Radio Länsman om mjukisar som inte får göka

Gå ner

Radio Länsman om mjukisar som inte får göka Empty Radio Länsman om mjukisar som inte får göka

Inlägg  K. V. Pauker i sön 9 feb - 19:38


Ingrid Carlqvist diskuterar med Konrad 37,5 min in i programmet:

http://www.exponerat.info/rlm-fittstim-med-ingrid-carlqvist-lyssna/

Först trodde jag att AFA hackat Exponerat och att någon försökt göra narr av Radio Länsman. Att det skulle vara någon slags parodi och att de fått tag på några som lät som Konrad och Ingrid Carlqvist. Den har programsnutten kan nog användas för att göra narr av invandringsmotståndet. Speciellt vad beträffar Konrads synpunkter.

Får väl också hoppas att någon mjukis som gärna vill göka, men inte får det, inte försöker blåsa upp sig till något han inte är p g a det här programmet. Risken finns antagligen för en omedvetet komisk effekt. Eller att resultatet blir en unge med någon vars stamtavla den nationella mjukisen, efter att ha upptäckt den, kanske har litet svårt att smälta.

(Vill väl också påpeka att det kan vara synd om tjejer också i sådana här avseenden. En ful tjej kan inte som en man delvis kompensera sig för detta genom t ex en tjock plånbok eller hög status i samhället.)

K. V. Pauker

Poäng : 3488

Till överst på sidan Gå ner

Radio Länsman om mjukisar som inte får göka Empty Sv: Radio Länsman om mjukisar som inte får göka

Inlägg  Max Ronalds i tor 2 feb - 18:00Notera Stefans ansiktsuttryck vid 7:30.

Tycker för övrigt faderskap som någon källa till "productivity" kraftigt bör ifrågasättas. Den uteblivna domesticeringseffekten är väl den allvarligaste effekten av mansöverskottet, från något étatistiskt von oben-perspektiv. Det var förmodligen detta som fick en annan Stefan (Löfven) att svänga om och förespråka grejer som var otänkbara för ett par år sedan. En stor del av medlemmarna i så kallade vänsterextrema organisationer har själva fött söner. Jag tror att godhetsideologin kommer att ge vika av denna anledning. Gravt handikappade småbarn som blir av med sin assistansersättning är väl inte något stort problem för "världens snällaste människor som alltid tar ställning för den svaga". Men vad händer med de egna värderingarna när den egna sonen blir tonåring och det plötsligt finns ett överskott av pojkar vilket minskar sonens chanser få "göra de där sakerna" som man själv såg som självklara?
Max Ronalds
Max Ronalds

Poäng : 3558

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet