Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i tis 20 mar - 11:15

Signaturen "Larmknappen" har skrivit en intressant inlägg på Flashback om partiet Medborgerlig Samling. Inlägget tar bland annat upp partiledarens judiska ursprung och rasism mot vita i Sydafrika och jämför den med rasismen i Tredje riket. "Larmknappen" tar dock inte upp den dominerande frågan i svensk politik så jag kände mig nyfiken på om Medborgerlig Samling är ett "sånt" parti. Och ja, det visade sig att Medborgerlig Samling är ett "sånt" parti.

https://www.medborgerligsamling.se/var-politik/trygghet-och-sakerhet/


Polisens allt svårare situation efter lång tids vanstyre har knappast undgått någon. Sverige behöver både fler poliser och ett annat ledarskap inom polisorganisationen. För att vi ska nå EU-genomsnittet, vilket får ses som ett minimikrav, behövs ca 30 000 poliser i samtidig tjänst, vilket är ca 50 % fler poliser jämfört med i dag.

Ledarskapet inom polisen måste i högre grad skötas av poliser än av administrativ personal. För Medborgerlig Samling är det en självklarhet med nolltolerans mot småbrott och ökat personligt ansvar för cheferna för brottsbekämpning inom respektive geografisk enhet .

För att öka tryggheten i lokalsamhället och ge kommunerna verktyg bör även kommunala ordningsvakter kunna få vissa polisiära befogenheter.

Det man kanske bör upplysa vanliga människor om (använder det uttrycket mer som en retorisk imitation av en annan Exilen-debattör än som något seriöst förslag) är att personer som vill ha fler poliser och ordningsvakter främst är polyandrister, att polyandrister i stor utsträckning tänder sexuellt på ordningsvakter, samt att ordningsvakter kan komma att sättas in mot annan brottslighet än den som uppmärksammades på 2010-talet.
Inlägget i sin helhet:
http://archive.is/WZs45
http://archive.is/FHqLh
http://archive.is/Tf1Ui
http://archive.is/afk9K
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i ons 21 mar - 0:54

Max Ronalds skrev:"Larmknappen" tar dock inte upp den dominerande frågan i svensk politik så jag kände mig nyfiken på om Medborgerlig Samling är ett "sånt" parti. Och ja, det visade sig att Medborgerlig Samling är ett "sånt" parti.

https://www.medborgerligsamling.se/var-politik/trygghet-och-sakerhet/

Alternativ för Sverige verkar också vara ett "sånt" parti. Skillnaden verkar vara att AFS prioriterar högre krav på poliser istället för att låta ordningsvakter ta över polisens uppgifter. Nu är inte jag någon polisvurmare själv, jag tror det räcker med gedoogbeleid i kombination med könsselektion om man vill minska våldsbrottsligheten (vilket polyandristerna inte vill). Och naturligtvis är det löjeväckande populism att påstå att gym, proteinrik mat och "lyxprodukter" som tv (Breivik tog upp det som exempel på tortyr i sin stämningsansökan) skulle vara anledningen till att Sverige har Europas dyraste fängelser. Men om ska man utgå från något framtida Sydafrika-scenario som "Larmknappen" tar upp så kanske mer vältränade och bättre utrustade poliser kan vara ett klokt alternativ till att lämpa över polisens uppgifter till ordningsvakter.

https://alternativforsverige.se/lag-och-ordning/

I takt med att kriminaliteten, i synnerhet den grova, ökat är det alarmerande att kraven på poliser i samma takt minskat. Istället för att vända sig mot de som är mest lämpade att bli poliser har man försökt locka kvinnor och utlandsfödda till polisyrket, utan att ta hänsyn till om dessa har de egenskaper som krävs för att bli polis.

Skärpta krav för polisutbildningen. Alternativ för Sverige ser allvarligt på situationen inom polismyndigheten och anser först och främst att kraven för att bli antagen till polisutbildningen måste skärpas. Det bör ske en återgång till de fystester som fanns före 2014 så att de fysiska villkoren för en polis upphör att urholkas på det sätt som skett de senaste åren. Dessutom anser Alternativ för Sverige att de sökande måste tala flytande svenska och ha svenskt medborgarskap för att bli antagna till polishögskolan. I samband med att de grundläggande kraven för att bli polis skärps behöver också polislönerna kraftigt höjas för att locka fler lämpade män och kvinnor att bli poliser.

"Larmknappen" verkar också hävda att AFS har gjort antiisraeliska uttalanden genom att förespråka ett erkännande av staten Palestina. Konstigt kan man tycka då Sydafrikas problem på den internationella arenan var att ingen ville erkänna liknande stater.

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i ons 28 mar - 3:55

http://archive.is/2yyFQ

Larmknappens resonemang påminner om en del om det här: https://youtu.be/dhqyAroAk8k?t=7m36s

Såväl Kasselstrand som Sade framstår som tämligen usla retoriker i jämförelse. Bowdens handgnuggande ser iofs inte så tilltalande ut.

Siewert Öholms "lansering" av Ny Demokrati verkar för övrigt ha skett den 27 november 1990: https://www.youtube.com/watch?v=WKyiihuzFGI
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i tor 29 mar - 15:43

http://archive.is/4w2Jq
http://archive.is/Dyke1 (valde inte det ordet)


En 2-statslösning av den typ den som förespråkats för Israel/Palestina, alltså en stat för svennar och en för araber och andra invandrare, skulle man aldrig gå med på att bevilja svennarna. Då skulle ju i princip hela vitsen med invandringspolitiken omintetgöras. I och för sig har man väl tänkt på ett dylikt scenario och varit noga med att förebygga separatistiska tendenser genom att sedan 1984 försöka packa in invandrare i minsta byhåla runt om landet där inga jobb finns och där folk flyttar ut. Med en så jämn fördelning av invandrarna som möjligt så blir de naturliga förutsättningarna för ett separatistiskt tänk och separatistiska lösningar sämre. Vill minnas att den officiella ”hela-Sverige-strategin” lanserades 1985. Då sade man att det handlade om att få in invandrarna i svenskspråkiga miljöer. Att detta knappast var det man prioriterade visar sig i detta faktum att hälften av eleverna nuförtiden även på mindre orter kan vara invandrare. Och detta är uppenbarligen inte något problem tycker man idag. Invandrarna börjar i yngre åldrar utgöra en så pass stor andel av befolkningen att det är svårt att undvika att hälften av eleverna, eller ännu fler, är invandrare och talar svenska med brytning.

Då är det nog smartare att promota idén om stadsstater och ifrågasätta idén om vi även fortsättningsvis ska ha den typ av nationalstater som dominerar planeten Tellus idag. Tror dock inte den frågan kommer få något genomslag i det svenskspråkiga politiska samtalet. Masspsykoser om barnäktenskap och liknande kommer nog att dominera det politiska samtalet även fortsättningsvis, där alla som inte vill delta i masspsykosen stämplas med akronymen "PK" (vilket kanske ska ses som komplimang).

Larmknappen ondgör sig även över att invandrarelever talar "svenska med brytning", vad det nu innebär. Tror knappast "svenska med brytning" är någonting man kan bygga en stabil identitet på. Sannolikt kommer större delen av ättlingarna till de som talade "svenska med brytning" att inte göra det i framtiden. Tror inte heller att vare sig stadsstater eller en "2-statslösning" är något hållbart alternativ med nuvarande demografi. Skillnaden skulle väl vara att blandbefolkningen i dessa stadsstater skulle ha högre grad kvinnligt påbrå från Sydostasien och lägre grad manligt påbrå från Mellanöstern. Nuvarande makthavare borde rimligtvis fatta att "vit separatism" i praktiken innebär någon sorts sydstatsflaggprydd trailer park där kvinnor som Tila Tequila accepteras som någon typ av "hedersarier". Om stadsstaterna eller "2-statslösningsstaten" ska kunna överleva som en distinkt enhet så krävs det att man lagstiftar om pre-natal könsselektion och sätter en definitiv gräns för hur många söner som får födas. Och det är förmodligen där som nuvarande makthavare kommer att sätta ner foten. Att invandrargrupper aborterar flickfoster kommer nog bli nästa masspsykos med Kalla fakta-reportage och hela faderullan. Då kan man markera mot pre-natal könsselektion och framstå som god eftersom "flickor är lika mycket värda som pojkar". Det stora dilemmat uppstår när vita européer börjar att abortera pojkfoster.


Senast ändrad av Max Ronalds den mån 30 apr - 3:33, ändrad totalt 2 gånger
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i ons 11 apr - 6:22

Det är något skumt med att Larmknappen inte kommenterar Medborgerlig Samlings och Alternativ för Sveriges viktigaste fråga, dvs hur man ska omvandla nationalstaten Sverige till en totalitär polisstat. Det kan bero på att Larmknappen har en större arena där han tar upp dessa frågor och inte vill att det ska associeras med något forum-pseudonym. Det kan också bero på att Larmknappen också tänder sexuellt på poliser och ordningsvakter, något som borde vara det vanligaste motivet till att människor vill omges av fler ordningsvakter i det offentliga rummet. Även om det finns kanske olika typer av sexuell attraktion. Jag skulle inte få för mig att dra ner gylfen när jag ser ett youtube-klipp med systrarna Averina på youtube, trots att jag tycker att averinorna är så nära mänsklig perfektion man kan komma, så jag ska inte hävda att ni sitter och runkar när ni ser på Tunnelbanan på Kanal 5. Men ni tycker det är så fantastiskt attraktivt att se dessa unga män i offentliga miljöer att ni är redo att skära ner på annat för att öka deras närvaro. Det kan ni väl erkänna?

Tycker också det är märkligt att ta upp Ron Paul utan att nämna kriget mot narkotikan.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i fre 20 apr - 20:03

http://archive.is/2ag3g

Kommer "svennarna" hamna i minoritet i nationalstaten Sverige? Naturligtvis inte. Kommer en majoritet av framtidens "svennar" att ha olika grad av utomeuropeiskt påbrå? Mycket sannolikt ja.

Att Larmknappen inte skriver om själva kärnfrågan hos Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige, alltså varken kritik eller medhåll, tyder på att Larmknappen har en större läsekrets än vad det verkar som. Vissa formuleringar tyder också på det. Att det här skulle vara någon halvfinne ute i lappmarkerna har jag aldrig trott. Däremot är jag övertygad om vi förr eller senare kommer att få se alternativet mot Sverige, oavsett hur mycket Larmknappen stoppar huvudet i sanden, och därför kanske det kan vara smart att i god tid disassociera den "pursvenska" gruppen med polisstaten istället för att lägga den i potten. Det lär vara ganska lätt för framtida Soros-typer att hävda att "renrasiga germaner" bär på något slags polisstatsgener som gör den särskilt villiga att underkasta sig totalitära ideologier (vilket nationalismen i praktiken blir i kryptoekonomin även om man salongsfähigt talar om libertarianism och plattskatt). Jag kan delvis förstå att det känns betryggande för framtida medborgare i Sverige med finskt/utomeuropeiskt påbrå om hämndaktionerna fokuseras på den lilla gruppen "oblandade svenskar". Det skulle möjligtvis kunna ingå i någon "judisk plan" att lansera nationalistiska partier som företräder "renrasiga germaner" och kombinera deras etnonationalism med så pass galna förslag om utökade befogenheter till polisen som möjligt. Förmodligen kommer många av dessa förslag kommer framstå som mer provocerande för framtida människor i det som är (eller var) nationalstaten Sverige än relativt modesta repatrieringsförslag. Som någon påpekade i Flashback-tråden så lär inte medborgare i DDR ha blivit överdrivet förargade om Walter Ulbricht eller Erich Honecker hade föreslagit storskalig expatriering.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i fre 27 apr - 13:04

Max Ronalds skrev:Det skulle möjligtvis kunna ingå i någon "judisk plan" att lansera nationalistiska partier som företräder "renrasiga germaner" och kombinera deras etnonationalism med så pass galna förslag om utökade befogenheter till polisen som möjligt.

Ett alternativ skulle kunna vara ett haplogruppsbaserat apartheid, om det nu skulle gå att koppla sociala värderingar till en viss härstamning. Är det verkligen en slump att alkoholmonopol, sexköpslagar, etc, har uppstått i Sverige och att Sverige har störst limegrön tårtbit på nedanstående karta? Går det att koppla polisdåreriet till haplogrupp I1 så kanske man i god tid kan lägga grund för en "tjeckoslovakisk lösning" på olika sociala problem, vilket i praktiken innebär parallellagstiftning. Risken är väl annars att någon framtid Soros-typ väljer att lansera en "Rwanda-lösning" när polisstaten förr eller senare kollapsar.

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Genetic-map-europe
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i tor 3 maj - 19:42

Max Ronalds skrev:Och ja, det visade sig att Medborgerlig Samling är ett "sånt" parti.

https://www.medborgerligsamling.se/var-politik/trygghet-och-sakerhet/


Polisens allt svårare situation efter lång tids vanstyre har knappast undgått någon. Sverige behöver både fler poliser och ett annat ledarskap inom polisorganisationen. För att vi ska nå EU-genomsnittet, vilket får ses som ett minimikrav, behövs ca 30 000 poliser i samtidig tjänst, vilket är ca 50 % fler poliser jämfört med i dag.

Ledarskapet inom polisen måste i högre grad skötas av poliser än av administrativ personal. För Medborgerlig Samling är det en självklarhet med nolltolerans mot småbrott och ökat personligt ansvar för cheferna för brottsbekämpning inom respektive geografisk enhet .

För att öka tryggheten i lokalsamhället och ge kommunerna verktyg bör även kommunala ordningsvakter kunna få vissa polisiära befogenheter.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XwBx37/s-polisen-ska-kunna-omhanderta-tillgangar
http://archive.is/xwwbT
https://www.youtube.com/watch?v=CRXVjQhUg5U&t=1m39s
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i lör 5 maj - 1:56


Är det förresten en slump att Sverige har varit pådrivande i att stödja den typen av politiker, på samma sätt som Socialdemokraterna vill att Sverige, som mer eller mindre var allierade med Nazityskland, ska vara pådrivande till att se till att Polen ska ta emot och "integrera" utomeuropéer? Filmen med Stefan Löfven bakom en somalisk barnkör som sjunger internationalen borde rent valtaktiskt betraktas som en PR-katastrof. Strategiskt kanske det dock är gynnsamt för personer som tillhör haplogrupp I-M253 i framtiden att ha liknande filmer i arkivet om man samtidigt kan peka på att personer som tillhör haplogrupp R-M420 i högre grad har uttryckt sig "rasistiskt" om mörkhyade människor (vilket förmodligen är sant).
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i tor 10 maj - 2:05

Max Ronalds skrev:Går det att koppla polisdåreriet till haplogrupp I1 så kanske man i god tid kan lägga grund för en "tjeckoslovakisk lösning" på olika sociala problem, vilket i praktiken innebär parallellagstiftning. Risken är väl annars att någon framtid Soros-typ väljer att lansera en "Rwanda-lösning" när polisstaten förr eller senare kollapsar.

Även om haplogruppers koppling till sociala värderingar är en hypotes som gränsar till pseudovetenskap så tror jag oundvikligen att den frågan kommer hamna på bordet om repatriering och annullerade medborgarskap blir nästa cordon sanitaire som bryts. https://twitter.com/viktorsval/status/958777131433168896
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i ons 16 maj - 15:50

Max Ronalds skrev:Nu är inte jag någon polisvurmare själv, jag tror det räcker med gedoogbeleid i kombination med könsselektion om man vill minska våldsbrottsligheten (vilket polyandristerna inte vill).

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/3jdBbA/reinfeldt-sag-bort-nar-gangvaldet-blev-vardag


Under de borgerliga regeringsåren växte inkomstklyftorna snabbast i hela OECD, samtidigt sjönk antagningarna till polisutbildningen. Det var värsta möjliga kombination – fattigdom och polisbrist har gett gängen syre. När samhället tog ett steg tillbaka fick de kriminella ledarna utrymme att locka eller hota fattiga barn in i brottslighet. Det misslyckandet har Reinfeldt på sitt samvete.

Moderaterna förstod aldrig hur deras politik slog i förorterna. Inte ens när den sociala utsattheten blossade upp som värst under upploppen i Husby 2013 togs utvecklingen på allvar. Bilar brann och butiker förstördes, men istället för att rusta polis och socialtjänst avskrev Reinfeldt upploppen som handlingar av ”en grupp unga arga män”. Samtidigt sänktes skatterna med 140 miljarder.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i sön 20 maj - 2:53

Max Ronalds skrev:http://archive.is/2ag3g

Kommer "svennarna" hamna i minoritet i nationalstaten Sverige? Naturligtvis inte. Kommer en majoritet av framtidens "svennar" att ha olika grad av utomeuropeiskt påbrå? Mycket sannolikt ja.

Tror inte det kommer se annorlunda ut i Sveriges grannländer. Att inbilla sig att de här jentorna kommer att betraktas något annat än norskor i framtiden är nog naivt önsketänkande: https://www.svtplay.se/video/17998063/vita-och-wanda/vita-och-wanda-sasong-1-divorna?start=auto

Förbaskat fult låter det när de pratar. Är det bokmål eller nynorsk de talar? Jag är inte så insatt i språksituationen i Norge, men om det är nynosk de talar så kanske man kunde försöka uppmuntra den framtida nordiska minoriteten i Norge att tala bokmål, eller vice versa. För Sveriges del kanske en lösning skulle kunna vara att "kvarvarande svennar" återgår till svenskan så som den stavades innan 1906. Det kanske skulle vara värt att försöka dra igång något webmagasin med den stavningen. Då får man väl lite internationell legitimitet om den framtida majoritetsbefolkningen bestämmer sig för att vara "taskiga mot kvarvarande svennar". Då kanske man kan hävda "titta vi har ett eget språk alltså är vi en förtryckt minoritet och inte ondskefulla nazister som vill sparka ut alla invandrarättlingar". Hade varit intressant att höra vad Larmknappen själv tycker om en sådan reform.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Max Ronalds i ons 23 maj - 18:16

Max Ronalds skrev:Hade varit intressant att höra vad Larmknappen själv tycker om en sådan reform.

Larmknappen kanske tycker det är tacksamt att jag nämnde en återgång till svensk stavning pre-1906. Det betyder väl att mitt förslag framstår som ett skämt och att Larmknappen inte behöver ägna möda åt att registrera sig på Exilen för att lämna en kommentar utan kan fokusera på att övertyga sverigedemokrater på Flashback om att "inte provocera muslimer i onödan" och behovet av ytterligare ett invandringskritiskt socialdemokratiskt parti. Fast Larmknappen kanske håller med om att språksituationen i Norge riskerar att bli en liten käpp i hjulet för "den slutgiltiga lösningen på nazistproblemet" ifall Lebensborn-norrmän talar ett annat språk än den framtida blandbefolkningen. Undrar förresten hur norska Ulf Kristersson-politiker ställer sig till det här lilla dilemmat. Ulf Kristersson har ju nyligen föreslagit 15 timmars obligatoriskt språkdagis för nyanlända invandrarbarn. Ska invandrarbarn i Norge kvoteras in på olika språkdagis?
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3951

Till överst på sidan Gå ner

"Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling Empty Sv: "Larmknappen" på Flashback kommenterar Medborgerlig Samling

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet