Inte lätt å va sverigedemokrat.

Go down

Inte lätt å va sverigedemokrat.

Post  Aake on Sat 20 Aug - 11:46

Undrar vad det e för löss som håller på med sånt har.

SD-politiker utsatt för skadegörelse och hot

Publicerad i dag 13:25
En sverigedemokratisk kommunpolitiker i Eskilstuna utsattes natten till lördagen för skadegörelse i sitt hem. Någon eller några hade kastat in stenar genom vardagsrumsfönster och satt upp en hotfull lapp på ytterdörren.
– Det är fruktansvärt obehagligt. Jag tänker att den här gången gick det bra. Men om de kommer tillbaks, vad händer då? Det är fruktansvärt, säger SD-politikern till DN.se.

Det var strax efter klockan 03 natten till lördagen som politikern vaknade till ljudet av krossat glas. Två fönsterrutor krossades och en lapp med ett hotfullt meddelande sattes upp på ytterdörren. På lappen, som var fastsatt tillsammans med Sverigedemokraternas tidning, stod det skrivet att ”vi vet var ni bor”.
Polisen larmades till hemmet i Eskilstuna och tog upp en anmälan om olaga hot och skadegörelse. Det finns inga vittnen till händelsen och ingen har gripits misstänkt för brotten.

– Som handling räknat är det alltid extra allvarligt när det är riktat mot en politiker, eftersom det då blir det ett angrepp mot yttrandefriheten och mot våra grundläggande rättigheter, säger Eskilstunapolisens förundersökningsledare Robert Granbeck till DN.se.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/sd-politiker-utsatt-for-skadegorelse-och-hot
avatar
Aake
Gandaake Grå

Poäng : 3783

Back to top Go down

Re: Inte lätt å va sverigedemokrat.

Post  kapten havoc on Sat 20 Aug - 18:58

Gissar på AFA de är terrorister som sysslar med sånt här. Jag gissar på att SD just fått ett antal nya väljare finns inget folk avskyr mer än sånt här.
avatar
kapten havoc

Poäng : 3130

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum