Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Go down

Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Ådärkomdenja on Mon 13 Jun - 17:56

avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3791

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Aake on Mon 13 Jun - 18:27

FyFaaan. Hur fan kan man framställa dessa skäggapor till våldtäktsmän som flyktingbarn?
avatar
Aake
Gandaake Grå

Poäng : 3783

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Ådärkomdenja on Mon 13 Jun - 18:32

Aake wrote:FyFaaan. Hur fan kan man framställa dessa skäggapor till våldtäktsmän som flyktingbarn?

Kostnaderna för skäggbarnen trolig orsak till den snusprishöjning du drabbas av inom kort...

"Barn mot snus" - kommande politisk pamflett från pk-sjusystern?
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3791

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Ådärkomdenja on Sun 31 Jul - 8:49

"Ensamma flyktingbarn hamnar i kläm"

- Det fattas det 500 platser för ensam-
kommande flyktingbarn. Många fastnar
i transitboenden utan att kunna
slussas vidare ut i landet.

En ohållbar situation, anser Sveriges
kommuner och landsting (SKL), som
tycker att staten bör ta tillbaka
ansvaret.

-"När lagar och regler bestämdes
pratade man om en handfull ensam-
barn, nu är det närmare 2.500 som
kommer till fyra mottagarkommuner
,
säger Lennart Gabrielsson, SKL, till Rapport.

texttv källa
Liknar skandalen med omsen, som Gunnar (Sträng)
införde på nivån drygt 3%, som en 'tillfällig' skatt.
Numera en permanentad moms på 25%. Eller den för-
hatliga värnskatten, som också permanentats av den
sista sovjetstaten, med falska moderöderna i täten.

Siffran 2500 skäggbarn lär mångdubblas framåt, bara
från t ex Afrikas Horn, där en s k svältkatastrof kablas ut
dygnet runt av Pk-media f n, i akt och syfte att få svenska
folket förstående för allsköns invällning. Inte minst då 'ensam-
kommande flyktingbarn' från världens träskhåla No #1 Somalia.
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3791

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Mon 3 Oct - 23:27

Eftersom vi har den här tråden redan så kan den bli officiella ensamkommande tråd.

Tydligen hade Propaganda Radion (mer känt som Utbildnings Radion - UR) ett program om dessa överåriga lirare och folk fick ställa frågor efter programmet, jag antar att frågorna och svaren kommer försvinna så jag petar in de här:
moderator Nu är chatten slut. Tack alla som har skrivit in (många skrev, och tyvärr kunde inte alla få svar). Tack också Linus för att du svarade på folks frågor! Se nästa avsnitt nästa måndag på SVT 1.

Linus Torgeby Tack för alla bra och spännande frågor! Det finns mycket att diskutera och förbättra kring mottagandet av ensamkommande asylsökande barn. Hoppas ni fått några goda tips och tankar. Lycka till ni som kommer engagera er på ett eller annat sätt för de här barnens rättigheter! Allt gott! Linus Torgeby Rädda Barnen

Kaja Varför tvingas vissa av dem gå under jorden?
Linus Torgeby Hej! Om man får ett beslut om avvisning gör man kanske valet att hellre leva som papperslös och gömd än att bli tvingad till att återvända till sitt hemland där man fruktar för sitt liv.

Sofie Johansson Kan man bli någon slags fadder till dessa barn? Jag har alltid funderat kring om det vore möjligt att bli en kontakt som hjälper till med integrering i det nya landet, sådant skulle jag vilja göra.
Linus Torgeby Hej! Återigen det finns många sätt att engagera sig. Det är viktigt för barnen att komma ut och ta del i det vardagsliv som svenska ungdomar har genom idrott ,musik och andra aktiviteter. Här kan man göra en insats genom de kontakter man har.

Anders Varför tar ni inte upp att de flesta är över 18år? Bland annat i Norge har man testat ålder och de flesta var över 18 år!
Linus Torgeby Hej! Enligt barnkonventionen är alla människor under 18 år barn. Det finns inga snabba tillförlitliga metoder för hur en sådan bedömning kan göras. Det ligger i allas intresse att en så korrekt bedömning som möjligt görs på barnets ålder. Vid tveksamma fall finns det just nu ingen beprövad vetenskaplig metod för detta enligt flera experter.

Katariina Hej, vad händer först när något barn kommer ensam till sverige? Och hur blir man jourfamilj? Hur fungerar det? Är det tidsbegränsat, alltså om vi skulle ta emot ett eller två ensamkommande barn -är det under en viss tid tills de hittar en permanent lösning eller är det tills de fyller 18? Kan man som familj med två barn 7 och 4 år gamla ta emot ensamkommande barn? Vilket stöd får man som mottagarfamilj? Många frågor, hppas du hinner svara på några av dem!
Linus Torgeby Hej! Vänd er till Socialtjänsten i din kommun. Rädda Barnen anser att man som jourfamilj har rätt till handledning och bra förberedande utbildning.

Tina Lundmark Hej! Jag funderade över vad det är för folk som hjälper barnen att fly. Är det folk som vill tjäna pengar eller människorättskämpar? Eller vad är det?
Linus Torgeby Hej! Jag tror det är både och. Människosmuggling kan vara en brutal business där många barn far fruktansvärt illa. Barn borde inte behöva genomgå en flykt för att få sina rättigheter tillgodosedda.

Undrande Hur hanterar en organisation som Rädda Barnen alla de skeptiker som påstår det ena och det andra om de här barnen? Att de ljuger osv. Hur ska man bemöta sådana för att få dem tysta?
Linus Torgeby Hej! Det finns mycket fördomar kring ensamkommande. Jag tycker att man kan försöka sätta sig in i hur man själv hade handlat om man bodde i Mogadishu tex. Sverige och nästan alla världens länder har signerat barnkonventionen som talar om alla barns lika värde och rätt till liv och utveckling. Den är ett bra redskap i en sådan argumentation.

Peter Vad vill du förbättra och utveckla i dagens mottagande av ensamkommande om du fick bestämma?
Linus Torgeby Hej! Spännande fråga! Finns mycket men jag skulle vilja att ensamkommande hamnar i kommuner med välutbildade professionella som samverkar kring mottagandet. Jag vill också att det skapas tydliga nationella riktlinjer kring godmanskap och boende. Vi måste arbeta mycket kring diskrimineringsfrågor här!

sonja Tjena linus! Jag undrar lite varför barnen som behöver en sådan stor hjälp ibland skickas tillbaka till hemlandet när man vet att han/hon inte alls har det bra. Är inte det en katastrof att människor i Sverige gör sånt? MVH
Linus Torgeby Hej! Sverige har en reglerad asylpolitik och Utlänningslagen beslutar vilka som får stanna. Vill man förändra hur Sverige ser på ensamkommande barn handlar det om politisk påverkan.

Anna Hej, hur länge får barnen vänta på besked om uppehållstillstånd? Hur går det till om de inte får stanna?
Linus Torgeby Hej! Ofta går processen numera fort dvs någon månad ibland snabbare. Man kan överklaga sitt beslut till Migrationsdomstolen som gör en ny prövning om man får avslag där har man möjlighet att begära prövning i Migrationsöverdomstolen. Får man avslag där får man hjälp av MiV att återvända. Gör man inte detta frivilligt får Polisen ta över ärendet så småningom.

Magnus En i filmen saknade pass, jag har hört att flyktingsmugglar uppmanar flyktingar till att kasta pass och id-handlingar för att höja chansen till uppehållstillstånd, men i inslaget verkar det ha motsatt verkan. Vad är det som gäller?
Linus Torgeby Hej! Svår fråga. Det stämmer att många inte har ID-handlingar men det beror på att landet kanske inte utfärdat pass eller ID eller att man aldrig skaffat ett sådant. Kan man styrka sin identitet är det ofta positivt och skyndar på asylprocessen.

Sara Hur länge bor de på "hemmen för ensamkommande flyktingbarn"? Undrar också om man redan där, och hur i sådana fall man jobbar med dem och deras psykiska problem? Ex hur hanterar man och hanterar att de inte har några föräldrar? Hur kompenserar men den tryggheten? Får alla en god man redan där? Bra programm!
Linus Torgeby Hej! Socialtjänsten skall utreda barnens behov och vilket boende som är lämpligt. Detta skall revideras och det är viktigt att kommunerna tänker över hur barnen skall bo när de blir äldre. Föräldrarollen kan ingen ersätta men ett bra nätverk av professionella och vanliga grannar och idrottsledare exv. är viktigt.

Lovisa Hej! Jag såg just programmet och undrar om det finns möjlighet att på något sätt hjälpa till som volontär i Sverige för de barn som kommer hit. I skolan eller på ett sådant hem som var med i programmet..
Linus Torgeby Hej! Många skolor organiserar läxhjälp, ibland tillsammans med någon frivilligorganisation. De ensamkommande vi träffar har inte alltid möjlighet till det stöd de behöver. Kolla upp en skola nära dig.

jan-erik Jag och min fru har efter att vårt yngsta barn flyttat hemifrån, diskuterat om att bli familjehem för ett eller flera ensamkommande barn. Finns det några behov av familjehem.Hur går man tillväga?
Linus Torgeby Hej! det finns det absolut, ta kontakt med din hemkommun. Familjehem för ensamkommande skall utredas och har rätt till samma stöd som "vanliga" familjehem.

Stoffe Grym serie!!!
Linus Torgeby Tack! Vad roligt att du tycker det!

Maria Hej! var placerar man de ensamkommande barn som är under 15 år?
Linus Torgeby Hej! Socialsekreteraren i mottagande kommun skall göra en utredning kring vad som är bäst för barnet att bo tillsammans med barnet och gode mannen. Yngre barn försöker socialtjänsten ofta placera i familjehem.

moderator Det kommer in väldigt många frågor i chatten. Linus kommer inte att kunna svara på alla, men svarar så fort han kan!

Michelle Hej! Vad krävs för att bli god man för ensamkommande barn? Kan man vara det oavsett ålder (om man är myndig)?
Linus Torgeby Hej! kontakta Överförmyndarmyndigheten i din kommun. De har ofta ett antal formella krav och riktlinjer.

Peter Hur stor del av de ensamkommande är traumatiserade? Finns någon statistik på det?
Linus Torgeby Hej! Det finns ingen klar statistik kring detta. Vi vet dock att de flesta ensamkommande kommer från krigszoner och att flykten till Sverige är påfrestande. Kommuner och landsting måste bygga upp strukturer för att hantera de här frågorna.

Birgit J Det är hjärtskärande att se och höra dessa barn som fått gå igenom så mycket. Det är ett under att inte fler försöker komma ifrån dessa vedervärdiga länder som behandlar sina medborgare så illa. Kommer dessa ungdomar att få en ljusare framtid i Sverige eller avvisas många?
Linus Torgeby Hej! Migrationsverket för statistik på hur många som får uppehållstillstånd.

Sajma Rylander Ved är det viktigaste att ge banen det första tiden vid ankosmten alltså?
Linus Torgeby Hej! Viktigast är att barnen så fort som möjligt får en god man, ett tryggt boende och att hon eller han får börja skolan så fort som möjligt!

Nathalie Hej! Såg precis programmet och blev berörd. Jag undrar var man vänder sig om man vill hjälpa dessa ungdomar? Jag bor i Karlstad. Mvh
Linus Torgeby Hej! Vad roligt! Många kommuner söker bl.a kontaktpersoner eller kontaktfamiljer till ensamkommande då deras sociala nätverk ofta är väldigt litet. Flera organisationer har projekt som riktar sig till ensamkommande på olika sätt, du kan också ringa till dessa.

Stina Hur säkerställer man att det finns någon i hemlandet som kan ta hand om barnet i de fall de inte får stanna i Sverige?
Linus Torgeby Hej! Migrationsverket har till uppgift att se till att det finns vårdnadshavare eller motsvarande eller institution som kan ta emot de barn som skickas från Sverige.

Magnus Vad är den vanligaste åldern, könet, landet/regionen som ensamkommande flyktingbarn kommer ifrån?
Linus Torgeby Hej! Migrationsverket har bra statistik som du kan komma åt via deras hemsida. Afghanistan och Somalia är dock de vanligaste länderna som ensamkommande kommer ifrån.

Peter Gustavsson Hej är socionom studerande vid MIUN som ska skriva c-uppsats, tänkt kartlägga om det bedrivs evidens baserat socialt arbete på HVB-hemen för ensamkommande flyktingbarn, undrar om du vet något om tidigare forskning om ensamkommande flyktingbarn. Har redan mailat Rädda Barnen har dock inte fått svar. Så fråga är har det bedrivits forskning(internationell & nationell) om ensamkommande flyktingbarn angående vilka metoder & pedagogiker som bäst lämpar i deras boende(HVB-hem)? I så fall vart finner jag den? Mvh Peter Gustavsson
Linus Torgeby Hej Peter! Överhuvudtaget finns det ganska lite forskning kring gruppen ensamkommande och även då hur det skall/kan fungera på boende. Det finns dock några aktuella projekt. Bl.a i göteborgsregionen

Kaja Hej! Bra serie! Är ensamkommande flyktingbarn också gömda barn eller papperslösa barn?
Linus Torgeby Hej! Nej, men det finns ensamkommande barn som väljer att gå "under jord" eftersom de är rädda för att tvingas återvända.

P-mannen Hej, jag undrar, hur mycket vågar man fråga en som kommit själv? Man vill liksom inte riva upp massa sår och så...
Linus Torgeby Jag tycker att man som "vanlig" medmänniska skall fokusera på livet här och nu i Sverige! Självklart kan man fråga saker men då måste man också vara beredd att lyssna.

moderator Nu är Linus Torgeby på plats! Bara att skicka in frågor.

Notera hur Linus Torgeby ljuger på frågan om de känner till att merparten av dessa bedragare är över 18 år.
Hej! Enligt barnkonventionen är alla människor under 18 år barn. Det finns inga snabba tillförlitliga metoder för hur en sådan bedömning kan göras. Det ligger i allas intresse att en så korrekt bedömning som möjligt görs på barnets ålder. Vid tveksamma fall finns det just nu ingen beprövad vetenskaplig metod för detta enligt flera experter.
http://81.92.65.176/Chat/A7BjPxWf/default.htm

Där ljuger Linus rakt ut, det finns tandröntgen och handledsröntgen, det går jättefort, dessa två kombinerat avslöjar bedragarna väldigt snabbt.
Fascinerande att de ljuger folk rakt upp och ner i ansiktet. Notera även hur han hänvisar till "flera experter". Är det Henry Ascher som räknas som en av experterna då? Patetisk människa den här Linus Torgeby.

Även frågorna ser för regisserade ut, skulle inte förvåna mig om det är redaktionen själva som sitter och ställer snälla frågor istället för att ta med de säkert välskrivna ytterst kritiska frågorna.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Robin Shadowes on Tue 4 Oct - 0:40

Herre jestanes vilka puckade människor.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3942

Back to top Go down

Naivitet

Post  Erk Swede on Tue 4 Oct - 15:46

Jo man blir helt chockad över hur naiva folk verkar vara samtidigt som ansvariga verkar ha det som sitt kall att blåljuga!!
men sådant här måste följas upp..
avatar
Erk Swede

Poäng : 2634

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Ådärkomdenja on Sat 15 Oct - 6:58

Det 'Nya arbetarpartiet' moderöderna förnekar sig inte, och fortsätter sin utveckling i odemokratisk riktning. Den sista sovjetstatens ledare, den hybridbrune Äggskallen, genomför en lagändring som ytterligare beskär kommuners fria rätt att bestämma över sitt eget fögderi och egna angelägenheter:

- Migrationsverket ska kunna tvinga en
kommun att ta hand om ensamkommande
barn som söker asyl i Sverige.

Det föreslår enmansutredaren Göran
Ewerlöf i en utredning som beställts
av migrationsminister Tobias
Billström (M).

Migrationsminister Tobias Billström
säger att regeringen kommer att före-
slå en sådan lag från 2013, trots att
han "alltid förespråkat frivillighet".

texttv källa
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3791

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Mon 17 Oct - 14:29

Ådärkomdenja wrote:Det 'Nya arbetarpartiet' moderöderna förnekar sig inte, och fortsätter sin utveckling i odemokratisk riktning. Den sista sovjetstatens ledare, den hybridbrune Äggskallen, genomför en lagändring som ytterligare beskär kommuners fria rätt att bestämma över sitt eget fögderi och egna angelägenheter:

- Migrationsverket ska kunna tvinga en
kommun att ta hand om ensamkommande
barn som söker asyl i Sverige.

Det föreslår enmansutredaren Göran
Ewerlöf i en utredning som beställts
av migrationsminister Tobias
Billström (M).

Migrationsminister Tobias Billström
säger att regeringen kommer att före-
slå en sådan lag från 2013, trots att
han "alltid förespråkat frivillighet".

texttv källa

Ja det här är ännu ett bevis för att killen är socialist, tittar man på valpejls fråga om kommuner ska kunna säga nej till sånt här så är det i huvudsak MPK, VPK och (S)kit som inte tycker att kommuner ska kunna säga nej till detta, men det är bra då öppnar det upp för MENA-berikning på Östermalm, Djursholm, Danderyd, Lidingö, Täby osv.
Bara ösa in TBC-Somalier med biodlardräkter i "elitens"områden, nu har det islamska retroviruset nått även portarna till de som trodde sig kunna tjäna en hacka på att importera farsoter.
Om man gräver en grop för andra... skörda vad de sått...
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Alfamale on Mon 17 Oct - 14:49

Stratiotes Iesous C wrote:
Ja det här är ännu ett bevis för att killen är socialist, tittar man på valpejls fråga om kommuner ska kunna säga nej till sånt här så är det i huvudsak MPK, VPK och (S)kit som inte tycker att kommuner ska kunna säga nej till detta, men det är bra då öppnar det upp för MENA-berikning på Östermalm, Djursholm, Danderyd, Lidingö, Täby osv.
Bara ösa in TBC-Somalier med biodlardräkter i "elitens"områden, nu har det islamska retroviruset nått även portarna till de som trodde sig kunna tjäna en hacka på att importera farsoter.
Om man gräver en grop för andra... skörda vad de sått...

Exakt. Jag hade seriösa tankar om att köpa en större villa i något av områdena då när jag sålde firman. Och erbjuda de svarta trollen att bo där gratis förutsatt att dom levde rövare på de närboendes bekostnad. Sedan kom den krassa verkligheten i kapp. 5-10 miljoner för att bevisa en poäng har man ju inte riktigt råd med. Men det skulle vara kul. Ett samägt hus, i form av en andelsförening, skulle sitta som en smäck. Dra ihop ett antal hundra eller tusen så blir inte kostnaden allt för betungande och glädjen att de "säkrade" områdena får smaka sin egen medicin skulle vara mumma.

Alfamale

Poäng : 2908

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Mon 17 Oct - 14:59

Alfamale wrote:
Stratiotes Iesous C wrote:
Ja det här är ännu ett bevis för att killen är socialist, tittar man på valpejls fråga om kommuner ska kunna säga nej till sånt här så är det i huvudsak MPK, VPK och (S)kit som inte tycker att kommuner ska kunna säga nej till detta, men det är bra då öppnar det upp för MENA-berikning på Östermalm, Djursholm, Danderyd, Lidingö, Täby osv.
Bara ösa in TBC-Somalier med biodlardräkter i "elitens"områden, nu har det islamska retroviruset nått även portarna till de som trodde sig kunna tjäna en hacka på att importera farsoter.
Om man gräver en grop för andra... skörda vad de sått...

Exakt. Jag hade seriösa tankar om att köpa en större villa i något av områdena då när jag sålde firman. Och erbjuda de svarta trollen att bo där gratis förutsatt att dom levde rövare på de närboendes bekostnad. Sedan kom den krassa verkligheten i kapp. 5-10 miljoner för att bevisa en poäng har man ju inte riktigt råd med. Men det skulle vara kul. Ett samägt hus, i form av en andelsförening, skulle sitta som en smäck. Dra ihop ett antal hundra eller tusen så blir inte kostnaden allt för betungande och glädjen att de "säkrade" områdena får smaka sin egen medicin skulle vara mumma.

Fast du vet, man tjänar tydligen grova stålar på att öppna upp såna här hem, Migrationsverket fullkomligen överöser folk med pengar för att hushålla ensamkommande jihadister, så det är inte säkert att det är någon förlustaffär, vidare så kan man använda dessa till att köpa upp ett helt område om man är lite ful, man köper villorna för en spottstyver när jihadisterna terroristerat området i ett par månader, sedan flyttar man bara verksamheten och säljer tillbaka villorna till mupparna till marknadsvärdet, om man vill vara elak vill säga. Dvs. på samma sätt som muslimer tar över ett område, man flyttar in fler och fler och utövar värre och värre terror tills de som bodde där innan flyttar ut, bara titta på islams expansion, de är numera så inavlade överlag att de är urusla soldater så de gör det näst bästa och använder inflyttningsstrategin för att ta över ett område. I ett öppet krig så skulle de utplånas, därav så använder de hot, när det smäller på allvar så har vi sett att de får duktigt med stryk varje gång, dvs. mer av tuff yta med syltryggsinnehåll. Den tuffa ytan och fega terrordåd räcker väldigt långt.

Deras riktiga krigare är så pass få att de måste slussa de mellan olika konflikthärdar.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Alfamale on Mon 17 Oct - 15:13

Jag har moral. Jag skulle aldrig drömma om att berika mig på att förstöra mina barns land. Min insats i den branschen skulle endast vara för att betala tillbaka så att säga. Tjäna pengar på andras olycka är inte min grej. Även om det är "lättförtjänta" pengar. Att pengar inte luktar är en skröna.

Alfamale

Poäng : 2908

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Mon 17 Oct - 15:15

Alfamale wrote:Jag har moral. Jag skulle aldrig drömma om att berika mig på att förstöra mina barns land. Min insats i den branschen skulle endast vara för att betala tillbaka så att säga. Tjäna pengar på andras olycka är inte min grej. Även om det är "lättförtjänta" pengar. Att pengar inte luktar är en skröna.

Det är sant. Där har du även det massiva problemet med den moral relativism som råder där alla numera har sina egna rättesnören, då blir det såna här dysfunktionella samhällen.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Robin Shadowes on Mon 17 Oct - 17:36

Alfamale wrote:Jag har moral. Jag skulle aldrig drömma om att berika mig på att förstöra mina barns land. Min insats i den branschen skulle endast vara för att betala tillbaka så att säga. Tjäna pengar på andras olycka är inte min grej. Även om det är "lättförtjänta" pengar. Att pengar inte luktar är en skröna.

Jag har också moral. Jag tillhör dom barnlösa men era barn och barnbarn är åtminstone mer "mina" än vad mohammedan-slöddret och nogger-packets är. Dom har inte ens här att skaffa. Dom har blivit hittagna av just moral- och kulturrelativisterna. Jag vill också att "mina" barn skal få en lika trygg uppväxt som jag själv fick på 60- och 70-talet när vi slapp den förpestande mångkulturen. Det skulle aldrig falla mig in att importera hit 40 miljoner rasfrämlingar hit. Till skillnad från psykfallet Annie Lööf kan jag göra en konsekvensanalys. I ett friskt land hade sådana som henne spärrats in på hispan och lagts i spännbälte och sprutats full med psykofarmaka. Lööf inte bara saknar moral, hon är liksom sin föregångare även spritt språngandes galen.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3942

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Mon 17 Oct - 19:53

Robin Shadowes wrote:
Alfamale wrote:Jag har moral. Jag skulle aldrig drömma om att berika mig på att förstöra mina barns land. Min insats i den branschen skulle endast vara för att betala tillbaka så att säga. Tjäna pengar på andras olycka är inte min grej. Även om det är "lättförtjänta" pengar. Att pengar inte luktar är en skröna.

Jag har också moral. Jag tillhör dom barnlösa men era barn och barnbarn är åtminstone mer "mina" än vad mohammedan-slöddret och nogger-packets är. Dom har inte ens här att skaffa. Dom har blivit hittagna av just moral- och kulturrelativisterna. Jag vill också att "mina" barn skal få en lika trygg uppväxt som jag själv fick på 60- och 70-talet när vi slapp den förpestande mångkulturen. Det skulle aldrig falla mig in att importera hit 40 miljoner rasfrämlingar hit. Till skillnad från psykfallet Annie Lööf kan jag göra en konsekvensanalys. I ett friskt land hade sådana som henne spärrats in på hispan och lagts i spännbälte och sprutats full med psykofarmaka. Lööf inte bara saknar moral, hon är liksom sin föregångare även spritt språngandes galen.

Kanske inte varit på hispen, mer arbetat i kassan på ICA eller någon annan snabbmatskedja. Definitivt inte varit politiker för det hade hon inte fått vara.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Robin Shadowes on Mon 17 Oct - 23:02

Stratiotes Iesous C wrote:
Robin Shadowes wrote:
Alfamale wrote:Jag har moral. Jag skulle aldrig drömma om att berika mig på att förstöra mina barns land. Min insats i den branschen skulle endast vara för att betala tillbaka så att säga. Tjäna pengar på andras olycka är inte min grej. Även om det är "lättförtjänta" pengar. Att pengar inte luktar är en skröna.

Jag har också moral. Jag tillhör dom barnlösa men era barn och barnbarn är åtminstone mer "mina" än vad mohammedan-slöddret och nogger-packets är. Dom har inte ens här att skaffa. Dom har blivit hittagna av just moral- och kulturrelativisterna. Jag vill också att "mina" barn skal få en lika trygg uppväxt som jag själv fick på 60- och 70-talet när vi slapp den förpestande mångkulturen. Det skulle aldrig falla mig in att importera hit 40 miljoner rasfrämlingar hit. Till skillnad från psykfallet Annie Lööf kan jag göra en konsekvensanalys. I ett friskt land hade sådana som henne spärrats in på hispan och lagts i spännbälte och sprutats full med psykofarmaka. Lööf inte bara saknar moral, hon är liksom sin föregångare även spritt språngandes galen.

Kanske inte varit på hispen, mer arbetat i kassan på ICA eller någon annan snabbmatskedja. Definitivt inte varit politiker för det hade hon inte fått vara.

Städare hade varit ett annat passande yrke för henne. Då hade hon ju kunnat dravla om 40 miljoer nybyggare bäst hon velat. Tror hennes kollegor hade antingen undvikit henne, skakat på huvudet eller hållit med henne men sedan bakom ryggen på henne snackat att hon kan ju inte vara riktigt klok i skallen.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3942

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Sun 23 Oct - 23:53

Fler platser för ensamkommande barn
Det ska bli dubbelt så många platser för ensamkommande flyktingbarn i Umeå kommun. Samtidigt vill Umeå bli landets bästa mottagandekommun.

Umeå har varit igång sen 2007, och nu är det 2011 så det känns ganska naturligt att vi tar nästa steg och utökar antalet platser, säger Ulrika Granskog som samordnar frågor runt ensamkommande flyktingbarn i Umeå kommun. Från och med den första november utökar kommunen antalet platser från 24 till 40. Under våren 2012 kommer Umeå kommun öka antalet platser med ytterligare tio. De flesta av ungdomarna kommer från Afghanistan och Somalia.
http://vgnt.se/fler-platser-for-ensamkommande-barn/
Ja fler Somalier och Afghaner behövs, dessa failed state innevånare kommer säkerligen få Raketforskningen i Sverige att blomstra.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Barbarossa on Mon 24 Oct - 14:48

Tja och ökade kriminaliteten i Umeå följer den önskade viljan att ta emot fler orcher. Precis som riksdagens ledarmöter ser inte umepolitiker sambandet.
avatar
Barbarossa

Poäng : 2547

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 25 Oct - 14:21

Den 16-åring som sköts i ansiktet vid ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Eslöv har avlidit.
http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1565650/Skjutne-16-aringen-avled-av-skadorna.html

Det var alltså farligare i Sverige än vad han nu "flydde" från i hemlandet.
Farligare lär det bli då invandrare mot invandrare brottsligheten kommer öka med det ökade inflyttandet.

-------------------

Det här är ju riktigt komiskt
Projekt med ensamma flyktingbarn
Svenska turistföreningen i Karlskoga driver ett unikt integrationsprojekt, med ungdomarna på Poeten, som är ett boende för ensamkommande flyktingbarn.
http://vgnt.se/projekt-med-ensamma-flyktingbarn/

Artikeln talar om att "ungdomarna" var lyriska, de ser väldigt lyriska ut på bilden:
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Wed 2 Nov - 2:27

Här har vi en till som får stanna trots att ingen anledning finns till att människan ska vara här:
Somalisk kvinna får uppehållstillstånd trots skilsmässa
28-årige Nimo Adan Elmi beviljades i april 2006 ett ettårigt tidsbegränsat uppehållstillstånd grundat på anknytning till hennes dåvarande make. Ett år senare beviljades hon ett nytt tidsbegränsat uppehållstillstånd som var giltigt till september 2008.

I juli 2008 ansökte hon om förlängning på nytt. I november 2008 uppsökte kvinnan Migrationsverket och meddelade att förhållandet med maken hade upphört. Äktenskapsskillnaden blev klar i januari 2009. Hon berättade att mannen utsatt henne för upprepat våld och i maj 2009 polisanmälde hon mannen på grund av övergreppen. Migrationsverket avslog ansökan och beslutade att kvinnan skulle utvisas till Somalia.
http://vgnt.se/somalisk-kvinna-far-uppehallstillstand-trots-skilsmassa/

En till som vi måste försörja...
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Fri 18 Nov - 22:20

Och här kommer det flera:
Fler ensamkommande till Nordmaling
Nordmalings kommun har beslutat ta emot ytterligare 12 ensamkommande flyktingungdomar per år. Beslutet i socialnämnden innebär att ett nytt HVB-hem öppnas under första kvartalet 2012.
http://vgnt.se/fler-ensamkommande-till-nordmaling/

avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Sat 26 Nov - 4:39

Fler platser för ensamkommande flyktingbarn
http://svt.se/2.33538/1.2616697/fler_platser_for_ensamkommande_flyktingbarn

Någon skrev ett intressant inlägg om detta på Friatider:
Friatider bör ta upp att Stockholms 700 "ensamkommande kommer kosta 485 miljoner per år!

1) 700 Ensamkommande i Stockholm

http://svt.se/2.33538/1.261669...

2) 1900 kr dygnet platsen (för barnet)

http://www.migrationsverket.se...

3) 485 miljoner per år för 700 barn - Kan jämföras med FK ska spara 300 milj som drabbar 100.000 tals!

1900kr dygnet * 700 barn * 365 dagar = 485 miljoner kronor per år

Fria tider måste ta upp detta ex. Det finns inga ursäkter hur så få kan kosta så mycket! Och några "tjänar" på barnen!

Nån som kan tipsa om detta? Friatider måste ta upp detta!

Så 485 miljoner för 700 stycken i Stockholm. "Billigt".
Moderöderna blir mer och mer lika betongsossarna.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Robin Shadowes on Sat 26 Nov - 11:39

Stratiotes Iesous C wrote:Fler platser för ensamkommande flyktingbarn
http://svt.se/2.33538/1.2616697/fler_platser_for_ensamkommande_flyktingbarn

Någon skrev ett intressant inlägg om detta på Friatider:
Friatider bör ta upp att Stockholms 700 "ensamkommande kommer kosta 485 miljoner per år!

1) 700 Ensamkommande i Stockholm

http://svt.se/2.33538/1.261669...

2) 1900 kr dygnet platsen (för barnet)

http://www.migrationsverket.se...

3) 485 miljoner per år för 700 barn - Kan jämföras med FK ska spara 300 milj som drabbar 100.000 tals!

1900kr dygnet * 700 barn * 365 dagar = 485 miljoner kronor per år

Fria tider måste ta upp detta ex. Det finns inga ursäkter hur så få kan kosta så mycket! Och några "tjänar" på barnen!

Nån som kan tipsa om detta? Friatider måste ta upp detta!

Så 485 miljoner för 700 stycken i Stockholm. "Billigt".
Moderöderna blir mer och mer lika betongsossarna.

Logera in två skäggbarn per riksdagsledamot (utom SD) så blir kvoten snabbt uppfylld. :twisted:
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3942

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 29 Nov - 2:26


avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3999

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Ådärkomdenja on Tue 3 Apr - 12:04

"(S): Rätt avveckla välfärden i Katrineholm":

- "När ytterligare 500 somalier kommer till Katrineholm tvingas den redan starkt bidragstyngda kommunen göra stora nedskärningar som framför allt drabbar skolan. Ett utmärkt initiativ som visar att kommunen "vågar se framtiden i ansiktet", tycker den lokala S-politikern Monica Johansson, som skyller nedskärningarna på "pensionärsboomen".

Efter att Katrineholm började ta emot somaliska invandrare ökade bidragskostnaderna med tiotals miljoner kronor. När nu ytterligare nästan 500 somalier är på väg till kommunen tvingas Katrineholm göra stora nedskärningar.

Skatterna ska höjas, byggandet av en bandyhall läggs ned, ett 50-tal lärare sparkas och svenska elever kommer inte längre kunna få den hjälp de behöver.

- "Svenska barn som behöver hjälp i skolan kanske inte kan få det för att de somaliska barnen är de som har större behov", sa kommunalrådet Göran Dahlström, som nu utlovar ett ”paradigmskifte vad det gäller den generella välfärden”, i en intervju med SR i januari.

Men Monica Johansson (S), ordförande i Katrineholms vård- och omsorgsnämnd, är stolt över nedskärningarna i välfärden. Iniativet visar att kommunen ”vågar se framtiden i ansiktet”, skriver Johansson på SVT Debatt.Johansson menar att det är ökade kostnader för pensionärer som ligger bakom åtstramningarna.

”Jag är glad att jag bor i en kommun som vågar se framtiden i ansiktet. En framtid som står inför stora utmaningar. En utmaning som många kommuner står inför när antalet ålderspensionärer stadigt ökar. Vi måste våga framtidsplanera med flera olika ingångar för att möta utmaningarna”, skriver hon.

Hur situationen ska förbättras genom att kommunen nu tar emot 500 somalier, en grupp vars medlemmar i nio av tio fall förblir permanent arbetslösa och finansieras med bidrag, framgår inte av debattartikeln.

http://www.friatider.se/s-ratt-avveckla-valfarden-i-somaliskt-katrineholm

Vilka dj*vla (s)vinpälsar som agerar och uttrycker sig på detta svenskfientliga sätt. Träffande i sammanhanget är att det sker i Katrineholm, kroniskt fattig sossekommun, som redan den Fete, Göran Persson, misskötte under sin tid som kommunalråd.
Ja då vet vi via svart på vitt, att svenska medborgare förpassas till en sämre livssituation, medan fullständigt värdelösa och ointegrerbara analfabeter från den sunkigaste nationen i hela Afrika, sätts i första ledet. Finns det nåt som helst livshopp i denna katastrofkommun, så borde (sd) landa över 20% 2014.
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3791

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  kapten havoc on Tue 3 Apr - 15:03

Stratiotes Iesous C wrote:

Artikeln talar om att "ungdomarna" var lyriska, de ser väldigt lyriska ut på bilden:

En bild säger mer än tusen ord säger man ju. Den här bilden säger allt, två pilska batikhäxor och deras "barn". Kåta haggor som dessa, det är det som är grundproblemet. Verkar inte spela nån roll om deras horbockar är mördare och våldtäktsmän heller bara batikludret får en negerdolme i kussimurran är hen nöjd.

Sexhandel är förbjudet i Swedistan och det är troligen liknande henor som satt P för den. Förrutom deras egen sexhandel då. Feminismens [b]grundbult
gränslöst hyckleri och lek med människors liv och hälsa, för sin egen njutning och vinning.

Räcker inte deras sexturistande i sydländerna och Afrika kanske? Totalt degenererade och korrupta henningar, är vad dom är.

avatar
kapten havoc

Poäng : 3130

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Ådärkomdenja on Tue 3 Apr - 16:07

kapten havoc wrote:
Stratiotes Iesous C wrote:

Artikeln talar om att "ungdomarna" var lyriska, de ser väldigt lyriska ut på bilden:

En bild säger mer än tusen ord säger man ju. Den här bilden säger allt, två pilska batikhäxor och deras "barn". Kåta haggor som dessa, det är det som är grundproblemet. Verkar inte spela nån roll om deras horbockar är mördare och våldtäktsmän heller bara batikludret får en negerdolme i kussimurran är hen nöjd.

Sexhandel är förbjudet i Swedistan och det är troligen liknande henor som satt P för den. Förrutom deras egen sexhandel då. Feminismens [b]grundbult
gränslöst hyckleri och lek med människors liv och hälsa, för sin egen njutning och vinning.

Räcker inte deras sexturistande i sydländerna och Afrika kanske? Totalt degenererade och korrupta henningar, är vad dom är.


Finns inte en svensk karl värd namnet, som skulle överväga att lägra nån av dessa överblivna torrf*ttor. Förr i tiden åkte dom till Gambia på charter för att hitta negerpåle, nu ivrar dom för barnimport av rasslödder, under politiska krumbukter och föresvävningar.

Ser ibland paralleller här i Turkiet. Särskilt norska, överblivna, avställda, halv-/helfeta, frånskilda rynkkärringar i övre medelåldern, som villigt låter sig raggas upp på stranden m fl 'mötesplatser', av kåta kurdbockar, ett riktigt pack dessa också. Fruntimmer med dessa preferenser och noll urskiljningsförmåga, fy f*n vilka äckel. Norskorna är värst och har sämst rykte här, inte undra på. Fyllepaddor är dom ofta också, med några kvartingar raki i handväskan, för att enklare förverkliga sina skabrösa ambitioner.

Avslutningsvis, svenska ex-pats sköter sig här med den äran. Till skillnad mot norskar i gemen. Känner givetvis några trevliga norskar/norskor också - men en utbredd uppfattning om norrbaggarna i gemen är att dom uppträder väldigt burdust och okultiverat. Super värre än Medel Svensson i Bredäng, högljudda, bräkiga, kommer hem sent på nattkröken, fortsätter festa på sina hotell, och stör omgivningen till den milda grad. Känner och umgår med några britter, engelsmän, irländare och en nordirländare. Samtliga har en likartad uppfattning om Torsk-Ola Nordman. Den nyrike, hämningslöse norsken, som tror han kan göra vadsomhelst, närsomhelst. Oljerikedomen har förvandlat Torsk-Ola till en bräkig pajas, och det går inte hem här iaf. Här duger det inte att vifta med norskeflaggan som i Holmen-Kollen och bräka. Dom skämmer ut sig själva och sitt hemland. Endast ryssar och ukrainare står lägre i anseende här, dom inhemska kurderna oräknade förstås.
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3791

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Dunkelman on Tue 3 Apr - 20:06


Och det här aset har blivit mångmiljonär i skäggebarnsbranschen :suspect:

Tjänade miljoner på ungdomshemmet

"Robinson-vinnaren och politikern Jan Emanuel Johansson, S, har tjänat hundratals miljoner på sin verksamhet för ungdomar med problem.

Nu uppger SVT att ett av de ungdomshem han tidigare drev fått kritik från både kommunen och socialstyrelsen.

– Jag har byggt upp det här från noll – eller till och med minus – och jag är stolt över min klassresa, säger han till SVT."
http://www.expressen.se/nyheter/tjanade-miljoner-pa-ungdomshemmet/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3449

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  kapten havoc on Tue 3 Apr - 20:26

Jag vill se källa på att det här självgoda kräket byggt allting från noll eller minus som den jävla fånen påstår hur faen har det gått till? Vad exakt har han byggt upp? Floskler gissningsvis, finns det ett uns sanning i vad våra politiker säger egentligen?

PK:iter är stolta över att hjälpa landets fiender de hymmlar inte ens om det. Tjänar dessutom grova blodspengar på andras olycka. Den här jävla sociopaten förtjänar verkligen en slips av hampa. :twisted:
avatar
kapten havoc

Poäng : 3130

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Dunkelman on Sun 22 Apr - 7:24

kapten havoc wrote:Jag vill se källa på att det här självgoda kräket byggt allting från noll eller minus som den jävla fånen påstår hur faen har det gått till? Vad exakt har han byggt upp? Floskler gissningsvis, finns det ett uns sanning i vad våra politiker säger egentligen?

PK:iter är stolta över att hjälpa landets fiender de hymmlar inte ens om det. Tjänar dessutom grova blodspengar på andras olycka. Den här jävla sociopaten förtjänar verkligen en slips av hampa. :twisted:

avatar
Dunkelman

Poäng : 3449

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Ådärkomdenja on Sun 22 Apr - 8:11

"Tvång att ta emot flyktingbarn" :

- Migrationsverket har svårt att få
kommuner att ta emot tillräckligt
många ensamkommande asylsökande barn
och unga.

Migrationsminister Tobias Billström
(M) vill därför redan under den här
mandatperioden tvinga kommunerna att
ta emot ensamkommande flyktingbarn,
rapporterar SR:s Ekoredaktion.

textv källa

Den kommunal självbestämmanderätten satt på undantag.
Demokraturens kreatur - moderöderna - har verkligen visat
att i politiken är 'allt möjligt'. Diktaturfasoner, Pk-förfalskad
verklighetsbeskrivningen, byte av politik och ideal, det grova
sveket mot sina väljare mm.

Läste att framförallt kvinnor strömmar över till (s). I praktiken
känns det som äggskallen grävt så kraftigt under sina egna,
svarta fötter, att hen kommer att lida ett rejält nederlag i valet
2014. Sen kan han deporteras till Somalia som ambassadör, helst
med bög-Billström i sällskap. Såna svekfulla figurer passar inte i Sverige,
jag vill ha vita, inhemskt ättade politiker, inte halvnegrer, bögar eller flator
som strävar efter att sänka landet i massor av avseenden.

avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3791

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Ensamkommande flyktingbarn - The Movie

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum