EU-Minister: 'Mord en mänsklig rättighet - även i Polen'

Go down

EU-Minister: 'Mord en mänsklig rättighet - även i Polen'

Post  Stratiotes Iesous C on Wed 19 Oct - 16:41

EU-minister, överste batikhäxa och mördaren Birgitta Ohlsson (fp) går i Expressen ut och talar sig varm om att mörda bebisar är en mänsklig rättighet specifikt för kvinnor.

Birgitta Ohlsson: Abort är en mänsklig rättighet - även i Polen

Som feminist har jag länge varit engagerad för kvinnors självklara rätt till fri abort. På Folkpartiets landsmöte i helgen tog vi även beslut om att friheten att välja abort ska ses som mänsklig rättighet. När en stat i lagen nekar en kvinna valet mellan att fullfölja eller avsluta en graviditet är det en kränkning av hennes mänskliga rättigheter.
Åsa Regnér, generalsekreterare för RFSU, efterlyser att jag som EU-minister lyfter den restriktiva abortlagen med den nyvalda polska regeringen. Som EU-minister har jag besökt Polen och träffat ledande kvinnorättsaktivister som ­kämpar för fri abort. I polska valet fick det nya liberala partiet Palikot-rörelsen som gick till val på att legalisera abort tio procent.

Polens abortlagstiftning förtjänar att kritiseras hårt. Inom EU betraktas abort som folkhälsofråga. Om polsk abortlagstiftningen ska förändras måste det finnas stark polsk opinion. Det civila samhället stöttat av RFSU har en pådrivande roll. Vi får heller inte glömma att den fria rörligheten gör det möjligt att resa till EU-länder som Sverige och göra abort.
Varken RFSU eller Sverige driver gemensam abortlagstiftning i EU som skulle kunna få negativa konsekvenser för liberala abortlagar. Men att medlemsstater kan förbjuda abort, måste samtidigt ifrågasättas. Jag lyfter ofta detta i samtal med ministerkollegor. EU ska enligt fördragen arbeta mot könsdiskriminering och verka för jämställdhet.

Birgitta Ohlsson, FP, är EU-minister
http://www.expressen.se/1.2595885

Hon är väldigt arg på Polen för att de inte vill mörda bebisar och vill att Sverige ska straffa denna nation för att de inte är lika öppet sataniska som Sverige.
Hon är även väldigt arg att kommunisterna i EU toppen inte åtlyds av alla nationer, vilket är rätt naturligt då polackerna är mycket välmedvetna om kommunismens ok då de levt under den
galenskapen.

Nu säger säkert ett par av er "ööööööh men det är ju bara fooooster, det är ju inga bebisar"
sätt er och kolla på den här gamla dokumentären och återkom sedan om det är bebisar eller inte:
http://silentscream.org/video1.htm
vidare finns här en hel del information:
http://pregnantpause.org/

Birgitta 'Babykiller' Ohlsson går från klarhet till klarhet.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum