Ännu en tiggarorganisation som visar färgerna

Go down

Ännu en tiggarorganisation som visar färgerna

Post  Stratiotes Iesous C on Sat 5 Nov - 5:57

Tiggarorganisationen Myrorna (som är en del av Frälsningsarmén som numera är en del av den Katolska skökan/Katolska "kyrkan") har en chef som nu kommer åka på att hon sålt skänkta klädesplagg och tros ha tjänat runt miljonen på denna sidoverksamhet.

Myrornachef sålde skänkta plagg på nätet
Chefen på Myrorna stal skänkta märkesplagg som Odd Molly och Peak Performance. Sedan sålde hon dem på Tradera – och tros ha tjänat miljonbelopp. Det stämmer inte, låter som ett skämt, säger hon själv. Nu åtalas den 39-åriga kvinnan för grov stöld 2010 och 2011.

I förhören säger kvinnan att hon någon gång sålt kläder som hon, liksom andra anställda, fått via personalköp. När det upphörde förra året har hon tagit 10–15 plagg, som sålts på nätet.  Jag ångrar mig mycket, skäms, och vill lägga det här bakom mig, säger hon. Gåvor från allmänhet och butiker kom till sorteringscentralen i Mellansverige, där 39-åringen var arbetsledare.
http://vgnt.se/myrornachef-salde-skankta-plagg-pa-natet/

Vad ska man säga? Varför har dessa organisationer inte bättre kontroll på sina arbetare? Tiggarbranschen verkar dra till sig mycket kriminellt folk, de om några borde vara måna om att vara vita som snö, istället har man chefer som Hederskvinnan Westerberg.
Effektivaste sättet är att skänka saker själv direkt till nödlidande och speciellt göra det i närområdet (Sverige) istället för att skicka det till otacksamma hedningar långt borta (MEA och Asien), de har tillräckligt med oljepengar och råvaror att föda sina befolkningar 1000 gånger om. Hedningarna är verkligen solidariska med varandra...
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: Ännu en tiggarorganisation som visar färgerna

Post  Stratiotes Iesous C on Sat 5 Nov - 6:11

FB har en del matnyttigt om det hela:
Myrorna-chef fast för grov stöld
https://www.flashback.org/t1697360

Verkar vara en riktig fiffelorganisation alltså är det passande att de tillhör Katolska skökan numera:
Företaget Myrorna är djävulen
https://www.flashback.org/t730281
Stoppa Myrorna (butiken)!
https://www.flashback.org/t701768
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: Ännu en tiggarorganisation som visar färgerna

Post  Robin Shadowes on Sat 5 Nov - 7:02

Jag skänker aldrig något till någon av dessa parasit-organisationer. Litar inte på någon av dem och tror samtliga är lika korrupta. Dessvärre lär inte Svenne & Svea Banan vara lika kritiska. Dom sväljer propagandan med hull och hår och känner sig jättegoda varje gång dom skänker en slant till dessa skurk-organisationer. Tydligen finns det gott om naiva äldre tanter som spenderar en massa tid med att sitta och virka grytlappar och annat strunt åt dessa skurkar, givetvis för egna pengar som dom sedan skänker till dessa skurk-organisationer i tron att det skall hjälpa svältande u-lands-människor, krigsbarn o dyl. Godtrogna som dom är begriper dom inte att pengarna inte alls går till det dom är tänkta till, utan slinker ner i fickorna på skrupelfria skurkar som Hederskvinnan m fl suspekta figurer. Dom är så hjärntvättade att skulle man påpeka sanningen för dem så skulle dom bara bli aggressiva, därför att dom kan inte tro att människor kan vara så jävliga. Här har signaturen Tomas en personlig historia att berätta om skurk-organisationen Majblomman.

http://corruptio.blog.com/2011/11/02/christina-hellden-tingsratten-goteborg-vad-vill-du-ha-allmanna-handlingar-till/#comments
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: Ännu en tiggarorganisation som visar färgerna

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum