Nationell Idag skriver om Bilderbergmötet

Go down

Nationell Idag skriver om Bilderbergmötet

Post  Absurd on Sun 19 Jun - 20:45

Tipsar Exilens debattörer om Nationell Idags utmärkta artikel om Bilderbergmötet. Övriga media i Sverige (och världen för den delen) verkar inte tycka det här är något och skriva om.

Bilderbergmötet 2011: Hemligt toppmöte omgavs av dramatik
Några av de rikaste och mäktigaste människorna i världen träffades den 9-12 juni i St Moritz, Schweiz, för att göra upp planer för den kommande världsutvecklingen. Bilderbergmötet 2011 omgavs, precis som tidigare år, av största sekretess. Deltagarna är förbjudna att berätta om mötena för utomstående. Och massmedierna är som vanligt knäpptysta.

Länk: http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1529
Absurd
Absurd
Mammutjäger

Poäng : 3172

Back to top Go down

Re: Nationell Idag skriver om Bilderbergmötet

Post  Skåneländaren on Mon 20 Jun - 9:21

Absurd wrote: Övriga media i Sverige (och världen för den delen) verkar inte tycka det här är något och skriva om.
Drudge Report har väl belyst årets möte en hel del, men i största allmänhet är det nog tyvärr som du skriver.


/Skåneländaren

Skåneländaren

Poäng : 2950

Back to top Go down

Bilderbergmötet 2011: Hemligt toppmöte

Post  Ådärkomdenja on Mon 20 Jun - 19:44

Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4126

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Nationell Idag skriver om Bilderbergmötet

Post  Dunkelman on Mon 27 Jun - 14:15

"Alex Jones and Infowars.com har mottagit information angående Bilderbergs agenda på mötet i det idylliska schweiziska landskapet.

Enligt AFP-journalisten och den legendariske Bilderberg-detektiven Jim Tuckers insiders källor, var agendan nu föremål för ett antal kritiska frågor som ligger i toppen på Elitens att- göra-lista. Dessa fördelar sig enligt följande:

Eliten är oroad för att amerikanska Kongressen kanske snart vänder sig mot den olagliga och omoraliska invasionen under humanitär täckmantel av NATO och FN mot den nordafrikanske diktatorn Moammar Gaddafi.

Som krönikören Patrick Buchanan noterade häromdagen reser sig Kongressen i opposition mot falska krig som lanserats av den verkställande grenen i strid mot Konstitutionen. Mer än en tredjedel av republikanerna röstade för att dra tillbaka NATOs koalition som attackerade Gaddafis styrkor, i huvudsak för att tvinga ett NATO-tillbakadragande från den färgade revolutionen som är konstruerad som ett inbördes krig i Libyen.

I januari avslöjade den förre oljeindustripastorn Lindsey Williams att hans insiderskällor sa att oljepriset kommer att skjuta i höjden - oil prices will skyrocket – ett numera fullbordat faktum med bensinpriserna vid pumparna nu på historiskt höga nivåer och den globala Eliten arbetar bakom kulisserna för att dra ner de nationella ekonomierna. Williams dök upp på Alex Jones Show för att prata om new revelations som behandlar döden av dollarn, exploderande energipriser och den konstruerade uppkomsten av revolutionen för ordning ut ur kaos över hela världen.

Nu möts Eliten bakom stängda dörrar i Schweiz och driver på för ett större krig och ett oberäkneligt lidande i Mellanöstern.

Pengamästarna har länge tjänat på krig och massmord. Nathan Rothschild gjorde en ekonomisk satsning på Napoleon vid slaget vid Waterloo medan han också finansierade hertigen av Wellingtons kampanj emot Napoleon funding the Duke of Wellington’s peninsular campaign against Napoleon. Huset Rothschild finansierade det preussiska kriget, Krimkriget och det brittiska försöket British attempt to seize the Suez Canal att ta över Suezkanalen från Frankrike och dessutom finansierade de det mexikanska kriget och inbördeskriget i USA.

Tilläggas kan att Eliten också oroar sig över att Kongressen vaknar upp angående den libyska bluffen och över diverse frihetsrörelser som har vuxit exponentiellt med hjälp av ett öppet och fritt internet. Som svar har Kongressen introducerat en rad räkningar över de senaste månaderna, designade för att plocka ner internet och minska dess påverkan som ett medium för alternativa nyheter och information.

På den internationella fronten gav Europeiska Kommissionen en nick för genomförandet av Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA), ett drakoniskt budskap som kommer att undergräva den nationella suveräniteten, krossa Nätneutraliteten, konsumenternas privatliv och medborgerliga friheter. I USA har företagsmedia praktiskt taget ignorerat ACTA, men nyckelspelarna i ”härmtrastmedian” är ofta deltagare hos Bilderberg och invigs till aspekterna i agendan.

Ovanstående representerar ett litet urval av lagstiftning och avtal som kommer att användas för att stänga ner oppositionen under täckmanteln att man skyddar upphovsrätten och förhindrar terrorism. Hyperventilerande överöverdrivna hot om cybersäkerhet funderade Senator Jay Rockefeller på under ett möte i Kongressen om IT-relaterad brottslighet och terrorism: ”Det får dig verkligen att nästan ställa frågan om det hade varit bättre om vi aldrig hade uppfunnit Internet”.

Globalisterna är inte emot Internet, särskilt då som ett marknadsanpassat, pengaskapande instrument. De är emellertid i opposition till ett öppet, fritt och av myndigheterna oreglerat internet, där den alternativa median i motsats till deras globalistpåhitt är tillåtna att frodas.

Dessutom kan vi förvänta oss anhang av den globala eliten som paraderade runt våra valda representanter och utnämnda regeringstjänstemän för att fortsätta sina propagandaansträngningar för att övertyga det amerikanska folket att Internet kommer att användas som ett terroristvapen av massförstörelse och som sådant behöver vara hårt reglerat – för vår egen säkerhet naturligtvis – och särskilt då för barnen.

Slutligen kommer Bilderbergarna att arbeta på ett försök att lura den redan ekonomiskt belastade amerikanska allmänheten in i ytterligare fantastiska skulder genom att skapa ”banksterbailouts” – räddningsaktioner – för till exempel Grekland, Irland, Portugal och andra medlemsstater inom EU som håller på att glida mot konkurs och har sociala störningar på en monumental skala.

I slutet på 2010 visade det amerikanska Finansdepartementet att de var redo att punga ut med ytterligare några miljarder till EUs svarta hål. De fungerar nu som en länk mellan USAs regering och ”bankster”-ägda privata Federal Reserve.
”Där är uppenbarligen en del allvarliga marknadsproblem”, sa en anonym byråkrat - faceless bureaucrat, som uttalade sig på villkor att han skulle förbli anonym. ”I maj var det Grekland, sedan är det Irland och Portugal. Och det finns smitta som är ett enormt problem för den globala ekonomin”.

Från och med slutet av 2010 har IMF, vars största enskilda ”aktieägare (läs: parasitiska värd) är USA, remitterat 250miljarder euro till bankirernas konstruerade svarta hål. ”Varför skall amerikanska skattebetalare sitta på kroken för att en utländsk regering inte kan klara av sina skulder?”, frågade republikanen Ron Paul,Texas, vid underhusets kommittés möte i maj 2010.

Planen är att ta ner nationell suveränitet, införa drastiska åtstramningar, hålla brandrea på nationella tillgångar, konsolidera rikedomar och makt och använda en ändlös rad av ekonomiska kriser som en ursäkt för att inleda en världsregering och en världsvaluta och en utspridd, högteknologisk polisstat."

http://www.infowars.com/breaking-secret-bilderberg-agenda-leaked-by-mole/
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 3784

Back to top Go down

Re: Nationell Idag skriver om Bilderbergmötet

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum