Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  K. V. Pauker i sön 13 apr - 17:16

Den politik som idag förs mot svenska folket speglar nog rätt tydligt en uttalad motvilja mot svenska folket.

Ekonomiskt kan det inte vara en fördel för svenska folket att finansiera ett påtagligt överutbud av arbetskraft med sänkta pensioner, plundra AP-fonder på mer än 300 miljarder i dagens penningsvärde och sälja ut statliga företag för några hundra miljarder. I och för sig påstår man ju att massinvandringen gynnar den befintliga befolkningen ekonomiskt, men det är ju en annan sak. Man påstår att invandringen hjälper svenska folket att finansiera en åldrande befolkning. Men eftersom sysselsättningsgraden är påtagligt lägre nu i arbetsaktiva åldrar nu än 1990 så är ju detta egentligen uppenbart struntprat. Vi är nu mer än 1 miljon fler i Sverige samtidigt som antalet sysselsatta är runt 200 000 fler.

Anledningen till att Sverige lyckats svälja en så pass stor invandring jämfört med andra europeiska länder är att Sverige från start hade den högsta sysselsättningsgraden i Europa tack vare att en så pass stor andel kvinnor jobbade. De här pengarna som en ökad förvärvsfrekvens bland kvinnorna gett har man nu utöver u-hjälpsnivåer som andra länder inte betalat de senaste årtiondena också använt till att finansiera nettobidrag till EU och Europas största invandring per capita. Som tack för detta har svenska kvinnor blivit av med änkepensionen och fått drastiskt sänkta pensioner. Den som för 20 år sedan fick 20 000 :-/mån i pension får idag 13 000-14 000 :-/mån, typ.

Det borde finnas någon anledning till att Sverige skiljer ut sig så pass extremt jämfört med andra länder när det gäller en bestraffningsliknande invandringspolitik.

Varför skall Sverige skilja ut sig?

En tänkbar förklaring skulle kunna vara att Sverige skiljer ut sig från andra västeuropeiska länder genom att under 2:a världskriget inte ha förklarat krig mot Tyskland och undvek ockupation genom en långtgående eftergiftspolitik. Sverige tillät permittent-trafiken fram till en bit in på 1943. Sverige sålde järnmalm till Tyskland under hela kriget. Fransmän som gjorde likadant under kriget blev efter kriget bestraffade med att få sina företag och förmögenheter konfiskerade. Louis Renault är ett bra exempel på detta. Mitt intryck är att man tillämpar en slags Louis Renault-bestraffning modell light av Sverige (man hade kanske gått hårdare fram mot Sverige om orsaken till Sveriges handlande varit ideologisk i stället för bekvämlighetsskäl och att man inte vill offra några hundra tusen man på ett krig mot Tyskland).

Ytterligare ett skäl till att vilja föra en politik som bekämpar svenska folket kan vara att Sydsverige anses ha den renaste germanska befolkningen i världen. Bl a Herman Göring skall ha uttryckt sådana synpunkter. För den som tycker att nazism och liknande är det största, potentiella politiska problemet borde det rent logiskt kunna te sig lockande att eliminera den befolkningsmässiga basen för nazism och liknande. Jag insåg när jag besökte ett offentligt möte hösten 1987 att ledande politiker kan hysa ungefär samma typ av motvilja mot personer av svensk härstamning som Björn Björkqvist sannolikt hyser mot judar. Den här politikern kunde inte dölja sina känslor. Hans ansiktsuttryck förmedlade en snarast fysisk motvilja mot ursprungssvenskar. Det här var en känslomässigt starkare variant än Jan Björklunds uttalande om att invandrarna till Sverige är (positiva) motsvarigheter till Karl-Oskar och Kristina-figurer (som koloniserade indianernas land) och Reinfeldts uttalande om att blott barbariet är ursvenskt. Jan Björklund och Reinfeldt är väl snarast något typ nationaldemokrater fast med motsatta åsikter. Den här gubben av årgång år 1987 som jag nämnde ovan var väl snarast något typ en radikal svenskarnas partist eller SMR:are där man bytt ut ordet "judar" mot "germaner" eller "svenskar" som det politiska huvudproblemet.

I det här sammanhanget är det intressant att notera att man brukar anse det vara en stor fördel och trygghet för personer av judisk härstamning, oavsett om de är ateister eller religiösa, att ha ett eget hemland, d v s Israel. Men för personer av svensk eller germansk härstamning skall det tydligen inte vara en fördel eller en trygghet eller en fördel att ha ett eget hemland. Var finns logiken? Eller är logiken att det som är "bra" är det som är dåligt för den folkgrupp man tycker illa om? I så fall ter sig den logik ledande politiker och media presenterar som fullt logisk. Men inte annars.

Jag tror att svenska folket måste upplysas om att människor kan tycka illa om svenskar och germaner precis som folk kan tycka illa om judar och att detta är rätt logiskt eftersom Sveriges ursprungsbefolkning är den befolkningstyp som mest förknippas med nazismen. I ett samhälle där antinazism är det viktigaste politiska rättesnöret (även om antalet aktiva nazister bara är typ 50 stycken) så blir det lätt så att man då också blir mot den folkgrupp som förknippas mest med nazistisk ideologi. Det är ungefär som att antisionism också lätt blir antisemitism. Skillnaden är dock den att medan det i antisionistfallet finns en vaksamhet mot att motståndet mot den sionistiska ideologin spiller över i motvilja mot den judiska folkgruppen så finns inte samma vaksamhet mot att motstånd mot nazism och liknande spiller över i motvilja mot "arier", "germaner" och liknande som är ideologins favoritfolkgrupp.

K. V. Pauker

Poäng : 3523

Till överst på sidan Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Sv: Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  Max Ronalds i mån 14 apr - 14:39

K. V. Pauker skrev:
Varför skall Sverige skilja ut sig?

En tänkbar förklaring skulle kunna vara att Sverige skiljer ut sig från andra västeuropeiska länder...

Sverige är norra Europas cancer.

Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Sv: Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  Ådärkomdenja i tis 15 apr - 11:02

Bra fragestaellningar. Finns kanske flera anledningar, men kom ihag, att en ung Fredrik Reinfeldt, som MUF:are, forfattade den Sverige-hatande pamfletten "Det sovande folket". Han avskyr svensk vaelfaerdsmodell, han haerstammar fran Afrika, han aer en hybrid, en 32-delsneger, och har ett nedaervt hat mot Sverige, foerklarligt med hans genetiska katastrofbakgrund*). Kanske (vael-)grundat, han aer en produkt av en afro-amerikansk cirkusmulattartist+lettisk tjänstepiga, givetvis inser han sin nedärvda bottenposition, vs riktiga, vita, nordiska svenskar. Han foerverkligar tyvaerr sitt Sverige-hat, efter att ha bluffat sig fram via (m), ett historisk konservativt, Sverige-aelskande parti, som denne hybrid har omskapat till en socialdemokratisk kopia ('nya arbetarpartiet'), i praktiken bildat 7-kloevern, går i armkrok med miljoemoegelkommunisterna (mp), och vill rasera Sverige, via massimport av de saemsta av de saemsta från soptippslaender i MENA, via en nivå aldrig tidigare skådad i ett internationellt perspektiv (per capita). PUT utdelas till lycksoekare, bara de kommer fran de sjukaste laenderna, vilket oxå visar 32:ans sinnessjuka hämndattityd mot Sverige. Moderaterna kapades av denne vettvilling - inte ett ord om vilket svek som planerades -och har nu tappat 10-15% vaeljarsympatier, inte konstigt. Konstigt daeremot att det fortfarande finns runt 20% korkskalliga svenskar i valmanskåren, som ger sin roest till denne landsfoerradare, enl Sifo m fl. September 14, 2014, faller bilan. Den borde falla aeven i ett annat syfte aen valresultatet. Som raettsskipiningen fungerade for nagra hundra aar sedan, naer det fortfarande fanns en koppling mellan brott och straff, sedermera/numera naestan avskaffat.

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2009/03/vi-ger-er-det-sovande-folket-av-fredrik-reinfeldt
http://sovandefolket.se/ (ladda ner) -> http://sovandefolket.se/tanka.php
*) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.ab (anfadersartikel Reinfeldt)
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4271

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Sv: Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  K. V. Pauker i tis 15 apr - 19:58

Ådärkomdenja skrev:Bra fragestaellningar. Finns kanske flera anledningar, men kom ihag, att en ung Fredrik Reinfeldt, som MUF:are, forfattade den Sverige-hatande pamfletten "Det sovande folket". Han avskyr svensk vaelfaerdsmodell, han haerstammar fran Afrika, han aer en hybrid, en 32-delsneger, och har ett nedaervt hat mot Sverige, foerklarligt med hans genetiska katastrofbakgrund*). Kanske (vael-)grundat, han aer en produkt av en afro-amerikansk cirkusmulattartist+lettisk tjänstepiga, givetvis inser han sin nedärvda bottenposition, vs riktiga, vita, nordiska svenskar. Han foerverkligar tyvaerr sitt Sverige-hat, efter att ha bluffat sig fram via (m), ett historisk konservativt, Sverige-aelskande parti, som denne hybrid har omskapat till en socialdemokratisk kopia ('nya arbetarpartiet'), i praktiken bildat 7-kloevern, går i armkrok med miljoemoegelkommunisterna (mp), och vill rasera Sverige, via massimport av de saemsta av de saemsta från soptippslaender i MENA, via en nivå aldrig tidigare skådad i ett internationellt perspektiv (per capita). PUT utdelas till lycksoekare, bara de kommer fran de sjukaste laenderna, vilket oxå visar 32:ans sinnessjuka hämndattityd mot Sverige. Moderaterna kapades av denne vettvilling - inte ett ord om vilket svek som planerades -och har nu tappat 10-15% vaeljarsympatier, inte konstigt. Konstigt daeremot att det fortfarande finns runt 20% korkskalliga svenskar i valmanskåren, som ger sin roest till denne landsfoerradare, enl Sifo m fl. September 14, 2014, faller bilan. Den borde falla aeven i ett annat syfte aen valresultatet. Som raettsskipiningen fungerade for nagra hundra aar sedan, naer det fortfarande fanns en koppling mellan brott och straff, sedermera/numera naestan avskaffat.

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2009/03/vi-ger-er-det-sovande-folket-av-fredrik-reinfeldt
http://sovandefolket.se/ (ladda ner) -> http://sovandefolket.se/tanka.php
*) http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10963815.ab (anfadersartikel Reinfeldt)


Att du tycker som du gör (och att Robin Shadowes postat liknande inlägg) gör det mer sannolikt att Reinfeldt kan ogilla människor vars härstamning förknippas med era attityder. Sannolikt har han också på ett relativt tidigt stadium i sitt liv uppmärksammats på att människor kan känna som er.

(Sedan kan han förstås också ha kommit att känna så här utan att ha känt till Robin Shadowes/Ådärkomdenja-åsikter innan, men det är en annan sak.)

Tror jag också vill göra ett tillägg angående mitt startinlägg. Jag kan naturligtvis inte veta hur Björn Björkqvist känner beträffande individer av judisk härstamning. Men om man utgör ifrån någon slags gängse uppfattning om hur man antar hur han känner så kan man väl uttrycka sig som jag gör.

Jag tror förresten att jag vill modifiera mig beträffande min beskrivning av hur jag tror den här politikern hösten 1986 (det var 1986 och inte 1987) verkade känna i sitt inre. Tror det är fel att likna honom vid SMR:are. Tror man snarare bör tala om något slags Julius Streicher-känsloliv kombinerat med en inriktning på demokratiska arbetsmetoder (fast man vet ju aldrig, med tanke på Ukraina, hur man ser på det här med demokrati om folk väljer "fel" regering, risken finns ju då för en liknande korrigering med inhyrda krypskyttar på taken). Liknande reflektioner kan göras beträffande Reinfeldt och Björklund. Jag skulle vilja flytta dem en bit utåt på skalan när det gäller den genuina motviljan mot svenska folket. Så pass drastiska metoder som Nationaldemokraterna vill använda, alltså att upphäva medborgarskap för befintliga medborgare, tror jag dock inte man hittar hos Reinfeldt och Björklund. Det kan ju bli litet positiv särbehandling och dylika saker. Men i fråga om lagar med direkta konsekvenser för den enskilde individen intar man en klart mildare attityd än Nationaldemokraterna.

På det hela taget verkar invandringsförespråkare med extremt negativa åsikter om den folkgrupp man förknippar med motsatt planhalva tendera att använda sig av mer demokratiska metoder som redskap för sin politik än vad nationalister gör. Det är svårt att hitta direkta motsvarigheter till nazister bland invandringsförespråkarna. Revolutionära Fronten samt AFA och dess trotskistinspirerade föregångare Stoppa Rasismen/Bevara Sverige Blandat är väl det närmaste man komma, tror jag.  

Sedan din beskrivning av moderaterna. Läste på 80-talet i tidskriften Invandrare & Minoriteter en intervju med Carl Bildt. Han upplyste där om att Palme i valrörelsen 1973 blivit generad när moderaterna anklagat sossarna/LO för något typ främlingsfientlighet när man propagerat för att se till att svenska löntagare skulle få jobben i stället för arbetskraftsinvandrare. SAF raljerade på 60-talet över LO:s kampanjer mot arbetskraftsinvandring och menade att man körde med någon slags främlingsfientliga "Sverige åt svenskarna"-paroller. Det första regeringen Bildt gjorde när man tillträdde år 1991 var att upphäva Lucia-beslutet och göra det lättare att komma hit. Resultat: Invandringsrekord som inte slagits förrän nyligen. Och den senaste moderatledda regeringen har ju slagit rekord genom fri arbetskraftsinvandring och en mängd lättnader för att ta sig in som asylsökande. Tror inte att man kan säga att moderaterna och deras föregångare någon gång i historien varit mer invandringskritiska än sossarna. Det ungdomsförbund man hade på 30-talet och som man uteslöt på 30-talet är väl det stora undantaget. Sedan har man ju också tidigare haft en betydande tolerans mot moderater med avvikande åsikter, som t ex kommunalrådet Göran Holm i Vellinge och riksdagsledamoten Sten Andersson från Malmö. Nu verkar man dock ha stramat åt tyglarna litet.

K. V. Pauker

Poäng : 3523

Till överst på sidan Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Sv: Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  Max Ronalds i tis 15 apr - 23:17

K. V. Pauker skrev:Liknande reflektioner kan göras beträffande Reinfeldt och Björklund. Jag skulle vilja flytta dem en bit utåt på skalan när det gäller den genuina motviljan mot svenska folket. Så pass drastiska metoder som Nationaldemokraterna vill använda, alltså att upphäva medborgarskap för befintliga medborgare, tror jag dock inte man hittar hos Reinfeldt och Björklund. Det kan ju bli litet positiv särbehandling och dylika saker. Men i fråga om lagar med direkta konsekvenser för den enskilde individen intar man en klart mildare attityd än Nationaldemokraterna.

Du läser inte tidningen va?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18724028.ab

Några kriminella sitter och skryter i en bil om knarkleveranser till en känd skådespelare, med resultat att den kände skådespelaren får 5 månaders fängelse. Nej, det är inte 20 år i gulag. Än så länge.

Konflikten i norra Europa kommer inte att utlösas av rasliga och etniska motsättningar. Konflikten i norra Europa kommer stå mellan de som önskar att leva i en totalitär polisstat och de som tror på individuell frihet. Däremot kommer raslig och etnisk integritet att vara en strategisk förutsättning för att slå tillbaka fienden. Och därför kommer den svenska demokratin att förlora. I ett längre perspektiv går det inte att upprätthålla en totalitär polisstat med en rasblandad majoritetsbefolkning.
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Sv: Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  Ådärkomdenja i ons 16 apr - 13:29

Beredd dela herr MR:s analys. Herr KV Pauker tycks svaeva ut pa ett grumligare plan, icke helt enkelt att foelja herrns irrgångar.
Ådärkomdenja
Ådärkomdenja

Poäng : 4271

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Till överst på sidan Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Sv: Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  Max Ronalds i tor 24 apr - 15:06

http://gruvmor.wordpress.com/2014/04/20/tjansteman-i-halland-ta-folks-bostader-och-sommarstugor-och-ge-till-flyktingar/

”Expropriera hus till flyktingarna”

”Det är orättvist att sätta nyanlända flyktingar i hyresområden där förhållandena redan är ansträngda med utanförskap och arbetslöshet. Det anser en tjänsteman som vill att kommunen tvångsinlöser småhus och bostadsrätter för flyktingarnas behov.
Det är i ett färskt ett brev adresserat till kommunstyrelsen som socialsekreterare Anders Wilhelmsson, på utbildnings- och arbetsmarknadsenhetens avdelning för ekonomiskt bistånd, skriver att Halmstads kommun bör expropriera bostäder på småhus- och bostadsmarknaden för att försörja flyktingmottagandet med bostäder. Syftet är att rättvisare fördela användandet och utnyttjandet av bostäder som annars mest drabbar hyresrätter.
–Jag har tänkt länge på hur fel det är att ständigt sätta de här människorna i miljonprogramsområden med hög arbetslöshet och utanförskap samtidigt som folk i innerstaden och i många villaområden lever helt segregerat i en värld av vit arbetande medelklass, säger Anders Wilhelmsson.
Genom att kommunen införskaffar, genom expropriering men helst på frivillig väg genom inköp eller avtal med bostadsrättföreningar eller småhusägare, andra typer av bostäder i fler områden skulle integrationen bli både bättre och mer solidarisk.
–I stället för att hamna i samma områden skulle de som kommer hit direkt komma in i nya miljöer och barnen spridas i olika skolor. De kan knyta nya kontakter och kommer in i ett annat socialt sammanhang med svenskar. I dag är det de som redan är svaga i utsatta områden som solidariskt får ställa upp för dem som kommer, menar Wilhelmsson.
Det svenska samhället ser annorlunda ut i dag och är mer mångkulturellt och blandat än tidigare, vilket dock inte syns i många av bostadsområdena i Halmstad. När kommunen nu ska ta emot 450 nya flyktingar och asylsökande plus anhöriga till flyktingar som har kommit eller kommer så måste fler ställa upp och göra mottagandet möjligt.
–Det här är ett förslag, men också ett rop om att nu måste politikerna tänka i nya breda banor om vi ska lösa det här. Vi har en tankecensur där vi utgår ifrån att det där går ju inte, men visst går det om vi försöker.
Att expropriera, det vill säga att tvångsinlösa egendom för kommunens räkning, kan låta extremt och Anders Wilhelmsson är medveten om det.
–Frivilligt är bäst, men det behövs något radikalt. Det står i regeringsformen att expropriation får ske om det är angeläget för allmänhetens bästa och jag anser att bostäder och integration åt de här människorna är viktigare än att ta mark för att bygga en väg.
Förhoppningen är att väcka en tanke.
–Att det går så långt att de tar mig på orden och exproprierar hus tror jag inte är realistiskt. Men kanske öppnar de ögonen och hittar nya ställen på bostadsmarknaden. Dystopin är att allting fortsätter precis som vanligt.”
Åsa Montan am @ hallandsposten.se
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3597

Till överst på sidan Gå ner

Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar Empty Sv: Väljarna behöver upplysas om att personer av svensk härstamning kan hatas på samma sätt som judar

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet