Aktuell tid och datum: fre 7 maj - 10:36

Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Genom att klicka på Registrera nedan går du med på att bindas till dessa villkor.
Exilens regler: # Grova personangrepp eller hot mot andra debattörer är ej tillåtet. # Det är inte tillåtet att lämna ut andra debattörers namn och personuppgifter. # Hets mot folkgrupp är förbjudet. Med HMF i detta fall, menas riktig hets mot folkgrupp. Inlägg med uppmaningar att döda eller utöva våld mot medlemmar av en viss folkgrupp raderas. # Grovt rasistiska inlägg är förbjudna. Var gränsen ska dras, är upp till moderatorn att avgöra från fall till fall. Seriösa trådar som i replikskiftet förfaller med grovt rasistiskt språkbruk rensas på dessa inlägg, kom ihåg att detta forum ligger på en gratis-server. # Starta helst inte nya trådar om ämnen som redan debatteras, om inte nya relevanta infallsvinklar i ämnet tillkommit. Administrationen och Moderatorerna bedömer från fall till fall om ny tråd är relevant. # På Exilen håller vi oss till ett nick. Upprepade nickbyten leder till avstängning av IP. # Det är tillåtet att inom vissa gränser glida ifrån ämnet i en tråd, moderatorerna avgör från fall till fall vad som är ok. # Debattörer som fått inlägg raderade och vill klaga, ska göra detta i ett privat meddelande till moderatorn. # Till sist, använd ditt sunda förnuft när du bestämmer dig för att delta i debatten på Exilen. Saknar du det, så är det bara att lämna sidan.