50 000kr - för ett kullkastat liv!

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sat 8 Oct - 8:13

Fan vad svagt av regeringen – 50 000 är en piss i Mississippi. :evil:


"Narkolepsidrabbade ersätts –med 50 000

Föräldrar kräver mer - pengarna räcker inte 50 000 kronor för sveda och värk. Det får de första barnen som insjuknat i narkolepsi efter vaccination mot svininfluensan. David, 7, är ett av alla barn. – Han har fått en livslång sjukdom och kommer behöva mer ersättning för att leva sitt liv, säger hans pappa Per-Gunnar Andreasson."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13742014.ab


Last edited by Dunkelman on Wed 9 Jan - 9:44; edited 3 times in total
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sat 8 Oct - 9:57

Vi var ju ett par stycken här som varnade för spruttan men inte fasiken lyssnar folk. Vi är ju "foliehattar" och allt som sägs på Aktuellt och Rapport måste ju vara 100% sanning.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Thu 22 Dec - 18:47

Robin Shadowes wrote:Vi var ju ett par stycken här som varnade för spruttan men inte fasiken lyssnar folk. Vi är ju "foliehattar" och allt som sägs på Aktuellt och Rapport måste ju vara 100% sanning.

Fler biverkningar av Pandemrix

DN: Publicerad 2011-12-21 13:52


"Vaccinet mot svininfluensa, Pandemrix, kan ha orsakat fler biverkningar än den redan kända narkolepsi misstänker Läkemedelsverket. Nu ska halva befolkningen kontrolleras. De som vaccinerades mot svininfluensan löper inte bara en ökad risk att drabbas av narkolepsi, utan också ansiktsförlamning och rubbad känsel. Det tyder den så kallade Stockholmsstudien på, som publicerades British Medical Journal i oktober i år. Hur det ser ut för befolkningen i övrigt är det ingen som vet. Därför tar Läkemedelsverket nu till storsläggan. I en stor registerstudie ska mer än halva befolkningen kontrolleras för vad massvaccineringen kan ha ställt till med.

– I den så kallade Stockholmsstudien såg vi ingen riskökning av mer allvarliga neurologiska eller autoimmuna tillstånd, som ms eller ledgångsreumatism. För att bekräfta detta lugnande resultat gör vi nu en utvidgad studie. Vi ska undersöka eventuell förekomst av flera olika neurologiska tillstånd och autoimmuna sjukdomar, säger Ingemar Persson, senior expert vid Läkemedelsverket, till TT. Utgångspunkten är de vaccinationsregister som finns upprättade i sju regioner och landsting. Genom att använda befolkningsregistret för de ovaccinerade och sedan jämföra dessa båda register med patientregistret, där medicinska händelser registreras, hoppas myndigheten att bilden ska klarna ytterligare. – Sammanlagt kommer vi att jämföra 3—4 miljoner vaccinerade individer med 2—3 miljoner ovaccinerade. Uppföljningar ska göras efter sju olika neurologiska tillstånd, som ansiktsförlamning och ms, och tre olika autoimmuna sjukdomar, som ledgångsreumatism, inflammatorisk tarmsjukdom och typ 1-diabetes. I Stockholmsstudien syntes en ökning av övergående ansiktsförlamning med sex nya fall per 100.000 vaccinerade, framför allt bland riskgrupperna.

" http://www.dn.se/nyheter/sverige/fler-biverkningar-av-pandemrix

Spoiler:
Vad vare vi sa
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Thu 22 Dec - 19:01

"Chefredaktören för British Medical Journal allt mer desperat
British Medical Journals (BMJ) bedräglig kampanj mot Dr Andrew Wakefield genomgår nu en dramatisk utveckling. BMJs chefredaktör Fiona Godlee ter sig allt mer desperat. Detta efter en utomstående granskning av BMJs artikel som ifrågasätter slutsatsen om förfalskning. Läs "Fresh dispute about MMR ’fraud’" i NatureNews.

Förutom att peka på BMJs förvanskning av fakta hävdas visserligen att det är bevisat att vaccin inte kan ge autism. Det är fel. Nyligen framkom att en stor studie från Danmark 2003 var fejkad. Man har undanhållit data som visar att det faktiskt finns ett samband mellan tiomersal och autism (det finns ytterligare bevis för att sambandet existerar men som förnekas av vaccinförespråkare). Skandalen är ett stort nederlag för läkemedelsindustrin och BMJs anklagelser mot Andrew Wakefield.


Häromdagen fick vi veta att en förälder till barn 11 av de 12 barnen som var med i studien i Lancet 1998 bestrider BMJs version. Han bevisar att pojken fick symtomen efter vaccineringen, inte före som Brian Deer och BMJ hävdar. Pojkens autism har även bekräftats av specialister i USA som delar misstanken om att vaccinet var orsak.


Det är mot denna bakgrund man ska se Fiona Godlees nya attack mot Wakefield som kom igår. Hon kräver nu att University College London (UCL), som tog över Royal Free Hospital där Wakefield jobbade, ska göra en noggrann utredning. Kravet har funnits tidigare men inte blivit av. Kanske man befarar att sanningen ska komma fram om utredningen nu görs korrekt och oberoende, vilket inte varit fallet tidigare. Utredningen i General Medical Council (GMC) 2004 som fällde Wakefield har visat sig vara allt annat än oberoende och ärlig. Undanhållande av uppgifter och vittnesmål som friar Wakefield, ekonomiska band mellan ledamöter och läkemedelsindustrin är några bevis för det.


Jag gissar att Fiona Godlee inte kommer sitta kvar på sin post så länge till nu när sanningen börjar hinna ikapp efter 11 år av häxjakt mot Wakefield. Stackars människa. Men bättre sent än aldrig. Hoppas det finns en rättvisa även för honom. En oberoende utredning av UCL vore en stor seger.


Ska bli intressant att se hur den här historien utvecklar sig i Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och Sveriges Television. Kommer man stå fast vid lögnerna mot Wakefield eller kommer man ge efter för sanningen?


Det minsta man kan begära är att man erkänner att studien i Lancet 1998 var en liten förstudie med 12 vetenskapsmän bakom och att man där aldrig påstått att det finns ett samband mellan vaccin och autism utan antytt att det kan finnas ett samband men att det behövdes mer forskning.


Man kan också ge Wakefield rätt såtillvida att sambandet mellan autism och tarmproblem har visat sig vara korrekt. Visserligen skriver BMJ "Pathology reports solve ’new bowel disease’ riddle" och försöker vilseleda läsare kring den här frågan. Fakta är att en stor del av de med autism har tarmproblem och att det är vetenskapligt bevisat. Det borde ställa skåpet på rätt plats. BMJs nya artikel visar just hur desperat man är.


Sedan 1998 har det kommit fler studier som fått Wakefield mer säker på att vaccin är en viktig faktor bakom epidemin av autism i USA (1 av 110 barn) och Storbritannien (1 av 54)."

http://palbergstrom.com/blog/post/186
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Ådärkomdenja on Thu 22 Dec - 23:05

Överhuvudtaget är svensk skadeståndspraxis ett skämt - utom när det gäller invällarbaserade "kränkningar", "diskriminerande särbehandling", "hets mot folkgrupp"... och kanske några andra skrattretande Pk-påhitt.

En riktig svensk får i de allra flesta fallen kaffepengar, t o m när deras livssituation och försörjningsförmåga raserats.

Sverige har blivit värlsdmästare i självförakt, överhetens förakt mot den egna, inhemska befolkningen, strävsamma människor med rötter i vår mylla, sedan fattigdom härjade landet. Detta beklämmande tillstånd har en räcka landsförrädiska statsministrar skapat, senaste schweinpelzen i raden en hybridneger, som hyser särskilt stort förakt. Finns det ingen Anckarström~ättling kvar, Christer Petterssons bössa är tystad för alltid.
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3754

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Fri 23 Dec - 0:11

När kommer tvångs-spruttan månne? Vi som inte tog den frivilligt måste ju också in-spruttas med nervgifter enligt NWO's plan.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Fri 23 Dec - 8:44

Robin Shadowes wrote:När kommer tvångs-spruttan månne? Vi som inte tog den frivilligt måste ju också in-spruttas med nervgifter enligt NWO's plan.


Det här nya fågelinfluensaviruset - som är utvecklat av forskare - kräver nog att vi blir tvångsvaccinerade av sprutt-eliten.


Vill stoppa ny kunskap om virus av rädsla för terrorism

Av rädsla för att ett nytt muterat fågelinfluensavirus ska hamna i händerna på terrorister vill en amerikansk myndighet stoppa forskarna från att publicera sina resultat Det är en holländsk forskargrupp som tagit fram en muterad stam av H5N1-viruset, känd som fågelinfluensan. Till skillnad från det ursprungliga viruset kan det nya viruset spridas via luften och föra en smitta vidare betydligt enklare än originalviruset, med risk för en ny pandemi. En anonym tjänsteman inom den amerikanska regeringen försöker enligt tidningen The Independent se över möjligheterna att stoppa de holländska forskarna från att publicera sina rön. Orsaken är rädsla för att terrorister ska använda sig av kunskaperna för att skapa en egen muterad variant av viruset att släppa ut över världen. – Ett värsta scenario är värre än vad du någonsin kan föreställa dig, säger tjänstemannen till tidningens reporter. Syftet med att ta fram en mutation av H5N1 var enligt forskarna att använda kunskapen för att i framtiden göra det enklare att framställa nya vacciner och läkemedel mot influensan."

https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2011/December/Terroristradsla-far-myndighet-att-stoppa-forskningsartikel/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Fri 23 Dec - 12:58

Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:När kommer tvångs-spruttan månne? Vi som inte tog den frivilligt måste ju också in-spruttas med nervgifter enligt NWO's plan.


Det här nya fågelinfluensaviruset - som är utvecklat av forskare - kräver nog att vi blir tvångsvaccinerade av sprutt-eliten.


Vill stoppa ny kunskap om virus av rädsla för terrorism

Av rädsla för att ett nytt muterat fågelinfluensavirus ska hamna i händerna på terrorister vill en amerikansk myndighet stoppa forskarna från att publicera sina resultat Det är en holländsk forskargrupp som tagit fram en muterad stam av H5N1-viruset, känd som fågelinfluensan. Till skillnad från det ursprungliga viruset kan det nya viruset spridas via luften och föra en smitta vidare betydligt enklare än originalviruset, med risk för en ny pandemi. En anonym tjänsteman inom den amerikanska regeringen försöker enligt tidningen The Independent se över möjligheterna att stoppa de holländska forskarna från att publicera sina rön. Orsaken är rädsla för att terrorister ska använda sig av kunskaperna för att skapa en egen muterad variant av viruset att släppa ut över världen. – Ett värsta scenario är värre än vad du någonsin kan föreställa dig, säger tjänstemannen till tidningens reporter. Syftet med att ta fram en mutation av H5N1 var enligt forskarna att använda kunskapen för att i framtiden göra det enklare att framställa nya vacciner och läkemedel mot influensan."

https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2011/December/Terroristradsla-far-myndighet-att-stoppa-forskningsartikel/

Har du några bra idéer om hur vi kan undvika att bli tvångs-spruttade utan att springa till skogs eller gömma oss uppe i bergen och liknande?
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sat 24 Dec - 9:34

Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:När kommer tvångs-spruttan månne? Vi som inte tog den frivilligt måste ju också in-spruttas med nervgifter enligt NWO's plan.
Det här nya fågelinfluensaviruset - som är utvecklat av forskare - kräver nog att vi blir tvångsvaccinerade av sprutt-eliten. Vill stoppa ny kunskap om virus av rädsla för terrorism Av rädsla för att ett nytt muterat fågelinfluensavirus ska hamna i händerna på terrorister vill en amerikansk myndighet stoppa forskarna från att publicera sina resultat Det är en holländsk forskargrupp som tagit fram en muterad stam av H5N1-viruset, känd som fågelinfluensan. Till skillnad från det ursprungliga viruset kan det nya viruset spridas via luften och föra en smitta vidare betydligt enklare än originalviruset, med risk för en ny pandemi. En anonym tjänsteman inom den amerikanska regeringen försöker enligt tidningen The Independent se över möjligheterna att stoppa de holländska forskarna från att publicera sina rön. Orsaken är rädsla för att terrorister ska använda sig av kunskaperna för att skapa en egen muterad variant av viruset att släppa ut över världen. – Ett värsta scenario är värre än vad du någonsin kan föreställa dig, säger tjänstemannen till tidningens reporter. Syftet med att ta fram en mutation av H5N1 var enligt forskarna att använda kunskapen för att i framtiden göra det enklare att framställa nya vacciner och läkemedel mot influensan." https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2011/December/Terroristradsla-far-myndighet-att-stoppa-forskningsartikel/
Har du några bra idéer om hur vi kan undvika att bli tvångs-spruttade utan att springa till skogs eller gömma oss uppe i bergen och liknande?
Nu har de skrikit "VARGEN KOMMER!" så många gånger att när The Big One kommer är det inte så många som kommer att vaccinera sig, kanske är det då man ska slå till och ta spruttan. Men det är ju förbannat svårt och veta, med säkerhet. Om man ändå har känslan av att det blir tvångsvaccinering och det hela är en illvillig bluff, är det nog läge och ta 2 månaders härlig semester i Thailand. Jag tror man hinner reagera i tid om man noga granskar både fulmedia och alternativ media. De räknar inte med foliehattarna i sin agenda, så vi bör ha rätt gott om tid för att uppfatta när psykopaternas setup är under uppsegling. Problemet är sovande anhöriga, man kan ju inte tvinga med dem på en solsemester i två månader…


Last edited by Dunkelman on Fri 6 Jan - 20:05; edited 2 times in total
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sat 24 Dec - 10:49

Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:När kommer tvångs-spruttan månne? Vi som inte tog den frivilligt måste ju också in-spruttas med nervgifter enligt NWO's plan.
Det här nya fågelinfluensaviruset - som är utvecklat av forskare - kräver nog att vi blir tvångsvaccinerade av sprutt-eliten. Vill stoppa ny kunskap om virus av rädsla för terrorism Av rädsla för att ett nytt muterat fågelinfluensavirus ska hamna i händerna på terrorister vill en amerikansk myndighet stoppa forskarna från att publicera sina resultat Det är en holländsk forskargrupp som tagit fram en muterad stam av H5N1-viruset, känd som fågelinfluensan. Till skillnad från det ursprungliga viruset kan det nya viruset spridas via luften och föra en smitta vidare betydligt enklare än originalviruset, med risk för en ny pandemi. En anonym tjänsteman inom den amerikanska regeringen försöker enligt tidningen The Independent se över möjligheterna att stoppa de holländska forskarna från att publicera sina rön. Orsaken är rädsla för att terrorister ska använda sig av kunskaperna för att skapa en egen muterad variant av viruset att släppa ut över världen. – Ett värsta scenario är värre än vad du någonsin kan föreställa dig, säger tjänstemannen till tidningens reporter. Syftet med att ta fram en mutation av H5N1 var enligt forskarna att använda kunskapen för att i framtiden göra det enklare att framställa nya vacciner och läkemedel mot influensan." https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2011/December/Terroristradsla-far-myndighet-att-stoppa-forskningsartikel/
Har du några bra idéer om hur vi kan undvika att bli tvångs-spruttade utan att springa till skogs eller gömma oss uppe i bergen och liknande?
Nu har de skrikit "VARGEN KOMMER!" så många gånger att när The Big One kommer är det inte så många som kommer att vaccinera sig, kanske är det då man ska slå till och ta spruttan. Men det är ju förbannat svårt och veta, med säkerhet. Om man ändå har känslan av att det blir tvångsvaccinering och det hela är en illvillig bluff, är det nog läge och ta 2 månaders härlig semester i Thailand. Jag tror man hinner reagera i tid om man noga granskar både fulmedia och alternativ media. De räknar inte med foliehattarna i sin agenda, så vi bör ha rätt gått om tid för att uppfatta när psykopaternas setup är under uppsegling. Problemet är sovande anhöriga man kan ju inte tvinga med dem på en solsemester, i två månader…

Jag har inte råd att ta en 2 månader lång semester. Har inget annat val än att invänta polis-hämtningen. Hade jag åtminstone haft en puffra så hade jag åtminstone haft valet att ta death by cop.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sat 24 Dec - 10:55

Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:När kommer tvångs-spruttan månne? Vi som inte tog den frivilligt måste ju också in-spruttas med nervgifter enligt NWO's plan.
Det här nya fågelinfluensaviruset - som är utvecklat av forskare - kräver nog att vi blir tvångsvaccinerade av sprutt-eliten. Vill stoppa ny kunskap om virus av rädsla för terrorism Av rädsla för att ett nytt muterat fågelinfluensavirus ska hamna i händerna på terrorister vill en amerikansk myndighet stoppa forskarna från att publicera sina resultat Det är en holländsk forskargrupp som tagit fram en muterad stam av H5N1-viruset, känd som fågelinfluensan. Till skillnad från det ursprungliga viruset kan det nya viruset spridas via luften och föra en smitta vidare betydligt enklare än originalviruset, med risk för en ny pandemi. En anonym tjänsteman inom den amerikanska regeringen försöker enligt tidningen The Independent se över möjligheterna att stoppa de holländska forskarna från att publicera sina rön. Orsaken är rädsla för att terrorister ska använda sig av kunskaperna för att skapa en egen muterad variant av viruset att släppa ut över världen. – Ett värsta scenario är värre än vad du någonsin kan föreställa dig, säger tjänstemannen till tidningens reporter. Syftet med att ta fram en mutation av H5N1 var enligt forskarna att använda kunskapen för att i framtiden göra det enklare att framställa nya vacciner och läkemedel mot influensan." https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2011/December/Terroristradsla-far-myndighet-att-stoppa-forskningsartikel/
Har du några bra idéer om hur vi kan undvika att bli tvångs-spruttade utan att springa till skogs eller gömma oss uppe i bergen och liknande?
Nu har de skrikit "VARGEN KOMMER!" så många gånger att när The Big One kommer är det inte så många som kommer att vaccinera sig, kanske är det då man ska slå till och ta spruttan. Men det är ju förbannat svårt och veta, med säkerhet. Om man ändå har känslan av att det blir tvångsvaccinering och det hela är en illvillig bluff, är det nog läge och ta 2 månaders härlig semester i Thailand. Jag tror man hinner reagera i tid om man noga granskar både fulmedia och alternativ media. De räknar inte med foliehattarna i sin agenda, så vi bör ha rätt gått om tid för att uppfatta när psykopaternas setup är under uppsegling. Problemet är sovande anhöriga man kan ju inte tvinga med dem på en solsemester, i två månader…

Jag har inte råd att ta en 2 månader lång semester. Har inget annat val än att invänta polis-hämtningen. Hade jag åtminstone haft en puffra så hade jag åtminstone haft valet att ta death by cop.
Asch! En ospecad till Thailand kostar väl inte så mycket.
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  медведь on Sun 25 Dec - 15:09

Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:När kommer tvångs-spruttan månne? Vi som inte tog den frivilligt måste ju också in-spruttas med nervgifter enligt NWO's plan.


Det här nya fågelinfluensaviruset - som är utvecklat av forskare - kräver nog att vi blir tvångsvaccinerade av sprutt-eliten.


Vill stoppa ny kunskap om virus av rädsla för terrorism

Av rädsla för att ett nytt muterat fågelinfluensavirus ska hamna i händerna på terrorister vill en amerikansk myndighet stoppa forskarna från att publicera sina resultat Det är en holländsk forskargrupp som tagit fram en muterad stam av H5N1-viruset, känd som fågelinfluensan. Till skillnad från det ursprungliga viruset kan det nya viruset spridas via luften och föra en smitta vidare betydligt enklare än originalviruset, med risk för en ny pandemi. En anonym tjänsteman inom den amerikanska regeringen försöker enligt tidningen The Independent se över möjligheterna att stoppa de holländska forskarna från att publicera sina rön. Orsaken är rädsla för att terrorister ska använda sig av kunskaperna för att skapa en egen muterad variant av viruset att släppa ut över världen. – Ett värsta scenario är värre än vad du någonsin kan föreställa dig, säger tjänstemannen till tidningens reporter. Syftet med att ta fram en mutation av H5N1 var enligt forskarna att använda kunskapen för att i framtiden göra det enklare att framställa nya vacciner och läkemedel mot influensan."

https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2011/December/Terroristradsla-far-myndighet-att-stoppa-forskningsartikel/

Har du några bra idéer om hur vi kan undvika att bli tvångs-spruttade utan att springa till skogs eller gömma oss uppe i bergen och liknande?

Det är väll bara att insistera på att du visst har fått den där sprutan ;)

Har extremt svårt att tro att den svenska staten över huvud taget har resurser för att genomföra en riktig tvångsvaccination, än mindre jaga efter alla som vägrar ta den. Gissar på att Sverige istället skulle köra på samma propaganda spår som idag, att försöka få folk att vaccinera sig genom grupptryck. Medierna är ju bra på att påpeka hur "solidariskt" och "ansvarsfullt" det är att vaccinera sig och vad man är om man inte gör det. Media är ju även bra på att kalla "obligatoriska" saker som man blir uppmanad till att göra men där ansvaret ligger på en själv för tvång. Det skulle ju även bli ganska uppenbart den dagen dom börjar tvinga på folk vaccinationer att det inte är frågan om deras egen säkerhet längre utan något annat.

Expressen gick ju ut med en artikel att man på komunen i Marks var tvungen att vaccineras eller riskera att bli av med jobbet, senare fick dom ändra artikeln till att det handlade om tillfällig omplacering: http://www.expressen.se/ekonomi/1.1737786/vaccinera-dig-eller-bli-av-med-jobbet

En tjekisk tidning hade ju även hittat bevis på att influensavaccinet innehöll sjukdomen:
http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/oavsiktlig-kontaminering.html
https://www.flashback.org/t871964медведь

Poäng : 2315

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Stratiotes Iesous C on Sun 25 Dec - 20:35

медведь wrote:Det är väll bara att insistera på att du visst har fått den där sprutan ;)

Har extremt svårt att tro att den svenska staten över huvud taget har resurser för att genomföra en riktig tvångsvaccination, än mindre jaga efter alla som vägrar ta den. Gissar på att Sverige istället skulle köra på samma propaganda spår som idag, att försöka få folk att vaccinera sig genom grupptryck. Medierna är ju bra på att påpeka hur "solidariskt" och "ansvarsfullt" det är att vaccinera sig och vad man är om man inte gör det. Media är ju även bra på att kalla "obligatoriska" saker som man blir uppmanad till att göra men där ansvaret ligger på en själv för tvång. Det skulle ju även bli ganska uppenbart den dagen dom börjar tvinga på folk vaccinationer att det inte är frågan om deras egen säkerhet längre utan något annat.

Expressen gick ju ut med en artikel att man på komunen i Marks var tvungen att vaccineras eller riskera att bli av med jobbet, senare fick dom ändra artikeln till att det handlade om tillfällig omplacering: http://www.expressen.se/ekonomi/1.1737786/vaccinera-dig-eller-bli-av-med-jobbet

En tjekisk tidning hade ju även hittat bevis på att influensavaccinet innehöll sjukdomen:
http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/oavsiktlig-kontaminering.html
https://www.flashback.org/t871964

Jag håller med dig om det hela, de saknar ju helt musklerna, de som de kan ha tänkt sig ha som muskler (muslimer) har ju visat sig vara helt opålitliga då de alltid sätter sin religion och falsk profet först.
Hjärntvätt är mer deras melodi än tvingande då de inte har resurserna att tvinga någon, de har alldeles för få bra killar på sin sida och de
få som de har behandlar de som skit så de kommer ju byta sida direkt.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3962

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sun 1 Jan - 19:39


Äntligen!

Må hon pyra i helevetet...

"Efter en demokratisk omröstning på sajten Årets Förvillare har Annika Linde fått utmärkelsen ”Årets Förvillare” för sin med-verkan vintern 2009 – 2010, med skrämsel och mördande reklam övertala folket att vaccinera sig."

http://dagenshomeopati.se/2011/12/29/nar-folket-valjer-blir-smittskyddsinstitutet-och-annika-linde-arets-forvillare-2011/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sun 1 Jan - 22:39

Dunkelman wrote:
Äntligen!

Må hon pyra i helevetet...

"Efter en demokratisk omröstning på sajten Årets Förvillare har Annika Linde fått utmärkelsen ”Årets Förvillare” för sin med-verkan vintern 2009 – 2010, med skrämsel och mördande reklam övertala folket att vaccinera sig."

http://dagenshomeopati.se/2011/12/29/nar-folket-valjer-blir-smittskyddsinstitutet-och-annika-linde-arets-forvillare-2011/

Hon borde straffas med att få 5-10 av sitt eget gift inspruttat i sina egna ådror.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Stratiotes Iesous C on Mon 2 Jan - 21:18

Tog hon inte spruttan själv? Det ska ju vara ett måste om de propagerar för något sånt, de ska i ett officiellt sammanhang själva ta det hela.

Som den här gubben vad han nu hette som drack sin kemiprodukt och lite senare dog av komplikationer av giftet, var på 70talet tror jag.
"Min produkt är helt ofarlig" sen så dör han av att ha druckit det hela och det var väl i direktsändning, dock så dog han väl ett eller två år senare.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3962

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Tue 3 Jan - 0:42

Stratiotes Iesous C wrote:Tog hon inte spruttan själv? Det ska ju vara ett måste om de propagerar för något sånt, de ska i ett officiellt sammanhang själva ta det hela.

Som den här gubben vad han nu hette som drack sin kemiprodukt och lite senare dog av komplikationer av giftet, var på 70talet tror jag.
"Min produkt är helt ofarlig" sen så dör han av att ha druckit det hela och det var väl i direktsändning, dock så dog han väl ett eller två år senare.

Problemet är ju att man aldrig vet om det är samma dekokt dom tar. Förmodligen blir den utbytt men har samma etikett som giftet. Överlever hon utan symptom så vet man att dom har fuskat även om man aldrig kommer kunna bevisa det.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sun 5 Feb - 16:55

Glöm inte… att Aftonbladet starkt bidrog till att injaga fruktan hos folket så att de tog den försåtliga spruttan, med det giftiga vaccinet.

"Förlamades av vaccinet
Ida, 27, ville skydda sig mot svininfluensan – nu kan hon knappt gå: Det är ett helvete"
http://www.aftonbladet.se/halsa/article14320806.ab

avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sun 5 Feb - 21:12

[quote="Dunkelman"]Glöm inte… att Aftonbladet starkt bidrog till att injaga fruktan hos folket så att de tog den försåtliga spruttan, med det giftiga vaccinet.

"Förlamades av vaccinet
Ida, 27, ville skydda sig mot svininfluensan – nu kan hon knappt gå: Det är ett helvete"
http://www.aftonbladet.se/halsa/article14320806.ab

[/quote

Helin och hela hans redaktion skulle tvångs-inspruttas med nån jävla Monsanto-cocktail. Med förhoppningen att dom muterar till någonting Brundlefly-liknande. :twisted: lol!
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Mon 13 Feb - 20:06

Vaccinskada på ovanligt sätt: ”Jag miste vårdnaden om min dotter för att jag inte ville vaccinera henne”

"Att vara oense om barn efter en skilsmässa är vanligt. Men min före detta gick till domstol med förevändningen om osämja beroende på att jag inte ville vaccinera vår dotter. Det jag inte ville ge henne var mässlingen/röda hund, svininfluensavaccin och Gardasil. Detta var det enda min motparts advokat tryckte på. Bland annat sa advokaten att mässlingen/röda hund är samhällsfarliga sjukdomar som enligt lag skall anmälas. Det kan inte vara mera fel. Bara en liten koll på Socialstyrelsens sida visar att mässlingen/röda hund inte finns med bland samhällsfarliga sjukdomar. Detta var det enda som var oklart mellan oss. Vad hände? Jo, domaren köpte advokatens osanna utlåtande och jag blev den skyldiga i sammanhanget och förlorade vårdnaden på grund av att jag inte ville vaccinera min dotter. Så det finns många olika biverkningar vad gäller vaccinering och inte vaccinering. Följden av denna dom har blivit att jag inte sett min dotter på sex månader, inte vet var hon bor eller vad hon gör. Men så fungerar rättsväsendet idag. Det är inte fråga om vad som är sant eller inte utan den som ljuger bäst vinner – och att ljuga om sjukdomar och vacciner är tydligen ett bra sätt."

http://vaccin.me/2012/02/13/vaccinskada-pa-ovanligt-satt-jag-miste-vardnaden-om-min-dotter-for-att-jag-inte-ville-vaccinera-henne/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Wed 15 Feb - 13:37

Vaccinet räddade inte ett enda liv, vill jag påstå. Men däremot tog det livet av ett antal
människor, ca 20 –30 st, är inte orimligt och det har förstört livet för minst 200 st, vilka
har fått obotliga följdsjukdomar och en massa annat skit. Det här är bara början, det kommer
att poppa upp många konstigheter innan det är klart. Må de skyldiga hängas ut, och
straffas. Den här djävla vaccinationscirkusen har kostat det svenska folket minst 2 miljarder
och en massa onödigt lidande för den enskilda individen.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/massvaccinering-raddade-sex-liv_6851143.svd

"Massvaccinering räddade sex liv

Sverige vaccinerade 60 procent av befolkningen mot svininfluensan, Tyskland bara 8. Trots det redovisar de båda länderna samma dödlighet. Den kostsamma massvaccineringen av över fem miljoner svenskar beräknas enbart ha räddat sex liv, visar SvD:s granskning.

Fortfarande två år efter svininfluensans sorti har de viktigaste och känsligaste frågorna runt den svenska vaccinkampanjen inte fått sina svar. Och de är inte lätta att finna. Få eller inga av de ansvariga vill ge klara besked:
Vad betydde det att Sverige vaccinerade mest och bäst i hela världen – 60 procent av befolkningen? Klarade vi oss bättre än de som enbart vaccinerade högriskgrupper eller ännu färre?
–Det viktigaste vi måste göra nu är att jämföra utfallet av olika vaccineringsstrategier i olika länder, förklarade till exempel Göran Stiernstedt, medicinsk ansvarig på SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) när pandemiinsatserna blåstes av.

Han liksom andra satte sitt största hopp till EU:s smittskyddsinstitut ECDC som ligger i Stockholm, inrättad efter fågelinfluensan, med uttalad uppgift att ägna sig just åt pandemifrågor i EU.
När så svininfluensan dök upp 2009 visade det sig att EU-länderna kom att driva en mycket varierad vaccinpolitik. Från inga vaccineringar alls till 60 procent som i Sverige. I topp låg fyra nordiska länder med 45 procent eller mer. Sverige, Finland, Island och Norge hade det uttalade målet att massvaccinera hela befolkningen.
Medeltalet vaccinerade i samtliga EU-länder var betydligt lägre. Flera stora länder som Tyskland, Frankrike och Italien låg under 10 procent. Orsakerna var en uttalad inriktning på riskgrupper och ett ointresse från människor att ställa upp.
Mest uppmärksamhet fick kanske Polen. Där ilsknade landets dåvarande hälsominister infektionsläkaren Ewa Kopacz till, främst över vaccinföretagens hårda krav, och beslutade att inte köpa in något vaccin överhuvudtaget. Hon klassade dessutom svininfluensan som lindrigare än vanlig säsongsinfluensa.
–Jag tog det ansvaret att inte vaccinera som politiker och som läkare, förklarade hon vid ett möte i EU-parlamentet.
–ECDC kan ge alldeles utmärkt underlag för jämförelser och därmed nyttig kunskap inför nästa pandemi, tyckte Göran Stiernstedt och andra.
Men så enkelt är det inte. ECDC har ännu inte publicerat en enda rapport om detta och kan inte säga när det kommer någon.
För att få en bild av vaccinationseffekterna behövs siffror över antalet döda i respektive land. De finns eftersom de skulle rapporteras kontinuerligt under pandemin till ECDC och också till WHO.
I dag är de inte helt lätta att hitta, men siffrorna finns, dels i fasta tal, dels uppdelade på antal fall per 100000 invånare (en vanlig metod för att kunna jämföra länder med olika stora befolkningar).
Det mest uppseendeväckande är den stora likheten mellan länderna trots olikheten i vaccinering. Inget land sticker ut särskilt mycket. Sverige har samma tal, 0,31 per 100000, med våra 60 procent vaccinerade som Tyskland med sina 8 procent. Polen som inte vaccinerade alls har ett dödlighetstal på 0,47, också den i undre delen av tabellen och inte så långt från Sveriges.
Hur ska nu detta förklaras? De ansvariga vill dock inget säga:
–ECDC utreder fortfarande och vi har inga svar ännu, förklarar Johan Giesecke, forskningschef på ECDC.
Han säger att han vill få frågorna på mejl. SvD ber skriftligen att få veta hur skillnaderna eller bristen på skillnader i dödstalen kan förklaras. Vi utlovas svar – om ECDC hinner och inte glömmer bort det. Fortfarande efter två veckor har vi inte hört något från ECDC.
Anders Tegnell på Socialstyrelsen å sin sida hänvisar till att Sverige håller på med en egen utredning och den är ännu inte klar.
–Visst, kommenterar Lars-Olof Kallings, aidsexpert och tidigare generaldirektör på dåvarande Smittskyddsinstitutet, en förklaring kan vara att sjukdomen var så mild att vaccineringen spelar mindre roll.
I ett av mejlen från den 10 oktober 2010 som SvD har begärt ut och granskat från Smittskyddsinstitutets informationschef Aase Sten till ledande pandemiansvariga diskuteras upplägget inför en intervju med TV4.
Hon föreslår: ”några budskap som kan vara bra att ta fram: den bästa strategin för Sverige var att vaccinera hela befolkningen. Vi sparade flest liv på det sättet. Tja det var den strategi vi valt innan för att de utredningar som gjorts talade för att det var det mest effektiva hanteringssättet, vi vet litet om sparade liv”.
Hon påpekar också att ”Sverige har lägst antal dödsfall jämfört med Norge och Finland” och skriver: ”onödig jämförelse med Polen, hade mindre än vi, svår jämförelse”.
Den andra viktiga frågan är hur många liv som räddades av den gigantiska insatsen då drygt fem miljoner svenskar vaccinerades. Inte heller det är lätt att få svar på.
–Brukar de inte säga sådär trettio, undrar Maria Larsson som då var folkhälsominister och ansvarig för massvaccineringen försiktigt.
–Annika Linde talade om att 50–100 skulle dö utan vaccinering. 30 dog. Då kan vi kanske ha räddat mellan 20 och 70, säger Johan Carlson på Smittskyddsinstitutet.
Nu har det faktiskt gjorts beräkningar på detta, till exempel i regeringens officiella utvärdering av den svenska pandemikampanjen.
–Vi kom fram till att sex dödsfall undveks med massvaccinationsprogrammet, säger Lisa Brouwers på Smittskyddsinstitutet.
Alltså räddades sex människor.
Nu görs en ny undersökning för att se om kanske några vaccinerade skyddades under de vanliga utbrotten av säsongsinfluensan 2010 och 2011.
Pandemikampanjen var en av de absolut dyraste insatserna i svensk sjukvård någonsin. När beslut fattas om nya läkemedel eller behandlingsmetoder ska införas i sjukvården beräknas något som heter Qaly (kvalitetsjusterat levnadsår), det vill säga kostnaden relaterad till vunnen hälsa.
Ett Qaly på 500000–600000 kronor utgör en tröskel, över denna nivå bedöms insatsen inte vara samhällsekonomiskt effektiv, för dyr med andra ord.
Massvaccineringens Qaly var 1,3 miljoner, dubbelt så mycket som anses samhällsekonomiskt acceptabelt. Och då är inte de skenande kostnaderna för narkolepsibarnen inräknade"

avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Wed 15 Feb - 22:55

Jag deklarerar härmed att jag fortfarande inte har drabbats av varken svin- eller fågel-influensa, trots att jag inte tagit en endaste sprutta under dessa år. Nu ser jag bara fram emot att en dag vakna upp alldeles ensam, precis som i en zombie-rulle. Fan vad häftigt det blir att ha hela Sverige för mig själv. Gäller bara att hitta nån död snut som man kan plocka puffran från. Sedan är man redo att att blåsa ut hjärnan på eventuella stapplare man stöter på. Sedan bara att sno en bil, och proviantera och barrikadera sig nånstans. Weeeeee!!!!! lol!
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  RL on Thu 16 Feb - 7:55

Robin Shadowes wrote:...Gäller bara att hitta nån död snut som man kan plocka puffran från.

Det är iaf en bra början, men sen gäller det att få tag på lite rejälare "hardware", ett par AK-5:or (bra o ha några i reserv) samt 3-4000 skott 8)

Jag tog inte heller någon spruta ...för när alla springer som yra höns åt ett håll, går jag åt andra hållet. På den tiden när alla skulle köpa telia-aktien så avstod jag ...o i slutänden hade jag mer pengar kvar än de flesta idioter som lyssnade på Björn Rosengrens påbud
lol!
avatar
RL
Riksmarskalk

Poäng : 3223

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Thu 16 Feb - 13:31

RL wrote:
Robin Shadowes wrote:...Gäller bara att hitta nån död snut som man kan plocka puffran från.

Det är iaf en bra början, men sen gäller det att få tag på lite rejälare "hardware", ett par AK-5:or (bra o ha några i reserv) samt 3-4000 skott 8)

Jag tog inte heller någon spruta ...för när alla springer som yra höns åt ett håll, går jag åt andra hållet. På den tiden när alla skulle köpa telia-aktien så avstod jag ...o i slutänden hade jag mer pengar kvar än de flesta idioter som lyssnade på Björn Rosengrens påbud
lol!

Jag skulle älska en Zombie Apocalypse, kanske för att jag i regel gillar filmerna. Som alla vet så brukar dom ju vara få i början av filmen medan dom i andra halvan av filmen svärmar som flugor och/blattar. Då behöver man kanske bättre vapen än en snut-puffra. Beror också lite på om det blir stapplande zombies eller dom springande varianterna i modernare filmer. Kanske lite väl jobbigt med den springande sorten. Personligen så rekommenderar jag nog att man bör ta sig ut ur städerna så snabbt som möjligt. Idealiskt vore att hitta en övergiven gård, nyligen övergiven som man kan ta över och barrikadera sig i. Med lite tur har bonden kanske en kvarlämnad hagelbrakare också. lol!
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Doctors Now ‘Firing’ Patients Who Reject Vaccination

Post  Robin Shadowes on Thu 16 Feb - 13:48

For many years government and health officials have been trying to push vaccination on the people. While childhood vaccine exemption rateshave been increasing, we have been seeing an overall increase in the amount of people receiving the flu shot each year.

There have even been numerous occasions where legislators and others have called for mandatory vaccinations that could affect health care workers in particular. In fact, many pediatricians are so angry with their patients who refuse vaccination that they are ‘firing’ patients and their families, refusing to play their role as doctor.
Pediatricians “Firing” Parents and Families for Refusing Vaccines for Children
That’s right, pediatricians are refusing to help parents — and their families — if they aren’t ‘responsible’ enough to vaccinate their children. One study of Connecticut pediatricians found that some 30 percent of 133 doctors said they they refused to help a family due to vaccine refusal. Another survey of 909 Midwestern pediatricians found that 21 percent dismissed a family due to vaccine refusal.

http://www.infowars.com/doctors-now-%E2%80%98firing%E2%80%99-patients-who-reject-vaccination/
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Erk Swede on Sat 18 Feb - 9:24

Stratiotes Iesous C wrote:Tog hon inte spruttan själv? Det ska ju vara ett måste om de propagerar för något sånt, de ska i ett officiellt sammanhang själva ta det hela.

Som den här gubben vad han nu hette som drack sin kemiprodukt och lite senare dog av komplikationer av giftet, var på 70talet tror jag.
"Min produkt är helt ofarlig" sen så dör han av att ha druckit det hela och det var väl i direktsändning, dock så dog han väl ett eller två år senare.
Nja du tänker på ett högre befäl i vietnam som hälsade nya mannar med att dricka ett ett glas Carmex80 (alltså utspädd hormoslyr) ,för att visa att avlövningsmedlet inte var farligt.
men han trodde nog själv på sina överordnades försäkringar..
avatar
Erk Swede

Poäng : 2597

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Tue 28 Feb - 21:29"Annika Linde tog aldrig sprutan


Med anledning av hennes dubbla budskap har jag skrivit till Justitiekanslern och bett om en granskning av statsepidemiolog Annika Lindes märkliga agerande.
I en intervju för Ulf Elving i svt den 16 oktober 2011 berättar Snittskyddsinstitutet Annika Linde att hon ínte själv tog någon spruta mot svininfluensan. Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och den är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.

För något år sedan var Annika Linde intervjuad i svt och talade sig som vanligt varm för vaccinering mot influensa och hur viktigt det är att använda handsprit. Nu föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i chefskorridoren på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit uppsatt. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå att man inte faktiskt inte brukade använda handsprit.

Nu undrar jag hur Annika Linde föreställer sig hur allmänheten reagerar på hennes dubbla budskap. Enligt mitt förmenande undergräver hon på det grövsta förtroendet inte bara för Smittskyddsinstitutet utan även andra myndigheters medicinska rådgivning. Hennes förtroende hos svenska folket är redan lågt då hon hämninglöst överdrev pandemihotet i samband med först fågelinfluensan och sedan också svininfluensan. Samtidigt som hon drev en alldeles obefogad hård kampanj för massvaccinering som har visat sig ge stora följdsjukdomar. Varav de drabbade narkolepsibarnen är det mest allvarliga.

Jag vill att JO granskar Annika Lindes agerande och hur hon som högsta ansvariga för smittskyddet i Sverige kan hålla sig med två så olika och förvillande budskap när det gäller att bemöta influensa och pandemier?

Med Vänliga hälsningar

Rune Lanestrand"


http://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/#comments
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Wed 29 Feb - 0:08

Dunkelman wrote:

"Annika Linde tog aldrig sprutan


Med anledning av hennes dubbla budskap har jag skrivit till Justitiekanslern och bett om en granskning av statsepidemiolog Annika Lindes märkliga agerande.
I en intervju för Ulf Elving i svt den 16 oktober 2011 berättar Snittskyddsinstitutet Annika Linde att hon ínte själv tog någon spruta mot svininfluensan. Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och den är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.

För något år sedan var Annika Linde intervjuad i svt och talade sig som vanligt varm för vaccinering mot influensa och hur viktigt det är att använda handsprit. Nu föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i chefskorridoren på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit uppsatt. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå att man inte faktiskt inte brukade använda handsprit.

Nu undrar jag hur Annika Linde föreställer sig hur allmänheten reagerar på hennes dubbla budskap. Enligt mitt förmenande undergräver hon på det grövsta förtroendet inte bara för Smittskyddsinstitutet utan även andra myndigheters medicinska rådgivning. Hennes förtroende hos svenska folket är redan lågt då hon hämninglöst överdrev pandemihotet i samband med först fågelinfluensan och sedan också svininfluensan. Samtidigt som hon drev en alldeles obefogad hård kampanj för massvaccinering som har visat sig ge stora följdsjukdomar. Varav de drabbade narkolepsibarnen är det mest allvarliga.

Jag vill att JO granskar Annika Lindes agerande och hur hon som högsta ansvariga för smittskyddet i Sverige kan hålla sig med två så olika och förvillande budskap när det gäller att bemöta influensa och pandemier?

Med Vänliga hälsningar

Rune Lanestrand"


http://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/#comments

Även om Linde hade tagit spruttan, hur hade vi kunnat vara säkra på att det verkligen är samma vaccin som dom ger the sheeple?
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sat 3 Mar - 19:16

DEBATT. En majoritet i riksdagen vill att de narkolepsidrabbade barnen ska få ett eget juridiskt ombud. Därmed ökar pressen på regeringen, skriver SvD 25 jan 2012. Men det behövs även ett ombud för att representera de 5,3 miljoner svenskar som injicerades med vaccinet och dess hälsoskadliga tillsatser. Det är ett långt projekt som kräver egna medel och en opartisk styrning.

[Not: Denna artikel skickades 28-29/2 2012 till DN, SvD, Sydsvenskan och Aftonbladet. Alla refuserade den. Den 1 mars 2012 publicerade finska Vasabladet en artikel som visar att finska myndigheter ska genomföra samma upplägg som denna artikel presenterar.]

Text: Torbjörn Sassersson | Foto på Regeringen (får publiceras till valet 2014)

Tillsatserna som skadat det svenska folket är bland andra skvalen, formaldehyd, tiomersal (49% kvicksilver) och polysorbat 80 alla ingredienser i Pandemrix enligt bipacksedeln (Fass.se). Alla dessa 5,3 miljoner svenskar har sannolikt fått olika grader av neurologiska och immunologiska skador. Vi vet redan att mellan 8-21 personer dog till följd av vaccineringen. Enligt försiktighetsprincipen borde ingredienserna aldrig ha funnits i vaccinet från första början. Principen tillämpades inte. Endast en skara ”elitpersoner” i Tyskland fick vaccinet utan de mest giftiga tillsatserna enligt Spiegel Online.

Vaccinföreträdare menar att halterna är så små, men alla halter är för höga eftersom ämnena inte ska förekomma i kroppen alls. För kroppen är de giftiga i alla doser. Dessutom är forskningen på samverkanseffekter mellan dessa gifter nästan obefintlig. Vi vet redan genom att läsa på bipacksedeln för Pandemrix (Fass.se) att allvarliga biverkningar kan uppstå. Pandemrix rekommenderas inte längre till barn, åldersgränsen är höjd från 6 månader till 20 år. Allergiker uppmanas vara försiktiga. Gravida bör, enligt bipacksedeln för läkemedlet, diskutera med sin läkare innan de vaccineras med Pandemrix.

I en intervju för Ulf Elving på Sveriges Radio P4 Riks den 16 oktober 2011 (spola fram till 23 min) berättar Smittskyddsinstitutet Annika Linde att hon själv inte tog något vaccin mot svininfluensan. Hon uppger att hon inte vaccinerar sig för att hon hellre upp bygger ett eget immunförsvar genom att ha ha influensorna. Det är bättre, säger statsepidemiolog Annika Linde i samma intervju.

Regeringen måste tillsätta en nationell långsiktig utredning på följdskadorna av vaccinet

För de 5,3 miljoner svenskar som vaccinerades tar vi på Vaccin.me oss friheten att kräva följande av den svenska Regeringen:
■Vaccin.me kräver av Regeringen att inte bara 168 narkolepsibarn ska få ett ombud utan även den grupp bestående av 5,3 miljoner svenskar som fick Pandemrix.
■Dessa svenskars öde måste följas upp medicinskt de kommande decennierna för att se vilka symptom som uppstått efter vaccinationen. Kontrollgruppen är självklart alla ovaccinerade svenskar. Därmed erhålls ett vetenskapligt underlag för att bedöma den egentliga skadan på populationen.
■Utredningen bör estimera kostnaderna för vård och läkemedelskonsumtion till följd av vaccinskadorna. De ger ett mått på prislappen som svenska skattebetalare får stå för och den del som innebär rena intäkter för läkemedelsbranschen på vaccinskadornas eftermarknad.
■Regeringen måste offentliggöra det idag hemligstämplade avtalet mellan svenska Regeringen och GlaxoSmithKline. Om GlaxoSmithKline då väljer att stämma Regeringen är det ändå vi skattebetalare som kommer att betala för det också.
■Utredningen bör även ta fram regler för hur en Regering bör agera säljbolag åt ett läkemedelsbolag. Idag verkar inga regler finnas överhuvudtaget.

Dessa krav måste anses vara rimliga med tanke på det nationella medicinska testprojekt som Regeringen utsatt merparten av den svenska populationen för. Det var vi folket som fick i oss er veritabla giftcocktail och det är vi folket som kommer att betala för projektet.

Vi kan sedan med utredningens vetenskapliga resultat jämföra denna skadeverkan mot Smittskyddsinstitutets fria spekulation att 60 svenskar påståtts ha räddats. Ingen av dessa 60 svenskar har kunnat höras eftersom dessa individer endast utgör en statistisk produkt. I realiteten existerar inte dessa individer mer än som spöken i Smittskyddsinstitutets efterkonstruerade kalkyler.

Text: Torbjörn Sassersson

Signerat
Linda Karlström, Marina Ahlm, Torbjörn Sassersson / Vaccin.me
Ann Britt Axelsdotter / Mammor mot Gardasil
Marie Almquist, Berit Stridsberg / Livet efter SprutanRelaterat

SvD: Majoritet vill ge barn med narkolepsi eget ombud

--------------------------------------------------------------------------------

Pandemrix skadliga innehåll

Tiomersal
Kvicksilverbaserat preparat som anses vara extremt giftigt. Tiomersal består av etylenglykol (anti-is), etanol, thiosalicylic-syra, sodiumhydroxid and etylkvicksilver. Kemikalierna är neurotoxiner och potentiellt dödliga beroende på intagen dos. Kemikalierna kan lätt skapa cancer, hjärn- och leverskador.

Rapport: Mitochondrial dysfunction, impaired oxidative-reduction activity, degeneration, and death in human neuronal and fetal cells induced by low-level exposure to thimerosal and other metal compound

Om rapporten (Amalgamskadefonden): Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser.

Skvalén
Skvalen har vid injektion på möss gett ledgångsreutmatism (autoimmun sjukdom). Injektioner av skvalen misstänks framkalla allvarliga autoimmuna sjukdomar hos människor. Andra referenser: Squalene: C30H50 an Adjuvant och Squalene-effekten.

Polysorbat
Enligt ”Annals of Allergy, Asthma and Immunology”, V95, Nr6, 2005, 593-599(7), ”Polysorbate 80 är en faktor som kan orsaka anafylaktisk chock (kraftig allergisk reaktion med risk för dödsfall). Ämnet kan skada det immunologiska systemet. Undersökningar visar att det kan leda till infertilitet (Gajdova M, Jakubovsky J, Valky J., Food Chem Toxicol. 1993 Mar;31(3):183-90. PMID: 8473002). Ämnet är giftigt och ska inte ätas, drickas, beröras och inte heller injiceras.

Formaldehyd
Ämnet används för att konservera lik. Formaldehyd är ett neurotoxin och carcinogen som även kan orsaka sömnproblem, andningssvårigheter, huvudvärk, kräkningar, näsblod och hudproblem. Det har diskuterats om ämnet ska tillåtas ha ett lägsta gränsvärde.

Övriga källor för information om kemikaliernas risker: Kemikalieinspektionen (Kemi.se) och Oxford Department of Chemistry (chem.ox.ac.uk).
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Nästa pandemi: H3N8-sälinfluensan

Post  Dunkelman on Wed 1 Aug - 19:21"A number of reports within the mainstream news arena have begun surfacing surrounding the newly emerging H3N8 ’seal flu virus’, labeling it as the ‘next pandemic’ and hammering on the possibility for the virus to spread among humans. It seems that the media ultimately likes to hype up all pandemic ‘threats’ whether it be the notoriously-mild swine flu ‘pandemic’ or the looming bird flu explosion. With the surfacing of so many touted pandemics and alarming viruses always comes a push for rushed vaccinations, later followed by haunting reports of severe side effects (and years later confirmed by medical journals.)

But what about the seal flu virus? Is it a real threat, or a phony pandemic scare? The strain was first examined in New England among harbor seals by scientific researchers, killing over 162 of the seals over a four-month period. After launching an investigation headed by virologist W. Ian Lipkin, MD, of Columbia University, it was found that the mutated virus had actually transmitted from sea birds to the seals themselves.
The virus had mutated in a number of ways after affecting the seals, such as being able to spread among mammals — or at least from seal to seal as of right now. The virus infected the seals lung tissue and airways, and eventually became even more virulent.

Will the Seal Flu Virus be Combined with Bird Flu H5N1 to Make a ‘Super Virus’?
Of course the largest concern with this virus is the possibility that it will spread to humans from animals. Considering that it has already mutated somewhat substantially, mainstream media organizations are already sounding the alarm for pandemic mode. Experts say, however, that it’s highly unlikely that the H3N8 seal flu virus will even spread to humans. That is unless, of course, the mammal-adapted H3N8 were to combine with the H5N1 bird flu virus. Such a combination and subsequent mutations would provide a recipe for a potentially deadly ‘super’ virus.

What’s most concerning is the fact that this could most easily be expedited in a laboratory setting, making the virus highly weaponized.

It may sound outlandish to some, but bioterrorism experts have previously confirmed that such a concern does exist — even with the bird flu virus itself. When scientists recently published research on how to develop a highly-weaponized version of the H5N1 bird flu that could easily spread among humans, experts on bioterrorism began to speak out.

One such foremost expert on the subject is Paul Keim, chair of the National Science Advisory Board for Biosecurity. In a statement on just how serious of an impact just weaponized bird flu could have on the world, Keim stated:

“This is such a dangerous biological weapon, it would not be controllable. Whoever used it would doubtlessly decimate their own people as well,” Keim said

It is quite easy, then, to see how a weaponized version of the human-adapted seal virus — a merger of two deadly strains — is particularly concerning. In the event that such a bioterrorism act were committed by a group or individual, it could be severely problematic. Whether or not this scenario will unfold is yet to be seen, however, it seems to be the most significant manner in which a real pandemic could develop through artificial means.

My Recommended ‘Pandemic’ Kit to Keep Year Round Regardless of Media Scare
It is essential to begin bolstering up your immune system regardless of whether or not a new ‘pandemic’ is on the horizon. In addition to switching to high quality organic foods, drinking pure water, and performing sweat-inducing activities on a daily basis, here are my recommended ‘pandemic’ substances list to keep in your home at all times:"Read more: http://naturalsociety.com/h3n8-seal-flu-virus-next-pandemic/#ixzz22K8zBhopRead more: http://naturalsociety.com/h3n8-seal-flu-virus-next-pandemic/#ixzz22K8hTVuu

http://naturalsociety.com/h3n8-seal-flu-virus-next-pandemic/#ixzz22K7FG4IO
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Ådärkomdenja on Wed 1 Aug - 19:47

Dunkelman!

Kan du inte sammanfatta/göra dina egna kommentarer?

Att tröska igenom citerade textmassor - hur intressanta dom än kan vara - är en tråkig variant att debattera/ta ställning.
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3754

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Wed 1 Aug - 20:09

Ådärkomdenja wrote:Dunkelman!

Kan du inte sammanfatta/göra dina egna kommentarer?

Att tröska igenom citerade textmassor - hur intressanta dom än kan vara - är en tråkig variant att debattera/ta ställning.

Jo, jag förstår att du tycker det. Just nu har jag mycket annat för mig och
går därför den snabba vägen. Jag ska ta tag i skrivandet till hösten.
I denna stund försöker jag bara hjälpa till att hålla liv i forumet, med enkla medel…
Dessutom är det lite tråkigt när man aldrig får något mothugg.
Jag saknar Skåning, av den anledningen....
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sat 4 Aug - 7:03

Ådärkomdenja wrote:Dunkelman!

Kan du inte sammanfatta/göra dina egna kommentarer?

Att tröska igenom citerade textmassor - hur intressanta dom än kan vara - är en tråkig variant att debattera/ta ställning.

Lite mer tråkigheter :)

"Varför vaccinationerna fortsätter
av Ghislaine Lanctot, M.D.

Vad är syftet med att världens myndigheter kränker människors hälsa, både i industrialiserade länder och i tredje världen? Det är alltid svårt att ana andras avsikter, särskilt när man inte känner dem. Men det finns säkert fördelar för någon, någonstans, för att så envist med alla möjliga medel driva kampanjer för vaccinationer. De måste ge ekonomisk vinning för någon, någonstans. En sak är säker. Det är inte till vår fördel. För att avgöra fördelarna, och för vem, låt oss stanna upp och titta på konsekvenserna av dessa massiva vaccinationsprogram och dra våra egna slutsatser.

1. Vaccinering är dyrt och utgör en kostnad av miljarder dollar årligen. Det gagnar därför framför allt industrin, de multinationella tillverkarna. Några företag säljer vaccinerna. Andra företag säljer en arsenal av läkemedel för att behandla de många komplikationer som följer. Deras vinster ökar medan våra utgifter går genom taket. Nu har vi nått dithän att vi är redo att acceptera det oacceptabla, såsom till exempel socialiserad medicin i USA.

2. Vaccinering stimulerar immunsystemet, kroppens försvarsmekanism. Upprepad vaccination tröttar ut immunsystemet. Det ger en falsk känsla av trygghet, och därigenom öppnas dörren på vid gavel för alla typer av sjukdomar. Värt att notera är att sjukdomar relaterade till AIDS endast kan utvecklas där immunförsvaret har rubbats. Detta orsakar att AIDS ökar lavinartat och säkerställer att sjukdomen ständigt florerar.

3. Vaccinering leder till socialt våld och brottslighet. Finns det något bättre sätt att destabilisera ett land än att avväpna dess invånare och förstärka polis och militär kontroll? Myndigheterna skapar panik och rädsla hos befolkningen som i sin tur kräver en förstärkning av "skyddsåtgärder” såsom att förbjuda medborgare att äga vapen. Myndigheterna framställs sedan som frälsare och deras kontroll ökar. Helt säkert måste man, i syfte att införa en enda världsarme’, först avväpna medborgarna i alla länder. Genom att skapa socialt våld skall man uppnå denna avväpning, särskilt i USA, där rätten att bära vapen garanteras i konstitutionen.

4. Vaccinering uppmuntrar beroende av medicinsk vård och stärker tron på kroppens egen ineffektivitet. Det skapar personer som behöver ständig hjälp. Det ersätter det förtroende man har för sig själva med en blind tilltro till andra. Det leder till förlust av personlig värdighet, förutom att göra oss ekonomiskt beroende. Det drar oss in i en ond cirkel av sjukdom (rädsla - fattigdom - undergivenhet) och kan på detta sätt säkerställa underkastelse av flocken för att bättre kunna domineras och utnyttjas. Och därefter ledas till slakteriet - för att slaktas
Vaccination uppmuntrar också moraliskt och ekonomiskt beroende i tredje världen. Detta vidmakthåller sociala och ekonomiska kontroll av västvärlden över länderna i tredje världen.

5. Vaccinering döljer de verkliga sociopolitiska fattigdomsproblemen pga. exploatering och resulterar i teknisk-vetenskapliga pseudolösningar som är så komplicerad och sofistikerad att patienterna inte kan förstå dem. Dessutom avleds genom vaccinationskampanjer ekonomiska medel
som borde användas för att förbättra levnadsvillkoren och pengarna slussas istället in i de multinationella företagen. Det vidgar gapet mellan de dominerande rika och de exploaterade fattiga.

6. Vaccinering decimerar befolkningen. Drastiskt i tredje världens länder. Kroniskt i industrialiserade länder. Robert McNamara, tidigare ordförande i Världsbanken, medlem i ”Expanded Program on Immunization”, f.d. statssekreterare i Förenta Staterna och den som beordrade massiva bombningarna av Vietnam, gjorde i det här sammanhanget några mycket intressanta kommentarer. Som rapporterats av en fransk publikation; "J'ai tout compris" sade han följande: "Man måste vidta drastiska åtgärder för demografiska minskning trots befolkningen motvilja. Att minska födelsetalen har visat sig vara omöjligt eller otillräckligt. Man måste därför öka dödligheten. Hur? På naturlig väg. Svält och sjukdom.

7. Vaccinering möjliggör att välja ut de populationer som skall decimeras. Det underlättar målinriktade folkmord. Det tillåter en att döda människor av en viss ras, de som tillhör en viss grupp, de som bor i ett visst land och lämna andra orörda. Detta görs naturligtvis under täckmanteln att vaccineringen är till för att förbättra hälsan och välbefinnandet.
Ta Afrika, som exempel. Vi har sett vissa grupper nästan totala försvinna. Omkring 50 % döda, uppskattar den mest optimistiske. Omkring 70 % döda, enligt den mindre optimistiske. Som av en händelse inträffade detta i samma region, såsom i Zaire, i Uganda och längst ner is södra Sudan. I staden Marburg, i Tyskland, dog 1967 sju forskare, som arbetar med afrikanska grönapor, av en okänd sjukdom. Samma sjukdom dödade 1969,också av en slump, ettusen personer i Uganda. En ny okänd blödarfeber orsakade 1976 dödsfall i södra Sudan. Därefter i Zaire.
Det är anmärkningsvärt att virologer alltsedan l968 har installerat sin sofistikerade utrustning i vissa sjukhus i Zaire.
Vid en utfrågning av CIA erkände Dr. Gotlieb, en cancerspecialist, att har 1960 hade spridit en stor mängd virus i Kongofloden (i Zaire) i syfte att förorena floden och kontaminera de människor som använde den som vattenkälla. Dr. Gotlieb utsågs till chef för National Cancer Institute!
För ett par år sedan rapporterade Reuters: "En sjukdom som liknar AIDS har dödat 60.000 i södra Sudan. De kallar sjukdomen, mördaren. Familjer, hela byar har försvunnit. Den här sjukdom, kala azar, leder till feber och viktminskning. Symptomen är desamma som vid AIDS. Immunförsvaret är bristfällig och man dör av andra infektioner. "
Det är uppenbart att det i Afrika, särskilt i länderna i centrum och i söder, finns fantastiska resurser som alltid har sporrat västerlänningar att krossa dess invånare för att ta över deras rikedomar. Och akta er alla som står i vägen. Kolonierna har försvunnit. Men inte kolonialism.

8. Vaccinering fungerar som experimentverksamhet, där nya produkter testas på ett stort urval av en population. Under sken av att bidra till hälsa och välbefinnande för befolkningen vaccineras människor mot en pseudoepidemi med produkter som man vill studera. Myndigheterna verkar ha valt hepatit B vaccin för att uppnå detta ändamål. Detta vaccin tillverkas genom en process som bygger på genmanipulation. Vaccinet framställs av virus som odlats på äggstockarna hos kinesiska hamstrar.
Man kan bara föreställa sig hur kommande generationer kommer att se ut! Men det finns mer att säga. Det har också rapporterats orsaka levercancer. Trots allt detta är det mycket populärt bland myndigheterna, som påtvingat vaccinet först till de som arbetar inom sjukvården och därefter till resten av befolkningen.
 De medicinska myndigheterna gav 1986 vaccinet mot hepatit B till infödda indianbarn i Alaska, utan någon förklaring eller samtycke från föräldrarna. Många barn blev sjuka och flera dog. RSV (Rous sarkom virus) tycks ha funnits i vaccinet.
Amerikanska indianstammar har utsatts för ett stort antal vaccinationer.. Låt oss vara medvetna om att det är svåra att få indianstammarna att underkasta sig. De äger stora markområden som myndigheterna vill ha för egen vinning.
Nyligen när jag träffade en grupp infödda kvinnor, för att prata om hälsan, kom vaccinationsfrågan upp. Jag gav dem en del information om ämnet då, plötsligt, gruppens sjuksköterska anförtrodde mig att den federala regeringen hade gett henne full frihet i skötseln av de inföddas hälsa - men med ett villkor. Varje vaccin måste ges till samtliga utan undantag. Tystnaden var öronbedövande. Vi förstod alla.
 År 1988 rapporterade Senegals ambassadör, i en radiointervju, om hur AIDS härjade i hans land där hela byar höll på att decimeras. Några år tidigare hade vetenskapliga och medicinska team kommit för att vaccinera byarnas invånare mot hepatit B.
 Ett nytt vaccin testades 1978 på homosexuella i New York. 1980 i San Francisco, Los Angeles, Denver, Chicago och Saint Louis. Officiellt var detta nya vaccin mot hepatit B och som vi nu vet, orsakade det att många dog av AIDS. Detta låter som den "officiella" början av aidsepidemin 1981.
Vaccineringen av homosexuella mot hepatit B leddes av helgonförklarade WHO och National Institute of Health. Det finns rapporter om samarbete mellan dessa två organisationer, år 1970, i syfte att studera konsekvenser av att vissa virus och bakterier under vaccinationskampanjer hade introducerats på barn. År 1972 att fokuserades på virus som orsakade en nedgång i immunförsvaret.
Wolf Szmuness ledde anti-hepatit B-experiment som genomfördes i New York. Han hade mycket nära band till Blood Centre, där han hade sitt laboratorium, National Institute of Health, National Cancer Institute, FDA, WHO, och skolorna för folkhälsovetenskap vid Cornell, Yale och Harvard.
1994 genomfördes en omfattande vaccinationskampanj mot hepatit B i Kanada. Detta är både onödigt, farligt och dyrt. Och av vilken anledning ? Finns det en dold agenda? Jag noterar att provinsen Quebec är ett särskilt mål, under loppet av tre år.
- 1992: vaccination mot hjärnhinneinflammation - 1993: upprepad vaccination mot hjärnhinneinflammation - 1994: vaccination mot hepatit B.
Jag var där 1993. Det oroade mig att se att vaccinationskampanjen var riktad mot en hel generation (1 till 20 år), i en enda provins. Sedan när respektera virus gränser, och speciellt provinsiella ? Fakta är:
- Det fanns ingen epidemi, eller risk för en. Epidemiologer bekräftade detta. - Inte en utan tre olika vaccin gavs, var och en i ett visst område. - Vissa sjuksköterskor var utvalda och utbildade för att administrera ett speciellt vaccin. - Alla barn har registrerats i en databank. - Påtryckningarna att vaccinera barnen var enorma. Skolor förvandlades till kliniker. De som inte ville bli vaccinerade utpekades och behandlades som socialt utslagna. - Sjuksköterskor jagade de föräldrar som inte ville att deras förskolebarn skulle vaccineras. Jag har ett direkt återgivande från ett av dessa barn. Mamman ville inte att hennes barn skulle vaccineras Sköterskan som kom till huset och fick henne att tro att det var obligatoriskt. Modern gav efter ... Barnet är nu handikappat: fysiskt och psykiskt (förlamat spastisk).
.Varför en sådan mordisk vilja ? Precis som ursprungsfolket är också befolkningen i Quebec till "besvär". De håller på sin kulturella identitet och suveränitet. Quebec med sina territorier för ursprungsbefolkningen omfattar stora reservoarer för vatten vilket många multinationella företag har sina ögon på. Som en bekant till mig som sitter i Kaliforniens Vattenstyrelsen sa, "Vatten i dag är guld." Kan man tänka sig en mer lämplig biologiskt vapen för att ta bort eventuella hinder för att komma åt den resursen?

9. Vaccinering tillåter epidemiologiska studier av befolkningen för att samla in data om motståndskraften hos olika etniska grupper mot olika sjukdomar. Det tillåter en att studera hur immunförsvarets reagerar, hos ett stort antal människor i befolkningen, mot ett visst antigen (virus, mikrober) som injiceras genom vaccinering.
 År 1987 undertecknade vissa laboratorier i USA och Department of Biotechnology of India ett avtal om bemyndigande för testning av genetiskt tillverkat vaccin på det indiska folket. Detta avtal har mött kraftigt motstånd eftersom det gav tillgång till epidemiologiska och immunologiska profiler i en population. Dessa data är mycket viktig ur militär synvinkel. Det är desto värdefullare eftersom Indien aldrig har upplevt gula febern. Och i skrivande stund är där endast känt ett handfullt fall av AIDS. Utöver allt detta föreslog privata laboratorier i USA att de skulle testa produkter, vilka de inte hade rätt att testa i USA, på den indiska befolkningen. Och de indiska myndigheterna godtog detta !

10. Vaccinering är ett biologiska vapen till tjänst vid biologisk krigföring. Det tillåter inriktning på människor av en viss ras, och lämnar de andra som är i närheten mer eller mindre orörda. Det gör det möjligt att utvälja någon efter den ärftliga härstamning. En ny specialitet är född. Genteknik. Den är blomstrande, åtnjuter stor prestige, och får betydande forskningsanslag. Utmaningarna är häpnadsväckande- att hitta ett vaccin som ger en sjukdom mot vilken vi redan har vaccinet! På detta sätt skulle vi kunna skicka in trupper som redan har vaccinerats mot mördare vaccinet, som de skulle sprida bland fienden. Det är helt galet, galet!
Samtidigt är industriell stöld i full gång.
Kaptenen och biologen vid Fort Detrick, Neil Levitt, rapporterade att det försvunnit 2,35 liter av ett experimentellt vaccin. En dos räcker för att smitta hela världen. Fort Detrick är ett forskningslaboratorium som tillverkar vacciner. Det ligger ganska nära Washington, i Maryland, och är ansluten till National Cancer Institute i Bethesda, en förort till huvudstaden.
Det är knappast förvånande att vid varje större vaccinationskampanj finner man samma inblandade; regeringen, militären, Saint WHO, finansiärer, forskare, laboratorier, universitet, CIA och Världsbanken.
Låt oss inte glömma det faktum att:
I avsikt av att försvara vårt land, tillverkar vi det mest mördande av vapen. Krig, oavsett om det är biologiska eller inte, är krig. Och vapen dödar. Biologisk krigföring är ett gigantiskt företag, till stor del finansierat GENOM VÅRA FONDER. Det finansieras också, och utan vår vetskap, AV VÅRA LIV. Det är våra barn och miljontals oskyldiga som har offrats. Det är vi, som bor i västvärlden, som är ansvariga för alla sjukdomar och folkmord i världen, genom vårt godkännande av vaccinationer både hemma och utomlands.

Återgivet med tillstånd från ”The Medical Mafia” av Guylaine Lanctot, MD ISBN 0964412608 (p.126-131)"
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Fri 10 Aug - 8:12
Jane Burgermeister är mycket påläst, synd bara att hon säger att 5% av svenskarna
tog vaccinet , när hon skulle ha sagt 60%.
I övrigt har hon mycket intressant att komma med...
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Fri 10 Aug - 15:13

Dunkelman wrote:


Jane Burgermeister är mycket påläst, synd bara att hon säger att 5% av svenskarna
tog vaccinet , när hon skulle ha sagt 60%.
I övrigt har hon mycket intressant att komma med...

Oh shit! Vilket innebär att den svenska befolkningen kommer att decimeras med mer än hälften! Om vi beräknas vara 6 miljoner, jag räknar inte med dom 3,5 miljoner blattarna, så kommer vi bara vara en folkspillra kvar när NWO är färdiga med oss. Måtte fan ta alla dom som tog den där fördömda spruttan! arg
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  kapten havoc on Fri 10 Aug - 18:25

Kan tänka mig att dunkelman och Robin sitter i ett mörkt rum med fördragna persienner, iklädda varsin foliehatt. lol!
avatar
kapten havoc

Poäng : 3093

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Fri 10 Aug - 20:35

kapten havoc wrote:Kan tänka mig att dunkelman och Robin sitter i ett mörkt rum med fördragna persienner, iklädda varsin foliehatt. lol!

Så här enkelt gör du en alldeles egen foliehatt. :)

Men det är nog för sent för din del, eftersom du redan tagit spruttan… Gråter

avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  kapten havoc on Sat 11 Aug - 7:35

Dunkelman wrote:
kapten havoc wrote:Kan tänka mig att dunkelman och Robin sitter i ett mörkt rum med fördragna persienner, iklädda varsin foliehatt. lol!

Så här enkelt gör du en alldeles egen foliehatt. :)

Men det är nog för sent för din del, eftersom du redan tagit spruttan… Gråter


Tvärtom jag är en riktig nattuggla. Klockrent Öh funkar de där foliehattarna och i såna fall mot vad? Utomjordingar som använder mindrays? lol!
avatar
kapten havoc

Poäng : 3093

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sat 11 Aug - 9:34

kapten havoc wrote:
Dunkelman wrote:
kapten havoc wrote:Kan tänka mig att dunkelman och Robin sitter i ett mörkt rum med fördragna persienner, iklädda varsin foliehatt. lol!

Så här enkelt gör du en alldeles egen foliehatt. :)

Men det är nog för sent för din del, eftersom du redan tagit spruttan… Gråter


Tvärtom jag är en riktig nattuggla. Klockrent Öh funkar de där foliehattarna och i såna fall mot vad? Utomjordingar som använder mindrays? lol!

Jag hört att det är precis tvärtom och att folien istället förstärker strålarnas verkan. Vilket påminner mig om att det borde funnits en foliehatt-smiley också. w00t lol
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sun 12 Aug - 19:32

[/b]

Nobelpristagaren Bertrand Russel skrev redan 1952 om
kommande vaccinationer


Citat ur boken ”Vetenskapens påverkan på samhället” (”The Impact of Science on Society”, London 1952, by Bertrand Russell)
Utbildning bör syfta till att förstöra fri vilja, så att när elever har lämnat skolan, skall de vara oförmögna, för resten av sina liv, att tänka eller agera på annat sätt, än såsom deras lärare skulle önskat.” Gradvis, via selektiv avel, kommer skillnaderna mellan de styrande och de styrda öka tills dess att de är nästan skilda arter. En revolt av pöbeln kommer att vara lika otänkbar som en organiserad attack av får som opponerar sig mot ätande av fårkött.” ”Trots allt, de mest civiliserade och delvis civiliserade länderna genom historien, hade en stor klass av slavar eller livegna helt underordnade sina ägare. Det finns ingenting i den mänskliga naturen som omöjliggör att ett sådant system skulle bestå. Och hela utvecklingen av den vetenskapliga tekniken har gjort det lättare än vad det brukade vara att upprätthålla en despotisk makt över en minoritet.”

Sida 103-104 - Bakteriologiskt krig, Befolkning och Världsregering
"Jag låtsas inte att födelsekontroll är det enda sättet på vilket en befolkning kan hindras från att växa. Det finns andra, vilka, man måste förmoda, som opponenter mot födelsekontroll skulle föredra. Krig, som jag påpekade för en stund sedan, har hitintills varit en besvikelse i detta avseende, men kanske kan bakteriologiskt krig visa sig mer effektivt . Om en Digerdöd kunde spridas över världen en gång per generation skulle överlevare kunna fortplanta sig fritt utan att göra världen för full. Ingenting i detta skulle vara stötande för de riktigt hängivnas samveten eller hålla tillbaks nationalisters ambitioner. Samhällssituationen skulle möjligen vara något otrevlig, men än
sen då? Riktigt högintelligenta personer är opåverkade av lycka, speciellt andras. Hursomhelst, jag kommer bort från frågan om stabilitet, till vilken jag måste återkomma."

“När konspiratörerna är redo att ta över makten i Förenta staterna, så kommer man att använda fluoriderat vatten och framförallt olika vacciner som förändrar människors sinnelag och inställning som gör dem beskedliga, liknöjda, obekymrade och förvirrade. Enligt deras egna utsagor och de metoder de själva redan har tillämpat, har dessa konspiratörer avsiktligt planerat och utvecklat metoder att mental försämra, sänka moralen och fullständigt förslava massorna. Man förbereder vacciner som innehåller ämnen som helt och hållet kommer att förändra människor. Hemliga kommunistiska planer för att erövra Amerika antogs 1914 och offentliggjordes 1950. Enligt
planerna skulle obligatorisk vaccinering införas med vacciner innehållande ämnen som ändrar personlighet. Man tänker också använda sjukdomsframkallande bakterier, fluoridering och ytterliga vaccinationer för att försvaga befolkningen och minska den totala folkmängden.”

En brittisk kommentar:
59 år senare kan vi se att eliten aktivt har följt denna strategi under dess vandring mot världsstyre, förgiftar våra matreserver med fluorid och genmanipulerade grödor, driver på vaccinationsprogram som steriliserar kvinnor, militariserar polisstyrkor, släpper lös biokonstruerade virusar såsom AIDS och cancer, och förbereder oss för den.
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sat 3 Nov - 8:19

Oj då, staten har tydligen höjt skadersättningen. Hoppas att det är någon som drar
igång en rättslig process mot smittskyddsinstitutet. Att den där subban Annika Linde
fortfarande får uttala sig i teve, i egenskap av sakkunnig person, är en stor källa till upprördhet.

"Barnen och ungdomarna som fick narkolepsi har erbjudits 70 000 kronor per individ, men med ett stort men, då får de underteckna ett avtal om att inte driva någon rättslig process mot myndigheterna."


"Jag drabbades hårt av influensavaccinet


Text: Från en mycket bitter person
Publicerad 16 oktober 2012 6.30 Uppdaterad 16 oktober 2012 6.30
Större eller mindre text Share on email Share on print


Insändare.
Nu är det dags igen med nya vaccinationer inför en ny influensavåg. Svenska läkemedelsverket har köpt in vaccin för 1,5 miljarder svenska kronor.Årets influensavaccin heter Fluarix, men innehåller samma viruslika partiklar som i Pandemrix vaccinet.

Detta skall enligt Läkemedelsverket genomföras under hösten med nya vaccinationer, fastän vi blev drabbade så hårt förra gången med hemska kroniska biverkningar.

Cirka 270 barn och ungdomar fick Narkolepsi , cirka 125 barn och vuxna fick andra hemska kroniska neurologiska biverkningar.

Barnen och ungdomarna som fick narkolepsi har erbjudits 70 000 kronor per individ, men med ett stort men, då får de underteckna ett avtal om att inte driva någon rättslig process mot myndigheterna. Hur tolkar man sådant, jo att vi lever i ett väldigt ruttet samhälle.

Vi andra som då har fått kroniska neurologiska biverkningar, vi är bara som de inbillade sjuka. Vi har massor med bevis, men alla myndigheter sticker huvudet i sanden och försöker trötta ut oss.

Finland har i varje fall gett en förhållning inför årets vaccinationer, bara personer över 65 år får vaccineras med FLUARIX. De åberopar försiktighetsprincipen... Något som inte alls tycks gälla i Sverige.

Jag bara varnar alla tänk efter före innan ni tar årets influensaspruta, jag själv ångrar varje minut och sekund att jag tog detta vaccin i december 2009. Jag har förlorat mitt tal, kan inte svälja vanlig mat, får all min näring genom en sond numera. Mina muskler i nacken är delvis försvunna, detta gör att jag inte kan hålla mitt huvud upprätt längre. Plus att min vänstra arm nu också börjar bli förlamad. Jag har fått min diagnos, ALS . Så ser livet ut för mig i dag och tyvärr många med mig. Vi har till och med medlemmar i gruppen som inte har fått någon diagnos än, detta är tre år sedan som vi fick giftet insprutat i våra kroppar. Läkarna står fortfarande totalt hjälplösa. Men som tur är har vi bildat en grupp där vi stöttar varandra. Hur stort mörkertalet är sedan, detta kan vi bara gissa.

Detta är en liten varning"

http://www.trelleborgsallehanda.se/insandare/article1721436/Jag-drabbades-hart-av-influensavaccinet.html
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sat 3 Nov - 15:07

Dom som har tagit spruttan får skylla sig själva. Dom har hånat oss i åratal och kallat oss foliehattar, konspirationsteoretiker och rättsshaverister. Dom har bäddat sina egna sängar så nu får dom väl ligga i dem.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Thu 13 Dec - 15:12

Robin Shadowes wrote:Dom som har tagit spruttan får skylla sig själva. Dom har hånat oss i åratal och kallat oss foliehattar, konspirationsteoretiker och rättsshaverister. Dom har bäddat sina egna sängar så nu får dom väl ligga i dem.

Och fler tragiska biverkningar konstateras.

"Fruktad hjärnsjukdom efter influensavaccin

Efter sprutan mot svininfluensa blev André Lennartsson, 16, svårt sjuk.

Inte i narkolepsi - utan i en hittills okänd misstänkt biverkning av vaccinet: den fruktade hjärnsjukdomen ME.

- Jag har inte gått i skolan på tre år, säger André."


http://www.expressen.se/halsa/fruktad-hjarnsjukdom-efter-influensavaccin/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Fri 28 Dec - 20:41

"Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination

Sverige tar steg mot att införa tvångsvaccinering, men svenska folket har inte tillfrågats. Inte heller finns tillräckliga vetenskapliga bevis för att försvara tvångsvaccinering. Från den 1 januari 2013 får Smittskyddsinstitutet uppdraget att bygga upp ett vaccinationsregister som ska ligga till grund för så kallad ”vaccinationssäkerhet”, ett steg mot tvångsvaccinering. Beslut har tagits på myndighets- och statsnivå [+WHO] utan svenska folkets medgivande eller fulla insikt om betydelsen av de beslutade åtgärderna.
Avräknat kl 20:44, fredag 28 dec 2012:"
Läs mer
http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/
avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sat 29 Dec - 12:37

Dunkelman wrote:"Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination

Sverige tar steg mot att införa tvångsvaccinering, men svenska folket har inte tillfrågats. Inte heller finns tillräckliga vetenskapliga bevis för att försvara tvångsvaccinering. Från den 1 januari 2013 får Smittskyddsinstitutet uppdraget att bygga upp ett vaccinationsregister som ska ligga till grund för så kallad ”vaccinationssäkerhet”, ett steg mot tvångsvaccinering. Beslut har tagits på myndighets- och statsnivå [+WHO] utan svenska folkets medgivande eller fulla insikt om betydelsen av de beslutade åtgärderna.
Avräknat kl 20:44, fredag 28 dec 2012:"
Läs mer
http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/

Jag bryr mig inte om vad dom hotar med, spruttnålen sticker dom inte in i mig i alla fall. Jag springer till skogs om det blir för hotfullt.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  kapten havoc on Sat 29 Dec - 13:48

Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:"Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination

Sverige tar steg mot att införa tvångsvaccinering, men svenska folket har inte tillfrågats. Inte heller finns tillräckliga vetenskapliga bevis för att försvara tvångsvaccinering. Från den 1 januari 2013 får Smittskyddsinstitutet uppdraget att bygga upp ett vaccinationsregister som ska ligga till grund för så kallad ”vaccinationssäkerhet”, ett steg mot tvångsvaccinering. Beslut har tagits på myndighets- och statsnivå [+WHO] utan svenska folkets medgivande eller fulla insikt om betydelsen av de beslutade åtgärderna.
Avräknat kl 20:44, fredag 28 dec 2012:"
Läs mer
http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/

Jag bryr mig inte om vad dom hotar med, spruttnålen sticker dom inte in i mig i alla fall. Jag springer till skogs om det blir för hotfullt.

Det är ingen som tvingar dig att ta den hemska nålen.
avatar
kapten havoc

Poäng : 3093

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sat 29 Dec - 15:39

kapten havoc wrote:
Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:"Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination

Sverige tar steg mot att införa tvångsvaccinering, men svenska folket har inte tillfrågats. Inte heller finns tillräckliga vetenskapliga bevis för att försvara tvångsvaccinering. Från den 1 januari 2013 får Smittskyddsinstitutet uppdraget att bygga upp ett vaccinationsregister som ska ligga till grund för så kallad ”vaccinationssäkerhet”, ett steg mot tvångsvaccinering. Beslut har tagits på myndighets- och statsnivå [+WHO] utan svenska folkets medgivande eller fulla insikt om betydelsen av de beslutade åtgärderna.
Avräknat kl 20:44, fredag 28 dec 2012:"
Läs mer
http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/

Jag bryr mig inte om vad dom hotar med, spruttnålen sticker dom inte in i mig i alla fall. Jag springer till skogs om det blir för hotfullt.

Det är ingen som tvingar dig att ta den hemska nålen.

Inte än men det kan bli verklighet under det kommande året. Du har nog inte läst vad dom skriver.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  kapten havoc on Sat 29 Dec - 16:29

Robin Shadowes wrote:
kapten havoc wrote:
Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:"Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination

Sverige tar steg mot att införa tvångsvaccinering, men svenska folket har inte tillfrågats. Inte heller finns tillräckliga vetenskapliga bevis för att försvara tvångsvaccinering. Från den 1 januari 2013 får Smittskyddsinstitutet uppdraget att bygga upp ett vaccinationsregister som ska ligga till grund för så kallad ”vaccinationssäkerhet”, ett steg mot tvångsvaccinering. Beslut har tagits på myndighets- och statsnivå [+WHO] utan svenska folkets medgivande eller fulla insikt om betydelsen av de beslutade åtgärderna.
Avräknat kl 20:44, fredag 28 dec 2012:"
Läs mer
http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/

Jag bryr mig inte om vad dom hotar med, spruttnålen sticker dom inte in i mig i alla fall. Jag springer till skogs om det blir för hotfullt.

Det är ingen som tvingar dig att ta den hemska nålen.

Inte än men det kan bli verklighet under det kommande året. Du har nog inte läst vad dom skriver.

Vad händer om man inte tar dödsnålen då?
avatar
kapten havoc

Poäng : 3093

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Dunkelman on Sat 29 Dec - 21:49

kapten havoc wrote:
Robin Shadowes wrote:
kapten havoc wrote:
Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:"Ny lag 1 januari 2013 kan leda till tvångsvaccination

Sverige tar steg mot att införa tvångsvaccinering, men svenska folket har inte tillfrågats. Inte heller finns tillräckliga vetenskapliga bevis för att försvara tvångsvaccinering. Från den 1 januari 2013 får Smittskyddsinstitutet uppdraget att bygga upp ett vaccinationsregister som ska ligga till grund för så kallad ”vaccinationssäkerhet”, ett steg mot tvångsvaccinering. Beslut har tagits på myndighets- och statsnivå [+WHO] utan svenska folkets medgivande eller fulla insikt om betydelsen av de beslutade åtgärderna.
Avräknat kl 20:44, fredag 28 dec 2012:"
Läs mer
http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige/

Jag bryr mig inte om vad dom hotar med, spruttnålen sticker dom inte in i mig i alla fall. Jag springer till skogs om det blir för hotfullt.

Det är ingen som tvingar dig att ta den hemska nålen.

Inte än men det kan bli verklighet under det kommande året. Du har nog inte läst vad dom skriver.

Vad händer om man inte tar dödsnålen då?

Nu vet vi ju inte säkert om det kommer att bli så.
Men ett register kommer det att bli och hur det
kommer att användas kan vi ju bara spekulera i.
Om staten, någon gång inom en oviss framtid, bestämmer
sig för att alla boende i Sverige måste vaccineras, skulle det
ju vara tämligen enkelt att straffa dem som vägrar med
böter.

Börja titta efter 28 minuter i den här filmen.

avatar
Dunkelman

Poäng : 3412

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Robin Shadowes on Sat 29 Dec - 23:02

Dom kan hota med hur mycket böter dom vill för jag tänker ändå inte pröjsa dem. Vill dom sätta dödsspruttan i mig får dom väl komma hem och hämta mig, handboja mig och släpa iväg med mig till dödskliniken.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3905

Back to top Go down

Re: 50 000kr - för ett kullkastat liv!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum