PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Go down

PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  Stratiotes Iesous C on Tue 13 Sep - 23:48

PI publicerade detta alster angående kommunismens myt om att vara ett godhetens system:
http://politisktinkorrekt.info/2011/09/13/myten-om-kommunismens-godhet/

Då tror man att personen som författat överskriften även ska skriva om kommunismens brott och förföljelser av oliktänkande och lite av den varan får man, men vi får oss också reklam för satanisten Ayn Rand, som om Ayn Rand som representerar ett system som är lika avskyvärt som kommunismen då det rör sig om samma system, bara olika grenar av samma system/träd.
Man skulle kunna kalla det interna stridigheter.
Karl Marx var ju själv satanist:
http://horst-koch.de/joomla_new/content/view/134/145/

"Kul" att man kan framföra Randismen men man får absolut inte predika Gud på PI.

Jag tror att PI håller på och kapas av liberaler det känns inte som samma folk som det var förr, något konstigt har hänt, speciellt när man börjar publicera Rand, Rand och hennes sataniska idéer är ju bara "regurgitated satanism", satanism som man tuggat lite på, spyr ut och ber folk äta upp.
Nu är väl inte svenskar speciellt bevandrade i den mindf*ck som kallas Objektivism (officiella namnet på Randismen), men låt mig säga så här, personerna som sugs in i systemet våldtas mentalt av den spin som man den stenkorkade Objektivismen lägger på saker och ting, påminner starkt om pingstkulter i sin "zeal", där pingstkulterna höjer upp sina "pastorer" och falsk profeter som någon sorts guldkalvar som de öser pengar över (vissa av de har flera privatjetplan och ett flertal olika mångmiljon villor), så höjer Objektivisterna upp "förstånd" (reason) som deras gud, samma gud som Christer Sturmark dyrkar dock så saknar han det mesta av förstånd, kan iofs vara därför han dyrkar förståndet då han har så lite av varan (alltid kul att sparka på Sveriges ateisters kung då han tror sig vara hyperintelligent men har visat sig vara ignorant och okunnig om sakerna han kritiserar och framförallt inte intresserad av att göra egna efterforskningar i ämnet, men så är han humanist, inte direkt världens mest intelligenta kultister, avdankade popmusiker och internetbubblabedragare är väl inte direkt personerna man vill associera med, men tjäna pengar det vet de hur man gör, dock på ett omoraliskt sätt men så tror de endast på sina egna hemmasnickrade moraler, allting är relativt aye?).

Här en hel drös av kritik av den mindf*ck som Objektivism är (dock så är de inte riktigt lika "blunt" som jag är i frågan då jag inte anser att man försöka försköna sin kritik, speciellt inte av mentalt gift som Randismen):
http://www.noblesoul.com/orc/critics/

Här ett bra citat från en av kritikerna:
"What Rand promotes beyond anything else is personal freedom. Above justice. Above caring for your fellow man. Above trust. Above equality.

She also calls this rational. But taken to its logical extreme, Rand's is a society in which freedom trumps morality, greed trumps trust. If, on the way up, the strong crush the weak, that is survival of the fittest (the essence of Social Darwinism, a discredited philosophy from the Robber Baron era saying that animal natural selection also applies to humans.)"

som synes så var Rand irrationell och ond rakt igenom, och det är ett ideal som PI vill framföra?
Det är ju exakt den politiken som alliansen verkar genomföra, om vi då tar ett tankeexempel, om jag t.ex. anser att någon (vem som helst) inkräktar på min personliga frihet så betyder det att jag helt enkelt kan ta personen av daga, vilket skulle betyda att alla som är kritiker till den sanna Kristendomen med deras sätt att se på saker och ting kan dödas rakt av.
Dvs. hela Objektivismen/Randismen/Satanismen är korrupt och bankrutt.

Här en hedning som belyser det ur ett intressant perspektiv:
Ayn Rand: Godmother of Satanism

http://www.patheos.com/community/paganportal/2011/06/10/ayn-rand-godmother-of-satanism/

vad han missar dock är att hela den officiella "Kristendomen" är nerlusad av ulvar i fårakläder är inte direkt förvånande
och inte heller förvånande att de gör reklam för Rand, de är ju ulvar, det är det ulvar gör.
Bibeln varnar konstant om dessa ulvar i fårakläder, dock så är det endast en jätteliten minoritet som varnar om dessa ulvar i fårakläder.

Vidare är det värt att påpeka att Ayn Rand var flickvän till en av Rödsköldarna (Philip Rothschild). Ni som håller koll på globalisterna och NWO förespråkarna är väl bevandrade med Rödsköldarna.
https://www.youtube.com/watch?v=PJBLUQQ_a7g

dvs. det är nu mycket tydligare varför hon pressade hårt på dessa sataniska "ideal".
Vilket spån hon var den här Rand som man ser i ovanstående klipp, hon ser för övrigt ut som Helen Thomas (kommunisthäxa) och verkar vara lika vidrig som Helen Thomas.
Hon skulle läst mina bevis för Gud, tråkigt för henne att hon är död och i helvetet. Mina bevis för Gud är extremt rationella, hon likt alla andra ateister vågar inte läsa alla mina bevis för Gud för de trivs som ateister, där skon klämmer.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  Robin Shadowes on Wed 14 Sep - 0:01

Problemet med PI är att redaktionen är anonym och ansiktslös. Enda undantaget var "Gustav Janson" och numera möjligtvis Mats Degerlind. FT spelar med betydligt öppnare kort och måste därför vara svårare att infiltrera. Har även noterat att dom inte gillar kommentarer som handlar om NWO eller konspirationer i allmänhet. Därför kommer dom till skillnad från FT aldrig att granska Bilderberggruppen och liknande. Tror t o m FT har kört med Alex Jones i nåt enstaka fall, en man vars videos är strictly verboten på PI. Det kommer förmodligen aldrig gå att bevisa att PI styrs av rödsköldarna, dom ser till så att inga trådar går åt det hållet genom att använda sig av massor av bulvaner. Men det lutar onekligen åt det hållet.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  Stratiotes Iesous C on Wed 14 Sep - 0:25

Robin Shadowes wrote:Problemet med PI är att redaktionen är anonym och ansiktslös. Enda undantaget var "Gustav Janson" och numera möjligtvis Mats Degerlind. FT spelar med betydligt öppnare kort och måste därför vara svårare att infiltrera. Har även noterat att dom inte gillar kommentarer som handlar om NWO eller konspirationer i allmänhet. Därför kommer dom till skillnad från FT aldrig att granska Bilderberggruppen och liknande. Tror t o m FT har kört med Alex Jones i nåt enstaka fall, en man vars videos är strictly verboten på PI. Det kommer förmodligen aldrig gå att bevisa att PI styrs av rödsköldarna, dom ser till så att inga trådar går åt det hållet genom att använda sig av massor av bulvaner. Men det lutar onekligen åt det hållet.

Mats Dagerlind är ju bara gästskribent och får sina verk publicerade på PI, han är ju inte redaktionen.
Tveksamt att PI skulle styras av Rödsköldarna då skulle de inte gå ner i serverattacker och Rödsköldarnas egna hackers skulle tagit fram information om de hackers som attackerade deras "asset" och givetvis skulle deras namn publicerats på PI, de flesta hackers ägs ju av olika regeringar, maffior och organisationer som Rödsköldarna, t.o.m. de där anonymous eller vad de heter, de avslöjade sig ju när de använde: Mark 5:9 And he asked him, What is thy name? And he answered, saying, My name is Legion: for we are many. - "My name is Legion: for we are many", att använda the bad guys som sin slogan säger ju allt men folk är ju helt Bibelokunniga numera, men något fuffens är det på gång iaf.
FT har problemet med att ledaren för FT är chumpskyite, det är väldigt problematiskt då mannen är en notorisk lögnare och vänstertomte.
http://paulbogdanor.com/chomskyhoax.html
hur kan man lita på en kille som Chomsky som har 200 konfirmerade lögner i sina tal?
Tog upp det med honom men han ansåg inte att det var något problem. Alltså kan det då inte vara något egentligt problem med alla ensamkommande bedragare, alla lögnaktiga politiker och de lögnaktiga massmedierna?
Chomsky diggade ju Pol Pot precis som 68 vänstern. FT har sin slogan: Tidningen som inte skrivs av 68-vänstern!
vilken sorts vänster är det då? Nationalsocialist vänstern?
Gå igenom länken ovan, Chomsky är ju precis det som jag tror i stort sett hela Exilen är emot.

Det är ofta Chomsky färgat skräp på FT, som senast igår med den här artikeln:
Latinamerikansk motoffensiv ska utmana krigsländerna i FN
http://www.friatider.se/latinamerikansk-motoffensiv-ska-utmana-krigshetsarna-i-fn

"Venezuela, Kuba, Nicaragua, Ecuador och Bolivia samt tre små karibiska stater"
alla lirarna där är ju hardcore kommunister, på vilket sätt är dessa bättre än de som de slåss mot, det är ju pest eller kolera.
Korkade Sydamerikaner som fortfarande inte fattat att kommunismen är varför deras länder ser ut som de gör.
Annars oftast bra artiklar på FT men det smyger sig in vänsterpropaganda där.

Tror nästan man måste starta upp sitt egna, så man slipper ateistpropagandan, satanistpropagandan och vänstersmutset.
Fast det är väl därför vi är i exil, majoriteten av världen verkar ju följa någon av de 5 stora massideologierna:
ateism, katolicism, satanismen (betydligt fler är satanister utan att veta om det, liberalismen är ju en del av satanismen då de förespråkar samma rebelliska leverne och "frihet"), socialismen i alla dess vridna former och islam.
Klart de inte gillar folk som petar ovanstående grupper i ögat hela tiden.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  Robin Shadowes on Wed 14 Sep - 0:32

Vem av dom är det som är vänster-tomte? Dom har ju deklarerat att dom är konservativa och PI kallar dom för rasister, så då måste dom ju per automatik vara höger. lol!
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  Stratiotes Iesous C on Wed 14 Sep - 0:43

Robin Shadowes wrote:Vem av dom är det som är vänster-tomte? Dom har ju deklarerat att dom är konservativa och PI kallar dom för rasister, så då måste dom ju per automatik vara höger. lol!

Ledaren, minns inte vad han heter, står klart och tydligt att han är konservativ och diggar Chomsky.
Bara titta igenom alla skribenter så står det där.

Man är automatiskt höger, i vänsterns värld om man är "rasist", men det är ju för att de vill bli av med sitt bihang nationalsocialismen och fascismen som båda är vänsterideologier. Men vänstern är ju alla evolutionister och större rasistlära har väl aldrig funnits på den här planeten? De ser verkligen inte hur deras evolutionism är själva "beviset" för folks rasism. Läran lär ju ut att de svaga måste dö ut för att ge plats för de starka, det är ju evolutionismens kärna.

Vidare kan de ju som de flesta andra förgiftats av att leva i Sverige, vänsterpropagandan kommer ju från alla håll i Sverige, Sjupartiet, massmedia, skolorna, stora delar av musiken och filmerna den så kallade multimedian. Då kan det säkert vara lätt hänt att man får för sig att lögnaren Chomsky är något att ha, killen är säkert intressant att lyssna på och läsa, jag menar folk läser ju kommunist-Guillou med nöje, trots hans historieförfalskning, trots att han borde vara persona non grata och deporterad till Frankrike eller Norge. Men så styrs ju Sverige som man kan se av en massa vänsterslödder (som sagt mitt favorit svärord: slödder).

Men man kommer inte ifrån att de är massmordsideologer och har stöttat detta i hur många år som helst och borde vara personer som folk reagerar på när de hör deras namn då de läst vad tycker på riktigt och de lögner de måste använda för att försköna den lögn de representerar. Som sagt läs länken:
http://paulbogdanor.com/chomskyhoax.html

killen borde blivit tjärad och fjädrad för längesen.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  RL on Wed 14 Sep - 5:54

Stratiotes Iesous C wrote:Ledaren, minns inte vad han heter, står klart och tydligt att han är konservativ och diggar Chomsky.

Kan iofs vara så enkelt att FT endast diggar Chomskys kritik av amerikansk utrikespolitik, mitt intryck är annars att dom promotar Tea-party-rörelsen rätt kraftigt.

Vad gäller Ayn Rand på PI så var det i form av en krönika, kan vara så att den enskilde krönikören (som kanske inte ens tillhör redaktionen) hängt upp sig på det anti-kommunistiska, och inte har en aaaning om Ayn Rands övriga ståndpunkter ...men det är onekligen lite komiskt att Ayn Rand nämns på en SD-positiv sida :)
avatar
RL
Riksmarskalk

Poäng : 3256

Back to top Go down

Re: PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  Stratiotes Iesous C on Wed 14 Sep - 7:34

RL wrote:
Stratiotes Iesous C wrote:Ledaren, minns inte vad han heter, står klart och tydligt att han är konservativ och diggar Chomsky.

Kan iofs vara så enkelt att FT endast diggar Chomskys kritik av amerikansk utrikespolitik, mitt intryck är annars att dom promotar Tea-party-rörelsen rätt kraftigt.

Vad gäller Ayn Rand på PI så var det i form av en krönika, kan vara så att den enskilde krönikören (som kanske inte ens tillhör redaktionen) hängt upp sig på det anti-kommunistiska, och inte har en aaaning om Ayn Rands övriga ståndpunkter ...men det är onekligen lite komiskt att Ayn Rand nämns på en SD-positiv sida :)

Om så är fallet kan det kanske vara men det måste finnas kritiker av amerikansk utrikespolitik som inte förnekar folkmordet i Kambodja.
https://www.youtube.com/watch?v=ewIVvZt-Wg8
Även att använda lögner för att kritisera amerikansk utrikespolitik kan ju inte heller vara sättet att gå till väga på om man ogillar något, då är man ju inte
bättre än 68 vänstern. Det är ju mycket talking points från de man säger sig vara emot, blir bara konstigt. Nåväl får hoppas det är som du säger, även i det andra fallet,
så är det ju som du säger komiskt att man hyllar Ayn Rand just där. Får hoppas det är ett olycksfall i arbetet, minns en annan gång när man publicerade Michael Scheuer, de var inte
riktigt med på Michael Scheuers lite mer udda åsikter :D
Då försvann det ganska fort efter en utläggning om Michael Scheuers lite mer udda sidor:
http://www.ruthfullyyours.com/2010/11/25/inside-the-mad-mad-mind-of-michael-scheuer-appeaser-isolationist-anti-semite-and-america-hater/

"His popularity with war critics stems from his argument that Islamic terrorist attacks against the United States are in large part “blowback” against American meddling in the Middle East. "
det är lite skrämmande att folk på CIA vet så pass lite om islam att de kan häva ur sig sådan rappakalja, en snabbgenomläsning av koranen visar ju snabbt upp islams agenda, den agendan är så tydlig och så uttalad att förr så tog man aldrig med sig koranen ut i fält för att fienden inte skulle tillskansa sig muhammadanernas strategier.
Terrorism mot USA och andra är ju som vi här vet bara ett av de olika sätten de för krig på och det handlar ju inte om någon sorts inblandning i MENA politiken, det har ju allt att göra med islams agenda.

Men roligt är det att de slänger in Rand helt omotiverat, går väl alldeles utmärkt att känga ner kommunism utan att involvera mer än kommunismens sjuka frukter?
Hoppas de bara var okunskap, vilket det iofs skulle kunna vara internet har ju öppnat upp svenskarna inför hela världen och många "vackra ord" sägs av många som inte alls har
särskilt vackra motiv.

Där kommer det Bibliska rådet väl till pass: 1 Thessalonians 5:21 Prove all things; hold fast that which is good.

Bevisa allting och ta fasta på det som är gott. Klockrent råd, något som exilensarna faktiskt är bland de bättre på i Sverige av vad jag sett.
avatar
Stratiotes Iesous C

Poäng : 3995

Back to top Go down

Re: PI promotar Ayn Rand som motpol till kommunism?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum