En feministisk gardering

Gå ner

En feministisk gardering Empty En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i tor 20 aug - 3:50

106 SVT Text         Onsdag 19 aug 2015
  INRIKES PUBLICERAD  19 AUGUSTI      
                                       
 Utgifter för flyktingbarn i höjden    
                                       
 Rekordmånga ensamma barn och unga kom-
 mer nu som flyktingar till Sverige.  
 Enligt beräkningar som SVT tagit del  
 av kommer kostnaderna att stiga till  
 15 miljarder kr per år 2019, mer än  
 fyra gånger så mycket som i fjol.    
                                       
 Det är nästan hälften av Migrations-  
 verkets totala kostnader för invand-  
 ringen. Främst rör det sig om en er-  
 sättning till kommunerna på 1.900 kr  
 per dygn, per barn/ungdom, som ofta  
 betalas ut under lång tid.            
                                       
 På många håll tvingas man till akuta  
 åtgärder. På ett boende i Solna t.ex.
 har man idag 44 boende mot normalt 30.

107 SVT Text         Onsdag 19 aug 2015
  INRIKES PUBLICERAD  19 AUGUSTI      
                                       
 Ministern öppnar för lagändring      
                                       
 Efter Migrationsverkets nödrop öppnar
 migrationsminister Morgan Johansson  
 (S) för en lagändring.                
                                       
 I dag placeras ensamkommande flykting-
 barn på HVB-hem, en kostsam lösning  
 som Johansson kan tänka sig ändra på.
                                       
 -HVB-hem är i grunden till för barn  
 som är på väg att hamna i kriminalitet
 och missbruk. Många av dem som kommer
 nu har inte de problemen, säger      
 Johansson till Aktuellt.              
                                       
 I stället kan det bli aktuellt att    
 placera barnen på stödboenden, men för
 det krävs en lagändring.    
   

Anledningen till att Sverige och andra västdemokratier måste investera så kraftigt i ensamkommande flyktingbarn (dvs unga män från Tredje världen) är de förfinade metoder för pre-natal könsselektion som kommer att finnas tillgängliga för blivande föräldrar på 2020-talet. Dessa metoder kommer få till följd att det föds fler flickor än pojkar. Detta tycker medelintelligenta feminister låter som en toppenidé. För mer strategiskt medvetna feminister (som exempelvis Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson) är detta ett hot. När Anders Danielsson i egenskap Säpochef höll tal om våldbejakande extremism så visste han att det var en charad. Västdemokratierna hotas inte av våldbejakande extremister. Västdemokratierna hotas av att den nuvarande könsmaktordningen upplöses. Föds det fler döttrar än söner får vi samma klimat som det som rådde på den europeiska kontinenten i slutet av 1910-talet. Mot detta scenario vill den kulturmarxistiska adeln gardera sig.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i ons 30 sep - 12:19

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-09-25-1-311-ensamkommande-barn-pa-sju-dagar.html

Frågan är om det här är någon tillfällig peak eller en trend som kommer att hålla i sig. Jag har tidigare av retoriska skäl hävdat att 99% av dessa ensamkommande barn är pojkar. Tydligen är den korrekta siffran från 2014 81%.

http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Statistik-efter-amne/Befolkning/Befolkningens-sammansattning/Befolkningsstatistik/25788/25795/Behallare-for-Press/386883

Om Migrationsverkets siffror är en trend betyder det drygt 50 000 barn på ett år. 81% av 50 000 är 40 500 pojkar/unga män. Det finns en kategori som slickar sig runt munnen när de hör sådana siffror: homosexuella män och promiskuösa kvinnor. Dessa människor drivs oftast av primitiva känslor, önskar en stor stat och graviterar mot skattefinansierade yrken där de kommer i kontakt med unga män. För mer strategiskt medvetna människor är fördelen i att ha överskott av män mer en preventiv åtgärd mot framtida revolutioner. Lite förenklat kan man säga att om det finns ett överskott på kvinnor så blir männen radikala. Är det ett underskott på kvinnor blir männen konformistiska pissluffarhipsters. Makthavarna oavsett ideologisk bekännelse behöver ett överskott på män för att kunna överleva. Detta har alltid varit alfahanens överlevnadsstrategi oavsett om det rör sig om bergsgorillor i Afrika eller blonda blåögda män i Nordeuropa. Implicit är budskapet följande: du får ha sex med mina kvinnor, men enbart om du följer mina regler och underkastar dig min auktoritet. På 1910-talet ledde krig och nyintroducerade massförstörelsevapen till att den balansen rubbades. Resultat: revolution. Med de senaste siffrorna börjar vi dock närma oss uncharted territory. Finns det överhuvudtaget något historiskt exempel på ett civilt samhälle med 300% män?

Måste tillägga att jag inte är någon invandringskriker, eller "låtsas vara invandringskritiker" som Pauker insinuerade. Jag ser inte mansimporten från tredje världen som något problem. Problemen tror jag uppstår om den svenska staten på godtyckliga grunder börjar omhänderta mer frihetliga medborgares döttrar. Detta måste vi vara förberedda på. Fördelen som jag nämnde ovan är att människor som önskar en stor stat oftast tycker det är "eggande" att arbeta med unga män, helst sådana med lågt självförtroende och kompensatoriskt stora muskler och gängtatueringar. Det är liksom "fränare" att driva ett skattefinansierat LVU-hem för unga pojkar än för unga flickor, som oftast betraktas som "äckliga och omogna" av samma människor. Börjar dock den svenska staten se det som ett strategiskt hot att vi föder döttrar, då har vi problem.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i fre 8 apr - 21:42

Max Ronalds skrev:Lite förenklat kan man säga att om det finns ett överskott på kvinnor så blir männen radikala. Är det ett underskott på kvinnor blir männen konformistiska pissluffarhipsters. Makthavarna oavsett ideologisk bekännelse behöver ett överskott på män för att kunna överleva. Detta har alltid varit alfahanens överlevnadsstrategi oavsett om det rör sig om bergsgorillor i Afrika eller blonda blåögda män i Nordeuropa. Implicit är budskapet följande: du får ha sex med mina kvinnor, men enbart om du följer mina regler och underkastar dig min auktoritet. På 1910-talet ledde krig och nyintroducerade massförstörelsevapen till att den balansen rubbades. Resultat: revolution. Med de senaste siffrorna börjar vi dock närma oss uncharted territory. Finns det överhuvudtaget något historiskt exempel på ett civilt samhälle med 300% män?

Ska man förstå samhället ska man inte lyssna på massa gråhåriga akademiker. Deras enda syfte är att upprätthålla nuvarande status quo med sina överanalytiska klassteorier, genusteorier och rasteorier. Ska man förstå samhället ska man lyssna på rockstjärnor, och jag tycker faktiskt Bruce Dickinson formulerar mina tankar bra: https://www.youtube.com/watch?v=Mcxy1qr6pQY&t=3m56s
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i tis 24 maj - 17:35

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22871985.ab

Hon kom till Sverige i januari 2013 med sin pappa och pratar redan flytande svenska. Pappan gifte sig i Sverige och fick uppehållstillstånd men enligt Migrationsverket saknar Doreen skäl för att stanna. I Ghana har hon bara en åldrig farfar.

Undrar om man hade kunnat anföra som argument för att hon ska få stanna att afrikanska kvinnor har lägre sexual market value och att feministiska kvinnor inte riskerar att se sina könsorgan devalveras (där brukar feminister vara ganska explicita) pga att afrikanska kvinnor invandrar till Sverige och börjar jobba inom åldringsvården. Sångerskan Beyoncé betraktas sannolikt inte som attraktiv pga en utpräglad afrikansk fenotyp utan pga att hon har ett utseende som ser mer europeiskt ut än snittet bland afroamerikaner.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i tor 30 jun - 11:36

http://www.aftonbladet.se/debatt/article23087302.ab

Allt detta är olika symptom på hur det ojämställda samhället är ohållbart för pojkar och män.

Därför startar vi i dag kampanjen #SheForHe – en solidaritetsrörelse för att hjälpa män till sociala relationer, att kunna prata om känslor, sluta konsumera pornografi och söka hjälp.

http://www.aftonbladet.se/kultur/konst/article23087336.ab


Som kvinna som älskar män (för mina vänner brukar jag faktiskt beteckna mig som bög) och sedan barnsben förtjust i den Tom Selleck-hunkiga manstyp som Tom of Finland från och med 1950-talet gärna gestaltar, är jag också mycket nöjd. Ja, mina anteckningar är i det närmaste deliriska: ”Ollon skiner. Stövlar skiner. Musklerna är bulliga och runda – ringmusklerna utgör små gulliga inbjudande pussmunnar. Det är bågnande buktande bulor i byxorna eller, om kukarna är utsläppta, hårda pelare. Männen ler och leker. Ju fler, desto bättre.”

Etnonationalistens värsta mardröm är att den egna gruppen ska hamna i minoritet. Feministens värsta mardröm är att den egna gruppen ska hamna i majoritet.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i ons 28 sep - 8:05

https://twitter.com/katjanouch/status/725736691642847234

Att som översexualiserad feminist koppla ihop mansöverskottet med "hotad frihet" är ungefär lika befängt som om en rekreationell cigarrökare skulle sitta och oroa sig över lungcancer. Mansöverskott är inget hot mot feminism, det är en förutsättning för ideologins fortbestånd. Den organiserade feminismen gjorde sina landvinningar enbart pga att dödligheten bland unga män minskade drastiskt under andra halvan av 1900-talet, och den kommer med stor sannolikhet att nå nya ideologiska höjder under 2000-talet till följd av invandringen. http://www.lindco.se/bocker/svenska-kvinnors-hemliga-sexuella-aventyr/
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i lör 5 nov - 18:24

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/andrevwalden/article23855749.ab

Vita kränkta män. De avgjort löjligaste karaktärerna i berättelsen om vår samtid. De som skriker som små barn när de måste dela med sig. Av makten och rummet och luften. Man vill bara bygga ett fort av skämskuddar och häckla dem från krönen. Vilket vi också gör. Vi sitter i skämskuddeforten och väntar på att de ska dö ut.

Walden är ett judiskt namn. Och Andrev ser judisk ut. Enligt antisemitiskt konspirationskonsensus är judar "sluga och listiga". Andrev delar dock inte dessa karaktärsdrag i någon etnocentrisk bemärkelse eftersom han enligt egna utsagor är far till två söner. Att föda söner är överlevnadsstrategiskt självmord för en etnisk grupp. Det finns absolut inga garantier att hans egna söner inte kommer att växa till att bli kränkta vita män, eller att han själv inte redan är en. Ett folk som föder fler döttrar än söner kommer både att överleva och bibehålla ett naturligt urval. Ett folk som huvudsakligen föder söner kommer oundvikligen att gå under.

Att vita män med tillräckligt låg IQ blir "kränkta" av olika anledningar beror på att vita män liksom män av alla kulörer finns i överflöd på den här planeten och statistiskt kommer ha enormt svårare att bilda egen familj än kvinnor. Det är inte, som Andrev vill antyda, ett karaktärsdrag hos den vita rasen. Det är ett karaktärsdrag hos en mänsklighet som har lämnat epoken av industriellt dödande och där mainstreamideologin fortfarande bygger på att det skulle vara möjligt att integrera mansöverskottet i civilsamhället utan att det uppstår motsättningar.

Kommer att tänka på det mer konsekventa statementet "jag kommer aldrig föda en vit man" som någon judisk, kvinnlig konstnär yttrande för en massa år sedan. Föredömligt enligt mig. För mig får ni hata vita män hur mycket ni vill, storslagna judiska kulturskapare. Jag blir inte kränkt. Men när ni själva krystar ut framtida vita män så är det faktiskt lika vidrigt som om Ku Klux Klan skulle adoptera ungar från Afrika.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i tor 1 dec - 4:25

110 SVT Text        Torsdag 01 dec 2016
  INRIKES PUBLICERAD  30 NOVEMBER      
                                       
 Afghanistan säger nej till återtagande
                                       
 Afghanistans parlament har röstat ner
 ett avtal om att ta emot sina        
 medborgare som utvisats från Sverige.
 Det uppger SR Ekot.                  
                                       
 Enligt justitieminister Morgan        
 Johansson (S) är det dock för tidigt  
 att säga vad omröstningen betyder.    
                                       
 -Regeringen söker kontakt med den    
 afghanska regeringen för att reda ut  
 frågan, säger han till Ekot.          
                                       
 Återtagandeavtalet mellan Sverige och
 Afghanistan förhandlades fram i      
 oktober i år.            

Att tvångsrepatriera unga män som har lockats att resa över halva jordklotet är naturligtvis helt absurt. Vad är poängen med det här repatrieringsprogrammet egentligen? Att Andrev Waldens söner ska behålla sina liggchanser på 2030-talet och slippa bli kränkta vita män som skriver hatiska meddelanden på Flashback? Det bästa för samhället hade naturligtvis varit om man hade lagstiftat om pre-natal könsselektion redan för flera årtionden sedan. Första barnet alltid dotter, därefter högst en son. Problemet är bara att pre-natal könsselektion är politiskt ogenomförbart på nationalstatsnivå. "Regeringen har beslutat att dra in samtliga sociala förmåner för familjer som föder mer än en son". Det är en bra förslag, men det kommer aldrig att implementeras eller ens komma upp på dagordningen. Det är för extremt. Det bästa alternativet inom ramen för nationalstaten är att åstadkomma ett gigantiskt mansöverskott. Det var dit vi var på väg. Mellanvägen, ett litet mansöverskott, är det absolut sämsta alternativet. Det kommer bara leda till nazism. Konformistisk ordningsvaktsnazism utan vare sig visioner eller ledargestalter. Röda stugor med vita knutar. Gubbe i Ceausescu-mössa som yrar om folkförrädare. Det är pinsamt, men det blir inte bättre än så här med nuvarande demografi. Låt de etniska grupperna själva få avgöra om de vill föda söner eller döttrar. Om Andrev Walden och liknande kulturgiganter vill föda söner så får de göra det. Om dessa söner blir sexuellt utkonkurrerade av byfånar från Afghanistan så är det inte vårt problem. Det viktigaste är att vi inte föder massa äckliga söner.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i tor 16 feb - 0:14

Max Ronalds skrev:
http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Statistik-efter-amne/Befolkning/Befolkningens-sammansattning/Befolkningsstatistik/25788/25795/Behallare-for-Press/386883

Om Migrationsverkets siffror är en trend betyder det drygt 50 000 barn på ett år. 81% av 50 000 är 40 500 pojkar/unga män.

Adoptionerna verkar följa liknande mönster, fast i mindre format.

https://www.adoptionscentrum.se/sv/Adoption/Adoptionsstatistik/statistik-2015/

Förvånande kan jag tycka. Jag tycker majoriteten ungar med östasiatiskt utseende man ser på gatorna i västeuropeiska städer verkar vara flickor. Eller det kanske är min "peddohjärna" som automatiskt scannar bort pojkar ur gatubilden? Tycker det borde ingå i någon sorts "blanda upp den vita rasen-strategi" att fylla på med östasiatiska kvinnor så att även vita män får några att ingå blandäktenskap med. Men det kanske kompenseras senare i form av studenter och arbetskraftsinvandrare? Eller går hela strategin ut på att plåga den vita mannen och är "rasblandade barn som inte kan bli nazister" en sekundär fråga? Eller det kanske inte räcker med en asiatisk mamma för att vara 100% "avnazifierad"? Informationskriget (som samarbetar med Nordiska motståndsrörelsen) verkar illustrera "svensk tjej" med en ung kvinna som ser asiatisk ut:  http://www.informationskriget.se/wp-content/uploads/2015/11/afghanska-man-paras-ihop-med-svenska-gymnasietjejer-020.jpg
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Max Ronalds i tis 14 mar - 12:07

https://www.youtube.com/watch?v=EQEObhfUWPI&t=39m7s
https://www.youtube.com/watch?v=EQEObhfUWPI&t=1h11m44s
http://healthland.time.com/2012/01/19/boy-or-girl-why-dads-want-sons-but-moms-want-daughters/

Då återstår en strategi. Ett trumfkort. Uppmuntra män från fattigare länder att invandra till Västvärlden. Och det trumfkortet har nuvarande makthavare lyckats sjabbla bort fullständigt. I alla fall i det geografiskt isolerade Sverige. Och då kommer det nog gå lite si och så med visionen om att vi ska bli polyamorösa bonoboapor. Det är väl iofs svårt att sia exakt om framtiden. Bilderna från Ceuta i Nordafrika ( https://www.youtube.com/watch?v=NIbLusqS8sE ) kanske indikerar att bonobovisionen förr eller senare blir verklighet, dvs att vi får ett mansöverskott i Europa som tvingas anamma polyamorösa gruppraggningsstrategier till bögarnas och Johanna Möller-kvinnornas stora förtjusning. Fast vad vet vi om genteknikens framsteg? Om 50 år kanske vi med hjälp av "iterated embryonic selection" ( http://www.nickbostrom.com/papers/embryo.pdf ) har lyckats avla fram en människa som inte längre kan fortplanta sig med nuvarande människor. Då får vi kanske en majoritetsmänniska som är fullständiga libertiner och en minoritet mer sofistikerade gorillaliknande människor där flocken består av en stabil ledarhanne som tuggar på ett bambuskott och grubblar över de stora filosofiska frågorna och lite unga vackra damer som håller humöret uppe. Gorillan är en bra analogi till framtidens övermänniska. Han får gärna vara lite "cuckold" också; detta genomlöjliga alt-right-invektiv som osar osäkerhet och låtsasmachismo. Övermänniskan ska inte "äga kvinnans sexualitet". Han ska bara vara totalt ointresserad av att befatta sig med unga män och vägra underkasta sig kollektiv bestående av andra män. Kanske är spindelapan en bättre analogi, där dräper man tydligen sina egna söner: http://www.bbc.com/earth/story/20141126-these-monkeys-kill-their-male-infants
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

En feministisk gardering Empty Sv: En feministisk gardering

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet