Etnosvensk rättvisa

Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i tor 9 okt - 21:54


En 80-årig serieblottare dömdes nyligen till två månaders fängelse av Stockholms tingsrätt för sex fall av sexuellt ofredande.

Mannen onanerade framför unga kvinnor på tunnelbanan och inne på Lidingö bibliotek men hävdar att han inte minns händelserna.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19671428.ab
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i mån 16 mar - 16:00http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/burlov/skatteverket-kraver-over-en-miljon-for-stark-folkol/

På etiketten stod det 2,8 procent alkohol. Men när innehållet i ölburkarna på lagret analyserades uppmättes en alkoholhalt på 2,9 procent.
Nu kräver Skatteverket Arlövsföretaget CCM Spedition på 1,3 miljoner kronor i alkoholskatt.
– Kursar vi inte så tvingas vi säga upp halva personalen, säger en av delägarna.

CCM Spedition har via sitt lager i Arlöv plockat in folköl från Belgien åt en kund.

– Det är en så bisarr historia, säger Marcus Ladelfa, en av tre delägare.

När Skatteverket i juli 2013 analyserade innehållet i fyra ölburkar hamnade den genomsnittliga alkoholhalten på strax över 2,9 procent, trots att det på burkarna stod att den var 2,8 procent, vilket är gränsen för att inte betala alkoholskatt.

Skatteverket bedömer att det därmed är sannolikt att all öl som företaget mottog i juli, totalt 268 164 liter, innehöll över 2,8 procent alkohol.

Eftersom att den analyserade ölen överstiger gränsen med 0,1 procent kräver Skatteverket nu företaget på 1,3 miljoner i alkoholskatt.

– Det är helt befängt. Det står 2,8 på burkarna och på alla våra papper. Jag har ingen skyldighet att ta prover på allt. Vi har all världens gods i lagret, jag kan inte rota i andras grejer. Vad mer ska jag göra? Jag måste lita på vad det står i papperna, säger Marcus Ladelfa.

Vid ett senare provtillfälle uppmättes alkoholhalten av samma ölsort till 2,7 procent, men det har inte Skatteverket tagit med i sin bedömning.

Marcus Ladelfa hävdar att företaget hela tiden agerat i god tro.

– Vi har kämpat i 12 år och så kommer det här. Jag hade förstått deras beslut om vi hade haft någon ekonomisk vinning av det, men vi tjänar enbart på transporten, oavsett vad det står på burkarna. Det är inte konstigt att företag lämnar Sverige, säger han.

CCM Spedition har överklagat beslutet till kammarrätten och därmed fått tillfälligt uppskov på betalningen. Ett nytt beslut kan dröja lång tid.

Om företaget tvingas betala kan det få allvarliga följder, i värsta fall konkurs.

– Vi har precis öppnat två nya filialer, detta kommer att ta hårt på oss. Det är en bransch med små marginaler. Kursar vi inte så tvingas vi säga upp halva personalen. Det är därför vi kämpar, vi känner alla som jobbar här, säger Marcus Ladelfa.

Idag har CCM Spedition inte längre något avtal med kunden som beställde ölen.

Skatteverket tog sina prover på fyra olika partier, det vill säga öl som tillverkats vid fyra olika tillfällen.

– Fyra partier innebär ganska mycket olika öl. I och med att analysen visade ett för högt värde utgår man från att hela leveransen hade den volymprocenten, säger Fredrik Jonsson, processförare på Skatteverket.

Då det är företagets ansvar att försäkra sig att alkoholhalten inte överskrider 2,8 procent, så anser Fredrik Jonsson inte att CCM Spedition kan hävda god tro.

– Det säger sig självt att man inte kan kontrollera alla burkar, men ansvaret för skatten ligger på upplagshavaren. Man är skyldig att betala alkoholskatt på öl om den överstiger 2,8 procent. Det har den bevisligen varit. Vi kan bara titta på fakta.

Har ni förståelse för att detta kan verka petigt?

– Petigt ja, det får man väl ha vilka åsikter man vill om. Beslutet tycker jag är välmotiverat. Vi får se vad domstolen tycker, om de anser att det är tillräckligt.

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i sön 24 apr - 11:54

http://www.unt.se/sigtunabygden/tafsade-pa-vannens-dotter-4202762.aspx

Tafsade på vännens dotter

14:05 | 16-04-21

Händelsen inträffade när den 40-årige mannen var hemma hos gamla bekanta och firade midsommar i trädgården. Det var familjens då 14-åriga dotter som blev ofredad då mannen tog henne på bröst och underliv. Mannen ska även efter den händelsen ha haft en längre sexuell relation med flickan.

Han döms till tre månaders fängelse på två åtalspunkter; sexuellt ofredande samt olovligt anskaffande av alkoholdrycker. I tingsrättens påföljdsmotivering står bland annat "Särskilt barn i nedre tonåren är under den egna sexualitetens uppvaknande särskilt sårbara". Den 40-årige mannen är tidigare dömd för våldtäkt.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i sön 24 apr - 11:57

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22662307.ab

2016-04-19
Frias från våldtäkt - offret ”såg äldre ut” än hon varMannen frias för våldtäkten av en 14-årig flicka.

Ett av skälen: Flickan ser äldre ut än hon är, enligt tingsrätten.

– Man har pratat om hennes ålder före händelsen, då är det rätt ointressant hur gammal hon ser ut att vara, säger Jenny Granqvist, kammaråklagare.

Att mannen, som är 30 år, har haft samlag med den 14-åriga flickan i februari i år menar Mora tingsrätt är klarlagt.

Han själv har nekat till brott.

Han säger att han drack sig väldigt berusad under en hemmafest hos släktingar till flickan i en ort i Dalarna. Han menar att han vaknade i samma säng som flickan först när en släkting till henne kom in i sovrummet och skrek.
"Neka neka"

Tingsrätten tror dock på flickans berättelse om att de båda hade samlag under kvällen.

Under förhandlingen presenterades även en Facebook-konversation mellan flickan och den åtalade mannen där han uppmanade henne att "neka neka" om någon frågade om de hade haft sex. Han svarar även ”nejnej” när flickan frågar om han ”kom nåt i henne”.

Men för att dömas för våldtäkt mot barn måste den tilltalade ha vetat att flickan var under 15 år, något tingsrätten menar att den 30-årige mannen inte helt säkert kunde veta.

30-åringen själv säger att han trodde att hon var 16-18 år.
"Piercing i ansiktet"

Tingsrätten skriver i domen om flickans ålder:

”Av videoförhören har framgått att flickan har ett utseende och kroppsutveckling som gör att hon kan ge intryck av att vara äldre än 15 år. Det har vidare framgått att flickan har piercing i ansiktet, vilket inte kan anses vara vanligt bland barn under 15 år” .

Kammaråklagare Jenny Granqvist menar dock att det finns flera vittnen som hört flickan berätta för mannen innan händelsen att hon var "14 år och skoltrött".

– Jag har överklagat domen och så får vi se om hovrätten ser på det här annorlunda. Jag menar att man har pratat om hennes ålder före händelsen, då är det rätt ointressant hur gammal hon ser ut att vara, säger Granqvist till Aftonbladet.
"Samtliga vittnen berusade"

Mora tingsrätt skriver i domen om vittnenas berättelser: "Samtliga hörda har varit berusade under den aktuella kvällen och det kan därför inte dras några säkra slutsatser om vad som sagt om (flickans) ålder eller om (den tilltalade) varit närvarande när det sagts."

Domaren i målet, Agneta Benner, säger till SVT Nyheter Dalarna att formuleringen om att flickan hade piercing och då bör vara över 15 år, inte har stor betydelse.

– Det är bara en av omständigheterna. Det i sig har ingen stark betydelse för tingsrättens ställningstagande.

Enligt tingsrättens dom ska "ansvar inte utdömas om barnet har en kroppsutveckling som

normalt förekommer hos till exempel en 17- eller 18-åring och omständigheterna i övrigt inte ger gärningsmannen anledning att vara på sin vakt. Bestämmelsen ska tillämpas strikt efter ordalydelsen."
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i sön 24 apr - 21:00

Psykiater vill avskaffa tidsbestämda straff för systemhotande brottslighet. Att våldta 14-åringar och tafsa på småbarn är inte systemhotande.

http://www.aftonbladet.se/debatt/article22682306.ab


Grundförutsättningen är att brottsligheten är av samhällsfarlig natur. Kriterier för detta behöver definieras. Är dessa uppfyllda så kan en samhällsskyddspåföljd utdömas som läggs ”ovanpå” ett tidsbestämt fängelsestraff. En riskbedömning före frisläppandet avgör då om någon typ av frihetsinskränkning fortsatt behövs.

Det finns ingenting som tyder på att M/SD-regeringen inte kommer att implementera dessa förslag efter 2018. Det kommer inte ens att bli en diskussion om de långsiktiga konsekvenserna.

https://en.wikipedia.org/wiki/Indefinite_detention_without_trial
https://en.wikipedia.org/wiki/Political_abuse_of_psychiatry_in_the_Soviet_Union
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i lör 18 jun - 8:50

https://minfil.org/7775n2b0b7/Stockholms_TR_B_3929-16_Dom_2016-06-17.pdf


Han stoppade in den hur lätt som helst, trots att han har en stor kuk gick den in direkt. Hon var våt. De hade lugn sex en stund. Sekretess A verkade försöka hitta en rytm. Sedan tog hon honom på axlarna. Hon verkade vilja köra hårdare. Hon stönade mer. Han kollade ner på hennes kropp och såg ett stort blåmärke. Han hatar blåmärken, sår och blod och blir yr när han ser sådant. Kuken gick ner. Jamaal frågade om han hade en kondom. Jamaal fick den.

[...]

Han gick fram och tog fram sin kuk. Han bad henne suga men hon sa att hon inte sög. Hon började i stället runka av honom.

[...]

Han sa till henne att hon just fått smaka på Sveriges största kuk. Hon svarade att det var en ära.

[...]

Hon gick därifrån eftersom en kille drog ner sina byxor och visade sin kuk framför hennes ansikte. Han frågade om den dög. Han satt snett emot henne närmast väggen. Han var inte svensk, mer åt ”negerhållet”.

Särpräglad personlighet? Är det inte så, jävla äckel?
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i sön 19 jun - 6:40

Max Ronalds skrev:https://minfil.org/7775n2b0b7/Stockholms_TR_B_3929-16_Dom_2016-06-17.pdf


Han stoppade in den hur lätt som helst, trots att han har en stor kuk gick den in direkt. Hon var våt. De hade lugn sex en stund. Sekretess A verkade försöka hitta en rytm. Sedan tog hon honom på axlarna. Hon verkade vilja köra hårdare. Hon stönade mer. Han kollade ner på hennes kropp och såg ett stort blåmärke. Han hatar blåmärken, sår och blod och blir yr när han ser sådant. Kuken gick ner. Jamaal frågade om han hade en kondom. Jamaal fick den.

[...]

Han gick fram och tog fram sin kuk. Han bad henne suga men hon sa att hon inte sög. Hon började i stället runka av honom.

[...]

Han sa till henne att hon just fått smaka på Sveriges största kuk. Hon svarade att det var en ära.

[...]

Hon gick därifrån eftersom en kille drog ner sina byxor och visade sin kuk framför hennes ansikte. Han frågade om den dög. Han satt snett emot henne närmast väggen. Han var inte svensk, mer åt ”negerhållet”.

Det här är alltså inte åklagarens eget ordval (vilket man skulle kunna tro om man studerar Sebastian Flodström-fallet) utan en närmast ordagrann återgivning hur de åtalade framtidssvenskarna har uttryckt sig. För de etniska svenskarna är det viktigt att alla röster får komma till tals när det handlar om allvarlig brottslighet. Om du inte har åtalats och dömts på förhand för ett brott utan brottsoffer. Då räcker det med att konstatera att du har "gett intryck av att ha en något särpräglad personlighet". Men om du sitter och håller långa monologer om "Sveriges största kuk", då har du inte en särpräglad personlighet. Då är du fullt normal enligt de etniska svenskarna.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i ons 4 jan - 0:09

113 SVT Text         Onsdag 04 jan 2017
  INRIKES PUBLICERAD  3 JANUARI        
                                       
 Ygeman: Fyrverkeriförbud behövs ej    
                                       
 Trots flera rapporter om en kaosartad
 nyårshelg med raketattacker, nedbrunna
 skolor, vettskrämda djur och person-  
 skador anser inte Anders Ygeman (S)  
 att det behövs en hårdare lagstiftning
 kring försäljningen av fyrverkerier.  
                                       
 "Jag utgår från att polis och kommuner
 agerar med de lagliga möjligheter som
 finns", skriver inrikesministern i ett
 mejl till SVT Nyheter. På flera håll  
 har ett totalförbud krävts.          
                                       
Ygeman anser det finns möjligheter för
 gällande lagstiftning att begränsa och
 ingripa när användandet av pyroteknik
 innebär en risk för att skada andra.  
Etniska svenskar. Världens snällaste människor. Tar alltid ställning för den svaga.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i lör 24 jun - 23:27

Allmänna utgångspunkter för bevisvärderingen Liksom i brottmål i allmänhet krävs för fällande dom i mål om sexualbrott att domstolen genom den utredning som lagts fram finner det ställt utom rimligt tvivel att den åtalade har begått den gärningen som åklagaren påstår, eller – som det i vissa fall uttrycks – att det framstår som praktiskt sett uteslutet att det förhåller sig på något annat sätt än som åklagaren hävdat. Det är alltså inte tillräckligt att målsägandenas uppgifter framstår som mer trovärdiga än den tilltalades.

https://minfil.org/scA4O1bfb6/B_884-17.pdf
Etnosvensk rättvisa DSC_0001
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i tor 13 jul - 18:31

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/doms-till-ungdomsvard-for-samlag-med-14-aring

En 17-årig pojke från Västsverige som stått åtalad för våldtäkt av barn, döms till ungdomsvård av hovrätten för Västra Sverige. I tingsrätten friades han helt.

Pojken erkänner att han, när han var 15 år, haft samlag med flickan som då var 14 år och nio månader.

Hovrätten menar att flickans berättelse om själva akten inte räcker för att fälla pojken för våldtäkt. Rätten skriver att det är möjligt att hon ”betonar sitt motstånd mot samlaget i större utsträckning än vad hon faktiskt gav uttryck för i stunden”.

Hovrätten konstaterar att det alltid är en kränkning att utsätta barn under 15 år för sådana handlingar och dömer därför den nu 17-årige pojken till ungdomsvård med särskild föreskrift. Han ska dessutom betala 33 000 kronor i skadestånd till flickan.

Det här låter ju faktiskt helt jävla sinnessjukt. Eller som man mer diplomatiskt skulle säga på engelska: https://www.youtube.com/watch?v=0S2NKlMW0vc&t=29m36s
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i sön 20 aug - 14:15

Max Ronalds skrev:
Etniska svenskar. Världens snällaste människor. Tar alltid ställning för den svaga.

Jag är ingen "godhetsapostel". Således har jag inga personliga motiv att basunera ut vartenda kriminalfall där jag anser att för milda straff har utdömts. Men jag hade hycklat om jag hävdade att B 8067-17 inte är ett gigantiskt propagandanummer. För att parafrasera en tysk polischef: "[this is] a page [of glory] in our history which has never been written and is never to be written."

Bra killar!!!

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i lör 11 nov - 23:26

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/973826?programid=2519

Verkligen skrämmande tycker jag att statliga SR låter en dömd nazist komma till tals i en radiodokumentär. Till den intervjuade nazistens försvar så kan man i alla fall säga att han sina våldsamma åsiktsyttringar till trots aldrig har begått några övergrepp mot unga flickor. Övergrepp som i många fall finns dokumenterade på internet: http://archive.is/KeRjP

Som världens snällaste människa som alltid tar ställning för den svaga tycker jag det är viktigt att flickor som har utsatts för liknande övergrepp får en chans att komma till tals och berätta vad de verkligen har utsatts för: https://urskola.se/Produkter/184688-Aktivismens-tid-Meningen

Det nazisten sade om Adolf Hitler var förresten riktigt skakande. Är verkligen Adolf Hitler Europas störste son? I ett avseende var han i alla fall briljant, och det var i valet av boktitlar: https://sv.wikipedia.org/wiki/Mein_Kampf

Hitler gav ursprungligen sitt verk titeln Viereinhalb Jahre (des Kampfes) gegen Lüge, Dummheit und Feigheit (Fyra och ett halvt års kamp mot lögner, dumhet och feghet), men Hitlers förläggare Max Amann kortade ner titeln.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i fre 1 dec - 12:16

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6njzz0/hovratten-friar-ekeroth-efter-braket-i-krogkon

Kent Ekeroth frias pga att han är en etnisk svensk. Hade Kent Ekeroth varit jude eller kurd hade han dömts till ett långt fängelsestraff. Det är av liknande skäl som Soran Ismail kommer att frias för våldtäkt, men i hans fall så kommer motiveringen lyda "pro-social livsstil" eftersom han fungerar som de etniska svenskarnas mångkulturella alibi.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i fre 1 dec - 17:24

Max Ronalds skrev:https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6njzz0/hovratten-friar-ekeroth-efter-braket-i-krogkon

Kent Ekeroth frias pga att han är en etnisk svensk. Hade Kent Ekeroth varit jude eller kurd hade han dömts till ett långt fängelsestraff. Det är av liknande skäl som Soran Ismail kommer att frias för våldtäkt, men i hans fall så kommer motiveringen lyda "pro-social livsstil" eftersom han fungerar som de etniska svenskarnas mångkulturella alibi.

Det bör också tilläggas att Kent Ekeroths val av advokat inte har något med den friande domen att göra, även om han kan addera den på CV:t tillsammans med tusenlapparna på lönekontot. Ekeroth valde och tilläts att försvara sig själv, vilket lyckades. För pro-sociala/pro-svenska Soran Ismail är nog det smartaste alternativet att låta en försvarsadokat föra hans talan och spela på meriter, ifall det går så långt som till rättegång.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Robin Shadowes i fre 1 dec - 22:20

Kent Ekeroth ÄR jude. Punkt slut. Hans bror Ted har fått Hertzlpriset i självaste grisrael.
Robin Shadowes
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 4427

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i mån 4 dec - 6:59

Max Ronalds skrev:Men jag hade hycklat om jag hävdade att B 8067-17 inte är ett gigantiskt propagandanummer.

http://archive.is/U1rQG

Robin Shadowes skrev:Kent Ekeroth ÄR jude. Punkt slut. Hans bror Ted har fått Hertzlpriset i självaste grisrael.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Agnatisk_härstamning
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Max Ronalds i fre 8 dec - 1:14

Noterar att personer som tar avstånd från identitetspolitik och "inte vill reduceras till sin hudfärg" (och möts med SD-männens unisona kärlek) själva är noga med att titulera sig som "kurder" på twitter. Ska vi tolka det som en brasklapp ifall polisstaten urartar i ett framtida inbördeskrig? Jag tycker vi ska döma människor efter vad de uppvisade för värderingar på 2010-talet.

http://archive.is/qsxCj
http://archive.is/MBCY2
http://archive.is/6Ro4c
https://nyheter24.se/debatt/899064-jag-vill-inte-ha-din-goda-rasism-linnea-claeson

Etnosvensk rättvisa 7ae71a3255685651374a933402357acafe89a633

Heh. För min del har det inte varit viktigt att bli sedd som svensk, men förstår att andra vill (och bör) få bli det.

http://archive.is/XHCwo
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Etnosvensk rättvisa Empty Sv: Etnosvensk rättvisa

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet