Erik Almqvist avgår

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Erik Almqvist avgår

Post  Robin Shadowes on Wed 20 Feb - 21:49

Du kan väl lägga ett gott vitsord för dem hos Helin?
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4272

Back to top Go down

Re: Erik Almqvist avgår

Post  Max Ronalds on Fri 12 Sep - 16:06

Max Ronalds wrote:
K. V. Pauker wrote:
Om kapten havoc inte är en Expo:it som låtsas vara invandringsmotståndare så är problemen ännu allvarligare än jag trott. Vet dock inte om felet är hårdvaru- eller miljörelaterat. Jag hoppas att så liten del som möjligt av förklaringen utgörs hårdvarurelaterade problem.

Är jag också en expo:it?  :)

Undrar förresten om judehudarna med sin suprema verklighetsuppfattning kommer att använda sig av pre-natal könsselektion i högre grad än gojer inom några år när sådana metoder blir mer allmänt tillgängliga. Detta torde vara den mest avgörande faktorn hos ett folk som vill överleva. Någon beskrev visst den här utvecklingen som en "social singularitet", efter en annan juhuhudes (Ray Kurzweil) profetisa om en teknologisk singularitet. Skulle vita människor börja använda sig av dessa fortplantningsmetoder i större skala skulle nog dina prognoser om att den vita rasen är utplånad inom 200 år att kraftigt behöva senareläggas med åtminstone några århundraden. Därför kanske det är viktigt för judehudarna om vita människor inte föder fler flickor än pojkar. För mediajudarna som basunerar ut idiotisk pöbelkultur vore en aktiv könsselektion hos "gojerna" ungefär lika strategiskt gångbart som om judiska diamanthandlare skulle investera åtskilliga miljarder i någon gigantisk partikelaccelerator för att framställa diamanter på syntetisk väg (förutsatt att detta är teoretiskt möjligt), dvs inte särskilt smart. Inom reklamen är dock preferensen för flickor idag löjligt tydlig. Den dynga som kapitalistiska judar idag spyr ut har som grundförutsättning att kvinnan har en exklusivitet. Kvinnans exklusivitet är själva "guldreserven" för att den degenererade kulturen. Devalverar man denna guldreserv försvinner det kanske viktigaste redskapet juden har för att att kunna manipulera sina värdfolk. I det perspektivet kanske inte judar har en särskilt hög strategisk verklighetsuppfattning. Om en judefotograf tar bilder på söta flickor för att sälja barnkläder så förstår han förmodligen inte att det kan skapa en preferens hos föräldrar vilket i sin tur leder till att dyngtelevision à la MTV kommer ha mindre dragningskraft inom 20-30 år. Föredelen för judehudarna hade väl varit att de ökända bordellerna i Israel hade fyllts på till bredden med den vita rasens slaggprodukter. Rika araber kanske också hade jublat. Semitiska män har visst ett ökat behov av att gå på bordell då den rituella omskärelsen gör att den akuta sexdriften inte kan stillas med "en viss manöver".

Kanske kommer det krävas mer radikala metoder för att utrota den vita rasen (om detta nu är judehudarnas ambition). Vad gör man när åmande negrer på mtv inte längre säljer och när en asiatisk kvinna inte kan charma vita europeiska män med att vara söt och gullig? Uppfinner man då något virus som kraftigt försämrar fortplantningsförmågan hos vita människor?

Måste också påpeka att när jag skriver om att kvinnans värde måste "devalveras" så menar jag inte att kvinnor ska bli "mindre värda" enligt någon feministisk könsmaktsteori. Det publicistiska/kommersiella värdet (som våra fiender använder sig av för att bryta ner oss och pracka på oss en degenererad masskultur) och det mänskliga värdet är två helt olika saker. Tycker naturligtvis inte heller det är bra om vita kvinnor hamnar som sexslavar i Mellanöstern, men om valet står mellan att en vit kvinna skaffar barn med en semitisk man i ett europeisk land eller att samma kvinna flyttar till ett harem i Dubai så kanske jag motvilligt föredrar det senare alternativet.

Socialdemokraterna singlade slant om vem som skulle företräda dem i deras reklamfilm för skolan. Och det råkade bli en flicka. Oj, så förvånande.Hade Socialdemokraterna satsat på könsselektion redan för flera årtionden sedan så hade eventuellt deras 90-dagarsgarati kunnat leda fram till någonting konstruktivt. Nu blir det istället en "throffer" riktad mot unga män som kommer att leda fram till ett inbördeskrig. Snyggt jobbat.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3429

Back to top Go down

Re: Erik Almqvist avgår

Post  Max Ronalds on Wed 18 Oct - 22:20

Nu verkar antagonisten från järnrörskvällen vara ute på rejält tunn is. https://www.flashback.org/t2882522
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3429

Back to top Go down

Re: Erik Almqvist avgår

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum