Oroande utveckling

Go down

Oroande utveckling

Post  K. V. Pauker on Sat 3 Aug - 23:23

Jag tycker att det är rätt frapperande hur pass väl den sittande regeringen lyckats komma undan med det bondfångeri man bedrivit sedan man vann valet år 2008. Trots att det är fråga om en radikaliserad variant av vad sossarna tidigare körde med har så gott som ingen ur den breda allmänheten någon insikt om vad det egentligen är som händer med Sveriges ekonomi. Därför har sittande regering kommit undan väldigt billigt tycker jag. I och för sig leder nu oppositionen över regeringen i opinionsmätningarna. Men miljöpartiet står ju för ungefär samma sak som regeringen plus mer energiskatter och mer besvär för privatbilismen. Sossarna är ungefär som regeringen minus utomeuropeisk arbetskraftsinvandring (vilket de dock kommer att förhandla bort för att få stöd från miljöpartiet vid regeringsbildningen). Så att en del väljare hoppat av från regeringen till sossarna och miljöpartiet är ju nästan som att de fortfarande stödjer regeringen. Reinfeldt ligger f ö fortfarande i topp när det gäller förtroende bland väljarna.

Vad man i korthet gjort är att skapa efterfrågan i ekonomin och hållit sysselsättningssiffrorna uppe genom att sälja statliga tillgångar för att finansiera skattesänkningar som folk festat upp på Elgiganten och mer eller mindre lurat folk att konsumera (bostäder bl a) genom att skuldsätta sig. Tillgångarna har minskat och skulderna ökat. Pengarna har på det ena eller andra sättet letat sig vidare till konsumtion och därmed efterfrågan i ekonomin och därmed har sysselsättningssiffrorna hållits uppe. Mentalt hos den breda allmänheten har också arbetslösheten hållits nere genom att media inte ojat sig över siffror som för bara några år sedan skulle ha ansetts vara katastrofala. I stället har budskapet varit att vi har någon slags brist på arbetskraft och behöver arbetskraftsinvandring.

Det är synd att det inte kommit fram någon slags alternativa medier som når en bred allmänhet och som kunnat minska fördumningen och som kunnat upplysa folk om vad som faktiskt pågår.

Det finns också en klar brist på alternativa partier som har en tillräckligt låg tröskel för att folk skall uppleva att det känns rätt stödja dessa. Jag tror fortfarande att det hade varit bättre med skuggpartier till de befintliga partierna än Sverigedemokraterna.

Jag tror att anledningen till att man låtit SD lyckas så pass hyfsat som varit fallet är att SD bidrar till att göra den kvarvarande nordeuropeiska befolkning i Sverige som inte vill hoppa ner i smältdegeln till muslimernas fiende. Då får den enda färgade folkgrupp som enligt sin egen agenda tycker att det irrelevant om en stam ställer sig utanför smältdegeln och som själv egentligen är mer avvikande från officiella västerländska normer än Kasselstrandare och liknande figurer också en spänd relation  till kvarvarande nordeuropéer som inte vill hoppa ner i smältdegeln. Jag tycker väl snarast att man borde se det som ett egenintresse för kvarvarande ur ursprungsbefolkningen som inte vill vara delaktiga i smältdegeln, utan vill stå utanför som t ex syrianer och en del judiska grupper, att den övriga befolkningen har en så positiv syn som möjligt på ursprungsbefolkningen. Speciellt nu då omvandlingen av Sverige går väldigt snabbt. Vi ligger nu på invandringssiffror på över 100 000 pers per år. Och det är huvudsakligen yngre människor. Snabbare än många inser kommer Sverige inte att vara ett land befolkat av nordeuropéer utan av människor från alla jordens hörn. I detta samhälle, där medierna som nu huvudsakligen kommer att ägas av familjer som säger sig ha en kulturell identitet med rötterna i Mellanöstern, där den nuvarande trenden att man plockar in människor med helt eller delvis mångkulturell familjebild i säkerhetspolisen sannolikt kommer att konsolideras och där ledande politiker kommer att ha familjebilder typ Reinfeldts och Björklunds och där den faktiska befolkningsmajoriteten i allt högre grad kommer att vara av utrikisk eller blandad härkomst, så borde rimligtvis varje möjlighet att minimera konflikt med vissa delar av den nya befolkningsmajoriteten vara högprioriterat. Mitt intryck är att anti-muslimerna på något sätt inbillar sig att nordeuropéerna i framtiden kommer att fortsätta utgöra befolkningsmajoritet och det därför inte gör något om man gör sig mer ovän med muslimerna. Samtidigt är det t ex stentyst från moderaternas sida och från medias sida om moderate riksdagsledamoten Waberi som gjort ungefär samma grejer som socialdemokraten Omar Mustafa som genom ett plötsligt mediadrev tvingades avgå. Jag tror att moderaterna och de politiska kommissarierna på tidningsredaktionerna visste precis vad de gjorde i det här fallet: Markera att det inte är rumsrent för muslimer att vara antisemiter, men inte legitimera antisemitismen genom att fokusera på Waberi utan på Mustafa som såg europeisk ut, minimera konflikten med den stora muslimska gruppen genom att strunta i Waberi och miljöpartisten Kaplan och flera hundra tusen andra muslimer som tycker likadant. Man vet alltså vad man gör och hur man skall hantera relationerna till islam. Man är slug. Men det är inte invandringsmotståndarna. Extremexemplet på slughet är väl USA som stödjer Al Qaida i Syrien trots September 11-attacken mot World Trade Center.

Möjligen skulle man kunna tolka det som positivt att Avpixlat lyckats skapa goda relationer med en kvinna som verkar vara halvafrikan och en indier. Priset verkar dock vara att dras in i deras konflikt med islam (som upplevs som mer legitim så länge den begränsar sig till dem själva som är färgade). Jag tycker själv att det är bra om färgade i möjligaste mån stödjer idén att man minskar invandringen så att de ekonomiska konsekvenserna blir mindre påtagliga och så att man i möjligaste mån kan skjuta upp den tidpunkt när ursprungsbefolkningen hamnar i minoritet. Men jag är tveksam till om stödet är värt så mycket om priset är mer konflikt med muslimerna.

Jag undrar också vilken politisk tankeförmåga en del invandringsmotståndare har när de inte reflekterar över frågan om man kanske inte har något att lära av islamkramare bland etablissemangspolitiker som trots diametralt motsatta åsikter i nästan varje social och politisk fråga ändå skyr konflikter med muslimer som pesten och i stället plockar in dem på sina riksdagslistor trots att de hyser åsikter om t ex sionismen som många av deras partikamrater vill att man skall bura in folk för. De ställer sig inte frågan ”är moderaterna och sossarna bättre eller sämre politiska taktiker/strateger än mig?”. Själv tycker jag att Avpixlat med sin antifeminism påminner aningen, aningen mer om muslimerna än etablissemangpolitikerna med sin feminism. Ändå är det etablissemangspolitikerna som vill vara kompisar med muslimerna. Och det beror på att de är slugare taktiker och strateger.

K. V. Pauker

Poäng : 3038

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Robin Shadowes on Sun 4 Aug - 5:55

Fria Tider har idag en utmärkt artikel om varför vi tvärtemot vad Janne anser måste bekämpa mohammedanerna till varje pris. Annars kommer det syriska tillståndet att bli vardagsmat även i muslimträsket Sverige. 

http://www.friatider.se/svensklibanesiska-jihadisterna-hassan-21-och-moatasem-18-doda-i-syrien
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Dunkelman on Sun 4 Aug - 8:33

Robin Shadowes wrote:Fria Tider har idag en utmärkt artikel om varför vi tvärtemot vad Janne anser måste bekämpa mohammedanerna till varje pris. Annars kommer det syriska tillståndet att bli vardagsmat även i muslimträsket Sverige. 

http://www.friatider.se/svensklibanesiska-jihadisterna-hassan-21-och-moatasem-18-doda-i-syrien
 
Att den svenska regeringen, i USA:s ledband, stöder jihadisterna/rebellerna i Syrien är helt vanvettigt. Ett statligt agerande som skulle få varenda vettig svensk att vakna, om det inte vore för bedragarna som toppstyr informationsflödet i mainstream-media.


Last edited by Dunkelman on Sun 4 Aug - 16:24; edited 1 time in total
avatar
Dunkelman

Poäng : 3445

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Robin Shadowes on Sun 4 Aug - 15:57

Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:Fria Tider har idag en utmärkt artikel om varför vi tvärtemot vad Janne anser måste bekämpa mohammedanerna till varje pris. Annars kommer det syriska tillståndet att bli vardagsmat även i muslimträsket Sverige. 

http://www.friatider.se/svensklibanesiska-jihadisterna-hassan-21-och-moatasem-18-doda-i-syrien

Att den svenska regeringen, i USA:s ledband, stöder jihadisterna/rebellerna i Syren är helt vanvettigt. Ett statligt agerande som skulle få varenda vettig svensk att vakna, om det inte vore för bedragarna som toppstyr informationsflödet i mainstream-media.

 För oss är det vanvettigt men för Janne är det tydligen fullkomligt normalt eftersom han envisas med att vi kommer att bli minoritet i vårt eget land. Med tanke på hur förföljda minoriteter är i andra muslimträsk världen över, så är det inget alternativ att bli dhimmi. Det räcker ju med att en enda dhimmi bryter mot kontraktet och vi alla kommer bli kollektivt bestraffade. Så att bli dhimmi finns inte ens på kartan för egen del. Vilket innebär att sådana som Janne kommer fungera som angivare i det framtida muslimträsket.
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Dunkelman on Sun 4 Aug - 16:12

Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:Fria Tider har idag en utmärkt artikel om varför vi tvärtemot vad Janne anser måste bekämpa mohammedanerna till varje pris. Annars kommer det syriska tillståndet att bli vardagsmat även i muslimträsket Sverige. 

http://www.friatider.se/svensklibanesiska-jihadisterna-hassan-21-och-moatasem-18-doda-i-syrien

Att den svenska regeringen, i USA:s ledband, stöder jihadisterna/rebellerna i Syrien är helt vanvettigt. Ett statligt agerande som skulle få varenda vettig svensk att vakna, om det inte vore för bedragarna som toppstyr informationsflödet i mainstream-media.

 Vilket innebär att sådana som Janne kommer fungera som angivare i det framtida muslimträsket.
 
Ja, så kommer det att bli..och utbildning ska de få...
 
"LO utbildar 100.000 medlemmar till ”antirasistiska” agenter
 
Postad  fredag 2 augusti, 2013
 
 
Nu tar LO-facken ”krafttag” mot vad man kallar ”vardagsrasismen”. 100 000 LO-medlemmar runt om i hela landet med förtroendeuppdrag ska utbildas till professionella ”antirasister”. Deras uppdrag blir att motverka och rapportera om ”rasister” på arbetsplatsen.
 
Minsta lilla tecken på ”främlingsfientlighet” ska stoppas, säger Hanna Haraldsen, ordförande för LO-facken i Östra Kronoberg.
 
– Folk kommenterar sådant som man inte ska kommentera, och det finns även bland oss fackliga. Många personer säger att de står för alla människors lika värde men ändå kan samma person säga: ”Här kommer en sån där med slöja.” Att säga så är inte okej. Rasismen har ökat, så är det, säger Hanna Haraldsen.
 
Landsorganisationen i Sverige är en sammanslutning av 14 fackförbund. Projektet mot ”rasism” är rikstäckande och ska utbilda 100.000 medlemmar i ”antirasism”. Utbildningen kommer ske i form av föreläsningar och gruppdiskussioner.
 
Hanna Haraldsen har själv polskt påbrå och är en av handledarna som ska sköta utbildningen. Hon säger att det är viktigt att det här projektet genomförs. ”Hon hoppas på att det ger resultat för enligt henne blir rasismen tydligare och tydligare i samhället”, skriver Sveriges Radio.
 
LO samarbetar med Expo Utbildning."
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5601928
avatar
Dunkelman

Poäng : 3445

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  kapten havoc on Sun 4 Aug - 19:41

Är hon judinna eller vad är det för fel på människan?
avatar
kapten havoc

Poäng : 3126

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Aake on Mon 5 Aug - 10:25

Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:
Dunkelman wrote:
Robin Shadowes wrote:Fria Tider har idag en utmärkt artikel om varför vi tvärtemot vad Janne anser måste bekämpa mohammedanerna till varje pris. Annars kommer det syriska tillståndet att bli vardagsmat även i muslimträsket Sverige. 

http://www.friatider.se/svensklibanesiska-jihadisterna-hassan-21-och-moatasem-18-doda-i-syrien

Att den svenska regeringen, i USA:s ledband, stöder jihadisterna/rebellerna i Syrien är helt vanvettigt. Ett statligt agerande som skulle få varenda vettig svensk att vakna, om det inte vore för bedragarna som toppstyr informationsflödet i mainstream-media.

 Vilket innebär att sådana som Janne kommer fungera som angivare i det framtida muslimträsket.
 
Ja, så kommer det att bli..och utbildning ska de få...
 
"LO utbildar 100.000 medlemmar till ”antirasistiska” agenter
 
Postad  fredag 2 augusti, 2013
 
 
Nu tar LO-facken ”krafttag” mot vad man kallar ”vardagsrasismen”. 100 000 LO-medlemmar runt om i hela landet med förtroendeuppdrag ska utbildas till professionella ”antirasister”. Deras uppdrag blir att motverka och rapportera om ”rasister” på arbetsplatsen.
 
Minsta lilla tecken på ”främlingsfientlighet” ska stoppas, säger Hanna Haraldsen, ordförande för LO-facken i Östra Kronoberg.
 
– Folk kommenterar sådant som man inte ska kommentera, och det finns även bland oss fackliga. Många personer säger att de står för alla människors lika värde men ändå kan samma person säga: ”Här kommer en sån där med slöja.” Att säga så är inte okej. Rasismen har ökat, så är det, säger Hanna Haraldsen.
 
Landsorganisationen i Sverige är en sammanslutning av 14 fackförbund. Projektet mot ”rasism” är rikstäckande och ska utbilda 100.000 medlemmar i ”antirasism”. Utbildningen kommer ske i form av föreläsningar och gruppdiskussioner.
 
Hanna Haraldsen har själv polskt påbrå och är en av handledarna som ska sköta utbildningen. Hon säger att det är viktigt att det här projektet genomförs. ”Hon hoppas på att det ger resultat för enligt henne blir rasismen tydligare och tydligare i samhället”, skriver Sveriges Radio.
 
LO samarbetar med Expo Utbildning."
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5601928

Vad har Hanna för belägg för detta påstående?
avatar
Aake
Gandaake Grå

Poäng : 3779

Back to top Go down

Idioter överallt

Post  Erk Swede on Tue 6 Aug - 20:14

Det största problemet i sverige är att vi totalt saknar riktiga journalister som bevakar makten!!
Sveriges jornalister är istället maktens knähundar,som villigt snurrar runt när makten pekar.
Folk som Hanna är bara hjärntvättade och extremt korkade,så dom saknar totalt alla begrepp om hur verkligheten förhåller sig.
Men det kommer ett stort ansvar på oss som vet att informera de som inte vet,och makten kommer givetvis att skrika rasist och peka med hela handen varvid sådana som Hanna lydigt agerar.
Fast eftersom en majoritet av svenska folket är helt okunniga om verkligheten så blir det tyvärr våran plikt att ta smällen.
men för varje dag växer SD ,och det visar att vi har rätt.
avatar
Erk Swede

Poäng : 2630

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Dunkelman on Fri 9 Aug - 20:24

"Fredrik Reinfeldts rebeller utförde massaker på 500 civila i Syrien
 
Postad  fredag 9 augusti, 2013
 
 
De så kallade rebellerna i Syrien, som egentligen inte är något annat än grymma muslimska massmördare, har utfört ännu ett krigsbrott och massmord. Denna gång en massaker på 500 civila kurder i norra Syrien.
 
Bland de dödade finns närmare 150 barn. Resten var nästan uteslutande kvinnor och äldre.
 
I augusti 2012 skänkte Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt 100 miljoner skattekronor till rebellerna. Enligt Reinfeldt ska svenska folket ska vara ”stolta” över att deras skattepengar går till massmordet i Syrien."
 
http://www.nationell.nu/2013/08/09/reinfeldts-rebeller-utforde-massaker-pa-500-civila-i-syrien/
 
avatar
Dunkelman

Poäng : 3445

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Robin Shadowes on Sat 10 Aug - 3:01

Dunkelman wrote:"Fredrik Reinfeldts rebeller utförde massaker på 500 civila i Syrien
 
Postad  fredag 9 augusti, 2013
 
 
De så kallade rebellerna i Syrien, som egentligen inte är något annat än grymma muslimska massmördare, har utfört ännu ett krigsbrott och massmord. Denna gång en massaker på 500 civila kurder i norra Syrien.
 
Bland de dödade finns närmare 150 barn. Resten var nästan uteslutande kvinnor och äldre.
 
I augusti 2012 skänkte Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt 100 miljoner skattekronor till rebellerna. Enligt Reinfeldt ska svenska folket ska vara ”stolta” över att deras skattepengar går till massmordet i Syrien."
 
http://www.nationell.nu/2013/08/09/reinfeldts-rebeller-utforde-massaker-pa-500-civila-i-syrien/
 
Igår kunde man läsa på bl a FT om en svensk överläkare som vill ställa Obama inför rätta för brott mot mänskligheten. Varför bara stanna vid detta? Varför inte åtala båda negerhannarna samtidigt för samma brott?

http://www.friatider.se/obama-polisanmals-infor-sverigebesok
avatar
Robin Shadowes
Leg. Vampür

Poäng : 3938

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Dunkelman on Sat 10 Aug - 14:02


Och här finns den vidriga slakten dokumenterad på film.
Helt vansinnigt.


avatar
Dunkelman

Poäng : 3445

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  K. V. Pauker on Sun 11 Aug - 22:34

Robin Shadowes wrote:Fria Tider har idag en utmärkt artikel om varför vi tvärtemot vad Janne anser måste bekämpa mohammedanerna till varje pris. Annars kommer det syriska tillståndet att bli vardagsmat även i muslimträsket Sverige. 

http://www.friatider.se/svensklibanesiska-jihadisterna-hassan-21-och-moatasem-18-doda-i-syrien

Tja, jo, jag är väl fullt medveten att det är säkrast att lägga benen på ryggen om det proklamerats jihad. Och kristna som råkar vara i vägen när jihad-krigare drar fram riskerar väl att råka illa ut eftersom de var på fel plats vid fel tillfälle.

Men det här är väl inte ett unikt muslimskt problem. Bodde en belgare, holländare eller fransman i ett hus en bit ifrån en plats där tyskarna hade en raketramp uppställd under 2:a världskriget så fanns det väl en betydande risk att man kunde få en allierad bomb i skallen. Och polackerna som stred mot tyskarna under 2:a världskriget blev utsatta bl a för Katyn-massakern av Sovjet med Västs goda minne (i Nürnberg-rättegångarna lastades tyskarna för denna massaker). Kom också ihåg att de allierade trupperna i väst medvetet svalt ihjäl någon miljon tyska krigsfångar efter krigsslutet trots att det knappast hade varit några större problem att hålla dessa fångar vid liv. Tidigare under kriget hade både tyskar och allierade på västsidan respekterat Genève-konventionen om krigsfångar. Även västsoldater våldtog tyska kvinnor, om än i mindre skala än på Sovjetsidan. Och hur betedde sig svenska soldater mot tysk civilbefolkning under 30-åriga kriget? En gång hackade man hela civilbefolkningen i en stad i småbitar. Berodde detta på att vår lutheranska, kristna religion var så barbarisk?

Visst, det är ingen fördel som kristen att hamna under muslimskt majoritetsstyre. När det blir mer uttalat islamistiskt styre, som t ex i Irak efter Saddams fall och i de palestinsk-kontrollerade områdena i f d Palestina så börjar de kristna försöka ta sig därifrån. Men under mer stabila förhållanden, som t ex i dagens Iran eller i Spanien fram till för drygt 500 år sedan, verkar det gå hyfsat att leva som kristen under muslimskt styre. Ingen kulakutrotning har heller ägt rum under uttalat islamistiskt styre. Koranen sätter gränser för vad man får göra mot "bokens folk" i fredstid.  Jag vidhåller att det snarast är en trygghet för Sveriges ursprungsbefolkning om muslimerna i Sverige bibehåller sin religiösa identitet i stället för att förses med en ny identitet av de som plockat hit dem och som väl i princip går ut på att vara fientlig mot Sveriges ursprungsbefolkning. Därför föredrar jag de komplikationer i vardagslivet islam medför med bl a krav på speciell kost och minareter som för oväsen framför en variant där muslimerna i Sverige avislamifieras.

K. V. Pauker

Poäng : 3038

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  kapten havoc on Mon 12 Aug - 0:31

Dunkelman wrote:
Och här finns den vidriga slakten dokumenterad på film.
Helt vansinnigt.


Måste dom alltid skrika så förbannat? Vet ej 
avatar
kapten havoc

Poäng : 3126

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  K. V. Pauker on Mon 19 Aug - 21:10

K. V. Pauker wrote:
Robin Shadowes wrote:Fria Tider har idag en utmärkt artikel om varför vi tvärtemot vad Janne anser måste bekämpa mohammedanerna till varje pris. Annars kommer det syriska tillståndet att bli vardagsmat även i muslimträsket Sverige. 

http://www.friatider.se/svensklibanesiska-jihadisterna-hassan-21-och-moatasem-18-doda-i-syrien
Tja, jo, jag är väl fullt medveten att det är säkrast att lägga benen på ryggen om det proklamerats jihad. Och kristna som råkar vara i vägen när jihad-krigare drar fram riskerar väl att råka illa ut eftersom de var på fel plats vid fel tillfälle.

Men det här är väl inte ett unikt muslimskt problem. Bodde en belgare, holländare eller fransman i ett hus en bit ifrån en plats där tyskarna hade en raketramp uppställd under 2:a världskriget så fanns det väl en betydande risk att man kunde få en allierad bomb i skallen. Och polackerna som stred mot tyskarna under 2:a världskriget blev utsatta bl a för Katyn-massakern av Sovjet med Västs goda minne (i Nürnberg-rättegångarna lastades tyskarna för denna massaker). Kom också ihåg att de allierade trupperna i väst medvetet svalt ihjäl någon miljon tyska krigsfångar efter krigsslutet trots att det knappast hade varit några större problem att hålla dessa fångar vid liv. Tidigare under kriget hade både tyskar och allierade på västsidan respekterat Genève-konventionen om krigsfångar. Även västsoldater våldtog tyska kvinnor, om än i mindre skala än på Sovjetsidan. Och hur betedde sig svenska soldater mot tysk civilbefolkning under 30-åriga kriget? En gång hackade man hela civilbefolkningen i en stad i småbitar. Berodde detta på att vår lutheranska, kristna religion var så barbarisk?

Visst, det är ingen fördel som kristen att hamna under muslimskt majoritetsstyre. När det blir mer uttalat islamistiskt styre, som t ex i Irak efter Saddams fall och i de palestinsk-kontrollerade områdena i f d Palestina så börjar de kristna försöka ta sig därifrån. Men under mer stabila förhållanden, som t ex i dagens Iran eller i Spanien fram till för drygt 500 år sedan, verkar det gå hyfsat att leva som kristen under muslimskt styre. Ingen kulakutrotning har heller ägt rum under uttalat islamistiskt styre. Koranen sätter gränser för vad man får göra mot "bokens folk" i fredstid.  Jag vidhåller att det snarast är en trygghet för Sveriges ursprungsbefolkning om muslimerna i Sverige bibehåller sin religiösa identitet i stället för att förses med en ny identitet av de som plockat hit dem och som väl i princip går ut på att vara fientlig mot Sveriges ursprungsbefolkning. Därför föredrar jag de komplikationer i vardagslivet islam medför med bl a krav på speciell kost och minareter som för oväsen framför en variant där muslimerna i Sverige avislamifieras.
Såg för en stund sedan ett inslag på Aktuellt där det visades hur rebellerna i Syrien förföljde kristna i Syrien. En folkpartist som var gäst i studion bekräftade att så var fallet.

Ändå vill folkpartiet att Sverige skall stödja rebellsidan. Det är visserligen sant att det finns moderata muslimer och liberaler på rebellsidan också. Men de som tog till vapen var radikala muslimer. Sedan verkar övriga ha hakat på när väst gav rebellsidan sitt stöd.

Folkpartiets kompis USA kan f ö stoppa rebellstyrkorna på en vecka genom att Obama (eller en republikansk president typ McCain som velat ingripa mer aktivt på rebellsidan i kriget) lyfta luren och säga åt Saudi Arabien och Quatar att sluta förse rebellerna med vapen och ammunition om de inte vill få sina tillgångar i USA frysta. USA kan göra detta eftersom man är på väg att bli självförsörjande på olja nu genom nya utvinningsmetoder (fracking).

Jämför det här med västs reaktion när Nazityskland konfiskerade judarnas tillgångar 1939. Då förklarade man krig (att man ville försvara Polen är löjligt eftersom man lät Sovjet ta andra halvan och tillsatte en annan exilregering än den som satt i regeringsställning när Nazityskland gick in och eftersom man inte protesterade mot Sovjets Katyn-massaker på 4000 polska officerare och före krigsslutet gick med på att ge Sovjet kontroll över Polen m fl öststater).

Undrar f ö vad som hänt om rebellerna i Syrien attackerat judar på det här viset. Livets Ordarna och pingstvännerna hade antagligen protesterat högljutt då. Nu låter man inte så värst mycket mer än när judarna sparkade ut en stor del av de kristna från f d Palestina (i hög grad ättlingar till judar som kristnades för bortåt 2000 år sedan) och konfiskerade deras mark.

Själv tycker jag på sätt och vis att det vore rätt åt folkpartister, Livets Ordare och de flesta pingstvänner om jihadister blev samma problem i Sverige som i Syrien eftersom de jamat på hur viktigt det är att släppa in muslimer och andra flyktingar till Sverige. Sådana som mig, som är 100 % pålitliga när det gäller att föredra ersättningsteologi framför knullskrikarnas teologi och struntar i vem som kontrollerar Israel och Jerusalem, faller helt under radarn för muslimer såvida man inte blir medsopad av bara farten. Tyvärr har Jerry Falwell- och John Hagee-typer antagligen bidragit till att göra livet slut för Mellanösterns kristna. Om muslimska predikanter säger att amerikanska kristna är jihadisternas motståndare finns väl betydande risk att man ser andra sorters kristna som man tidigare inte intresserat sig för som opålitliga.

Sedan vill jag också påpeka att jag inte hört att amerikanska väckelsepredikanter som stödjer republikanerna eller liberala folkpartist-kompisar i Obama-administration hittills lyft ett lillfinger för att stödja de kristna i Syrien. De hade t ex kunnat låta Putin placera litet soldater vid kristna enklaver och sedan hota skicka flygplan och kryssningsrobotar mot alla som skulle försöka ta sig in i enklaverna. Putin hade säkert inte lagt in sitt veto mot ett sådant förslag.

Utvecklingen i Syrien speglar tydligt att kristendomen av ursprunglig typ är den religion som har allra lägst status i Västeuropa och USA. Högst status i politiska sammanhang har judendomen. Därefter kommer islam på ungefär plats 999 (eftersom anhängarna i snitt är mer icke-vita än de kristna och eftersom man ser islam som en totalt genomkorkad religion som inte utgör något hot) och på plats 1000 de ursprungliga formerna av kristendom med ersättningsteologi (ortodox och koptisk kristendom, katolicism och ursprunglig lutheranism).


Edit: Jag betraktar inte Livets Ord och pingströrelsen som religion (i alla fall inte som kristendom) utan mer som en kommersiell produkt, typ ett rockband ett skivbolag plockat ihop och som framkallar ett likartat beteende hos publiken eller kanske någon kommersiell livsstilsprodukt eller dylikt. Den teologi som följer med upplevelsepaketet verkar också i hög grad ha tillkommit och lanserats som en kommersiell produkt. Man hittade en fyllbult och knullgubbe vid namn Cyrus I. Scofield som var beredd att sätta sitt namn på ett teologiskt paket som en advokat (tillhörande en annan religion) ville ha lanserad. Projektet backades med oljepengar från Texas. Om figurer som tillhör det här gänget får problem jihadistiska tokstollar som de själva importerat är detta synnerligen välförtjänt. En annan sak som gör detta välförtjänt är det faktum att de själva hittills varit väldigt benägna att förpesta tillvaron för Mellanösterns kristna. Om de själva för smaka på problem liknande de som de skapat för riktiga kristna är detta rätt välförtjänt faktiskt.

K. V. Pauker

Poäng : 3038

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Max Ronalds on Wed 21 Aug - 8:18

K. V. Pauker wrote:
Jämför det här med västs reaktion när Nazityskland konfiskerade judarnas tillgångar 1939. Då förklarade man krig (att man ville försvara Polen är löjligt eftersom man lät Sovjet ta andra halvan och tillsatte en annan exilregering än den som satt i regeringsställning när Nazityskland gick in och eftersom man inte protesterade mot Sovjets Katyn-massaker på 4000 polska officerare och före krigsslutet gick med på att ge Sovjet kontroll över Polen m fl öststater).
Var det inte 20 000 varav 7000 avrättades av organisatören Vasilij Blokhin personligen? Vill också minnas att Stalin på toppmötet i Tehran 1943 skrockade att man kanske borde skjuta av 50 000 tyska officerare. Roosevelt lär ha reagerat gillande, medan Churchill hade vissa moraliska reservationer. Polska nationalister och västeuropeiska högermanniskor brukar ofta lamentera att det var den polska eliten som utrotades. Personligen är jag skeptisk till självutnämnda samhällseliter.

Vad islamister eller det lite bredare omsvepet "svartskallarna i förorten" beträffar så tror jag aldrig de kommer att utgöra något strategiskt hot mot er svenskar oavsett hur grymt de beter sig mot kurder i Syrien. Det största hotet mot den svenska demokratin är att en växande del av den produktiva delen av befolkningen är av europeisk, icke-svensk bakgrund, medan de etniska svenskarna i ökande grad innehar improduktiva administrationsyrken. Detta kommer i förlängningen leda till allvarliga lojalitetsproblem eftersom att en stat till syvende och sist upprätthålls genom förmågan att kunna kräva ut skatt av den produktiva delen av befolkningen. Hittills har vita europeér förhållandevis enkelt assimilerats i den svenska demokratin. Blir de etniska svenskarna ett blandfolk så kommer motviljan till assimilering bland vita europeér att öka. Homosexuella värderingar kan eventuellt spä på den motviljan.
avatar
Max Ronalds

Poäng : 3064

Back to top Go down

Re: Oroande utveckling

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum