Herman Lindqvist: Vi måste förbereda oss på krig mot vita européer

Go down

Herman Lindqvist: Vi måste förbereda oss på krig mot vita européer

Post  Max Ronalds on Tue 10 Dec - 19:01

Fascisternas favoritförfattare Herman Lindqvist har luftat ännu en "förbjuden sanning" i sin Aftonbladet-kolumn.

Slutligen: ett ständigt ökande hot mot Europas trygga utveckling är den tickande bomb som ligger i den ökande invandringen till Västeuropa. Det är en komplicerad konflikt. Många europeiska ­länder har stort behov av arbetskraft, människor vars kultur ­bidragit till att ­berika och vitalisera ­länderna.

Ändå finns det stora invandrar­grupper i Europa från mer avlägsna länder och kulturer som ­inte tillåts ­eller kunnat integreras eftersom de kommit i stort antal på kort tid. Sam­tidigt är det ett faktum att det finns ­invandrargrupper i till exempel Frankrike och England som ­inte har den minsta önskan att ­integreras.

Tvärtom, de lever i sin egen värld där de helt tar avstånd från och till och med för­aktar värd­landets kultur. I England, Frankrike, ­Spanien, Italien och Grekland ökar spänningen, våldsam urladdning ligger i luften.

Finns det seri­ösa politiker i Europa som ­vågar ta itu med alla dessa ­problem eller sitter de som förstaklass­passagerarna på ­Titanic, övertygade om sin egen förträfflighet och Europas odödlighet?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article17811884.ab

Näthögern svarar föga förvånande med lovsånger och eulogier. Vilka som är det stora invandrarhotet mot de västeuropeiska nationalstaterna behöver väl inte diskuteras, eller?

Två veckor senare förtydligar sig Herman:


Jag vet en kommunal skola i en av våra norra förorter där majoriteten av eleverna i klass 4 har utländsk bakgrund, men där historieintresset är brinnande.

De åt bakelser på Gustav II Adolf-­dagen den 6 november, då en pojke med kurdisk bakgrund förklarade att han ville bli kallad Lejonet från Norden eftersom han hade Gustav II Adolf som hjälte.

[...]

Sist jag hälsade på i skol­an sjöng barnen med rötter i alla kontinenter och med ett tiotal olika hemspråk Dan Anderssons dikt ”Jag väntar vid min mila”. De sjöng med stark känsla och stor entusiasm under tiden som svartvita bilder från kolmilor och annat i Finnskogarna visades på bildskärmen. Dikten ingick i projektet Den svenska skogen.

Eleverna hade gjort utfärder till skogen, samlat svamp och växter och lärt sig om det som växer och lever där.

Med allt detta vill jag bara ha sagt att den kärnsvenska historien och diktningen ingalunda behöver skrämma bort och avskärma, utan kan tvärtom fungera som inkluderande patriotism.

Historien kan vara det som öppnar och välkomnar de nyanlända till Sverige. På det sättet kan dessa barn känna sig som framtidens valloner.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/article17895927.ab

För det första är det allt annat än självklart att produktiva vita européer i framtiden kommer vilja assimilera sig i Västeuropas smältdeglar. För det andra är det en tendens att personer som skriver från ett "högerperspektiv" börjar utmåla de personer som vägrar assimileras som ett demografiskt hot.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 3064

Back to top Go down

Hot

Post  Erk Swede on Sun 15 Dec - 20:34

Är väl vänstern som är experter på att se andra vänsteranhängare som "inte tillräckligt mycket vänster,och börjar med förföljelse.
Var ju jättevanligt under 68vänsterns glansdagar.
avatar
Erk Swede

Poäng : 2630

Back to top Go down

Re: Herman Lindqvist: Vi måste förbereda oss på krig mot vita européer

Post  kapten havoc on Mon 16 Dec - 18:36

Man inser vad svampen användes till iaf.  wacko 
avatar
kapten havoc

Poäng : 3126

Back to top Go down

topic

Post  Ådärkomdenja on Sat 21 Dec - 18:08

Hur många öppna dörrar måste slås upp?

För att inse sakernas tillstånd? *suck*
avatar
Ådärkomdenja

Poäng : 3787

http://files.myopera.com/foolishworld/albums/667915/rotsnake.png

Back to top Go down

Re: Herman Lindqvist: Vi måste förbereda oss på krig mot vita européer

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum