S förbud misslyckades - AFS Valfinal i Kungsängen - genomfördes välbesökt

Go down

S förbud misslyckades - AFS Valfinal i Kungsängen - genomfördes välbesökt

Post  observera_verkligheten on Sat 8 Sep - 7:04

Karin Wanngård, finansborgarråd i Stockholms stad beslutade att häva Alternativ för Sveriges avtal om att hyra Kungsträdgården den 7 september. Efter diskussion fick AFS som plötsligt förbjudits hålla sin valfinal på stora scenen, så kunde ändå AFS valfinal hållas i Kungsträdgården framför stora scenen.

Valfinalen i Kungsträdgården efter 50 möten runt om i landet var välbesökt med folk i hela landet. Valfinalen hölls med flera olika talare (bl a fd SD politikerna Jeff Ahl och fd SDs partiledare Mikael Jansson) och höll på i flera timmar. Det verkar onekligen som AFS (trots att de varit smutskastade i media och att partiet bara funnits i 6 månader.) har en hygglig chans att göra en skräll och komma in riksdagen redan nu på första försöket,

Ni som missade AFS valfinal i Kungsträdgården igår fredag kan se den på nedan länk:
https://www.youtube.com/watch?v=MUFvEEh9IvM

observera_verkligheten

Poäng : 195

Back to top Go down

S förbud misslyckades - AFS Valfinal i Kungsängen - genomfördes välbesökt

Post  observera_verkligheten on Sat 8 Sep - 7:27

Att såsom ledande socialdemokrater såsom finansborgarråd Karin Wanngård, i Stockholms stad försöka förbjuda detta AFS valfinalsmöte i Kungsträdgården är ju allt annat än demokratiskt. Att försöka stoppa ett konkurrerande partis grundlagsskyddade mötesfrihet och yttrandefrihet är helt enkelt odemokratiskt.

Alternativ för Sverige (AFS9 är ju ett demokratiskt parti som precis som sin motsvarighet i Tyskland, Alternativ för Tyskland (AFS). Bägge partierna har växt för att allt fler inser att nu behövs en helt annan begränsad och hållbar invandringspolitik istället för bägge länders kravlösa massinvandringspolitik. Sett till antal invandrare per skattebetalare har dock Sverige tagit emot betydligt fler än än Tyskland. Merparten av de hundratusentals invandrare som kommit till Sverige, är såsom de 9000 afganska männen, ekonomiska invandrare från avlägsna länder och har passerat många säkra länder för att nå avlägsna Sverige och dess lockande kravlösa skattefinansierade bidragssystem som de fått information om.

observera_verkligheten

Poäng : 195

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum