Importerade vänster­extremister får åtta års fängelse

Go down

Importerade vänster­extremister får åtta års fängelse

Post  Absurd on Thu 31 May - 13:17


Publicerat den 31 maj 2012 kl 14:28
Parastou Namdar, 23, och Elias Vecalius, 26, döms idag till åtta års fängelse för människorov för att ha kidnappat en 25-årig student i Uppsala.

Fria Tider har tidigare skrivit om de dömdas bakgrund i det vänsterextrema partiet Rättvisepartiet Socialisterna. Kidnappningen genomfördes under natten mot den 29 december förra året och enligt åklagaren var syftet att pressa familjen på stora summor pengar.

I domen skriver rätten att den vänsterextrema läkarstudentens ”förklaring” om att Uppsalastudenten beställt sin egen kidnappning är ”verklighetsfrämmande”.

Parastou Namdar påstod under rättegången att kidnappningen var en överraskning för 25-åringen. Men hennes expojkvän, Elias Vecalius, gav en annan förklaring. Enligt honom beställde studenten sin egen kidnappning. Syftet ska ha varit att bli lika känd som Sibachefen Fabian Bengtsson som var en ”nolla” innan han kidnappades 2005.

Båda döms nu till åtta års fängelse och kommer alltså båda att vara en bra bit över 30 år vid frigivningen. De ska dessutom betala 132 300 kronor i skadestånd till den kidnappade studenten.
http://www.friatider.se/vansterextremisterna-far-atta-ars-fangelse

Fint folk de dras med i muppvänstern. RS ska ju föreställa något slags parlamentariskt parti, men i själva verket har de täta band med och är samma skrot och korn som våldsfetischisterna i AFA och Revolutionära Fronten.
Absurd
Absurd
Mammutjäger

Poäng : 3163

Back to top Go down

Re: Importerade vänster­extremister får åtta års fängelse

Post  Aake on Thu 31 May - 17:25

Hon kan få avtjäna sitt straff hos mig..
Aake
Aake
Gandaake Grå

Poäng : 4109

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum