Exilen
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

NWO och Illuminati

Gå ner

NWO och Illuminati Empty NWO och Illuminati

Inlägg  Robin Shadowes i tor 18 jul - 2:05

En enkel, kortfattad och bra beskrivning om vad det handlar om. Därför delar jag med mig den. Hittade den ironiskt nog på sidan som alla andra här skyr som pesten.

http://worldtruth.tv/the-illuminati-agenda-7-billion-people-under-mind-control-of-a-few-shepherds/
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4898

Till överst på sidan Gå ner

NWO och Illuminati Empty Sv: NWO och Illuminati

Inlägg  Dunkelman i tor 1 aug - 15:50

Robin Shadowes skrev:En enkel, kortfattad och bra beskrivning om vad det handlar om. Därför delar jag med mig den. Hittade den ironiskt nog på sidan som alla andra här skyr som pesten.

http://worldtruth.tv/the-illuminati-agenda-7-billion-people-under-mind-control-of-a-few-shepherds/
 
Det finns hopp, om man nu tror på Benjamin Fulford ...
 
 
 
Benjamin Fulford  - 15 juli 2013:
 
"Kaos och panik sprider sig bland kabalister, fler huvuden rullar snart
 
http://lightworkersxm.wordpress.com
 
Översatt med google
 
 

 
Den kabal som olagligt och i smyg tog makten i väst vet att de har förlorat kriget för planetariska kontroll. Resultatet sprider kaos och panik bland kabaleliten. Tecknen på detta finns överallt nu både inom den offentliga sfären som inom den ännu hemliga världen för militär, spion- och byrågangsters.
 
På den offentliga sidan, finns chefen för Homeland Security och 15 toppagenter inom Sabbat -avdelningen som i förra veckan fick sparken, tillsammans med 26 generaler, däribland CIA chefen David Petraeus, chefen för senatens underrättelseorgan J. Rockefeller, Påven Maledict, Drottning Beatrix av Holland, Australiens premiärminister Julia Gillard, kung Albert II av Belgien och många andra som iingår i utrensningen av kabalistoperatörer. Endast Eric Holder står nu, men antagligen inte alltför för länge till, mellan president Obama och de rättsliga åtgärder som krävs för att få bort honom från administrationen.
 
Från den ännu inte offentliggjorda sidan, finns källor inom den italienska frimurarlogen P2, sin säger att den förre premiärministern Silvio Berlusconi i Italien planerar att söka politisk flyktingstatus, kanske i Ryssland. I Japan, säger källor från säkerhetspolisen att den cancerdrabbade premiärministern Shinzo Abe har bara några månader kvar att leva och att en ersättare redan har valts inifrån den nuvarande härskande klicken.
 
Det pågår också hemliga förhandlingar mellan representanter för det gnostiska Illuminati, bland cheferna för världens kampsporter, inom De vita dragonerna och Rysslands regering. Enligt flera viktiga förhandlare finns en utbredd enighet om behovet av att ersätta den nuvarande styrande strukturen av planeten med något mer välvilligt.
 
Det råder dock oenighet mellan hårdföra, främst västerländska militära underrättelsetjänster, som helt vill eliminera de 13 Sabbatblodslinjerna samt de moderata, däribland de Vita Dragonerna och olika asiatiska grupper, som förespråkar sanning och försoning, ett jubileum och en allmän amnesti.
 
I varje fall pågår diskussioner om vad som kommer härnäst att ske angående de fortfarande pågående ansträngningarna att undanröja kabalen från makten inom G7-länderna.
 
Kabalen har kämpat med näbbar och klor för att behålla den makten. I USA, hjälpte skottlossningen av DHS:s chef Napolitano till med att stjälpa en komplott där man försökte använda den mycket propagerade Zimmerman i ett försök att utlösa rasupplopp som en ursäkt för att kunna förklara undantagstillstånd i USA. USAs justitieminister, Eric Holder, utreds nu för att ha försökt starta detta rasutlopp.
 
Inom kabalens förflyttningar, ingår en bombattack mot en rysk flottbas i Syrien. Det rapporteras om involverade israeliska plan som flyger in och ut ur Turkiet. Detta är ett tydligt försök till att provocera fram en rysk militär vedergällning mot Nato-medlemmen Turkiet, och därmed utlösa det Tredje Världskriget och därmed uppnå Sabbatanernas "efterlängtade" Armageddon. Naturligtvis blir ingen lurad av sådana "false flag" operationer.
 
Ryssland svarade med att hålla akuta militära övningar i Mellanöstern, på den motsatta sidan av Ryssland från Turkiet sett, genom att sända signaler "vi kommer att hämnas, men inte när och där du tror." Istället för att låta sig luras in i ett krig, säger ryska och gnostiska Illuminati-agenter att de kommer att rikta in sig på Sabbatanernas maffialedare och familjemedlemmar inom Europas topp.
 
Trovärdiga hot mottogs också från MI6-källor angående en nukleär terrorattack mot Japan. Inom den senaste komplotten var det tänkt att en kärnladdning skulle smugglas in i Tokyo genom ett nätverk av hemliga underjordiska kanaler via den amerikanska flygbasen i Yokota i västra Tokyo. Källan till denna varning är densamma som berättade om att Japan var på väg att bli anfallen av en kärnvapenattack senast den 11 mars 2011.
 
Kabalen försöker också desperat att avvärja en konkurs rätt i ansiktet för den växande globala bojkotten av kabalens inkomstkällor. I Japan har de mutat Shunichi Tanaka, chefen för Nuclear Regulation Authority, för att förhindra att han återöppnar Japans kärnkraftverk, säger japanska militära underrättelsekällor. Ett återupptagande av dessa kraftverk skulle innebära att Japan kunde importera mindre olja till en summa av $ 35 000 000 000 per månad från kabalens oljeexporterande och kontrollerade länder.
 
Som en del av denna kampanj, har olika gangsters och agenter spridit radioaktivt cesium runt Fukushima, detta enligt japanska poliskällor. Cesium är mestadels industriavfall från olje-och läkemedelsindustrin. PR-kontoret för Nuclear Regulation Authority har vägrat att kommentera dessa anklagelser när de tillfrågats av reporter.
 
Trots sådana åtgärder är kabalens kontroll av oljeindustrin på upphällningen. Till exempel, har de i Australien meddelat att de har upptäckt mer olja än vad som finns i Iran, Irak och Venezuela tillsammans.
 
http://moneymorning.com/ob-article/arckaringa-saudi.php?code=131883
 
Tillsammans med Kanada och Ryssland, innebär det att världen inte längre behöver vända sig till det flyktiga Mellanöstern för att få olja.
 
Samtidigt pågår en bojkott som syftar till att ruinera den kabalistiska regeringen i USA. Samtidigt är en bojkott med syfte att ruinera USAs kabalregering har tagit fart. Inköp av vete, ris, nötkött och andra råvaror från USA inskränks genom flera länder, däribland Kina, Ryssland, Sydkorea och Japan. Dessutom ingår de pågående bränderna och krascherna av Boeings jetplan tydligen en del av en framgångsrik kampanj i avsikt att stänga av exporten för USA: s största exportör.
 
Avrättningen av den amerikanska finanskriminella Mark Rich har också avslöjat honom som chef för en verksamhet som startade under 1990-talet under Clinton-administrationen, för att han har ersatt amerikanska guldleveranser med volfram, säger MI5 källor. De flesta amerikanska guldleveranserna har redan lämnat landet, vilket innebär att den amerikanska dollarn inte har någon gulduppbackning i USA. Guldet var tydligen stulet hos de familjer som äger Federal Reserve Board i syfte att avvärja en konkurs.
 
Den kinesiska kommunistiska regeringen, har under tiden, räddat Goldman Sachs i Sydkorea, säger en källa för ett japanskt värdepappersbolag. I gengäld mot fortsatta bailouts av detta slag, erbjöd amerikanska företag regeringens talesperson och Obama om att informellt ge Sandwichöarna till Kina, säger en nära källa med insyn i de amerikansk-kinesiska ekonomiska förhandlingarna som ägde rum i förra veckan. Sandwichöarna döptes om till Hawaii strax efter det att USA invaderade och tog över dem år 1900. Ryssland har också erbjudit dem Aleuterna, säger FSB källor.
 
När den kriminella regeringen i USA är bankrutt och har avlägsnats, kommer den naturligtvis att återställda republiken USA och deklarerar alla sådana avtal är ogiltiga.
 
Samtidigt med Rysslands drag att kontrollera Mellanöstern och därmed den europeiska energiförsörjningen, har Pentagons vägran att samtidigt ingripa, sänt chockvågor genom den europeiska maktens korridorer. President Obama kontaktade Rysslands president Putin i förra veckan med anledning av denna fråga, men allt Obama kunde göra var att vrida sina händer. Tyskarna har tagit en mer robust ställning till rysk oljepolitik och makt genom att kraftigt öka tillverkningen av solenergi och tillåta en försäljning av bilar som inte drar mer än ett gallon per 200 mil och fordon.
 
I alla fall, förväntas trycket på kabalen att öka stadigt fram tills att mänskligheten äntligen är befriad."
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 4395

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet