Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Go down

Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 1 Nov - 3:16

Vad är då anledningen till detta, CUF och LUFs utspel om att Sverige måste släppa in ännu fler parasiter.
Precis som vi kom fram till i tråden om den här tanten från Ukraina ( http://exilen.swedishforum.se/t299-91-aringen-som-ska-sandas-hem ) så fick alla dessa globalistdårar vatten på sin kvarn och
kräver nu helt vidöppna flodportar.

Läs hela rasket själva:
Billström för en ovärdig migrationspolitik

Alliansregeringen måste ha en migrationsminister som står upp för rätten till skydd. Det gör inte Tobias Billström. En förändring borde vara en förutsättning för samarbetet med Moderaterna, skriver Leo Pierini, CUF, och Jonatan Macznik, LUF.

Migrationsminister Tobias Billström har sedan sitt tillträde 2006 konsekvent fortsatt driva en flyktingpolitik som grundlades av Socialdemokraterna med stöd av Moderaterna. Flykting- och asylpolitiken har präglats av en restriktiv och inhuman moderat linje.

CUF och LUF har nu fått nog och går ut med en gemensam kravlista för en humanare och liberalare flyktingpolitik. Vi ställer kraven direkt till migrationsministern, men också till våra moderpartier i alliansrege- ringen.

Alliansregeringen måste ha en migrationsminister som står upp för frihet och rätten till skydd, och som inte ser flyktingar som ekonomiska belastningar, utan som en resurs och möjlighet för det svenska samhället. Det är vår fasta åsikt att Tobias Billström under sina fem inte bevisat sig stå för en human flyktingpolitik; han har helt enkelt inte fört en politik värdig en liberal regering.

Migrationsministern måste agera för att kristna irakier får stanna i Sverige. Sedan Saddam störtades har situationen för den kristna minoriteten i Irak för- värrats och otaliga kristna har dödats eller skadats i attacker från extrema islamister.

Vi kräver aldrig ministerstyre eller kollektiva prövningar, men när Migrationsverket gång på gång tvångsavvisar kristna irakier trots massiva protester från internationella organ som Amnesty och UNHCR kan det inte annat än fastslås att allt inte står rätt till.

Lagändringar måste till och det borde Billström ha initierat för länge sen. I stället har han valt att stödja dessa tvångsavvis- ningar utan att agera.

Alliansregeringen bör vara den regering som tydligast står upp för rätten till asyl och det moraliskt rätta i att hjälpa människor som flytt undan förtryck och misär. Det är tydligt att det krävs ett värderingsskifte i svensk politik och debatt. Sveriges asylpolitik har under lång tid levt i villfarelsen att svenskt flyktingmottagande är generöst och välkomnande. Vi ser det som vackra ord om en verklighet som inte alltid är lika vacker. Att den mänskliga rätten till skydd inte alltid efterlevs i Sverige är skamligt.

Migrationsministern måste agera för att bestämmelsen om ”synnerligen ömmande omständigheter” i utlänningslagen rivs upp, görs om och görs rätt. Migrationsöverdomstolen måste också få möjlighet att rätta till felaktiga domar, och inte bara ta upp prejudicerande fall. Det som förr kallades ”sista länken”, att en åldring kan få stanna om dennes sista anhöriga finns i Sverige, bör återinföras i svensk utlänningslag.

EU med Sveriges kommissionär Cecilia Malmström i spetsen är nu mitt uppe i utformandet av en ny gemensam europeisk flyktingpolitik. I detta arbete måste Sverige vara en stark röst för en humanare och liberalare flyktingpolitik som tar sitt ansvar.

För oss i Liberala Ungdomsförbundet och Centerpartiets Ungdomsförbund är det här inga frågor som kan tummas på, det här är tydliga krav och förutsättningar för fortsatt allianssamarbete med Moderaterna. Sverige behöver en ny flyktingpolitik och den måste bygga på frihetliga och humana värden.

LEO PIERINI

utrikespolitisk talesperson, Centerpartiets Ungdomsförbund

JONATAN MACZNIK

utrikespolitisk talesperson, Liberala Ungdomsförbundet
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/billstrom-for-en-ovardig-politik_6594950.svd

Som ni kan se inte ett ord om att de som kommer hit är MUHAMMADANER och MUHAMMADANER som leker "Kristna", som mannen på bilden i artikeln som är så
efterbliven att han inte ens kan stava till Sweden och ännu värre inte ens lärt sig skriva Sverige, men påstår sig älska Swedn...

notera även talibanskägget, den här råttan har troligtvis varit med och slaktat och våldtagit olika minoriteter i landet han "flytt" ifrån (ännu ett fall av flykt från rättvisan) och sen när dessa mentalt sjuka liberaler givit honom svenskt pass så blir det ett par våldtäkter/annan kriminalitet här i Sverige och sedan tillbaka till Rövhålistan och där bedriva "frihetskamp" genom att mörda alla som inte är talibananas.
Men strunt i denna son av satan för stunden, vi hoppar över till Macznik och Pierini två invandrare som vill översvämma Sverige med fler av sin egna sort, dvs. göra Sverige till Macznikistan alternativt Pierinistan, det jag ville komma fram till är att eftersom dessa är talespersoner för CUF och LUF så innebär det att alla i CUF och LUF står bakom dessa galenskaper och därmed ser det ut som om C och FP i framtiden kommer bli ännu galnare än vad de redan är, och tittar vi på FP och C idag så är de ju helt galna, ni kan alla räkna upp tokigheter som dessa sjuka sjupartist-partier håller på med.

Det äckligaste med artikeln är att de använder "kristna" som slagträn för något som är en antikristen position dvs. globalismen, dessa två små råttor borde läsa vad
Gud och Bibeln säger om just globalism:
The Tower of Babel – The height of human arrogance. The height of disrespect toward God.
http://preparedcitizens.wordpress.com/2009/01/03/drawing-fire-and-ire-the-tower-of-babel-all-over-again/
även deras "kristna" borde överväga vad fanken de håller på med, är det ens någon som har sett en invandrare komma med de goda nyheterna?
Jag har aldrig sett det, har aldrig sett invandrare evangelisera överhuvudtaget, om det nu fanns så många "kristna" så borde vi dagligen översvämmas av traktat av skiftande slag, vi borde även se tiotusentals gatupredikanter, ingenting jag någonsin sett. Iofs jag såg en asiat dela ut ett traktat en gång men de ville aldrig höra av sig när jag kontaktade de, trots att de hade kontaktuppgifter på traktatet.

Tillbaka till det hela:
För ett Babels torn är exakt det dessa muppar bygger med sina mångkulturella idiotier, Gud säger många monokulturer med unika folkslag, de säger en mångkultur där allt blandas till en stor äcklig sörja (ni som blandat alldeles för många ingridienser hur vidrigt resultatet blir). Guds väg är givetvis bäst, den andra vägen är satanisk, men det är iofs inte förvånande att det gamla nazistpartiet C och globalist FP står på den sataniska sidan, det har de alltid gjort.

Vidare är det intressant att CUF och LUF stödjer sig på kommunistorganen Amensty och UNHCR, samma organ som ser till så muslimska våldtäktsmän får stanna i Sverige. En pikant detalj i det hela.


Så vad tror ni andra kommer nästa generation FP och C ens överleva som partier, finns det verkligen så pass många globalister i Sverige som går med på dessa tokerier? Eller är det så att C och FP äntligen kommer dö och begravas?

http://affes.wordpress.com/2011/09/28/annie-loof-grillas-i-agenda/
http://affes.wordpress.com/2011/07/09/maud-olofsson-och-nybyggarlandet/
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Robin Shadowes on Tue 1 Nov - 8:24

75% av riksdagens ledamöter är psykiskt sjuka. I Rosenbad måste det vara närmare 100%. I kommuner och landsting är det förmodligen runt 75% också. Nu handlade det om politiker, liberaler i synnerhet, så vi behöver ju inte gå in på hur många som är psykiskt sjuka in media eller kultur-sfären i största allmänhet den här gången.

http://corruptio.blog.com/2011/10/31/william-petzall-75-i-riksdagen-ar-psykiskt-sjuka-straightjacket/
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Ådärkomdenja on Tue 1 Nov - 15:39

Kan någon leda i bevis att den Politiska-Korrekthetens-Tvångströja är att betrakta som "psykisk sjukdom"?

Tvivlar på det (och vem skulle diagnosställaren vara?). Men bara det faktum att vårt land drabbats av en
sovjetliknande tvångshätta på den allmänna mediadebatten är också illa nog. Varför fullföljer t ex inte Janne
Josefsson sin analays, han har insett och bekänt konformitetens tvångströja.

Betr vårt högt avlönade nya adelsfrälse, rikspolitikerna i sjuklövern, så tror jag att dom är helt medvetna om situationen.
Men... så länge deras utkomst, pensioner och allehanda framtida garantier är avhängiga av att dom spelar med i den
svarta nationalfarsen, regisserad av Äggskallen, Landsförrädaren och Hybridnegern Schweinpelz, så är det förklarligt.

Politiker i alla samhällen och stater - särskilt där medial tystnad råder - skor sig ohemult. Och - i Sverige - folket tiger.
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3787

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Robin Shadowes on Tue 1 Nov - 20:40

Ådärkomdenja wrote:Kan någon leda i bevis att den Politiska-Korrekthetens-Tvångströja är att betrakta som "psykisk sjukdom"?

Tvivlar på det (och vem skulle diagnosställaren vara?). Men bara det faktum att vårt land drabbats av en
sovjetliknande tvångshätta på den allmänna mediadebatten är också illa nog. Varför fullföljer t ex inte Janne
Josefsson sin analays, han har insett och bekänt konformitetens tvångströja.

Betr vårt högt avlönade nya adelsfrälse, rikspolitikerna i sjuklövern, så tror jag att dom är helt medvetna om situationen.
Men... så länge deras utkomst, pensioner och allehanda framtida garantier är avhängiga av att dom spelar med i den
svarta nationalfarsen, regisserad av Äggskallen, Landsförrädaren och Hybridnegern Schweinpelz, så är det förklarligt.

Politiker i alla samhällen och stater - särskilt där medial tystnad råder - skor sig ohemult. Och - i Sverige - folket tiger.

Dom sätter ju den psykiska diagnosen islamofobi på oss, så jag vill inte vara värre än att återgälda den tjänsten trots att jag inte är utbildad för det. Men det är ju inte dom heller iofs, så det kan gå på lika ut.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 1 Nov - 21:10

Klart de är mentalt sjuka, annars skulle de bara hålla käften och glida med i pk-racet (om de bara var vanliga fegisar eller karriärister), här talar vi människor som aktivt arbetar för sitt egna utplånande, det kan bara vara mental sjukdom alternativt ondska. De värsta är dock de här som bara glider med som inte gör ett skit för att försöka stoppa vansinnet, de som ser vad som händer som ser vad det har för effekter på samhället men som i rädsla för repressalier går med på det hela.

Mina upplevelser av liberaler har varit att de är till största del sjuka människor som inte klarar att tänka i större banor än sin lilla stad/sin lilla klick, vidare har de inget orsaks och verkan tänkande överhuvudtaget. Annie Lööf är ett klockrent exempel på en mentalt sjukmänniska som inte klarar av att tänka i orsak och verkan termer, det ska lastas på med en massa folk utan tanke på verkan det får på hela samhället samtidigt som hon har det där galna pingsleendet, även ögonen avslöjar att hon är mentalt sjuk, det är den där fanatiska blicken. Ruggigt.

Jag började kalla dessa på FB för likmaskliberaler då de påminner mig om likmask som kalasar på ett kadaver, kadavret i det här fallet är då Sverige.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 1 Nov - 21:16

Robin Shadowes wrote:Dom sätter ju den psykiska diagnosen islamofobi på oss, så jag vill inte vara värre än att återgälda den tjänsten trots att jag inte är utbildad för det. Men det är ju inte dom heller iofs, så det kan gå på lika ut.

Psykologin är en pseudovetenskap från början så det krävs ingen utbildning. De sitter bara och höftar inom sin pseudovetenskap iaf, speciellt inom den evolutionsbaserade psykologin. Behövs ingen större kunskap för att snabbt avgöra om en person inte är frisk.

Deras text visar tydliga tecken på en väldigt sjuk världsbild och avsaknad av sjukdomsinsikt. Även MUFs ordförande var och nosade på det här ämnet i fallet med den gamla tanten och vill göra det lättare för allsköns fientligt folk att komma hit.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Robin Shadowes on Wed 2 Nov - 0:25

Stratiotes Iesous C wrote:
Robin Shadowes wrote:Dom sätter ju den psykiska diagnosen islamofobi på oss, så jag vill inte vara värre än att återgälda den tjänsten trots att jag inte är utbildad för det. Men det är ju inte dom heller iofs, så det kan gå på lika ut.

Psykologin är en pseudovetenskap från början så det krävs ingen utbildning. De sitter bara och höftar inom sin pseudovetenskap iaf, speciellt inom den evolutionsbaserade psykologin. Behövs ingen större kunskap för att snabbt avgöra om en person inte är frisk.

Deras text visar tydliga tecken på en väldigt sjuk världsbild och avsaknad av sjukdomsinsikt. Även MUFs ordförande var och nosade på det här ämnet i fallet med den gamla tanten och vill göra det lättare för allsköns fientligt folk att komma hit.

Psykologin/psykiatrin är i stort sett helt onödiga vetenskaper. Allt är baserat på obevisbara teorier. De flesta vanliga människor är förmodligen i bättre stånd att avgöra om nån är normal i skallen eller inte. Precis som de flesta kan med ryggmärgs-reflexen avgöra vad som är rätt eller fel. Man kan även se i ögonen på folk om dom är sinnessjuka eller inte. T ex ser inte Lisa Bjurwald, Annie Lööf, Jan Helin eller hybridminister Schweinpelz friska ut i ögonen. Dom två senare bedömer jag som psykopater/sociopater medan kvinnorna nog mer inte har alla hästarna hemma helt enkelt.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: Nästa generation Folkpartister och Centerpartiser är mentalt sjuka

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum