Kommunalpolitikern Björn Schaerström går till attack mot Reinfeldt m fl. politiker

Go down

Kommunalpolitikern Björn Schaerström går till attack mot Reinfeldt m fl. politiker

Post  Skribenten on Sat 15 Feb - 8:43

Kommunalpolitikern Björn Schaerström (M) kommer med stor sannolikhet att uteslutats ur Moderaterna partiet på grund av sina lustiga Twitterinlägg.  Nedan visas enbart två Twitterinägg utav c:a 150 st. i mängden som hitintills publicerats.

1. ”Hallå du korkade Zoran Ismail! Vi invandringskritiska är INTE mot invandring eller invandrare! MEN VI VILL TA MIG FAN INTE FÖRSÖRJA DEM!!!”

2. Märklig Reinfeldt-regering! Vägrar ta ansvar för 6.000 skolbyggnader men plockar in tiotusentals invandrare till vilka man vill fixa bostäder!


Så skriver Moderaternas kommunfullmäktigeledamot i Vallentuna, Björn Schaerström, på sin Twitter. Nu kommer han förmodligen att uteslutas ur partiet, rapporterar SVT.

– ”Det är helt oacceptabelt, vi tar bestämt avstånd från honom. Det är ett uteslutningsärende och det behandlas skyndsamt”, säger Elisabeth Somp, kommunikationschef Moderaterna Stockholm stad och län, till SVT.

Björn Schaerström uppger att han ej vill kalla sig främlingsfientlig, men säger samtidigt att människor som inte kan försörja sig själva inte borde få komma till Sverige. Och han står för de Tweets han skrivit.

Länken nedan pekar på ett stort antal mycket lustiga Tweets från Björn Schaerström, som talar om hur det verkligen förhåller sig i Sverige. Han ville hoppa av den skenvärld som de rätta meningarnas forum skapat.

https://twitter.com/BSchaerstrm?original_referer=http%3A%2F%2Fnyheter24.se%2Fnyheter%2Fpolitik%2F762719-reinfeldt-din-skurk-m-politiker-kan-tvingas-avga-pa-grund-av-tweets&tw_i=432759828646080513&tw_p=tweetembed

mvh/Skribenten


Last edited by Skribenten on Sat 15 Feb - 8:46; edited 1 time in total (Reason for editing : Bokstav rättad)
Skribenten
Skribenten

Poäng : 3099

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum