Aborträtten blir nästa omsvängning

Go down

Re: Aborträtten blir nästa omsvängning

Post  Max Ronalds on Tue 6 Feb - 7:11

https://www.expressen.se/noje/nu-berattar-kisse-har-gjort-flera-aborter/

Kissie och liknande bloggbrudar kommer göra en U-sväng som får Katerina Janouch att framstå som Hitler Jugend-medlem, eller medelålders Afghanistan-aktivist (oklart vilken metafor som passar bäst). Varför kommer Kissie bli abortmotståndare? Därför att Kissie även om ett par årtionden kommer att behöva ett mansöverskott för att kunna förverkliga sig själv. Hon och liknande queenbees kommer föda en eller två döttrar som de kan exponera maximalt på sina bloggar och sedan kommer de inte vilja att några andra ska få det privilegiet. Vi ska föda döttrar, ni ska föda söner. Feministerna kommer inte kunna promenera över Königsbergs broar. Och aborträtten kommer ryka, jag lovar. Det finns inte en chans att nuvarande makthavare accepterar ett framtida kvinnoöverskott. https://www.theglobeandmail.com/life/parenting/new-prenatal-tests-for-parents-gets-mixed-feelings/article37570374/


Last edited by Max Ronalds on Fri 11 May - 4:54; edited 2 times in total
avatar
Max Ronalds

Poäng : 3306

Back to top Go down

Re: Aborträtten blir nästa omsvängning

Post  Max Ronalds on Thu 8 Feb - 3:31

Max Ronalds wrote:Det finns inte en chans att nuvarande makthavare accepterar ett framtida kvinnoöverskott. https://www.theglobeandmail.com/life/parenting/new-prenatal-tests-for-parents-gets-mixed-feelings/article37570374/

Det här kan jag tänka mig att gravida kvinnor kommer att kunna söka dispens för: http://archive.is/tg2Nk

Att landstingen skulle finansiera könsselektiva aborter, glöm det. Det. Kommer. Inte. Inträffa. Problemet är bara att det kommer vara omöjligt att bevisa huruvida det rör sig om en "kondomen sprack-abort" eller om en abort utifrån preferens för ett visst kön, och därför kommer hela aborträtten som en gång i tiden omhuldades av den progressiva vänstern att avskaffas.

avatar
Max Ronalds

Poäng : 3306

Back to top Go down

Re: Aborträtten blir nästa omsvängning

Post  Max Ronalds on Fri 9 Feb - 7:01

Helt ärligt så har jag så pass "låg verklighetsuppfattning" att jag inte vet hur pass stor del av läsarna i den här tråden som reagerar på klippet med Margot Wallström ungefär såhär:

"Öhhhhhh, Margot Wallström pratar om heroin, hahahahahaha, vad har det med abortera och göra? Snacka om särpräglad personlighet!!!!! *LOL*.

Men jag utgår från att det finns en minoritet som inser att det hon högfärdigt säger om heroin sammanfattar nuvarande makthavares syn på könsselektiva aborter. De vill inte att de ska genomföras. För det kommer oundvikligen leda till att det föds fler döttrar än söner. Och det är ett hot mot vår nuvarande demokrati. Och därför kommer nuvarande makthavare att göra precis som de gjorde med narkotika; de kommer att förbjuda könsselektiva aborter. Vad som är en "könsselektiv" abort kommer dock inte gå att definiera; därför kommer hela aborträtten att avskaffas. Det här är en av mina absolut viktigaste politiska förutsägelser, för den ger vänstern en chans att i god tid bygga upp en motstrategi (jag bjöd högern på samma strategiunderlag genom att korrekt förutspå att gängkonflikterna skulle utvecklas till ett fullskaligt inbördeskrig).
avatar
Max Ronalds

Poäng : 3306

Back to top Go down

Re: Aborträtten blir nästa omsvängning

Post  Max Ronalds on Sun 25 Mar - 4:50

Nu inleds kampanjen. Men det kommer dröja en bit in på 2020-talet tills det här blir politik. Och feministerna kommer inte fatta någonting.

https://www.expressen.se/kronikorer/clara-lidstrom/det-ar-dags-att-vi-ocksa-inkluderar-manniskor-med-downs-syndrom-i-berattelsen-om-mangfald/

Ändå ska dessa barn sorteras bort från vår verklighet. Den mest sofistikerade fosterdiagnostiken gör att det blir lättare att upptäcka Downs syndrom – och därigenom aborteras fler sådana foster. Den nya metoden kallas NIPT och det enda som behövs är ett blodprov från mamman, för att med mycket hög säkerhet få reda på om barnet bland annat har en kromosomavvikelse. Om den här utvecklingen fortsätter skulle vi kunna hamna i samma situation som vårt grannland Danmark, där det snart inte föds några barn alls med Downs.

...

Nu stundar ett valår där mångfaldssamhället är en princip som politiker vill slå vakt om. Jag tycker att det är dags att vi också inkluderar människor med Downs syndrom i den berättelsen. De bidrar till i vårt samhälle i allra högsta grad och vi har inte råd att vara utan dem.

Mångfaldssamhället=polyandri.

Det är inte mongona som de här människorna är rädda för ska aborteras. Det är pojkarna.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 3306

Back to top Go down

Re: Aborträtten blir nästa omsvängning

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum