Planerna för Sveriges undergång.

Sida 2 av 2 Föregående  1, 2

Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Sv: Planerna för Sveriges undergång.

Inlägg  Ådärkomdenja i sön 26 aug - 19:27

Min favoritpizzeria i Sverige, ägs och drivs av en ex-jugge och en turkkurd....!!! :O

Jag känner dom båda mkt väl, arbetssamma killar, med fruar som arbetar i vården - båda
tar avstånd från rövhåleriet som dom härstammar från - väl anpassade i det absurdistanska
samhället.

Det finns m a o undantag, gudskelov.
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4271

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty "DN erkänner sin roll i att krossa Sverige kulturellt"

Inlägg  Dunkelman i tis 5 mar - 7:59

DN erkänner sin roll i att krossa Sverige kulturellt
av Andreas Persson

"1 mars 2013
I en anmärkningsvärd artikel i DN daterad till den 1 mars 2013 erkänner man sensationellt nog sin roll i omdaningen av den svenska kulturen. Det var CCF – Congress for Cultural Freedom – som stod för samordningen av den operation som skapat dagens modernistiska skräpkultur, som varit en förutsättning för det 40-åriga fysisk-ekonomiska sammanbrott som nu börjat uppmärksammas på bred front i och med eurokrisen och liknande.

DN:s Jens Kärrman skriver under rubriken "Tingsten medlem i CIA-organisation" bland annat:

"DN:s legendariske chefredaktör Herbert Tingsten påstås ha stått närmare den amerikanska underrättelsetjänsten CIA än vad som tidigare varit känt. Uppgifter i P3 Dokumentär tyder på att Tingsten hade täta kontakter med CIA:s propagandaorganisation CCF.

Under kalla krigets kallaste dagar satsade den amerikanska underrättelsetjänsten CIA stora resurser på propaganda i Europa. Pengar slussades bland annat via organisationen Congress for Cultural Freedom (CCF). DN:s legendariske chefredaktör Herbert Tingsten har i sina memoarer beskrivit att han åkte på ett möte med CCF i Bryssel, men att konferensen var så tråkig att han tackade nej till senare inbjudningar.

Men P3 Dokumentär presenterar uppgifter som tyder på att Herbert Tingstens kontakter med organisationen var tätare än vad han själv medgett. Dokument som forskaren Mikael Nilsson hittat i amerikanska arkiv visar att Tingsten var med vid mötet 1950 och även blev invald i CCF:s internationella sekretariat.
...

Det har inte gått att finna några bevis för att någon av de svenska författarna och intellektuella visste om att den amerikanska staten stod bakom organisationen.

Herbert Tingsten var professor i statsvetenskap från 1935 till 1946 då han blev chefredaktör på Dagens Nyheter, en post han stannade på i 13 år."

Det är märkligt att det som vi publicerat, bland annat i en kampanjtidning som trycktes 2004, nu helt plötsligt inte är "konspirationsteorier" utan omskrivs på det berömda "som-alla-vet"-manéret. Det är ju lite intressant, minst sagt, att CIA finansierade en kampanjorganisation, CCF, som hade som uppgift att förgifta den europeiska kulturen. Att Tingstedt av alla människor medverkade aktivt, och ljög om det, är inget som vi skrivit om, fast det passar bra in i mönstret.

CCF:s officiella, fast på den tiden (1950-92) hemliga, uppdrag var att bekämpa kommunismen. I verkligheten var deras arbete att underminera den framgångsrika västerländska kulturen. Sociala missfoster som Arendt och Adorno användes för att, under förevändning att man angrep Stalin och Hitler, angripa människor som Lincoln och FDR. Ledarskap blev nu kallat fascism. Den "auktoritära personligheten" förbjöds de facto. De människor som lett kampen mot slaveri och fascism, från Indien till USA, från Tyskland till Japan, blev nu de facto "fascister" enligt den nya ordningen.

Om detta låter "konspiratoriskt", så fråga dig själv: Trodde du att DN:s Tingstedt var en utländsk agent? Dåså, sluta barnsla dig och inse att "konspirationen" inte bara finns, utan faktiskt ligger bakom varje större skeende i historien, till det bättre, eller – som i det här fallet – till det sämre. Utan kampanjen för skräpkultur à la Melodifestivalen anno 2013 istället för klassisk kultur, hade inte befolkningen varit dum nog att rösta på dem som sitter i riksdagen idag, och krisen hade varit löst.

Trestegslösningen finns och kan användas. Den bästa artikeln från den nämnda masstidningen anno 2004, att läsa för att begripa detta är "Vilken verkan gör kulturen?". Läs gärna hela tidningen här.

I de allra flesta länder i Västeuropa så använde man sig främst av de vänstermänniskor som visat prov på en särskilt degenererad karaktär, och grundade "privata" tidningar som skulle sprida den nya kultur som alla nu känner till som den självklart dominerande populärkulturen. På grund av Sveriges kulturella särprägel och centralstatens traditionellt starka ställning, använde man här istället främst de statliga institutionerna för att genomdriva detta. Människor som Tingsten var undantag men nog så viktiga. I skapandet av en ny kultur krävs att "höger" och "vänster" samarbetar för att uppnå "konsensus".

Jag återger här en artikel av Ulf Sandmark från vår CCF-tidning från 2004 som förklarar "vad som hände i Sverige" (sidan 11). Märk väl att vi nämner CCF vid dess riktiga namn – Sexkongressen för kulturell fascism – för det var det det handlade om.

"Den säregna självmordsdrivande kultur, som Sexkongressen för kulturell fascism skapade för det kalla kriget, blev snart den dominerande kulturen i Västeuropa. Sverige var inte med i Nato och inte heller ockuperat, men nästan lika hårda nypor användes för att påtvinga svenskarna den sinnesjuka modernismen och existentialismen.

Denna bisarra kultur, som hade gjort en paus under beredskapsåren, hade funnits i konstnärskretsar sedan Strindbergsstriden och slagit igenom med Stockholmsutställningen 1930, men blev från 1950-talet en statligt styrd kultur. Svenska folket fick uppleva hur 'finkulturen' alltmer dominerades av obegripliga tavlor, teaterstycken och musik. Modern konst kunde man undvika genom att inte titta på tavlorna på väggarna i offentliga byggnader, men med den moderna musiken var det värre. Eftersom få ville höra eländet infördes systemet att varje konsert skulle ha ett nyskrivet stycke just före pausen. Ingen skulle komma undan denna medvetet fula musik genom att antingen komma för sent eller smita hem i pausen. Dessutom prackades den moderna olåten på den klassiska kanalen P2 när musikradiokanalerna startade.

Det tydligaste exemplet på den påbjudna nihilismen och existentialismen, som predikade livets meningslöshet, historielöshet, framtidslöshet och en allt överskuggande livspessimism, var Ingmar Bergmans filmer. Varje år fick svenska folket ta ställning till en ny sinnesrubbad Bergmanfilm, som gjordes populär med några artistiskt kamouflerade porrscener. Denna 'svenska synd' gjordes känd i hela världen allteftersom pornografin blev värre.

Samtidigt som 'finkulturen' blev alltmer obegriplig, lanserades en lallande, skrällande och iögonfallande 'populär' kultur med skivspelarna, statens nya propagandamedium TV och nya radiokanaler, svensktoppen och tio i topp. Samma sak hände med skolan. Utbildningen breddades helt riktigt men tömdes på innehåll. Det var Fabiansällskapets, H.G. Wells och Bertrand Russells övermänniskoidéer som slog igenom med hjälp av svenska 'övermänniskor' som Alva och Gunnar Myrdal. Kulturen skulle göras obegriplig eller innehållslös, utom för den informerade eliten. Det var samma förmynderi 'för människornas bästa' som Myrdalarna hade utövat genom att, i 'folkhygienens' namn, låta sterilisera eller låsa in tusentals människor.

Inom socialdemokratin är det mycket tyst om ideologin bakom Myrdalarnas 'sociala ingenjörskonst', liksom om deras lärjunge Olof Palmes ungdomstid. Det som Dulles gjorde efter Roosevelts död, när han enrollerade nazistnätverk i CIA och Nato, har sin parallell i den svenska kommunistjakten i det kalla krigets begynnelse. Kommunisterna kartlades av fackets ombud för det nazistyrda inrikesspionerande IB. Här, och i andra antikommunistiska internationella CIA-projekt, uppstod Olof Palmes samarbete med den socialdemokratiska arbetarrörelsen i Sverige.

Den s.k. terrorbalansens hot om ömsesidigt garanterad kärnvapenförintelse skrämde en alltmer maktlös och skräckfylld befolkning till att fly in i den svenska 1950-talsidyllen, med nya prylar, kärleksfantasier och en självcentrerad existentialism. Sverige hade ett gynnsamt läge med en oskadd befolkning och ekonomi på högvarv. Marshallhjälpen, återuppbyggnaden av Europa och det av Roosevelt på konferensen i Bretton Woods skapade internationella finanssystemet höll spekulanterna i schack och tillät att den reala ekonomin prioriterades. Det skapade en snabb tillväxt och välfärd för första gången för breda lager av den svenska befolkningen.

Men den moderna kulturen skapade en konflikt, som fortfarande är olöst. En kultur som stimulerar till självmord kan inte producera en sådan välfärd. Var finns den kärlek, fantasi och tankemöda som är grunden till uppfinningar och naturvetenskapliga upptäckter? All produktion och konsumtion har gjorts till en fråga om funktion, avklädda på alla högre estetiska värden.

Den nihilistiska funktionalismen upphöjde det fula till högsta norm och gamla kulturskatter röjdes undan i alla svenska städer, där man hade råd att bygga Domusvaruhusens fyrkantiga köptempel. Livets milstolpar blev den nya bilen, TV-apparaten, campingbordet eller den nya lägenheten i ett andefattigt konsumtionssamhälle, som medel- och överklassens ungdomar sedan revolterade mot genom att börja hata industriell produktion och yrkesarbete.

Den haschdimmiga vänsterrevolten fortsatte in i alltmer inåtvänt flum och tillväxtfientlig ekologism, och när nu en ny, likaledes nihilistisk, nyliberal högervåg blommat upp och kraschat med IT-bubblan, återstår inte mycket av den produktionsförmåga som skapar välfärden. LaRouches nya ungdomsrörelse accepterar inte att gå under i denna postindustriella samhällskris. Dessa ungdomar tänker stoppa den fascistiska ekonomiska nedskärningspolitiken, genom att riva upp dess fascistiska kulturella rötter."

Att den ledande liberala skribenten i landet nu visar sig ha varit "på deras sida" hela tiden skadade ju inte den socialistiska "antikommunistiska" saken, utan hjälpte säkert till. Hur mycket de svenska "konspiratörerna", såsom Bergman, Palme, Myrdal och Tingsten, visste om den roll de spelade, är ju svårt att veta. Klart är att de inte körde med helt öppna kort och att resultatet blev det avsedda. Kulturen är död."

http://www.larouche.se/artikel/dn-erkanner-sin-roll-i-att-krossa-sverige-kulturellt
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 3929

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Att planera för Sveriges undergång

Inlägg  Skribenten i lör 16 nov - 16:31

Godlördag bästa läsare!

”Att planera för Sveriges undergång”, - kommer ursprungligen från den sedan länge nedlagda tidskriften ”Fri Information” årgång 5, nummer 1 år 1996. Det var jag, Skribenten som sammanställde texten till artikeln varvid källorna hämtades bl a från (Fö 1992:93 & prop 1993/94:94) samt (SOU 1993:89), som alltså handlade om ämnet ”massflykt”.  
     
I samband med ansvarige utgivarens bortgång, läkaren Eva Bergqvist i okt år 2003, lades tidskiften ner för alltid. Inga utav skriftställarna namngavs i tidskriften utan det var Eva Bergqvist som lyftes fram. Ännu har jag ett ex kvar i en kartong utav nyssnämnda nummer.

Någon stans, jag minns ej när, lade jag senare upp artikeln på någon forumsida - varvid den  överraskande och glädjande spridit sig till andra forumsidor & bloggar. Några länkar i mängden:

(1) - http://www.pr-publishing.com/1234/planerna-for-sveriges-undergang.pdf

(2) - http://www.bgf.nu/forsvar/forsvar-ovrigt-massflykt.htm

(3) - http://www.yumpu.com/sv/document/view/20307780/planerna-far-sveriges-undergang-1-allmant-och-pr-publishing

(4) - http://demokratbloggen.blogspot.se/2011/08/planerna-for-sveriges-undergang-2.html

(5) - http://snaphanen.dk/2012/09/17/sondagskronika-egen-hard-ar-inte-din/

(6) - http://varstundisverige.blogspot.se/2011/01/blandat-fran-absurdistan.html

Visst har de folkvalda snappat upp det gamla inlägget  - ”Att planera för Sveriges undergång”. Men de struntar i den.  

Globaliseringsrådet
Någon som läst ”Globaliseringsrådet” 30-tal rapporter? Av rådets slutrapport (Ds 2009:21) framgår följande:

”Globaliseringsrådet tillsattes av regeringen i december 2006 för att analysera och komma med förslag om hur Sverige kan hävda sig väl i en tid av fortsatt globalisering. Rapporten heter ”Bortom krisen”. Vi har inte sett som vår uppgift att ha åsikter om hur den nu pågående, akuta
ekonomiska krisen ska hanteras. Däremot uppfattar vi att krisen har gjort vårt arbete viktigare. Dels visar den hur snabbt ett läge kan förändras och därmed vikten av omställningsförmåga. Dels kan krisen leda till att marknadstillväxten, när den väl återkommer, blir lägre än vi som nation vande oss vid under åren före krisen. Det understryker angelägenheten av åtgärder som stärker Sveriges konkurrenskraft och förmåga att attrahera investeringar och kompetenta människor”.

”Vår rapport är en enträgen uppmaning till det politiska systemet och hela samhället att ge frågor om Sveriges konkurrenskraft, omställningsförmåga och attraktivitet högre prioritet. Sverige har en grundläggande styrka, men vår egen ekonomiska historia visar att vi också är sårbara. Vårt beroende av några få framgångsrika exportföretag är stort. Vi måste få fler företag som vågar växa. Vi måste satsa mer på kunskap, vår tids mest avgörande produktionsfaktor. Vi måste se till att ny kunskap oftare omsätts till produktion i Sverige. Vi måste få en arbetsmarknad som i högre grad kombinerar trygghet med flexibilitet.

”Vi måste stärka de strukturer som gör att Sverige håller samman också under påfrestningar. Vi måste göra Sverige mer känt också i länder långt borta. Vi måste se till att statsledningen i en föränderlig tid har tillgång till bästa möjliga beslutsstöd. Om vi inte tar itu med de problem vi har kan nästa kris slå ännu hårdare än den här. Vi måste ha insikten att konkurrensen på världens marknader ofta är stenhård, liksom tävlan om investeringar och rekryteringar. Men Sveriges förutsättningar att klara sig bra finns där, om vi spelar våra kort väl”.

”Vårt uppdrag handlade om Sverige, men vi har förenats i vår övertygelse att globaliseringen i grunden är bra för världen. De utmaningar som mänskligheten står inför kan bara lösas tillsammans. Det gäller inte minst klimatförändringarna. Globalisering handlade, när begreppet myntades, mycket om vidgade marknader. Nu växer insikten om att globalisering står för så mycket mer. Den kan, rätt hanterad, ge minskad fattigdom och tränga undan hunger och hopplöshet. Den kan öka möjligheterna att gränslösa idéer om mänskliga rättigheter och demokrati sprids och slår rot där de hittills varit bannlysta. Den kan öka förutsättningarna för att världens folk samlar sig till samordnade insatser för en hållbar utveckling på vår gemensamma planet”. [. . .]

Av rubrikerna nedan i rapporten framgår att:

5.8 Det är bra att Sverige vidgar möjligheterna till arbetskraftsinvandring

6.4 Invandring ger utvecklingskraft – centralt att integrationen fungerar.


Så ligger det till - läs och begrunda denna underliga rapport på 115 sidor (Ds 2009:21), fylld av floskler med Lars Leijonborg som ordförande. Det är ett lotsas spel som pågår sedan länge. Vad blev resultatet av arbetskraftinvandringen?? Icke att förglömma den svårförståeliga ”integationen”.  

Av den senare motionen 2010/11:Ub351, förkippad med ”resultatet” utav Ds 2009:21 - framgår bl a:

”Fortsätt att satsa stort på forskning och innovation. Sverige ska vara Kunskapslandet, som också marknadsför sig som landet med Nobelpriset och forskningssatsningar i världstopp: ”The Knowledge Nation”, som också har förmågan att omsätta vetenskapliga resultat till produktion, ”The Land of Innovation”. [. . .]

Det är min uppfattning att det inte är meningen att våra folkvalda någonsin skall leverera något som helst vettigt resultat som leder till ett framgångsrikt Sverige.

mvh/Skribenten
Skribenten
Skribenten

Poäng : 3251

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Sv: Planerna för Sveriges undergång.

Inlägg  Ådärkomdenja i mån 25 nov - 10:02

Nu slår Sverige alla tiders rekord, via massimporten av syriskt slödder, 95% av lycksökarna från detta arabland väller in till Sverige, ivrigt påhejade av moderÖderna, som måste vara det mest landsförrädiska parti som bluffat sig till maktens köttgrytor.

http://www.aljazeera.com/indepth/features/2013/11/sweden-refugee-policy-sets-high-standard-2013112485613526863.html
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4271

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Debattör varnar i Avpixlat för att svenskars villor kan beslagtas för att omvandlas till asylboenden.

Inlägg  Skribenten i sön 27 sep - 15:44

Det handlar om EXPROPRIERING i stor skala av svenskars egendom!

Den S-märkte debattören Johan Westerholm varnar nu på sin blogg (Avpixlat) för att regeringen under den rådande asylanstormning (eller folkvandringen som Westerholm mer korrekt kallar den) kan komma att damma av ett gammalt lagförslag från 1990-talet som gör det möjligt för Migrationsverket att beslagta svenskars villor och sommarstugor för att använda dessa som asylboenden.

Länk1: http://www.pr-publishing.com/1234/planerna-for-sveriges-undergang.pdf

Länk2: http://www.bgf.nu/forsvar/forsvar-ovrigt-massflykt.htm

Inom den "Sverigevänliga folkrörelsen" har den statliga utredningen SOU: 1993:89 “Massflykt till Sverige av asyl- och hjälpbehövande” länge betraktats med stor oro då den ger Migrationsverket långtgående befogenheter att kasta ut folk från sina bostäder och sommarhus om asyltrycket skulle bli tillräckligt stort och befintliga boenden inte förslår till att inhysa alla. Trots att det alltså handlar om en färdig statlig utredning som gått på remiss har nyss nämnda oro bland de Sverige vänliga ändå avfärdats som en konspirationsteori. Socialdemokratiske Johan Westerholm menar dock nu att den situation som beskrivs i utredningen är här och att ett lagförslag baserat på den måste ses som en fullt tänkbar realitet.

Utredningsmannen föreslår vidare att en fastighet eller del av fastighet som tillhör annan än staten genom rekvisition får tas i anspråk för att tillgodose behovet av lämpligt belägna och utformade lokaler för utredning och inkvartering. En sådan rekvisition förutsätter att regeringen gett tillstånd till den. Utredningsförslaget har remissbehandlats och ärendet bereds för närvarande inom regeringskansliet.

Utredningen kom i spåren av den anstormning av asylanter som kom till Sverige från det forna Jugoslavien i början av 1990-talet. Den medförde en enorm belastning på det svenska samhället, belastningar som delvis kvarstår än idag, trots påståenden om motsatsen. Personer med asylbakgrund i Balkan har fortfarande en noterbart lägre sysselsättningsgrad än etniska svenskar.

Från politiskt håll ville man skapa en bättre beredskap inför en eventuell framtida asylanstormning av ännu större magnitud. Lagförslaget ansågs dock av den dåvarande regeringen Bildt och efterföljande regeringarna Carlsson och Persson som så kontroversiell att man inte tordes gå vidare med ett lagförslag. Det finns dock inget som hindrar att den dammas av och omsätts i skarp lagstiftning nu. Johan Westerholm ser tvärtom detta som ett troligt scenario om asyltalen fortsätter som nu men tusen eller flera asylsökande varje dag. [. . .]

Lagförslaget (SOU: 1993:89) presenterades redan för 20 år sedan i Exilen.

Mvh/ Skribenten
Skribenten
Skribenten

Poäng : 3251

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Sv: Planerna för Sveriges undergång.

Inlägg  Dunkelman i sön 27 sep - 18:48

Ja, exproprieringsscenariot framlade jag för mina vänner för cirka tio år sedan. Då hördes hånskratt - idag kan jag skönja ångesten i deras ansiktsuttryck...när frågan dryftas. Själv är jag mentalt förberedd på att staten, helt skamlöst, inom en snar framtid kommer att ta till sådana åtgärder.
Marxism i en ny skepnad. Kulturmarxismen har banat vägen för den här vidriga förvandlingen, vilken pågar mitt framför våra ögon, men som alltför få har uppmärksammat och förstått allvaret i. Nu är det nästan för sent att vakna. Vet ej
Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 3929

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Det sovande folket

Inlägg  Ådärkomdenja i fre 2 okt - 11:22

Det blir en bister radhuschock för 87:an Kålrot, medelsossen, när Idyllien visar sig i absurdistansk tappning.
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4271

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Sv: Planerna för Sveriges undergång.

Inlägg  Ådärkomdenja i fre 6 nov - 17:54

Nu har justitie- o integrationsministern, dvärg-Morgan Johansson, offentligt bekräftat att måttet är rågat, det finns inga sängar/sovplatser i Absurdistan, Sverige ÄR FULLT. Vilket normala, icke hjärntvättade 7Partister, vetat sen länge, nu vet man att inte ens tältläger förslår i den våldsamma anstormning, som nu ökat till orkan, sedan andra "öppna-ditt-hjärta-landet" Tyskland gjort en tvärgir, stänger gränserna och låter invällare fara vidare, plus att alla afghaner skickas hem, som asylsnyltande illegal-immigranter.

Dock stänger Sverige inte gränserna. "Det är polisens sak att bedöma", säger klåparen/bakpotatisen Löfven, vilket upprepas av hans mini-papegojor i regeringen. vilket inte är en regering i traditionell bemärkelse, man överlåter beslut till myndigheter m fl, och anarki råder inom viktiga områden.

Och, miljötalibanerna, regeringskollegan, låter sig icke nedslås. En fjortis-"expert" har via SVT fått fritt spelrum, och basunera ut deras nya idé, att Svensson skall få 2000:- per individ/rum, för att privat upplåta utrymme i sin bostad. Jag tror inte det kommer att effektueras. Medel Svensson vill inte ha in ens närmaste grannen, vill dra igen dörren, låsa, slå sig ner i TV-soffan och dra en sexpack framför TV:n, njuta av Bonde söker fru, och vara ifred, samt planera för nästa vaxning av Volvon på radhusuppfarten, det är Svensson liv. Ingen djävel över bron, mitt hem är min borg, litar jag på. Att grönmögel-kommunister släpper in en del invällarpack får man dock räkna med.

Moderatern kräver idag att gränsskydet införs, men får mothugg. Att världens sämsta polis, företrädda av sossegangstern Dan Kräkman-Eliasson skall reagera är för mycket begärt. Han är en politruk som springer sosseärenden till 100%, inget annat.

Sverigedemokraternas analys och varningar helt uppfyllda. Och fortsatt handlingsförlamning borgar för en fortsatt upplösning av Sverige. Som vädjat till EU, att få exportera flyktingar till andra EU-länder. Danmark har offentligt hånskrattat, via ministrar och debattörer. "Ta hand om den skit ni själva skapat", lyder det. Till den "humanitära stormakten", nu landet med slaktmask på det nationella trynet.
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4271

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Sv: Planerna för Sveriges undergång.

Inlägg  Dunkelman i mån 9 nov - 20:50

Löfven borde tvingas att titta på detta - om och om igen... arg  

https://youtu.be/44vzMNG2fZc

Dunkelman
Dunkelman

Poäng : 3929

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Sv: Planerna för Sveriges undergång.

Inlägg  Robin Shadowes i mån 9 nov - 22:20

Dunkelman skrev:Löfven borde tvingas att titta på detta - om och om igen... arg  

https://youtu.be/44vzMNG2fZc


Eller ännu hellre flyga lågt över zombiehoperna med helikopter och sakta hissa ner Löfven och sedan skära av repet och flyga iväg. Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 2166231496
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4427

Till överst på sidan Gå ner

Planerna för Sveriges undergång. - Sida 2 Empty Sv: Planerna för Sveriges undergång.

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Sida 2 av 2 Föregående  1, 2

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet