Hjärndöda feminister

Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i ons 17 aug - 21:44

Etniskt svensk feminist exemplifierar könsmaktordningen med incident på välfärdsinstitution där inga människor borde tvingas befinna sig:

DEBATT. Min sjuåriga dotter har ett ärr i pannan. En livslång påminnelse om vad som händer när en tjej säger nej till någon av manligt kön.

Vad som hände? En pojke på fritids ville ha hennes boll, hon sa ifrån och han slog en spade i huvudet på henne. En helt vanlig lågstadieincident, tänker ni. Sådant händer hela tiden.

Och ansedd som en liten incident gav den heller inga direkta konsekvenser. Ingen vuxen sa till pojken att det var fel att ta saker eller att använda våld vid ett nej. Ingen stärkte heller min dotter i att hon har rätt att säga nej och att resultatet av ett nej aldrig får vara våld.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article23358283.ab

Om det var min dotter hade jag uppfostrat henne att det är rätt att slå tillbaka. Karatelektioner för småbarn kanske är lite överambitiöst, men en box på näsan hade varit välförtjänt för en äckelpojke som misshandlar flickor. Vad gör etniska svenskar med sådana flickor? De trycker en ADHD-stämpel i pannan på dem och tvångsmedicinerar dem med amfetamin.

Vad händer med en polis som stoppar in handen innanför bh:n på en 12-årig flicka för att beslagta hennes iphone under förevändningen att hon kanske har utsatts för ett brott? Etniska svenskar. Världens snällaste människor. Tar alltid ställning för den svaga.

När det kommer till svinaktiga inviter på offentliga platser tycker jag inte våld är befogat. Då tycker jag det räcker med en spottloska i ansiktet. Som i videon där en ung man frågar kvinnor om han får slicka deras fitta. Under omvända omständigheter så är det ju faktiskt bara lite charmigt. Humor. Tummen upp. In med det i facebook-flödet bland grillbilderna och Avpixlat-artiklarna.

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i lör 10 sep - 18:57

http://www.dn.se/kultur-noje/katarina-wennstam-dags-att-stifta-hardare-lagar-mot-dem-som-sprider-hamndporr/

En man som får många kvinnor på fall är beundransvärd, respekterad, cool. En kvinnokarl.

Player. Hingst och Don Juan. En häradsbetäckare, en Casanova, fittmagneten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_XII_of_Sweden
https://en.wikipedia.org/wiki/António_de_Oliveira_Salazar

En man som kallas alfahanne eller tupp kan det förvisso snackas om, men på ett sätt som höjer hans status. Ryktena förstör inte hans karriär, inte hans studietid, inte hans chanser hos det motsatta könet. Snarare tvärtom.

https://www.flashback.org/t2024504
https://www.flashback.org/t1443243
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i lör 15 okt - 7:05

http://www.dn.se/debatt/lat-haverikommission-utreda-porrens-skadliga-verkningar/

Porr är inte sex. Porr är en mångmiljardindustri som samarbetar med multinationella storföretag för att kunna fortsätta prångla ut kvinnoförakt och rasism. Porren visar bilder av gruppvåldtäkter, grova sexuella övergrepp och förnedring av kvinnor och tjejer – den totala motsatsen till universella värderingar och offentliga politiska ideal om jämställdhet, jämlikhet och alla människors lika värde.

Fan, jag måste ha missat den där vintagerullen med Ku Klux Klan-bekåpade rednecks som gangbangar en svart kvinna. Någon som vet vart jag kan hitta den?

Om rasismen är det faktum att 95% av porraktriserna är vita så beror ju det på att kvinnor på norra halvklotet pga evolutionära omständigheter är vackrare än kvinnor runt ekvatorn.

Undrar om det här blir nya "rasism och främlingsfientlighet" nu när sjuklövern har implementerat Sverigedemokraternas invandringspolitik. Någonting som man måste fördöma för att få visa sig i offentligheten. I så fall bör Jimmie Åkesson ha is i magen och avvakta vad övriga partiledare har att säga. Med tanke på hakkorsfanor-harangen nyligen har det här potentialen att bli hur pinsamt som helst.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i mån 17 okt - 1:16

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article23728745.ab

Spridningen av kommersiell nätporr ökar lavinartat och den påverkar unga människor i sina känsligaste år. Vi behöver en sensuell revolution och gärna en pornografiutredning.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Pirate_Bay-målet Hmm...
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i mån 13 feb - 1:40

https://twitter.com/FredrikMalm/status/830874299766562816

Jag kan inte fatta hur man kan uppröras över detta harmlösa klädesplagg när den västerländska demokratin påbjuder den mest människoförnedrande fotboja som någonsin har uppfunnits: högklackade skor utan snören.

Högklackade skor av Thatcher-modell borde förbjudas. Så groteskt jävla fult. Om liberala feminister skräms över min resoluta ståndpunkt i denna fråga tycker jag man ska betrakta Libanon som ett positivt exempel. Iran-stödda Hizbollah bryr sig förmodligen inte om kristna kvinnor inte går runt i chador. Och lika lite kommer jag bry mig om Ebba Busch-Thor struttar runt i högklackat när hon ska presentera sin politik i direktsänd tv. Jag vill inte tillhöra samma folk som Ebba Busch-Thor. Eller Fredrik Malm.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i fre 24 feb - 14:10

Max Ronalds skrev:Jag vill inte tillhöra samma folk som Ebba Busch-Thor. Eller Fredrik Malm.

Eller Marine Le Pen.Etnisk diversifiering. Det är vad jag tror på, i brist på annan terminologi.

För övrigt kommer jag vara "totally behind" Alexander Bard den dagen han i experimentellt syfte knallar in på den lokala synagogan utan kippa.

https://twitter.com/Bardissimo/status/834351526009249796
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i fre 3 mar - 15:00

Max Ronalds skrev:

Högklackade skor av Thatcher-modell borde förbjudas. Så groteskt jävla fult.

Samma sak med skägg. Varför ska alla högerextrema poliswannabees i 30-årsåldern gå runt i skägg? Där har vi ju några som verkligen förtjänar epitetet skäggpojkar. Kom att tänka på det när jag såg Infowars-trollet Tim Pool strosa runt med Chan Frick i Rinkeby. Samma mössor hade de också. Kunde vi stänga av generna för svans och päls så borde vi kunna stänga av generna för manligt ansiktshår. När jag har blivit Kim Jong-un-diktator över mitt Volk ska jag samla ihop de bästa genteknikerna och lösa problemet med manlig skäggväxt en gång för alla.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Barbarossa i fre 3 mar - 20:17

Tur man har jävligt dålig skäggväxt då...
Barbarossa
Barbarossa

Poäng : 3027

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i ons 29 mar - 5:44

https://www.youtube.com/watch?v=PIFdkPh7IdQ&t=1h36m58s

Ed Miliband. Wraaaaaaah. Världens snällaste människa. Tar alltid ställning för den svaga.

https://twitter.com/Ed_Miliband/status/846474964584812545

Skämtsamt och subtilt påpeka att May och Sturgeon ser bisarra ut tillsammans = SEXISM. Uppmuntra unga kvinnor att ha på sig kläder som i grund och botten är genomruttna sexistiska reliker från 1800-talet = KAMP FÖR KVINNORS RÄTTIGHETER.

Miliband ska dock ha en eloge om han inte har förespråkat "sekulär utbildning" med udden riktad mot muslimer. På den fronten kommer en rad samhällsdebattörer få se sina uppblåsta godhetsvarumärken flyga iväg med ett pruttljud. Jag har aldrig förespråkat att sexistisk klädsel ska förbjudas. Jag har bara påpekat att framtidens människor inte kommer kunna identifiera sig med människor på 2010-talet som hade på sig löjeväckande och anskrämliga kläder. Och kanske är det poängen.

https://twitter.com/SkyNews/status/846470962916806656


Hannah Fairgrieve‏ @turnerbird1983 Mar 27

@SkyNews yet another stupidly sexist front page from the DM! These two women are leaders of countries for crying out loud!!!!

Känner mig osäker på om ovanstående ska tolkas som kränkthetsfeminism eller brilliant tongue-in-cheek.  Hmm...
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i ons 5 apr - 17:07

Max Ronalds skrev:Jag har bara påpekat att framtidens människor inte kommer kunna identifiera sig med människor på 2010-talet som hade på sig löjeväckande och anskrämliga kläder. Och kanske är det poängen.

Egentligen kanske primitiva är en bättre benämning på kläderna som dagens kvinnliga makthavare har på sig. Det finns ju massvis med historiska personer som har haft på sig mer eller mindre löjeväckande och anskrämliga kläder men där vi ändå tycker att personerna ser "mäktiga" ut i en historisk kontext och kan referera till dem i patriotiska brandtal. Hade kanakernas förfäder på Nya Kaledonien haft på sig någonting mer anständigt så kanske det hade varit lättare för Nya Kaledonien att vinna självständighet från Frankrike. Å andra sidan hade väl han "Braveheart" en skrud som inte var särskilt mycket mer avancerad än än kanakernas krigsmundering, och han är ju skottarnas nationalhjälte nummer ett (i stenavbildningar och på kyrkfönster verkar William Wallace porträtteras i riddarrustning, medan Mel Gibson verkar ha kört "den ädle vilden"-stuket). För kanakerna kanske det var olyckligt att fransmännens kolonisering sammanföll med den relativt nyuppfunna kameran. En kanakkrigare som stolt poserade framför kameran på 1800-talet kanske inte insåg att den egna krigsmunderingen skulle betraktas som höjden av pinsamhet på 2000-talet.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i lör 27 maj - 9:58

"Man kan bli radikal feminist för betydligt mindre..." Operasångerskan Malena Ernman har garanterat "gjort en Janouch" inom fem år och och sökt sig till Nordiska Motståndsrörelsen (något som tack och lov åsiktsmaskinen Janouch hindras från pga sitt judiska ursprung). Det är nämligen en myt att grunden för den nationalsocialistiska ideologin skulle vara rasism. Grunden för nationalsocialismen är idealet om Ordning och Disciplin. Att det ser svinigt ut på Malena Ernmans bild beror på den politiska uppfattningen att fotbollsintresserade och musikintresserade människor inte kan dricka öl ur vanliga ölsejdlar utan att dessa förvandlas till dödliga vapen.

https://www.instagram.com/p/BUhRBWmjowl/
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i tis 7 nov - 21:52

Primatologiskt var det här ett ganska intressant poddavsnitt: http://jajajapodcast.libsyn.com/101-hear-me-roar-metoo
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i mån 20 nov - 1:49

https://www.flashback.org/sp62387409

Jag ställer mig samma fråga som ovanstående skribent. Moderna träningskläder för kvinnor är totalt smaklösa och borde förbjudas inom den egna etniska gruppen. Då är nästa fråga hur ett sådant förbud ska upprätthållas. Kasta sten på powerwalkande kvinnor och ropa jävla hora? Det är ett alternativ. Ett mer anständigt alternativ är att socialt exkludera kvinnor som har på sig smaklösa kläder. Är detta möjligt på 2010-talet? Nej, därför att vi har inte tillräckligt många kvinnor för att kunna vara selektiva. Långvarig fred och omdömeslös barnavel har förvandlat kvinnokroppen till vår tids hårdvaluta. Marxister kommer inte fatta det här sambandet men Karl Marx hade skrivit böcker om det om han hade levt idag (om han inte hade suttit på något gudsförgätet internetforum). När resultatet av könsselektionen har burit frukt inom ett par årtionden så kommer det här att vara fullt möjligt. Social selektion är frukten av pre-natal könsselektion. Selekterar vi bort pojkfoster idag så kommer vi kunna selektera bort olämpliga kvinnor i framtiden. Det är det som är meningen med könsselektionen, bortsett från att utrota kriminalitet och polisstatstendenser. Det var det här som gjorde oss till människor en gång i tiden. Fram till dess så kommer gymkvinnor att kränkas av civiliserade män som kommenterar bakdelar och ber om telefonnummer, och mindre civiliserade män som kastar sten och ropar hora.


Senast ändrad av Max Ronalds den lör 25 nov - 16:57, ändrad totalt 1 gång
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i tor 23 nov - 7:14

Max Ronalds skrev:Vad gör etniska svenskar med sådana flickor? De trycker en ADHD-stämpel i pannan på dem och tvångsmedicinerar dem med amfetamin.

http://archive.is/rNVBD

#absolutinteokej
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i lör 25 nov - 13:21

Max Ronalds skrev:Marxister kommer inte fatta det här sambandet men Karl Marx hade skrivit böcker om det om han hade levt idag (om han inte hade suttit på något gudsförgätet internetforum).

10:05: "Kvinnor generellt sett får lära sig att konkurrera... hehe... mot varandra tyvärr, och ofta mot varandra om mäns gunst liksom. Det är ofta så flickor lär sig liksom..."Mäns konkurrens om kvinnors gunst är det som håller igång det lånefinansierade konsumtionssamhället: https://www.citylab.com/life/2012/09/surprising-economics-sex-ratios/3291/

Mansöverskottet är dessutom förutsättningen för att samma aktörer som har ransonerat blöjor på privatiserade äldreboenden ska kunna gå in i fängelseindustrin:

https://twitter.com/Bardissimo/status/933712504164962307
http://archive.is/dA7GT
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i lör 25 nov - 16:44

Max Ronalds skrev:Kasta sten på powerwalkande kvinnor och ropa jävla hora? Det är ett alternativ. Ett mer anständigt alternativ är att socialt exkludera kvinnor som har på sig smaklösa kläder.

Eller socialt exkludera sig själv.

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i tor 30 nov - 19:26

Max Ronalds skrev:https://twitter.com/FredrikMalm/status/830874299766562816

Jag kan inte fatta hur man kan uppröras över detta harmlösa klädesplagg när den västerländska demokratin påbjuder den mest människoförnedrande fotboja som någonsin har uppfunnits: högklackade skor utan snören.

Progress.

https://twitter.com/Number10gov/status/935924934722949122
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i tis 5 dec - 0:19

Max Ronalds skrev:Långvarig fred och omdömeslös barnavel har förvandlat kvinnokroppen till vår tids hårdvaluta. Marxister kommer inte fatta det här sambandet men Karl Marx hade skrivit böcker om det om han hade levt idag (om han inte hade suttit på något gudsförgätet internetforum).

https://www.youtube.com/watch?v=3cXPWyP0BBs&t=1m30s

Det kommer fortfarande råda brist på kvinnor. Det är mammuten i rummet som Peter Diamantis och liknande akademiker vägrar att se. Det är först när det föds fler döttrar än söner som kapitalismen i dess nuvarande form är hotad, och med den radikala trotsideologier som feminism och nationalsocialism. En man som känner sig övergiven kommer inte att nöja sig med att sitta i någon förarlös google-bubbla och GPS-navigeras till vuxendagiset. Han kommer gå för vrålåket. Varför? Därför att hårdvalutan, dvs kvinnan, kommer föredra att sitta i passagerarsätet bredvid en alfaman i en Ford Mustang eller Porsche 911 framför att sitta ihopklämd med en patetisk velourman i en eldriven, förarlös google-taxi. Där har du den enda anledningen till att vår nuvarande lånebaserade kapitalism kommer att bestå i minst 30 år till. Därför att vi har ännu inte vidtagit de nödvändiga demografiska åtgärderna (dvs lagstiftad pre-natal könsselektion) för att avskaffa skiten.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i fre 8 dec - 19:20

Max Ronalds skrev:
Max Ronalds skrev:Långvarig fred och omdömeslös barnavel har förvandlat kvinnokroppen till vår tids hårdvaluta. Marxister kommer inte fatta det här sambandet men Karl Marx hade skrivit böcker om det om han hade levt idag (om han inte hade suttit på något gudsförgätet internetforum).

https://www.youtube.com/watch?v=3cXPWyP0BBs&t=1m30s

Det kommer fortfarande råda brist på kvinnor. Det är mammuten i rummet som Peter Diamandis och liknande akademiker vägrar att se.

https://en.wiktionary.org/wiki/oligogyny
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i mån 11 dec - 9:15


Nyhetsuppdatering från parallelluniversumet: https://www.instagram.com/p/BcKsdf5AYJO/

Killar blandar ihop en stark känsla av attraktion med kärlek. Efter ett halvår, när han börjar märka att hon har en personlighet, börjar han pika henne på parmiddagar. Efter tre år hamnar de i terapi efter att hon uttryckt missnöje över att han vinner alla vabb-bråk eftersom att han inte fattar att hennes jobb som personalvetare är lika viktigt som hans mellanchefs-position. Efter tio år hittar han en ny yngre tjej han känner starkare attraktion för.

https://en.wikipedia.org/wiki/Marcela_Temer

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i sön 11 feb - 15:32

Max Ronalds skrev:Social selektion är frukten av pre-natal könsselektion. Selekterar vi bort pojkfoster idag så kommer vi kunna selektera bort olämpliga kvinnor i framtiden. Det är det som är meningen med könsselektionen, bortsett från att utrota kriminalitet och polisstatstendenser. Det var det här som gjorde oss till människor en gång i tiden.

http://www.image-bugs.com/album/LPR
https://www.youtube.com/watch?v=d0OtwfYahyg&t=5m23s
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Max Ronalds i tis 1 maj - 3:51

Max Ronalds skrev:https://twitter.com/FredrikMalm/status/830874299766562816

Jag kan inte fatta hur man kan uppröras över detta harmlösa klädesplagg när den västerländska demokratin påbjuder den mest människoförnedrande fotboja som någonsin har uppfunnits: högklackade skor utan snören.

http://www.friatider.se/i-dn-h-gklackade-skor-r-kvinnof-rtryck

Svenska feminister har hittat ett nytt objekt att bekämpa: högklackade skor.

Sådana skor är ett socialt accepterat kvinnoförtryck. Dessutom skadar de kvinnors leder, senor, muskler och biomekanik.

Det anser i varje fall ekonomen Nicole Valencia.

Att Fria tider ser sig tvungna att recensera en insändare i en konkurrerande tidning tolkar jag som att Fria tider anser att det finns en "kulturmarxistisk" konspiration att förbjuda högklackade skor och att europeiska etnonationalister därför bör reappropriate:a denna typ av skor. Dagen till ära youtube-spanade jag på hur nationalistiska demonstrationer såg ut för över 10 år sedan, och på den tiden verkar det ha varit normen för kvinnliga fanbärare att ha högklackade skor. Jag tycker det ser löjeväckande ut. Jag skulle inte vilja marschera i någon liknande demonstration. Till och med skäggmännen med fäbless för kvinnliga permerga-krigare borde få sig en tankeställare. Är det verkligen konsekvent att tycka det är jättehäftigt med kurdiska kvinnor som bekämpar islamister samtidigt som man vill att nordiska kvinnor ska se ut som skyltdockor? Det är könsbalansen som kommer att sätta standarden hos framtidens européer. Med ett mansöverskott så kommer kulturen fortsätta att degenerera. Kurder kan upprätthålla moralen med hederslagar som är ogenomförbara bland européer. Européer kommer vara beroende av att selektera bort pojkembryon. "If the future Europeans are going to wear high-heeled shoes the peoples of Europe will be lost also", för att parafrasera min favoritdiktator Anthony Hopkins.

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Hjärndöda feminister Empty Sv: Hjärndöda feminister

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet