Sverigedemokraterna

Go down

Sverigedemokraterna

Post  Dunkelman on Sat 3 Mar - 18:48

Är det så här SD har blivit?avatar
Dunkelman

Poäng : 3445

Back to top Go down

Re: Sverigedemokraterna

Post  svartekaptenen 2 on Sat 3 Mar - 21:46

Vadå? En kombination av Åkesson och Ekeroth eller? Detaljer tack!

svartekaptenen 2

Poäng : 2654

Back to top Go down

Re: Sverigedemokraterna

Post  Alfamale on Sun 4 Mar - 6:58

Vadå blivit? Att det är ett projudeparti/projekt är väl inget nytt. Det har det varit allt sedan det nya SD lanserades. Att folk i gemen inte har genomskådad detta antivitparti är inte märkligt. Folk är ju politiska analfabeter, löjligt lättlurade. Då alla andra riksdagspartier är sinnesjuka så förefaller SD som ett bra alternativ. Det är det inte. Sverige har kommit till en punkt där gängse politik är passé och det enda som kan förändra är fysiskt politik. Men personligen tror jag att det aldrig kommer ske, svensken är så feminiserad , okritisk, och hjärntvättad att han står och tittat på och nickar gillande samtidigt som han utplånas.

Alfamale

Poäng : 2904

Back to top Go down

Re: Sverigedemokraterna

Post  Dunkelman on Sun 4 Mar - 7:26

Alfamale wrote:Vadå blivit? Att det är ett projudeparti/projekt är väl inget nytt. Det har det varit allt sedan det nya SD lanserades. Att folk i gemen inte har genomskådad detta antivitparti är inte märkligt. Folk är ju politiska analfabeter, löjligt lättlurade. Då alla andra riksdagspartier är sinnesjuka så förefaller SD som ett bra alternativ. Det är det inte. Sverige har kommit till en punkt där gängse politik är passé och det enda som kan förändra är fysiskt politik. Men personligen tror jag att det aldrig kommer ske, svensken är så feminiserad , okritisk, och hjärntvättad att han står och tittat på och nickar gillande samtidigt som han utplånas.

Precis, hur SD har blivit är inget nytt. Det tråkiga är bara att medelsvensson släpar efter 5 – 10 år
med sina uppdateringar..

http://www.svenskarnasparti.se/politik/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3445

Back to top Go down

Re: Sverigedemokraterna

Post  Dunkelman on Sat 26 May - 6:14

Kommunpolitiker: ”Judar styr SD” Publicerad 2012-05-25 14:11

http://www.dn.se/nyheter/politik/kommunpolitiker-judar-styr-sd


"En SD-politiker i Strömstad lämnar partiet eftersom hon menar att ”det infiltrerats av judar”. Avhopp och uteslutningar är klart vanligare från SD än från andra partier, säger experten på extremnationalism Anna-Lena Lodenius.

Solveig Renhammar-Metus, som i dag är ersättare i Strömstads kommun, är en veteran i Sverigedemokraterna. Hon tog plats när partiet fick sitt första kommunala mandat i Dals-Ed 1991. I tisdags skrev hon på Facebook att hon tröttnat på Sverigedemokraterna, skriver expo.se. Hon ska ha blivit upprörd över att partiets ungdomsförbund inte fått talartid i Almedalen och kopplat detta till att ungdomsförbundet har en mer Israelkritisk hållning än moderpartiet. Enligt expo.se hävdar Renhammar-Metus att judar har infiltrerat partiet. – Sverigedemokraterna arbetar inte för Sverige längre. De har infiltrerat partiet. Jag tror inte Åkesson har så mycket att säga till om längre. Han låter dem styra, säger hon till expo.se. Renhammar-Metus anser också att SD blivit alltför toppstyrt på senare år. Hon kommer att lämna sin plats som ersättare i Strömstad inom kort och överväger enligt uppgift att ansluta sig till Nationaldemokraterna. I förra veckan blev det känt att en annan kommunal SD-avhoppare, Anders Leander i Mönsterås, går till det än mer högerextrema Svenskarnas parti. Det är sju gånger så vanligt att kommunalpolitiker från SD hoppar av som att representanter för andra partier gör det, enligt en sammanställning Ekot gjorde i fjol. – Det är jättevanligt, men det är vanligare att de kommer på kant med partiledningen än att de går frivilligt, säger journalisten och experten på extremnationalistiska rörelser Anna-Lena Lodenius till DN.se – De har klart mer uteslutningar än andra partier."

Anders Bolling anders.

bolling@dn.se
avatar
Dunkelman

Poäng : 3445

Back to top Go down

Re: Sverigedemokraterna

Post  Max Ronalds on Sat 26 May - 15:48

avatar
Max Ronalds

Poäng : 3064

Back to top Go down

Re: Sverigedemokraterna

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum