från Babylon:
Chapter IV Section III The Sacrifice of the Mass
http://philologos.org/__eb-ttb/sect43.htm

Den här idiotin har ju liksom ingenting med Bibeln att göra mer än att folk påstår att det har något med Bibeln att göra och vid saker som kan likna så hävdar de att det tillhör, typiskt just hedningar att ljuga så mycket och häva ur sig något strunt för att sedan hoppas att ingen kollar upp idiotin de säger.

De flesta Kristna har ju totalt missat:
1 Thessalonians 5:21 Prove all things; hold fast that which is good.
och:
2 Timothy 2:15 Study to shew thyself approved unto God, a workman that needeth not to be ashamed, rightly dividing the word of truth.

och därför är de så lättlurade, så dessa hedningar som t.ex. Katolska kyrkan kan lura de att de är Kristna och gör de till hedningar.
Det är inte svårt att lura någon som inte är beredd att undersöka saken själv, bara titta på hur 30% är villiga att rösta på Socialdemokraterna, ett parti som står för en massa sak som de säger sig vara emot och det för att de inte ens vill skrapa på ytan, deras öron kittlas med löften om pengar.

Det här är bara början, men redan här är ju hela katolska kyrkan demolerad som den hedniska kannibalistiska soldyrkarkult de är, det tragiska är att de tror att dessa muppar är Kristna, fast det är väl lätt att stjäla de Kristnas identitet när man mördat de flesta av de Kristna och sedan helt sonika tar deras namn och använder det.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 24 sep - 23:03

Vi fortsätter med mer solsymbolik:
http://www.aloha.net//~mikesch/verita.htm

Vidare fortsätter vi med:
Pagan Doctrines and Practices

It is very evident that many of the doctrines and practices of the Catholic Church are Pagan in their origin.

Mariolatry was established as a doctrine of the Catholic Church at the Council of Chalcedon in 451. Under the influence of Paganism it was felt that another mediator was needed. The Bible says there is but one mediator and he is specifically named. "For there is one God, and one mediator between God and men, the man, Christ Jesus." (1 Tim. 2:5) Not only was Mary added as the chief mediator but there followed a multitude of other mediators in the form of Patron saints.

Pilgrimages and the veneration of relics was borrowed from Paganism. In the fourth century Saint Helena, mother of Constantine and empress of the Roman Empire, made a pilgrimage to Jerusalem where she is supposed to have found fragments of the true cross on which Christ was crucified. By the sixth century the belief in relics and their power to work miracles was widespread. Today relics form a vital part of the Catholic religion. The silence of the Scriptures and the testimony of historians make it evident that the veneration of relics came from Paganism and not from God.

The Rosary which is so dear to Catholics in their prayers is of very ancient origin. It is almost universal among all the pagan nations. Reference is made to it in Hindu sacred books. The Brahmins of Hindustan have long employed the rosary. It is a common thing among the adherents of the Buddhist faith. It is pagan in its origin and use. The Bible does not in the least way infer the need of a rosary to aid us in our prayer to God.

The doctrine of Purgatory is pagan in its origin. The Roman poet Virgil (70 B. C. - 19 B. C.) wrote of purgatory showing the pagans believed in it long before the Catholic Church taught it. If purgatory were Christian it could be found in the Bible.

Transubstantiation, which did not become a doctrine of the Catholic Church until the 13th century, is pagan. This Romish doctrine means that the bread and wine when blessed by the priest becomes the actual flesh and blood of Christ. The writer has witnessed a midnight mass (Mass is the center of Catholic worship) and the whole service was reeking with Paganism and Judaism. Many may say it is a beautiful service but to others it is a reminder of the pagan sacrifices and of the pagan mystery cults. If the doctrine of transubstantiation were Christian why did not the churches teach it in the first centuries?

The sign of the cross so frequently made by devout Catholics does not come from Christianity but from the Pagans. Actually the same sign now used by the adherents of Rome was used in the Babylonian Mysteries before Christ was ever crucified!

The infallibility of the pope which was not declared until 1870 could not be a Christian doctrine. Many historians believe that the idea for the powers of the pope with the College of Cardinals came from the Pagan College of Pontiff s with its Sovereign Pontiff which had no doubt been in Rome from the earliest times and must have been framed on the order of the original Council of Pontiff s at Babylon. The infallibility of the pope really sounds pagan when one observes that at one tune there were three popes, Urban VI, Clement VII, and Alexander V!

The way of salvation as taught by the Catholic Church is pagan. It is a way of salvation by works. There is not another church in the world so dedicated to teaching salvation by good works as the church of Rome. It is pagan. Salvation is by grace through faith. Eph. 2:8, 9 (Catholic translation)
http://pbministries.org/History/Goodwin_&_Frazier/churches_01.htm

de flesta av dessa kan spåras rakt tillbaka till Babylon.
kika igenom bok innehållet så ser ni ett par kapitel om ett par av ovanstående doktriner:
http://philologos.org/__eb-ttb/default.htm
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i sön 25 sep - 21:19

Vi fortsätter bevisföringen mot denna Babyloniska kult som försöker posera som Kristendom trots att fårklädseln är alldeles för liten, ulven syns alldeles för tydligt under fåraklädseln.

Som vi sett ovan så är Bibeln väldigt tvärtemot vad den Babyloniska kyrkan lär ut vilket gör detta ännu enklare att förstå:
ROME’S PERSECUTION OF THE BIBLE
http://wayoflife.org/files/4ef3f30d5ea4253059dc014c8c9f6db3-79.html

man tycker ju att en organisation som påstår följa Bibeln borde älska den istället så har man förbjudit och förföljt Bibeln i alla år som den funnits till då Bibeln klart och tydligt avslöjar Rom för att vara den Babyloniska sköka hon är.

Vidare finner vi hur Peter absolut inte kan ha varit den första katolska påven:
PETER VS. THE POPES
http://wayoflife.org/files/d90baa7f4b8a05e6986e42f090885ced-22.html

ännu en kärndoktrin i den Katolska kyrkan visar sig vara ännu en lögn i raden av lögner presenterade av den Babyloniska skökan.

Och här en hel del hårda nötter för de att försöka knäcka:
http://wayoflife.org/database/hardnuts.html

och här hur den Katolska kyrkan kan sammanbindas med Babylons Mysteriereligion:
HOW REVELATION 17 PICTURES THE ROMAN CATHOLIC CHURCH
http://wayoflife.org/database/rev17androme.html

vidare finner vi klassiska Babyloniska riter i den Katolska kyrkan som dessa:
The Mass a Re-sacrifice of Christ
Christ Present in the Elements of the Mass
The Mass Is a Part of Salvation
The Mass the Center of Christian life
Christ Is to Be Worshipped in the Wafer
The Wafer to Be Carried in Processions
Masses for the Dead
Mass Must be Performed in Strict Accordance with Catholic Tradition
The Wine Can Be Taken Only on Special Occasions
Catholic Traditions on Equal Par with Scripture
Salvation Is through the Sacraments and the Church
Salvation Distributed by the Pope
Salvation through the Catholic Church
Salvation by Good Works
Salvation through Baptism
Salvation Is through Indulgences and Ritual
Salvation Can Be Achieved through Non-Christian Religions
Salvation Grace Is Not Free but Must Be Earned
The Catholic Church the Only True Church
The Pope Is the Supreme Head of the Church
The Pope Is the Infallible Teacher
Mary the Sinless Mother of God, Perpetual Virgin, Bodily Assumed into Heaven as Queen over All
Mary Is Co-redemptress with Christ
Mary Intercedes for Men from Heaven and Aids in Their Salvation
Mary to Be Venerated
Intercessions of and Prayers to Dead Saints
Purgatory Necessary to Purge Sin
Priests Have Special Powers to Bestow Spiritual Blessing
Catholic Priests Share Christ’s Identical Priesthood
Church Has Power to Grant Indulgences; Those Who Say Church Has no Such Power Are Cursed
Rituals and Superstitious Practices Encouraged
Confession and Penance Aid in Conversion
Celibacy Imposed

inget av det ovanstående är Kristet, det är saker som kommer rakt från Babylon och är oförenligt med Kristendom.
http://wayoflife.org/files/c72a4a4b83acc204f4f237bf25ec3792-215.html

Det är helt enkelt hedniska tankar och föreställningar, som presenterar en svag och patetisk "gud" som inte är kapabel att rädda utan dessa prästers hjälp.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i tis 27 sep - 13:49

Dags att bygga på det hela med en serie länkar om den dödskult som råder inom speciellt ortodoxin och katolicismen som visar klart och tydligt att de inte
är Kristna.

Notera sista delen i den här versen innan ni kolla in dödsdyrkandet:
Proverbs 8:36 But he that sinneth against me wrongeth his own soul: all they that hate me love death.
och även denna vers:
1 Corinthians 15:26 The last enemy that shall be destroyed is death.

OBS! Om någon är känsligt och inte tål att se lik, kroppsdelar osv. så bör ni undvika dessa länkar, dock så
är det sällan några duvungar som besöker Exilen, det är nog bara män som besöker numera, men ifall det är
någon som är känslig då det är rätt otrevliga och otäcka bilder på ruttnande likdelar som dessa katoliker, ortodoxer och protestanter dyrkar
även om de alltid när de konfronteras om denna bendyrkan alltid förnekar det trots att de springer runt med dessa
ben i processioner för allmän beskådan och liknande:

The “saint” of the day who lost his bones
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/15/the-saint-of-the-day-who-lost-his-bones/
Two Churches and a Mosque claim to have head of John the Baptist
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/20/two-churches-and-a-mosque-claim-to-have-head-of-john-the-baptist/
He is risen: Pope exhumed ahead of his beatification
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/22/he-is-risen-pope-exhumed-ahead-of-his-beatification/
Two more venerated skeleton’s in Rome
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/29/two-more-venerated-skeletons-in-rome/
Roman Catholics parade a boneless skull in France
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/30/roman-catholics-parade-a-bonless-skull-in-france/
Pope visits decomposed ex-humed Padre Pio
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/03/pope-visits-decomposed-ex-humed-padre-pio/
Roman Catholic nuns fought and got half of saints boiled skull
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/04/roman-catholic-nuns-fought-and-got-half-of-saints-skull/
Drama around skull and bones of Thomas Aquinas
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/07/drama-around-skull-and-bones-of-thomas-aquinas/
The Relic of the day
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/12/the-relic-of-the-day/
The skull of the day
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/13/the-skull-of-the-day/
The skull that turned its head to the joy of a nun
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/16/the-skull-that-turned-its-head-to-the-joy-of-a-nun/
Skull of Timothy to travel from Italy to Russia
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/17/skull-of-timothy-to-travel-from-italy-to-russia/
Rome returned stolen Skull of St. Irene
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/19/rome-returned-stolen-skull-of-st-irene/
“Holy skeleton” of the day
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/22/holy-skeleton-of-the-day/Bara det där borde vara bevis nog men det finns givetvis mer och jag återkommer till det.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i tis 27 sep - 14:15

Vi fortsätter utforskandet av denna dödskult som har många olika grener, så som protestantismen, katolicismen, islam, ortodoxismen, hinduismens, buddhismen och en hel drös med mindre kulter.

The Vatican to bless the “Holy blood of the late Pope”
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/01/18/the-vatican-to-declare-the-holy-blood-of-the-late-pope/
The Gate of Death found inside the Vatican
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/02/12/the-gate-of-death-found-inside-the-vatican/
Roman Catholics pray in front of a “holy bone”
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/03/26/roman-catholics-pray-in-front-on-a-holy-bone/
Pope kisses tapped blood of late pope John Paul II
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/05/03/pope-kisses-tapped-blood-of-deceased-pope/
Saint from Malta kept both mummified and in wax
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/05/28/saint-from-malta-kept-both-mummified-and-in-wax/
Catholic saint got blue eyes and dental treatment 1300 years after death
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/06/18/catholic-saint-got-blue-eyes-and-dental-treatment-1300-years-after-death/
The Vatican Pope is head of a death cult
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/06/30/the-vatican-is-the-head-of-a-death-cult/
Skull of claimed Italian saint auctioned for 5000 USD
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/07/01/skull-of-claimed-italian-saint-auctioned-for-5000-usd/
Roman Catholic skull of the day
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/07/06/roman-catholic-skull-of-the-day/
Catholic priests worship corpse of Saint Ubaldo
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/07/29/catholic-priests-worship-corpse-of-saint-ubaldo/
Gahr Støre gave ikon of saint kept as corpse in Kosovo
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/07/30/gahr-store-gave-ikon-of-saint-kept-as-corpse-in-kosovo/
The Knights of Columbus blessed by heartless Vatican saint
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/08/09/the-knights-of-columbus-blessed-by-heartless-vatican-saint/
The head who gives Greek Orthodox more water
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/24/the-head-that-gives-orthodox-more-water/

dessa dårar har INGENTING med Kristendom att göra mer än att de stulit namnet och lurat i massorna att de
är Kristna, de beskrivs dock tydligt:
Matthew 7:15 Beware of false prophets, which come to you in sheep's clothing, but inwardly they are ravening wolves.
Matthew 7:16 Ye shall know them by their fruits. Do men gather grapes of thorns, or figs of thistles?
Matthew 7:17 Even so every good tree bringeth forth good fruit; but a corrupt tree bringeth forth evil fruit.
Matthew 7:18 A good tree cannot bring forth evil fruit, neither can a corrupt tree bring forth good fruit.
Matthew 7:19 Every tree that bringeth not forth good fruit is hewn down, and cast into the fire.
Matthew 7:20 Wherefore by their fruits ye shall know them.

Ulvar i fårakläder enbart.

Vidare så är det köttsligt sinnade vilket är klart och tydligt i deras dyrkande av döda kroppar
Romans 8:6 For to be carnally minded is death; but to be spiritually minded is life and peace.

vidare ska vi inte glömma att deras kyrkor har en död man på ett kors, Jesus är återuppstånden och lever han är inte längre död på ett romerskt kors
det var en engångs händelse som aldrig mer kommer att upprepas. Bara en sån sak diskvalificerar alla de kyrkor som använder sig av krucifix, Bibeln total förbjuder dessa
idoler då ett krucifix just är en idol.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i sön 2 okt - 23:30

Dags att titta på en annan aspekt av det hela som man alltid tillskriver Kristendomen, dock så har vi här lärt oss att det som många tror är Kristendom inte är annat än en ulv i fårakläder eller snarare en stor mängd ulvar i fåraklädsel, den företeelsen är förföljelse.

Vi ser fanatisk förföljlse i de fem största Mysteriereligionerna, Katolicism, Protestantism, Islam, Hinduism och Buddhism av alla som inte tillhör de olika grenarna.
Buddhister tänker en del, men de är ju så fredliga och snälla, not quite true.

Än idag förföljer ju buddhister folk speciellt Kristna. De har bättre PR folk än muslimerna (vidare så skryter de inte direkt om sina förföljelser som muslimer)
Christian children forced to become Buddhist monks
www.ekklesia.co.uk/content/news_syndication/article_040331csw.shtml
Bangladesh Christians Captured, Forced to Return to Buddhism
http://www.bosnewslife.com/13884-bangladesh-christians-captured-forced-to-return-to-buddhism
Buddhist Extremists Attack Christian-Run Children’s Home in Sri Lanka
http://www.christiantoday.com/article/buddhist.extremists.attack.christian.run.childrens.home.in.sri.lanka/7261.htm
Burma Christian converts face crackdown
Excluded from homes, villages in Buddhism-dominated nation
http://www.wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=57883
Christians Persecuted in Asia. And Even the Buddhists Are on the Enemy¿s Side
In six Asian countries in which they are in the majority, the Buddhists collaborate in repressing the other religions. This is documented by the Report 2004 of Aid to the Church in Need
ROMA -In the West, Buddhism is synonymous with peace, compassion, wisdom, and ecumenical brotherhood. This is true also in the case of its most noted figure, the Dalai Lama.
Moreover, Buddhism has a reputation as a persecuted religion, and Tibet is the emblem of this.
But the latest Report on Religious Liberty in the World, released in Rome on June 25, 2004 by Aid to the Church in Need, contains striking evidence of a contrary nature.
In almost all of the Asian states in which Buddhism is the majority religion, there is cruel religious repression. And this strikes all of the non-Buddhist religions.
http://chiesa.espresso.repubblica.it/articolo/7058?eng=y
Burma 'orders Christians to be wiped out'http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1540121/Burma-orders-Christians-to-be-wiped-out.html

finns mycket mer, vi här på Exilen är även väldigt familjära med muhammadanismens härjningar, ateisten Mark Humphrys har en rätt bra samling:
http://markhumphrys.com/islam.killings.html

och han har en bra samling för Katolicismen och de olika Protestantiska rörelsernas förföljelser, han har dock misstagit dessa pseudo-kristna rörelser för att vara Kristna, lätt hänt speciellt i ett samhällsklimat där allt alla fått höra är att dessa skulle vara Kristna då är det lätt att man tror på det, ju större lögn som nationalsocialisterna sa...
http://markhumphrys.com/christianity.killings.html

Vidare har vi de tokiga hinduerna med sitt förtryckande kastsystem och förföljelse av människor som inte är hinduer.
Pågår än idag.

Här några nutida exempel:
Hindu persecution campaign targets pastor
http://www.wnd.com/?pageId=42104
India: Hindu Persecution of Christians
In under a year over 190 cases of Hindu persecution of Christians

http://scarlettcrusader.wordpress.com/2007/11/20/india-hindu-persecution-of-christians/
10,000 Christians Flee Hindu Persecution
http://www.aina.org/news/20080905212459.htm
MILITANT HINDUS PERSECUTE CHRISTIANS IN RELIGIOUS CLEANSING
Militant Hindus in India are stepping up their attacks against Christians and church leaders as part of a campaign to turn India into a totally Hindu state.

http://www.releaseinternational.org/pages/posts/militant-hindus-persecute-christians-in-religious-cleansing29.php

Jag återkommer med mer i mitt avslöjande av den Världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen som ställt till med så mycket djävelskap, eller som Bibeln beskriver henne:
Revelation 17:6 And I saw the woman drunken with the blood of the saints, and with the blood of the martyrs of Jesus: and when I saw her, I wondered with great admiration.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i tis 4 okt - 0:37

Dags för lite mer ögonöppnande fakta om det hela.
En sak som de nästan alla har gemensamt är knäböjandet inför fysiska object, såsom krucifix, stenar, snidade träfigurer, guldstatyer osv.

Notera hur snarlikt allt är:
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen IncensoMadonna
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Pope_worships_mary-devil
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Kaba3
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen SuperStock_1566-347478
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen N_20hindus
alla tillber de fysiska objekt, idoler är ordet. Även många sportsfanatiker är en form av idoldyrkare.

notera sedan vad Bibeln säger om denna idioti:
Psalms 135:15 The idols of the heathen are silver and gold, the work of men's hands.
Psalms 135:16 They have mouths, but they speak not; eyes have they, but they see not;
Psalms 135:17 They have ears, but they hear not; neither is there any breath in their mouths.
Psalms 135:18 They that make them are like unto them: so is every one that trusteth in them.

Notera även solhjulet som muhammadanerna går i när de går runt stenlådan som de dagligen tillber fem gånger.

Isaiah 2:8 Their land also is full of idols; they worship the work of their own hands, that which their own fingers have made:
Isaiah 2:9 And the mean man boweth down, and the great man humbleth himself: therefore forgive them not.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty hmm

Inlägg  malleus i tis 4 okt - 15:24

De är ju ganska självklart att alla religioner är plagiat av tidigare religioner. Alla symboler som egentligen finns eller har funnits har nog 100faldt gånger om plagierats. reser man runt genom världen så genomsyras man ju av olika kulturer och en del gör ofta saker de upptäcker eller hitta gärna till sitt eget. de gör fortfarande inte en religion till ett världssanning de är fortfarande en tro.

malleus

Poäng : 3315

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Dunkelman i tor 1 dec - 19:29

Stratiotes Iesous C skrev:Då folk är grundlurade eller bara helt enkelt ignoranta om världshistorien och religioner i allmänhet och Kristendom i synnerhet så tänkte jag
att det är dags att utbilda Exilensarna om det här med religion och speciellt den religion som egentligen heter Babyloniska Mysteriereligion som många okunniga/ignoranta fått för sig är Kristendom, t.ex. den svenska statskyrkan tillhör denna Babyloniska Mysteriereligion, svenska kyrkan är vad helt enkelt en ulv i fårakläder. Även bland de så kallade frikyrkliga finns även denna Babyloniska Mysteriereligionen representerad, speciellt grupperna Sjundedags Adventister, Vakttornet (felaktigt kallat Jehovahs Vittnen bland svenskar), Pingstkyrkan är helt uppenbart delar av den Babyloniska Mysteriereligionen.

Så jag tänkte i denna tråd utbilda er och även få er att inse att det mesta av det som ni trodde var Kristendom endast är ulvar i fårakläder,
alla dessa konstiga knäppa företeelser som även hindrade mig från att bli Kristen för så längesedan, jag brukade säga, är de där Kristna så vill jag aldrig vara Kristen (det var speciellt 3 grupper som hindrade mig och det var just Vakttorner, Pingstkyrkan och Svenska kyrkan då deras falskhet lyser igenom även för en icke återfödd person som jag då var). I sanning så är antalet Kristna på den här planeten starkt limiterat, det är inga 2,5 miljarder som det påstås, kanske 25 miljoner enligt mina egna uppskattningar och då är jag frikostig, dock så är frågan omöjlig att svara på då endast Gud sitter inne på svaret.

För att kuna förklara det här så att ni förstår ordentligt så behöver vi börja med Babylon och dess religion och rike för att förstå hur allt knyter samman fram till idag. Vi börjar i nästa post med det hela, nu är deklarationen för tråden klar, håll frågorna tills jag presenterat huvuddelen av min bevisföring (kommer ta en del tid då bevisen är så pass många, men de flesta svar på frågorna kommer att finnas i källmaterialet).

Vad anser du om John Torell?"ABOUT THE VIDEO
Året 1983 predikade John S. Torell en predikan som hette "VILDDJURET." Det har nu gått 28 år sedan dess och mycket har hänt både i de kristna församlingarna och I världen.

Den 29 april, 1982 ägde ett historiskt möte rum I staden Närpes, Finland. Den välkände svenske pingstpastorn Kjell Sjöberg mötte John S. Torell, som överlämnade en kopia av sin bok "Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna". Nästa dag möttes de igen, och då var det en skakad Kjell Sjöberg som sade till John Torell, att om det är sant som du skrivit in denna boken, då har hela min världsbild förändrats. Ge mig tid att kontrollera om det är sant vad du har skrivit, och jag skall återkomma till dig.

Den 14 juni, 1982 skrev Kjell Sjöberg ett brev till John Torell, och bekräftade att vad som stod I boken var sant och att Kjell nu planerade att forska i detta ämne och skriva en bok på svenska om detta för att varna det svenska folket. Kjell reste ned till Jerusalem och forskade på det Hebreiska Universitetet Kabbalah fakulteten och det han fann där var mycket skrämmande.

Sjöberg och Torell hade en livlig korrespondens samt telefonsamtal under de nästa 12 månaderna, där man delade med varandra material som behandlade ämnet om Antikristus och Judarna. I slutet av 1982 skickade Sjöberg en kopia av sitt manuskript till sin nya bok, som han kallade för "Kom till Förstånd! Låt Varna Er." Men när boken trycktes 1983, var det delar som hade blivit borttagna ifrån det ursprungliga manuskriptet.

Sjöberg fick ett oerhört tryck på sig ifrån Svenska judar , samfundsledare och ifrån frimurare och resultatet blev att Sjöberg tystades ned och hans organisation "Förebedjarna" blev sönderslagen. Sjöberg tvingades att offentligen bryta alla förbindelser med Torell. Kurt Olsson ifrån Kassettmissionen I Malmö blev hotad till döden, och skrev ett offentligt brev som blev publicerat I olika kristna tidningar I Sverige, där han tog helt avstånd ifrån Torell, efter att ha sålt mer än 20000 av Torells predikningar på kassett I Sverige. Andra medarbetare till Torell I Sverige blev också hotade till döds, och hela den organisation som Torell hade byggt upp under mer än 10 år blev också sönderslagen.

Kjell Sjöberg avled år 1997 och de flesta medarbetarna till Torell har också avlidit.

Den 10 November, 2011 talade Torell in ett nytt budskap till de Nordiska folken med titeln "Vilddjurets Märke." I detta budskap läser Torell upp de sidor som blev borttagna ifrån Sjöbergs bok och sedan utvecklar han vad som har hänt de sista 28 åren och hur nära vi nu är till ett totalt kontrollsamhälle, som kommer att vara tillgängligt för den man som Bibeln kallar för Antikristus. Du som är född efter 1965 har ingen aning om vad som hände I Sverige under 1970 och 80 talet och vilka krafter som har format samhället i de Nordiska länderna som det nu är.

Lyssna till budskapet, läs din Bibel och kolla att det är sant vad Torell citerar ifrån Bibeln, och gör sedan en stor undersökning på Nätet, och du skall finna att vad Torell har sagt tyvärr är sant. Om du inte har last boken "Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna" så uppmanar vi dig att beställa din kopia idag, innan de tagit slut. Kom ihåg att denna bok skrevs innan det fanns personliga datorer och Nätet. Mycket av vad som profeterades i boken har nu blivit en verklighet.

Sätt dig ned, tag fram din Bibel, samt papper och penna, och börja sedan att lyssna och göra anteckningar så att du kan kolla upp vad som sagts."

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4357

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  медведь i ons 14 dec - 0:06

Stratiotes Iesous C skrev:
Text ...

Brukar sitta ibland på fritiden när jag har tid och läsa dina inlägg inom religionsdelen, mycket intressant. Vilken kristen inriktning hör du själv till?

Mvh


медведь

Poäng : 3260

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i ons 14 dec - 0:38

Oväntat att någon läser något jag skriver och finner det intressant. Iofs så är det en intressant synvinkel.

Jag är Fristående Fundamentalist Baptist.
För att förstå den delen så rekommenderar jag den här artikeln:
http://wayoflife.org/files/20cbbf2b9357299ce84a04dd80b76dc6-5.html

Det som på engelska går under Independent Fundamentalist Baptist, men läs artikeln ovan så får du en idé, det är
väldigt spritt.

Hmm ska nog ta och uppdatera den här tråden mer, det här är ju bara en del av information finns ju betydligt mer.

Vet inte om jag slängde in den här i tråden:
Babylon Mystery Religion
http://giveshare.org/babylon/
finns ett flertal studier att läsa där.

Här är ett intressant tal om Global Religion med Carl Teichrib:
Global Religion Part 1

http://video.google.com/videoplay?docid=-2132044488282350083
Global Religion Part 2

http://video.google.com/videoplay?docid=-4648060739060444126
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  медведь i ons 14 dec - 20:47

Stratiotes Iesous C skrev:
Text ..

Jo det är intressant när det kommer från en seriös och kunnig person, ska kolla igenom länkarna du postade. Om du har lust och tid så vore det även intressant att höra din syn på den ortodoxa kristendomen, dom har ju till exempel ikoner.

Mvh.

медведь

Poäng : 3260

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i ons 14 dec - 21:46

медведь skrev:
Stratiotes Iesous C skrev:
Text ..

Jo det är intressant när det kommer från en seriös och kunnig person, ska kolla igenom länkarna du postade. Om du har lust och tid så vore det även intressant att höra din syn på den ortodoxa kristendomen, dom har ju till exempel ikoner.

Mvh.

Ja skrev rätt extensivt om det på gamla Exilen, kan finnas på archive.org (Exilen hade Exilen.eu som address tidigare har jag för mig) det var inte direkt snälla saker, jag tog upp ikoner och flera doktrinfel som de har.
Jag räknar ortodoxismen till det här då det är mycket som kommer direkt från Babylon, de röda äggen, kulich (snopp bakelserna som är en viktig del inom den babyloniska Mysterie Religion, du vet hur Shem slaktade Nimrod eller om det var Tammuz i ett flertal delar och hans penis försvann i tumultet, därav har vi
en massa obelisker överallt som ju är representationer av penisar, Japan t.ex. har ju minst 5 penisdyrkar religioner medans det inom Mysteriereligionen är en del), infant baptism t.ex., du kan ju inte ha folk bli troende innan de ens lämnat "the age of accountability", så hela barndopet där man "dunkar" hela barnet blir ju felaktigt.

Finns en hel drös med doktriner som är de samma som katolska kyrkan har som passar in på ortodoxismen, och därmed in på Mysterie religions epitetet.
Jag antar att du själv är ortodox, med tanke på användarnamnet?

Du kan ju kika in här t.ex.:
Rysk ortodoxt:
http://jesus-is-savior.com/False%20Religions/false_religions.htm#russian
Grekiskt ortodoxt:
http://jesus-is-savior.com/False%20Religions/false_religions.htm#greek

några Syriskt ortodoxt har han inte men tittar man på Syriskt ortodoxt så är det i de största delarna likvärdigt med Grekiskt och Ryskt, jag som tittar på utifrån ser ju mer likheter än olikheter.

Sen om du vill så bör du kika in vad Guds Ord säger om ikoner och idoler:
OLD TESTAMENT
Exodus 20:4-5
Leviticus 19:4; 26:1; 26:30
Numbers 33:52
Deuteronomy 4:15-16; 4:23-28; 5:8-9; 7:5; 7:25-26; 9:12; 12:2-3; 16:21-22; 27:15; 28:36-37; 28:64; 29:16-17
Judges 17:3-4; 18:14-20; 18:30-31
1 Samuel 15:23; 19:13-17; 31:9
1 Kings 12:27-33; 14:9; 15:11-13; 21:25-26
2 Kings 3:2; 10:26-27; 17:9-12; 17:16-17; 17:39-41; 19:18; 21:6-7; 21:11; 23:24
1 Chronicles 10:8-9; 16:25-26
2 Chronicles 3:10; 15:8; 15:16; 24:18; 28:1-3; 33:5-7; 33:15; 34:1-4; 34:7
Psalms 78:56-59; 96:4-5; 97:5-7; 106:19-21; 106:36-38; 115:4-8; 135:15-18
Isaiah 2:8-9; 2:18-21; 10:10-11; 19:1-4; 21:9; 30:22; 31:7; 37:19; 40:18-20; 41:29; 42:8; 42:17; 44:9-20; 45:16;
45:20-21; 46:1-2; 46:5-7; 48:5; 57:3-6; 66:3
Jeremiah 8:19; 10:14-15; 25:6; 44:15-19; 50:2; 50:35-38; 51:17-18; 51:47; 51:52
Ezekiel 6:3-9; 6:13; 7:19-20; 8:5-12; 14:3-7; 16:36-39; 18:6; 18:12; 18:15; 20:7-8; 20:16-18; 20:24; 20:30-32; 20:39;
22:3-4; 23:7; 23:30; 23:37-39; 23:49; 30:13; 33:25; 36:18; 36:25; 37:23; 44:10-12
Daniel 2:31-35; 3:1-18; 5:4; 5:23
Hosea 3:4; 4:17; 8:4; 11:2; 13:2; 14:8
Micah 1:6-7; 5:13
Nahum 1:14-15
Habakkuk 2:18-19
Zephaniah 1:18
Zechariah 10:2; 11:17; 13:2


NEW TESTAMENT
Acts 7:41-42; 15:20; 15:29; 17:16; 17:29; 19:35; 21:25
Romans 2:22; 11:4
1 Corinthians 8:1-7; 8:10; 10:14; 10:18-20; 10:28; 12:2
2 Corinthians 6:16
Galatians 5:19-21
Colossians 3:5-6
1 Thessalonians 1:9
1 Peter 4:2-4
1 John 5:21
Revelation 2:14; 2:20; 9:20; 13:14-15; 14:9-11; 15:2; 16:2; 19:20; 20:4

det är det mest viktiga vad Ordet säger och det är ju inte direkt något "yo det här ska ni göra",
tittar vi tidsmässigt så kröp ju inte idoldyrkandet in bland de Kristna förrens på 300talet, dvs. cirka 270+- år Efter Kristus Korsfästelse, och det är
ju helt uppenbart att hedningar kröp in bland de Kristna och började förgifta inifrån, om vi läser vad Paulus säger t.ex.:

Acts 20:29 For I know this, that after my departing shall grievous wolves enter in among you, not sparing the flock.
Acts 20:30 Also of your own selves shall men arise, speaking perverse things, to draw away disciples after them.
Acts 20:31 Therefore watch, and remember, that by the space of three years I ceased not to warn every one night and day with tears.

vad sker då inte på mer än 200 år efter, vi hade gnostiker som försökte med sina gnostiska manuskript (som vissa av de kallas apokryfer och ofta går stick i stäv med Bibeln, skärselden/purgatory är ju hämtat från såna här gnostiska manuskript i Bibeln finns det inte överhuvudtaget, vad är det för poäng med Jesus korsfästelse om du måste rena dina synder själv i någon skärseld, det är ju helt galet, antingen så betalade han för alla våra synder eller så gjorde han det inte, det är ju enbart en så kallad money making scam att man hittar på skärselden, speciellt bland katoliker så har de ju skrämt skiten ur sina efterföljare så att de testamenterat hela sina förmögenheter till kyrkan för att slippa vara i skärselden så länge) och vi hade dessa hedningar som kröp in, dessa grievous wolves, som "åt upp folk" genom sina insmugna doktriner som skärseld, idoldyrkan/ikondyrkan/statydyrkan (allt är ett och samma sak, dyrkan av skapelsen till skillnad från Skaparen, Romans kapitel 1), laitanism, dvs. där du får ett präststyre, Bibeln är fullständigt glasklar att så inte ska ske det ska inte vara något bossande över flocken, den uppgift biskopar har är att FÖDA flocken inte REGERA över då de alla är bröder OCH alla är Präster och Kungar ( Revelation 1:6 And hath made us kings and priests unto God and his Father; to him be glory and dominion for ever and ever. Amen. och även i Revelation 5:10 så upprepas det).

Finns en massa restriktioner för biskopr/präster i 1Timothyt ch.3 och även i Titus 1, hur de ska vara, att de måste ha fru och barn (dvs. minst två barn) och inte någon ungtupp, får absolut inte supa, han måste vara en man som folk ser upp till i the community osv. han ska vara helt klanderfri, inte många män uppfyller denna speciellt inte bland de präster man ser inom diverse kyrkor. Ännu värre är det när de inte avgår direkt när de gjort bort sig och rebelliskt stannar kvar på positionen.

Finns massor som sat, nu har jag sagt lite om hur jag ser på saken och som jag ser att Bibeln ser på saken.
Det är ju inget som man säger för att man vill att folk ska bli arga (vilket de oftast blir, religiösa människor blir lätt arga och de är väldigt svåra att vinna till Jesus, lättare att vinna ateister än religiösa människor tycker jag personligen, då jag inte lyckats vinna så många religiösa personer men en hel del ateister (iofs så är ateism som en religion men folk vill ju ha den där skillnanden mellan ateism och religion så vi kör väl med det trots att det inte är helt korrekt, det är ju fortfarande ett trossystem dock utan Gud, det är ett trossystem där man tror att Gud inte existerar, de är ju lite motsträviga då demonisterat ordet religion och därmed inte gärna vill förknippas med det de demoniserat.).
Men det är inte mitt jobb att rädda de, mitt jobb är ju att plöja, plantera och/eller vattna, det är Guds jobb att rädda folk, det är mellan Jesus och folk själva, vi försöker ju bara röja undan all bråte i form av falsk utbildning och falska idéer som de blivit "begåvade" med. Som t.ex. denna Mysterie Babylonska religion som poserar som Kristet men inte är det.

1 Corinthians 3:6 I have planted, Apollos watered; but God gave the increase.
1 Corinthians 3:7 So then neither is he that planteth any thing, neither he that watereth; but God that giveth the increase.
1 Corinthians 3:8 Now he that planteth and he that watereth are one: and every man shall receive his own reward according to his own labour.
1 Corinthians 3:9 For we are labourers together with God: ye are God's husbandry, ye are God's building.
1 Corinthians 3:10 According to the grace of God which is given unto me, as a wise masterbuilder, I have laid the foundation, and another buildeth thereon. But let every man take heed how he buildeth thereupon.

Addera lite jäst (synd) och du jäser hela klumpen:
Galatians 5:9 A little leaven leaveneth the whole lump.


Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  медведь i lör 17 dec - 1:17

Stratiotes Iesous C skrev:
Text ...

Bör påpekas att jag inte är en praktiserande troende utan snarare en 'only christian on paper' så att säga, så jag är inte någon expert på ämnet. Jag är dock troende och överväger att ta det till en seriösare nivå i framtiden, gör jag det så vill jag självklart vara säker och övertygad om att jag väljer rätt.

ONT: Det är intressanta saker du går in på, har själv funderat kring just den ortodoxa kristendomens ikoner. Man kan ju undra vart själva dyrkandet av ikoner kommer ifrån när bibeln så tydligt säger att det helt enkelt inte är rätt väg att gå. Angående den ryska-ortodoxa så kanske det blev en liten miss i översättningen mellan grekiskan och kyrkslaviskan? Vet inte om själva ikondyrkan är ett lika vanligt inslag i övriga ortodoxa kyrkor.

Men inom den rysk-ortodoxa kyrkan är dom ju extremt ritualistiska i övrigt, nästan så det blir lite läskigt ibland då hela tron till större delen verkar handla om ritualer och traditioner. Det blir helt enkelt för mycket mystik över det hela, saker som inte alls har något med kristendomen att göra.

Vill dock personligen ge dom pluspoäng för att dom faktiskt täcker huvudet i kyrkan, står ju faktiskt i bibeln (osäker på vart) sen så ser det ju ganska bra ut också;):[url=http://images.yandex.ru/yandsearch?rpt=simage&ed=1&text=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%8F%20%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0&p=13&img_url=ph.files.7ja.ru%2F7ya-photo%2F2010%2F10%2F22%2F1287757008455.jpg
]Bild.[/url]

När det kommer till den katolska kyrkan så är det ju uppenbart att det endast handlar om okunniga latinska teologer som helt enkelt anpassade kristendomen efter sitt romerska synsätt. Som du nämnde, en vanlig 'money making scam' helt enkelt för att roffa åt sig andras egendomar och värdesaker genom en lång orgie i missbruk av guds ord.

När du kom in på präststyre så antar jag att du framförallt syftade på den katolska kyrkan och deras påve, faktiskt intressant med tanke på att det inte var något som fanns i urkyrkan utan kom till först flera sekel efter kristus död. Den rys-ortodoxa kyrkan har ju kvar flera patriarker, så som det var först från första början om man ska göra en jämförelse.

Hur ser du på det faktum att bibeln sammanställdes av den första kyrkan vilket närmast motsvaras av de ortodoxa kyrkorna idag? Samtliga lärosäten för den första kristendomen såsom Jerusalem, Damaskus, Alexandria och Antiochia har ju under hela sin historia varit ortodoxa kristna. Det var i de områdena som Jesus och apostlarna verkade, det var där kristendomen uppstod och det var där bibeln sammanställdes på deras eget (egna) språk.

Blev även den ortodoxa kristendomen förgiftad inifrån tro? Man tycker ju att det låter skumt med tanke på att dom var de "första" och att dom lever så strikt efter bibeln och dess budskap. Men och andra sidan så är allt möjligt, det är ju bara att kolla på den svenska kyrkan om man vill ha ett riktigt extrem exempel.

Mvh

медведь

Poäng : 3260

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 17 dec - 2:10

медведь skrev:Det är intressanta saker du går in på, har själv funderat kring just den ortodoxa kristendomens ikoner. Man kan ju undra vart själva dyrkandet av ikoner kommer ifrån när bibeln så tydligt säger att det helt enkelt inte är rätt väg att gå. Angående den ryska-ortodoxa så kanske det blev en liten miss i översättningen mellan grekiskan och kyrkslaviskan? Vet inte om själva ikondyrkan är ett lika vanligt inslag i övriga ortodoxa kyrkor.

Det är lika vanligt i de andra, nästan alla kyrkor som kommer från Rom har ju ikon/idol/staty-dyrkandet gemensamt, finns några protestantiska sekter som inte har det men det är för att de läst och tagit bort det hela men de följer å andra sidan en massa andra av Roms falska doktriner som barndop osv.

медведь skrev:Men inom den rysk-ortodoxa kyrkan är dom ju extremt ritualistiska i övrigt, nästan så det blir lite läskigt ibland då hela tron till större delen verkar handla om ritualer och traditioner. Det blir helt enkelt för mycket mystik över det hela, saker som inte alls har något med kristendomen att göra.


Ortodoxismen har ju om du minns tillhört samma väsen som Rom, Ortodoxismen och Katolicismen skapades ju genom splittringen av Rom, i Väst- och ÖstRom.
Med andra ord Ortodoxismen kommer ju från samma Romerska religion (som i sin tur kommer rakt från Babylon) som katolicismen, addera lite Kristet och du har Orthodoxism, och det självklara idoldyrkande.

Vidare så säger ju Bibeln så här:
Colossians 2:8 Beware lest any man spoil you through philosophy and vain deceit, after the tradition of men, after the rudiments of the world, and not after Christ.

vi har alltså samma problem som Jesus hade med fariséerna och de skriftlärda (de religiösa), de kom till Jesus och började anklaga honom och lärjungarna:
Matthew 15:1 Then came to Jesus scribes and Pharisees, which were of Jerusalem, saying,
Matthew 15:2 Why do thy disciples transgress the tradition of the elders? for they wash not their hands when they eat bread.
Matthew 15:3 But he answered and said unto them, Why do ye also transgress the commandment of God by your tradition?
Matthew 15:4 For God commanded, saying, Honour thy father and mother: and, He that curseth father or mother, let him die the death.
Matthew 15:5 But ye say, Whosoever shall say to his father or his mother, It is a gift, by whatsoever thou mightest be profited by me;
Matthew 15:6 And honour not his father or his mother, he shall be free. Thus have ye made the commandment of God of none effect by your tradition.
Matthew 15:7 Ye hypocrites, well did Esaias prophesy of you, saying,
Matthew 15:8 This people draweth nigh unto me with their mouth, and honoureth me with their lips; but their heart is far from me.
Matthew 15:9 But in vain they do worship me, teaching for doctrines the commandments of men.

är traditionen i konflikt med Bibeln så är det traditionen som ska ges upp inte som de gör nu där Bibeln får vika sig för traditionen.

медведь skrev:Vill dock personligen ge dom pluspoäng för att dom faktiskt täcker huvudet i kyrkan, står ju faktiskt i bibeln (osäker på vart) sen så ser det ju ganska bra ut ocksåWink

Ja vet inte det jag:
1 Corinthians 11:4 Every man praying or prophesying, having his head covered, dishonoureth his head.

så det blev minuspoäng även där. :D

медведь skrev:När det kommer till den katolska kyrkan så är det ju uppenbart att det endast handlar om okunniga latinska teologer som helt enkelt anpassade kristendomen efter sitt romerska synsätt. Som du nämnde, en vanlig 'money making scam' helt enkelt för att roffa åt sig andras egendomar och värdesaker genom en lång orgie i missbruk av guds ord.

När du kom in på präststyre så antar jag att du framförallt syftade på den katolska kyrkan och deras påve, faktiskt intressant med tanke på att det inte var något som fanns i urkyrkan utan kom till först flera sekel efter kristus död. Den rys-ortodoxa kyrkan har ju kvar flera patriarker, så som det var först från första början om man ska göra en jämförelse.

Nej jag syftade till alla dessa, Patriakerna är en strikt Judisk sak, finns ingen apostolisk succession, allt det där dog ut med apostlarna, de fyllde en specifik poäng i Guds arbete. Patriakerna inom de olika orthodoxa grenarna är ju samma Pontifex Maximus position som Påven har.

Allt detta "vi ska styra över de Kristna" är fel, Jesus styr, han behöver inga patriaker och liknande, det här handlar om detta:

Revelation 2:6 But this thou hast, that thou hatest the deeds of the Nicolaitans, which I also hate.

Jesus hatar Nicolaitanism. Nico - Laitan betyder att Styra/Härska över "the laity", dvs. Folket.
http://en.wikipedia.org/wiki/Laity

det hela är ju en form av ursurpering av Jesus makt. Dessa lirare vill ju sedan att du ska gå via de eller gå "via" helgon som medlare mellan dig och Gud, men
Bibeln är ju klar även här:
1 Timothy 2:5 For there is one God, and one mediator between God and men, the man Christ Jesus;

Vår enda mediator är Jesus Kristus ingen annan, ingen präst, ingen biskop, inget helgon, ingen påve, ingen patriark osv. osv.
Det är ju även en form av antikrist, antikrist betyder ju inte bara mot Kristus utan även substitut för Kristus, vad dessa gubbar då gör är att de sätter sig upp som ett substitut för Jesus trots att Bibeln är klar med att du ska gå direkt till Jesus utan någon medlare.

Det är ju här ifrån vi får hela det här "religioner är till för att kontrollera folket", ja för när du biktar dig för dessa prästskrällen så sitter du på en hel radda med brott/synder du utfört, det är inte svårt att utpressa folk som du har massor med kunskap om deras hemligheter. Inte svårt att kontrollera kungar och andra genom vad du får fram i bikten.

Här är en bra bok du kan läsa som visar upp hur satanisk bikten i faktum är:
The Priest, the Woman and the Confessional.
http://jesus-is-lord.com/chiniquy.htm

det är inte bara barn som blivit våldtagna av diverse präster, även kvinnor har ju tvingats till sex.

Du ställer en del frågor, så jag postar det här och svarar på Bibeln frågan du ställer i en separat post.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 17 dec - 3:15

медведь skrev:Hur ser du på det faktum att bibeln sammanställdes av den första kyrkan vilket närmast motsvaras av de ortodoxa kyrkorna idag? Samtliga lärosäten för den första kristendomen såsom Jerusalem, Damaskus, Alexandria och Antiochia har ju under hela sin historia varit ortodoxa kristna. Det var i de områdena som Jesus och apostlarna verkade, det var där kristendomen uppstod och det var där bibeln sammanställdes på deras eget (egna) språk.
Den här kommer bli rätt lång och en hel del material du behöver kolla/lyssna på för att helt greppa det hela.

Men vi kan börjar med en enklare artikel:
Wasn’t it the Catholic Church that was responsible for the Bible being written?
http://www.chick.com/ask/articles/rcc+bible001.asp
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i lör 17 dec - 3:58

медведь skrev:Hur ser du på det faktum att bibeln sammanställdes av den första kyrkan vilket närmast motsvaras av de ortodoxa kyrkorna idag? Samtliga lärosäten för den första kristendomen såsom Jerusalem, Damaskus, Alexandria och Antiochia har ju under hela sin historia varit ortodoxa kristna. Det var i de områdena som Jesus och apostlarna verkade, det var där kristendomen uppstod och det var där bibeln sammanställdes på deras eget (egna) språk.

Bra börja plöja:
Bible Versions: A Position Paper
http://jesus-is-savior.com/Bible/versions-kautz.htm
http://samgipp.com/answerbook/?page=13.htm
http://samgipp.com/answerbook/?page=08.htm
http://samgipp.com/answerbook/?page=41.htm
http://samgipp.com/answerbook/?page=09.htm
The Answer Book
http://www.chick.com/reading/books/158/158cont.asp
http://jesus-is-savior.com/Bible/geneva_bible.htm
http://jesus-is-savior.com/Bible/kjb-brief_history.htm

David Cloud - Church History 1-4 The development of the Catholic church
rapidshare.com David_Cloud_-_Church_History_1-4_The_development_of_the_Catholic_church.mp3
David Cloud - Church History 2-4 The Waldenses
rapidshare.com David_Cloud_-_Church_History_2-4_The_Waldenses.mp3
David Cloud - Church History 3-4
rapidshare.com David_Cloud_-_Church_History_3-4.mp3
David Cloud - Church_History 4-4 Protestant Persecutions against Baptist
rapidshare.com David_Cloud_-_Church_History_4-4_Protestant_Persecutions_against_Baptist.mp3

ROME’S PERSECUTION OF THE BIBLE
http://www.wayoflife.org/index_files/4ef3f30d5ea4253059dc014c8c9f6db3-79.html
Antioch vs. Alexandria
rapidshare.com Sam_Gipp_-_Antioch_vs_Alexandria.mp3
Erasmus, King James, Westcott and Hort
rapidshare.com Sam_Gipp_-_Erasmus__King_James__Westcott_and_Hort....mp3

Vi börjar där.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  медведь i lör 17 dec - 18:13

Stratiotes Iesous C skrev:
Text ...

Tackar, ska ta och läsa igenom dina länkar. Kom in på en sida idag av misstag som jag tror går igenom samma saker grundläggande:

EUROPAS UTVECKLING OCH REVOLUTIONER
http://uppenbar.info/uppenbar/rev/EU1.html

Fastnade framför den ett tag då allt är skrivet på svenska, om än lite dålig grammatiskt ibland men vad gör det. Misstänker att dom går igenom samma sak där, stämmer det? Isåfall vore ju den bra att börja med då allt står på svenska, så är det bara att jag går över till den engelska sen för att få reda på eventuellt lite mer detaljer.

медведь

Poäng : 3260

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i sön 18 dec - 21:38

медведь skrev:
Stratiotes Iesous C skrev:
Text ...

Tackar, ska ta och läsa igenom dina länkar. Kom in på en sida idag av misstag som jag tror går igenom samma saker grundläggande:

EUROPAS UTVECKLING OCH REVOLUTIONER
http://uppenbar.info/uppenbar/rev/EU1.html

Fastnade framför den ett tag då allt är skrivet på svenska, om än lite dålig grammatiskt ibland men vad gör det. Misstänker att dom går igenom samma sak där, stämmer det? Isåfall vore ju den bra att börja med då allt står på svenska, så är det bara att jag går över till den engelska sen för att få reda på eventuellt lite mer detaljer.

Den där sajten är ju en klassisk Mysterie Babylonsk sajt.
Den har ju samma kvinna som talas om i Isaiah 47, samma som har gåtts igenom i den här tråden. Sajten är "råkatolsk", framgår ganska tydligt.

Isaiah 47:1-15 Come down, and sit in the dust, O virgin daughter of Babylon, sit on the ground: there is no throne, O daughter of the Chaldeans: for thou shalt no more be called tender and delicate. Take the millstones, and grind meal: uncover thy locks, make bare the leg, uncover the thigh, pass over the rivers. Thy nakedness shall be uncovered, yea, thy shame shall be seen: I will take vengeance, and I will not meet thee as a man. As for our redeemer, the LORD of hosts is his name, the Holy One of Israel. Sit thou silent, and get thee into darkness, O daughter of the Chaldeans: for thou shalt no more be called, The lady of kingdoms. I was wroth with my people, I have polluted mine inheritance, and given them into thine hand: thou didst shew them no mercy; upon the ancient hast thou very heavily laid thy yoke. And thou saidst, I shall be a lady for ever: so that thou didst not lay these things to thy heart, neither didst remember the latter end of it. Therefore hear now this, thou that art given to pleasures, that dwellest carelessly, that sayest in thine heart, I am, and none else beside me; I shall not sit as a widow, neither shall I know the loss of children: But these two things shall come to thee in a moment in one day, the loss of children, and widowhood: they shall come upon thee in their perfection for the multitude of thy sorceries, and for the great abundance of thine enchantments. For thou hast trusted in thy wickedness: thou hast said, None seeth me. Thy wisdom and thy knowledge, it hath perverted thee; and thou hast said in thine heart, I am, and none else beside me. Therefore shall evil come upon thee; thou shalt not know from whence it riseth: and mischief shall fall upon thee; thou shalt not be able to put it off: and desolation shall come upon thee suddenly, which thou shalt not know. Stand now with thine enchantments, and with the multitude of thy sorceries, wherein thou hast laboured from thy youth; if so be thou shalt be able to profit, if so be thou mayest prevail. Thou art wearied in the multitude of thy counsels. Let now the astrologers, the stargazers, the monthly prognosticators, stand up, and save thee from these things that shall come upon thee. Behold, they shall be as stubble; the fire shall burn them; they shall not deliver themselves from the power of the flame: there shall not be a coal to warm at, nor fire to sit before it. Thus shall they be unto thee with whom thou hast laboured, even thy merchants, from thy youth: they shall wander every one to his quarter; none shall save thee.

här en dokumentär om det hela:
Messages from Heaven
http://video.google.com/videoplay?docid=1694135925255557653

det är ju en luring den där sajten, den lockar ju in folk i Mysterie Babylonska tron genom att hoppa på lite andra elakingar.

Queen of Rome, Queen of Islam, Queen of All
http://video.google.com/videoplay?docid=-1539769670094783536
"The Catholic Mary is a devil!"
http://jesus-is-lord.com/mary.htm
Blasphemy 102: Mary Worship Angers God
http://jesus-is-lord.com/blasp102.htm

tittar vi så ser vi att Katoliker, Ortodoxa, Protestanter, Muslimer, Hinduer och även Buddhister alla dyrkar och respekterar denna "Maria".
Things that should make you go hmmmmmmmm...
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  медведь i mån 19 dec - 23:29

Stratiotes Iesous C skrev:
Text ...

Tack för infon, missade hela mariadelen på sidan som jag själv länkade ironiskt nog :oops: Synd att jag inte märkte det tidigare så jag slapp slösa tid på den, 4 totalt bortkastade timmar. Det kanske roligaste med sidan som jag ser nu är ju att den först varnar för en farlig världsreligion som ska skapas som komma att ersätta alla andra. Sen i nästa sekund så försöker dom få en att gå med i denna djävulsreligion, hmmm. Dokumentärerna du länkade till klargjorde det mesta, i princip allt du pratat om hittills som är 'fel' enligt bibeln gör ju denna 'Mariareligion'.

Har även läst igenom de andra sidorna du länkade till, den om bibeln var väldigt intressant och klargjorde många saker för mig som jag minst sagt fått om bakfoten och över huvud taget inte visste om. Läste även runt på sidan som klargjorde felen i diverse religioner och kristna inriktningar, även den var väldigt intressant. Du får gärna posta fler länkar när du har tid, var som sagt väldigt intressant och jag har suttit som fastklistrad vid skärmen dom senaste två dagarna.

En sak som jag undrar då jag själv ännu inte har läst bibeln, sidan jag länkade till pratar hela tiden om någon slags "domedagsbok" eller liknande som jag sett flera sidor prata om. Detta gör mig lite fundersam, som jag fattat det hittills så är det en helt egen separat bok vilket borde betyda att den kommit till i efterhand och således är falsk, stämmer det? Ser ju även nu att den tydligen cirkulerar i katolska kretsar vilket bara det egentligen borde räkna bort den ...

медведь

Poäng : 3260

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i tis 20 dec - 0:56

Glöm inte att gå till jobbet mannen :D

Ja det finns minst två bra böcker som går igenom denna "Marias" falska profetior.

De såg jag nu finns att ladda ner gratis som PDF:
Queen of Rome, Queen of Islam, Queen of All
http://www.eternal-productions.org/PDFS/Queen.pdf
och boken:
Messages from Heaven
http://www.eternal-productions.org/PDFS/MFH.pdf
boken har mycket mer än vad videon har.
Ladda ner innan de försvinner, sånt här gratis har alltid en tendens att försvinna
förr eller senare.

Här har de ännu mer resurser om Katolicism främst:
http://www.eternal-productions.org/catholicism.html
docks så har ju Ortodoxismen flertalet av dessa doktriner som sina doktriner vilket
gör det hela till en excellent exposé av även ortodoxism och protestantism.

Protestanterna försökte ju lämna Rom men de var ju lite korkade och tog med sig en massa falska doktriner från Rom
som de aldrig gjorde sig av med, därför är de på väg tillbaka till Rom nu, även evangelikaler är på väg till Rom då
de tror att Rom är Kristet men som du kan se själv så är de ju inte alls Kristna, även de ortodoxa kyrkorna är på väg
till Rom. Bara titta på en gigantisk organisation som World Council of Churches som arbetar hårt på att
alla dessa kyrkor ska slå sig samman med Rom, de säger att de alla ska slå sig samman men poängen är att de
alla ska slå sig samman under Rom (sen ska du få se hetsjakt på såna som mig :D de som är kättare och hädare kommer
kalla mig för kättare och hädare :D så kul när dessa Satans söner försöker använda sina epitet på de som inte är det. Men så är
de lögnare precis som sin fader).

Tror jag redan länkat till den här gratis boken:
Understanding Roman Catholicism
http://www.chick.com/reading/books/160/160cont.asp

som går igenom 37 av Roms falsk doktriner. Ett par av de har även
Ortodoxismen. Och det är inte alla falska doktriner Rom har man 37 av
de största, och Bibelns svar på de falska doktrinerna.


Jag tackar Gud för att han börjat öppna dina ögon медведь.
Nu förstår du även varför jag är så "rabiat" "fanatisk" "extrem" och andra epitet som man får för att man skakar
på etablerade "sanningar" som visar sig vara etablerade lögner.
Är ju som Goebbels sade ju större lögn...
Här kan vi tala lögner i megaformat, varenda luffare tror ju att katolska kyrkan är kristen och använder den hela tiden som slagträ mot folk som mig.
När det var de kristna bröderna och systrarna som mördades av bland annat katolikerna, som brändes på bål och kallades "häxor" för att de dekonstruerade
katolska kyrkans lögner. Som rånmördades av Rom för att de inte betalade tillräckliga beskyddar pengar (inte bara muslimerna som håller på med beskyddar
verksamhet). Om det inte nämnts tidigare i tråden med alla dessa miljoner på miljoner som mördats av dessa religiösa monster så tar jag
upp det senare, som sagt den här rörelsen är gigantisk bevisföringen mot den är enorm och den innefattar de flesta religioner.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i tis 20 dec - 1:10

Vidare så behöver du inte skämmas, jag har ju själv trott på alla dessa lögner om svenska kyrkan, katolska kyrkan, ortodoxa kyrkor osv.
de har ju mycket pompa och ståt det är lätt att bli bländad av allt glitter och alla fagra ord, vilket är deras tanke redan från början,
lite som såna där "crib mobiles" som vissa har i barnen spjälsängar för att distrahera barnet och hålla barnet ockuperat med något medan
föräldern fixar med något i köket eller så.

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Crib-mobile-cartoon-musical-baby-1-big
Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Crib-mobile-bears-musical-baby-cartoon-1-big

så ser jag dessa falska religioner, de uppmuntrar ju inte heller till Bibelnläsning, allt ska "filtreras" genom präst, imam osv.

2 Timothy 2:15 Study to shew thyself approved unto God, a workman that needeth not to be ashamed, rightly dividing the word of truth.
är ju inget du får höra i en icke-korrekt religiös lokal. Det är ju så man bibehåller makten.
Att man använde latin förr var ju för att utestänga folket, de som försökte översätta Bibeln till andra språk jagades ju med blåslampa
och avrättades när de hittades, trots att Guds intention hela tiden var att översätta Bibeln till engelska som han redan visste skulle bli världsspråket.
På samma sätt som Koine Grekiska var världs och handelsspråket när Nya Testamentet kom till.
Och hebreiskan är ju språket för Gamla Testement för att det är så intimt förknippat med de Israeliska folket som Messias är sprungen ur, varenda
bok i GT kan man hitta Jesus i. De hårda reglerna handlar ju om att inte fördärva blodlinjerna som hade gjorts innan floden.
Men nog om det det kan vi diskutera i en annan tråd om tid finns någon gång.

Samma sak med språket ser vi ju inom islam, där är det bara arabiska som gäller för att utestänga så många som möjligt, att bara ta del av det
kontrollanten vill ge dig, i detta fall imamen. Det är ju inte meningen av folk ska känna till de mörkare partierna av koranen innan de är färdigt hjärntvättade.

Romans 8:31 What shall we then say to these things? If God be for us, who can be against us?

ingen kan stå mot oss om vi är på Guds sida, finns mången pajas som försökt, de dör ju som flugor.
Nyss dog Christopher Hitchens, han valde att ställa sig i vägen och blev överkörd som en dumb mofo.
Det var inte som om han inte blev varnad, hans broder och en massa andra försökte förgäves.
Förövrigt lite konstigt att han aldrig bytte namn, man kan ju inte springa omkring och heta Kristus offer/Christ Sacrifice och vara hardcore ateist
det är ju bara byta namn till Karl Marx eller så istället.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i tis 20 dec - 3:03

Tänkte fortsätta lite mer länkar om själva huvudgestalten i den Babyloniska Mysterie religionen, dvs. Skökan, som kamouflerar sig som Bibelns Maria som inte har någon
tyngre position i Bibeln då hon absolut inte springer runt och för någon talan för sig själv som den här anden gör.

Samma väsen har ju även förekommit som Semiramis (Babylonien), Diana (Greklands religion och även i Turkiet), Hertha (Tyskland), Isis (Egyptens religions), Juno (Romarrikets religion), Kali (Hinduismen), Devaki (Hinduismen), Cybele (Mellanöstern/Västra Asien), Fortuna (Rom) [Fru Fortuna som de brukar säga...], Ceres (Runt Medelhavet), Irene "fredsgudinnan", Shing Moo i Kina, Tibet och Japan.

notera även hur dessa olika religioner har haft en enorm spridning, Greklands religion följde ju i spåret av Alexander den store, Egyptens med tiden när Egypten var en world power, Juno med Romarriket när de var en world power, Hinduimsen som spred sig över hela den Indiska subkontinenten. Bland de hedniska stammarna i Tyskland så var Hertha en apparition av Mysterie Babylon, finns ju t.o.m. med ett fotbollslag med namnet fortfarande Hertha Berlin. Disa/Dise är ju även en sån som smög upp i Skandinavien.

Spridningen av detta var ju via förvirrandet av språken där alla dessa hedningar spreds i olika folkgrupper ut över världen. Hade de inte förvirrats så hade vi fått se ett riktigt skräckvälde, samma skräckvälde som dessa försöker skapa nu, därav deras fascination med "globalisering" och "oneness". Därför de hela tiden yrar om att vi måste hålla ihop och gå samman.
FN, EU, Nordamerikanska Unioinen, OIC, de olika asiatiska samarbetena.
De är helt förvirrade i hänseendet att de följer samma "gudinna", när de kommer på det så kommer det bli riktigt livat.

Här ännu mer om det hela:
http://freemasonrywatch.org/statue_of_liberty.html
med ännu fler namn på "gudinnor".

Här har vi även mer Mariolatry som det kallas:
http://bible.ca/catholic-mariolatry.htm
även Grekisk orthodox Mariolatry tas upp där.

Maria hade MINST 6 andra barn efter att hon fött Jesus. 4 namngivna söner och minst 2 systrar, de är inte namngivna men eftersom det säger systrar så är det minst 2.
http://bible.ca/cath-mary-had-many-children.htm

alla dessa mariolater säger ju att "Maria" var en oskuld efter att hon fött Jesus, att tro att Josef skulle fortsatt vara gift med henne då är ju
så pajas som det kan bli, givetvis hade han sex med sin fru, det är en självklarhet, och frukten av detta är de minst 6 andra barn som de fick efter jungfrufödseln.
Det är här vi ser hur Mysterie religionen krypt in även här med dess lögner.

Muslimerna är ju också korkade pajaser:
Theological and historical errors in the Qur'an:
Mary was not part of the Christian trinity!
http://bible.ca/islam/islam-bible-koran-errors-catholic-mariolatry-trinity-father-son-mary.htm
bara denna lilla raserar ju hela koranen och dessa "teologi".

Här en till kort artikel som avslöjar mycket:
Apparitions of Mary?
http://remnantofgod.org/Notmary.htm
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i ons 21 dec - 16:20

Lite mer lättöverskådligt:
Queen of All - A Biblical Examination of the Apparitions of the Virgin Mary
http://web.archive.org/web/20061205053239/http://harpazo.net/Queen.html

Här även lite mer om den Orthodoxa kyrkan (klicka på bilderna)
http://bible.ca/orthodox.htm
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  медведь i ons 21 dec - 16:58

Stratiotes Iesous C skrev:
Text ...

Även jag tackar Gud för det, kommunisterna och övrigt löst folk i Sverige har gjort allt dom kan för att få bort kyrkan och kristendomen ur vårt samhälle, men sanningen segrar alltid. All den propaganda man idag lär sig redan från barnsben i den svenska skolan om hur vi människor och världen runt om oss fungerar vilar på en så ostadig grund att den enda som krävs är en vindputs för att allt ska kollapsa.

Jag har själv under en längre tid varit icke-troende (ateist) även om jag inte alltid höll med om alla deras teorier då de flesta av dem faktiskt strider mot både vetenskapen och logik. Deras påståenden och "fakta" faller helt enkelt på sina egna premisser, det märks att det handlar mer om att hjärntvätta än att faktiskt lära. Det som dock slutligen fick mig att öppna ögonen och slutligen gå in på den sanna vägen var alla bibliska citat, en sån kraft har inte vanliga ord.

Jag är övertygad om att det enda som krävs för att en kritiskt tänkande människa ska öppna ögonen är att själv läsa från bibeln och ta del av dess ord. Därav anledningen till att ~99% av alla ateister aldrig ens sett en riktig bibel och än mindre tagit del av dess budskap, dom blundar som dom blivit tillsagda att göra.

Jag läser så fort jag får chansen och lär mig för var dag som går, det senaste var om tomten och det onda han står för. Jag har även börjat se mig omkring efter en auktoriserad KJV bibel från 1611. Jag har redan laddat ner den från internet från en säker sida (jesus-is-lord.com) så den duger så länge men framöver vill jag ha en riktig. Jag kommer ta den tid som krävs så jag verkligen vet att jag hittar en riktig icke-redigerad version.

медведь

Poäng : 3260

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  медведь i ons 21 dec - 17:14

Om du sitter på någon pålitlig källa om hur den lutherska läran tvingades på svenskarna så får du gärna posta den. Vore intressant att läsa om hur det såg ut innan den kom och hur folket svarade. Kanske flydde dom till något annat land kanske avrättades alla, kanske klarade sig en del undan, har hittat detta än så länge:

Den lutherska läran introducerades i Sverige av Olaus Petr (1493-1552), när han hösten 1518 vände från Wittenberg till Sverige och genast började sprida »den evangeliska lärdomen» under hänvisning till de heliga Skrifterna. Han blev kansler hos biskop Mattias i Strängnäs och vigdes till diakon 1520. Efter Stockholms blodbad, vars första offer Mattias blev, verkade han som lärare vid domkyrkoskolan i Strängnäs och väckte snart uppmärksamhet och oro genom sina föreläsningar över Bibeln. Från början hade inte Olaus Petri, lika litet som Luther, någon tanke på att bryta med Rom. Luther hade ju 1518 ännu ej disputerat med Johann Eck i Leipzig och Luthers viktiga skrifter från 1520 hade ännu inte sett dagens ljus. [0]http://gammal.lbk.cc/biblicum/19786602.HTM

Dessa katoliker ...

медведь

Poäng : 3260

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  svartekaptenen 2 i ons 21 dec - 20:25

медведь skrev:
Stratiotes Iesous C skrev:
Text ...

Även jag tackar Gud för det, kommunisterna och övrigt löst folk i Sverige har gjort allt dom kan för att få bort kyrkan och kristendomen ur vårt samhälle, men sanningen segrar alltid. All den propaganda man idag lär sig redan från barnsben i den svenska skolan om hur vi människor och världen runt om oss fungerar vilar på en så ostadig grund att den enda som krävs är en vindputs för att allt ska kollapsa.

Jag har själv under en längre tid varit icke-troende (ateist) även om jag inte alltid höll med om alla deras teorier då de flesta av dem faktiskt strider mot både vetenskapen och logik. Deras påståenden och "fakta" faller helt enkelt på sina egna premisser, det märks att det handlar mer om att hjärntvätta än att faktiskt lära. Det som dock slutligen fick mig att öppna ögonen och slutligen gå in på den sanna vägen var alla bibliska citat, en sån kraft har inte vanliga ord.

Jag är övertygad om att det enda som krävs för att en kritiskt tänkande människa ska öppna ögonen är att själv läsa från bibeln och ta del av dess ord. Därav anledningen till att ~99% av alla ateister aldrig ens sett en riktig bibel och än mindre tagit del av dess budskap, dom blundar som dom blivit tillsagda att göra.

Jag läser så fort jag får chansen och lär mig för var dag som går, det senaste var om tomten och det onda han står för. Jag har även börjat se mig omkring efter en auktoriserad KJV bibel från 1611. Jag har redan laddat ner den från internet från en säker sida (jesus-is-lord.com) så den duger så länge men framöver vill jag ha en riktig. Jag kommer ta den tid som krävs så jag verkligen vet att jag hittar en riktig icke-redigerad version.
Jaha vad imponerade mest på dig? Snacket om berget där man kan se alla Jordens riken, att det tog
150 000 arbetare 7 år att bygga en kåk som var 30x10 meter, varför inte det fyrfota flygande djuret,
att daggmaskar äter jord, Historien om Noaks ark, Att Maria skulle vara oskuld?

svartekaptenen 2

Poäng : 3566

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i mån 26 dec - 21:36

медведь skrev:Om du sitter på någon pålitlig källa om hur den lutherska läran tvingades på svenskarna så får du gärna posta den. Vore intressant att läsa om hur det såg ut innan den kom och hur folket svarade. Kanske flydde dom till något annat land kanske avrättades alla, kanske klarade sig en del undan, har hittat detta än så länge:

Den lutherska läran introducerades i Sverige av Olaus Petr (1493-1552), när han hösten 1518 vände från Wittenberg till Sverige och genast började sprida »den evangeliska lärdomen» under hänvisning till de heliga Skrifterna. Han blev kansler hos biskop Mattias i Strängnäs och vigdes till diakon 1520. Efter Stockholms blodbad, vars första offer Mattias blev, verkade han som lärare vid domkyrkoskolan i Strängnäs och väckte snart uppmärksamhet och oro genom sina föreläsningar över Bibeln. Från början hade inte Olaus Petri, lika litet som Luther, någon tanke på att bryta med Rom. Luther hade ju 1518 ännu ej disputerat med Johann Eck i Leipzig och Luthers viktiga skrifter från 1520 hade ännu inte sett dagens ljus. [0]http://gammal.lbk.cc/biblicum/19786602.HTM

Dessa katoliker ...

Ska se om jag hittar några har något svagt minne av att ha någon eller några i mina booksmarks, men även i vanliga svenska skolböcker så står det faktiskt lite kort om att baptister drevs ut ur Sverige, dock inget om skälen varför för det skulle ju ställa den gamla Statskyrkan i dålig dager.
De flesta flyttade till USA eftersom de inte fick bo kvar i Sverige, de som vägrade tror jag slogs ihjäl eller gick under jorden.
Oftast så blev de ju dränkta för att de vägrade att acceptera barndop.

Såg att du skicka PM förresten, har försökte skicka 4 stycken tillbaka men de fastnar i outboxen och skickas aldrig så du får ta och ge mig en e-mail address eller något (bara skapa en ny "spam-email" som vi kan använda till ändamålet) så kan jag skicka mina svar på dina frågor du ställde där.
Det är många som har problem med att skicka PM här, men ditt gick iaf fram men som det ser ut så går de inte att svara på, för du har väl inte fått något svar på det PM:et?
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i ons 28 dec - 0:43

Här är en bra serie:
Mysteries of the Sun

https://www.youtube.com/watch?v=DqVnCDHVwis

den är uppdelad i 8 delar, visar upp ännu mer om hur det mesta av religionerna är just Soldyrkan.

Tyvärr är Walter Veith en Sjunde Dags Adventist (SDA) och de har en hel del falska läror:
http://wayoflife.org/database/sda.html
så det kan vara värt att ha i åtanke under genomgången, dock så är han inte inne och stökar så mycket
om det hela.
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Stratiotes Iesous C i ons 11 jan - 21:37

“CHRISTIAN” PRIESTS FIGHT IN BETHLEHEM (Friday Church News Notes, January 6, 2012, www.wayoflife.org fbns@wayoflife.org, 866-295-4143) - It happened again last year. A fight broke out in December in the Church of the Nativity in Bethlehem between rival groups of Greek Orthodox and Armenian priests and monks who fought over boundaries of jurisdiction. Armed with brooms and fists, the 100 or so “clerics” went at it until police could restore order. This has happened repeatedly at the Church of the Holy Sepulchre in Jerusalem. Unbelievers mockingly say, “See how those Christians act!” What they don’t understand is that these aren’t true Christians. They are followers of a Christianized religion that is built on human tradition rather than the Bible. Further, their actions prove that the Bible is the divinely inspired Word of God, because the Bible prophesied about the rise of false teachers who would come in the name of Christ but would bring reproach upon Christ by their unchristian deeds. “But there were false prophets also among the people, even as there shall be false teachers among you, who privily shall bring in damnable heresies, even denying the Lord that bought them, and bring upon themselves swift destruction. And many shall follow their pernicious ways; by reason of whom the way of truth shall be evil spoken of” (2 Peter 2:1-2).
http://www.wayoflife.org/index_files/f418993c877b047e512b9a6a6f90bdd1-946.html

LOL @ Mystery Babylon
Stratiotes Iesous C
Stratiotes Iesous C

Poäng : 4907

Till överst på sidan Gå ner

Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen Empty Sv: Den världsomspännande Babyloniska Mysteriereligionen

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet