Mangs och PK-maffian

Go down

Mangs och PK-maffian

Post  Alfamale on Mon 7 May - 11:25

Vi har nog alla sedan länge sett hur olika man behandlar Mangs och random mördarblatte i pressen. Och med hänvisning till att Mangs skulle vara rabiat rasist. Nu visar det sig att han är allt annat än rasist. Som musiker har han spelat med multikultifolk, han har en fabless för afrikanska saker och har dekorerat hela sin lägenhet med dylika saker. Han har rört sig i multikultikretsar och bott i Usa i afrokretsar. Det intressanta är att han ruttnat på polisens inkompetens i samband med sin syster död. Hon skall tydligen ha mördats av en blatte. Och därefter ansåg Mangs att kriminella blattar som inte straffades av vårt sjuka rättsväsende skulle tas av daga. En åsikt som jag fö delar. Så vad kommer hända nu i pk pressen? Kommer dom fortfarande köra rasistspåret? Eller kommer dom skriva sanningen att Mangs gjorde det polisen borde göra? Eller någon mer sansat reportage iaf?

Alfamale

Poäng : 3234

Back to top Go down

Re: Mangs och PK-maffian

Post  Svep on Tue 8 May - 6:16

Alfamale wrote:Vi har nog alla sedan länge sett hur olika man behandlar Mangs och random mördarblatte i pressen. Och med hänvisning till att Mangs skulle vara rabiat rasist. Nu visar det sig att han är allt annat än rasist. Som musiker har han spelat med multikultifolk, han har en fabless för afrikanska saker och har dekorerat hela sin lägenhet med dylika saker. Han har rört sig i multikultikretsar och bott i Usa i afrokretsar. Det intressanta är att han ruttnat på polisens inkompetens i samband med sin syster död. Hon skall tydligen ha mördats av en blatte. Och därefter ansåg Mangs att kriminella blattar som inte straffades av vårt sjuka rättsväsende skulle tas av daga. En åsikt som jag fö delar. Så vad kommer hända nu i pk pressen? Kommer dom fortfarande köra rasistspåret? Eller kommer dom skriva sanningen att Mangs gjorde det polisen borde göra? Eller någon mer sansat reportage iaf?
Problemet är att han tog livet av random blattar?

Svep
Bannlyst

Poäng : 2579

Back to top Go down

Re: Mangs och PK-maffian

Post  Ådärkomdenja on Tue 8 May - 14:43

Det man direkt reagerar på är Pk-medias - (SVT och TV 4 outstanding) - frossande i att utlämna hans namn och bild, direkt i s m rättegångsstarten. Samtidigt som man konsekvent mörkar negrers, arabers, zigenares och andra värdelösa invällarkriminella varelsers grova brott. Det introverta svenskhatet är frappant. I ett samhällssystem (läs: mild diktatur) där lojalitet mot den egna staten vore fastslagen, så hade jag som ansvarig åtalat för landsförrädisk informationsspridning, partiska ställningstaganden i strid mot mediauppdraget (SVT), och kanske ytterligare några andra åtalspunkter av lämplig dignitet.

Det enda jag kan göra är att skriva av mig på nätet, påverka personliga vänner och bekanta, rösta emot 7klövern i val, och strunta i Tv-licensen. Plus att lämna landet för bosättning utanför Pk-ankdammen. Dock, som utlandssvensk, kan jag inte låta bli att följa, kritisera och vämjas av förfallet i en f d stolt nation. Numera ett åtlöje, med dess multi-kuliti~fanatiskt anbefallda dogmer. Från en politisk/medial makthegemoni, som står långt vid sidan och över dom trötta medborgarlakejer, som kuvade smågnäller i tv-soffan i Smygehuk. Och i bästa fall diskuterar om dom skall skifta från moderöderna till fp vid nästa val.

Edit:
I skrivande stund refererar Tv4 News till 'Expo's klassificering av Mangs, som om dom vore en kunskapskälla i sammanhanget. Bedrövligt, men väntat.
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4117

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Mangs och PK-maffian

Post  Alfamale on Tue 8 May - 18:10

Svep wrote:

Problemet är att han tog livet av random blattar?

Läser du inte?
Det är precis det han INTE har gjort.
Han har studerat och valt ut kriminella blattar som på ett eller annat sätt köp sig fria. Inte sällan med rasistkortet.
Och för det ska han ha kredit.

Alfamale

Poäng : 3234

Back to top Go down

Re: Mangs och PK-maffian

Post  Alfamale on Wed 3 Oct - 7:33

Nu har massmedia än svårare. Mangs är och var frisk. Ergo döms han till fängelse. Livstid idag är snitt 14 år och babbar som sitter inne för samma brott, mord, sitter sällan mer än 7 år. Hur länge kommer Mangs få sitta? Hade han varit en uttalad nationalsocialist, hade dom slängt nyckeln , slagit sig själva för bröstet och tyck sig varit duktiga att dom skitet i lagar och regler. Men nu, Mangs är ju en registrerad kommunist! Vad kommer hända?

Alfamale

Poäng : 3234

Back to top Go down

Re: Mangs och PK-maffian

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum