Fy attan vad särskilt sydsvenskan hatat PI.

Go down

Fy attan vad särskilt sydsvenskan hatat PI.

Post  Malmöbo on Sun 16 Oct - 23:45

Fy attan vad särskilt sydsvenskan hatat PI.

De har tagit in dömt AFA/EXPO folk för att anonymt skriva om PI. - Påhittade namnet Anders Paulsson som av en händelse har exakt samma födelsedata som Ulf Ekman på EXPO. – Sydsvenskans artikelförfattare uppges vara frilandsjounalisten Anders Paulsson. Under pseudonymen Anders Paulsson skrev tidigare en brottsdömd AFA aktivist när han skrev för EXPO. Rätt namn är möjligen Martin Fredriksson (dömd AFA aktivist – två misshandlar men frikänd för mordbrand av Mc Donalds) som sitter i styrelsen hos EXPOs/STRIX företag www.piscatus.se som tjänar pengar på att hacka, sälja artiklar, samla information och spionera på oliktänkare åt journalistkåren. SD är en stor kassako för piscatus/EXPO.

Martin Fredriksson är även grundaren av sidan socialism.nu som öppet mobiliserade för att bruka våld mot SD den 15 oktober. När Sydsvenskans ”frilansjournalist” vet vem som fakturerats vad beror detta på EXPOs underrättelsetjänst som döljs under företaget piscatus.se (ett företag som de bildat för att gömma sig bakom ett sk utgivningsbevis) EXPOs datorer söker sedan systematiskt av handlingar mot deras eget grundlagsvidriga åsiktsregister. Martin Fredriksson sitter inte helt oväntat i piscatus styrelse. All information piscatus får samkörs med deras eget (EXPOs) åsiktsregister över oliktänkare.

http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article1553651/I-natskuggan.html

Från piscatus:

”Vi har en fullständig domstolsbevakning vilket innebär att vi har utförlig information om samtliga mål som öppnas vid landets alla tingsrätter, förvaltningsrätter, hovrätter, hyresnämnder samt högsta domstolen. Vi tar också dagligen in domar i samtliga brottmål. Vi bevakar landets samtliga åklagarkammare och polismyndigheter, tullverket, ekobrottsmyndigheten, kriminalvården samt justitiekanslern.

Förutom den omfattande rättsbevakningen tar vi även in tusentals dokument och offentliga handlingar från samtliga regeringsdepartement, europaparlamentet, ett stort antal kommuner, kyrkostift, landsting, högskolor och myndigheter. Vi bevakar lotteriinspektionen, arbetsmiljöverket, konsumentverket, kammarkollegiet, skolinspektionen, socialstyrelsen. För att nämna några.” Alltså: Allt piscatus vet, vet EXPO, Vet Strix och vice versa. – Kulturmarxisterna i Sverige har en högeffektiv privat underrättelsetjänst och åsiktskontroll och en röd lina in till alla medier.

STRIX/EXPO är vårt nya STASI.
Patrik Svensson är medarbetare på Sydsvenskans kulturredaktion och kommenterade nyligen Politiskt inkorrekt:
”Det är den undervegetationen som också Politiskt inkorrekt göder med sin till journalistik förklädda demagogik – sanktionerad och till synes rumsren genom förankringar in i riksdagen. De må vara onåbara i juridisk mening, men deras skuld är odiskutabel.”


Last edited by Malmöbo on Mon 17 Oct - 8:15; edited 1 time in total

Malmöbo
08-hatare

Poäng : 2633

Back to top Go down

Re: Fy attan vad särskilt sydsvenskan hatat PI.

Post  Robin Shadowes on Mon 17 Oct - 0:40

Det blev ett jävla liv för 40 år sedan med IB-gate. Men när Expo åsiktsregistrerar hörs inte ett knyst. När proletariatets diktatur införs kommer det sannolikt bli rena dödslistor.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3942

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum